TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
bende gelcem :D D: D:
-
Walla tonguc benim kazandı kaadında avcılar erkek yurdu yazıyor..Daha ilk gidisim olacagı icin bi fikrim yok acıkcası nerede olduguna dair....Bulacaz iste..Avcılara yakın olduktan sonra tuyapı felan buluruz animallah...Hadi cumartesi gorusmek dilegiyle..
-
dorula bileti netcez?
-
vutku ünin hayırlı olsun hoja ilk önce yenibosnadan avcılar arabasına bin kampüsün önünde iniyosun kaydını yaptır ordan tekrar dön aynı durağa büyükçekmece arabasına falan bin mavi otobüsler oluyo tüyapta indir de zaten 5-10 dkk sürüyo ...
-
bilet fuarda satılıyo mu yoksa başka bi yerden mi alıcaz a.q. :)))
-
biletler fuar girisinde satiliyor
hafta sonu : 10 ytl
hafta ici gidecegim dersen yirmi ytl -
bende geliom benide eklerseniz ama bi tek kendimi getiriom
-
ahmet murat ipnesi benle gel sabah çobanı bide web amsterı alıp gitcez sürüden ayrılma sikerler
-
Arkadaşlar 9 eylülde bizde gelmeyi düşünüoruz istanbula .. bu fuar olayı nasıl olucak tam olarak bana msnden bilgi verebilicek varsa acele msnmi eklesin .. x_syncmaster_x@hotmail.com -- bilet nasıl alınıcak ? nerde nasıl buluşulucak ben bilmiorum istanbulu eminönü civarlarında olucas fuar alanına ek kısa ve kolay nasıl gidebiliris bilgilendirirseniz iyi olur :)
-
Compu msn ver hacı bende cuma sabahı haydarpaşada olucam pamukkale ekspresiyle gelicem önce bi otel bakıcam orayı ayarladıktan sonra arkadaşlar gelicek yardımcı ol bana :D
Toplam Hit: 131383 Toplam Mesaj: 518