folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    bende gelcem :D D: D:

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Walla tonguc benim kazandı kaadında avcılar erkek yurdu yazıyor..Daha ilk gidisim olacagı icin bi fikrim yok acıkcası nerede olduguna dair....Bulacaz iste..Avcılara yakın olduktan sonra tuyapı felan buluruz animallah...Hadi cumartesi gorusmek dilegiyle..

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    dorula bileti netcez?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    vutku ünin hayırlı olsun hoja ilk önce yenibosnadan avcılar arabasına bin kampüsün önünde iniyosun kaydını yaptır ordan tekrar dön aynı durağa büyükçekmece arabasına falan bin mavi otobüsler oluyo tüyapta indir de zaten 5-10 dkk sürüyo ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bilet fuarda satılıyo mu yoksa başka bi yerden mi alıcaz a.q. :)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    biletler fuar girisinde satiliyor
    hafta sonu : 10 ytl

hafta ici gidecegim dersen yirmi ytl

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    bende geliom benide eklerseniz ama bi tek kendimi getiriom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    ahmet murat ipnesi benle gel sabah çobanı bide web amsterı alıp gitcez sürüden ayrılma sikerler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar 9 eylülde bizde gelmeyi düşünüoruz istanbula .. bu fuar olayı nasıl olucak tam olarak bana msnden bilgi verebilicek varsa acele msnmi eklesin .. x_syncmaster_x@hotmail.com -- bilet nasıl alınıcak ? nerde nasıl buluşulucak ben bilmiorum istanbulu eminönü civarlarında olucas fuar alanına ek kısa ve kolay nasıl gidebiliris bilgilendirirseniz iyi olur :)

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    Compu msn ver hacı bende cuma sabahı haydarpaşada olucam pamukkale ekspresiyle gelicem önce bi otel bakıcam orayı ayarladıktan sonra arkadaşlar gelicek yardımcı ol bana :D

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
Toplam Hit: 131383 Toplam Mesaj: 518