TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
Beyler 60 kişi oldukda fazla abartmasak mı a.q Gelemeyecekler hiç geleceğim demesin boş yere..Konya buluşmasına benzemesin sonra 3 kişi :) Fazla beklenti yapmayalım 60 kişi falan sonra 10 kişi gelir yine az gelir millete..
-
rene intel standına falan uçucaksa kesici ve delici alet de getirelim saklarız arabada :P 60kişi toplanmısken bi miting falanmı yapsak naapsak =) eger 60kişi gelirse zuper olur...cebit istilası
-
ayın kaçında gidiyoruz ? nerde buluşuyoruz ? haftasonu olsun,olmaz mı ? sahi haftasonuna gelen gün yok mu ?:( bende gelmeyi istiyorum
-
birazdan matraxla fotolarımızı koyacam
-
Koy koy suyundan daa :)
-
Mesaj Dark_Lord tarafından 13 Ağustos 2006 (Pazar) tarihinde yazıldı.
ayın kaçında gidiyoruz ? nerde buluşuyoruz ? haftasonu olsun,olmaz mı ? sahi haftasonuna gelen gün yok mu ?:( bende gelmeyi istiyorum
-----------------------------
büük ihtimal 9eylül cmartesi olcak ;)
bu arada pentium sormş nerde die avrupa yakasında ebesinin şeyinde bi yerde :D
ama anadoLu yakasından geLcekler yada il dşından geLcekler kadıköyde toplaşrız beraber giderik.. -
abi fuar büyükçekmecede bozcanın dediği gibi ebesinin a**ında iett ler gidiyo o güzelliği var :)))
-
yannıs fuara gidincee kdr bu konu 50 sayfa olcak glb :D
-
beylikdüzü tüyaptaysa benide ekle listeye ben hergün onun önünden geçiyom eve 10dk ka otobüsle:D
-
hahah heyecan yaptım :D buluşuyoz demi bak beni küçük görüp döfmeyinde :P birbirimizi nasıl tanıcaz yakamıza ses kartı takalım
Toplam Hit: 131445 Toplam Mesaj: 518