folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Beyler 60 kişi oldukda fazla abartmasak mı a.q Gelemeyecekler hiç geleceğim demesin boş yere..Konya buluşmasına benzemesin sonra 3 kişi :) Fazla beklenti yapmayalım 60 kişi falan sonra 10 kişi gelir yine az gelir millete..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    rene intel standına falan uçucaksa kesici ve delici alet de getirelim saklarız arabada :P 60kişi toplanmısken bi miting falanmı yapsak naapsak =) eger 60kişi gelirse zuper olur...cebit istilası

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    ayın kaçında gidiyoruz ? nerde buluşuyoruz ? haftasonu olsun,olmaz mı ? sahi haftasonuna gelen gün yok mu ?:( bende gelmeyi istiyorum

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    birazdan matraxla fotolarımızı koyacam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Koy koy suyundan daa :)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    Mesaj Dark_Lord tarafından 13 Ağustos 2006 (Pazar) tarihinde yazıldı.

ayın kaçında gidiyoruz ? nerde buluşuyoruz ? haftasonu olsun,olmaz mı ? sahi haftasonuna gelen gün yok mu ?:( bende gelmeyi istiyorum

-----------------------------

büük ihtimal 9eylül cmartesi olcak ;)

bu arada pentium sormş nerde die avrupa yakasında ebesinin şeyinde bi yerde :D
    ama anadoLu yakasından geLcekler yada il dşından geLcekler kadıköyde toplaşrız beraber giderik..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    abi fuar büyükçekmecede bozcanın dediği gibi ebesinin a**ında iett ler gidiyo o güzelliği var :)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    yannıs fuara gidincee kdr bu konu 50 sayfa olcak glb :D

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    beylikdüzü tüyaptaysa benide ekle listeye ben hergün onun önünden geçiyom eve 10dk ka otobüsle:D

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    hahah heyecan yaptım :D buluşuyoz demi bak beni küçük görüp döfmeyinde :P birbirimizi nasıl tanıcaz yakamıza ses kartı takalım

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
Toplam Hit: 131445 Toplam Mesaj: 518