TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
ben de geliom kadıköy boğada olsun buluşmamız muho
-
Kadıköyü bilmem ama ben sabah taksimde olacam ordan AKM'nin önünden otobüsler kalkıor taksime gelen arkadaşları istedikleri yerden alabilirim Kokoinmanda benimle birlikte taksimde olacak sanırım buluşma yeri cebit ön kapısı cebite direk gelecekler sölesin topluca buluşulup gidilmesi daha mantıklı şehir dışından gelecekler beni bulsunlar gardan onları alabilirim sabah.
-
tmm o zman kadıköyden direk gidilmio ztn bizde taksime gelrz kadıköyden ordan giderz ?
-
o zmn saatleri kararlaştıralım hocam toplu gidelim basalım orayı =P
-
Oki o zaman 9 Eylül'de Saat 10.00'da Kadıköy Boğada buluşuruz. Birbirimizi nası tanıyacaz peki?
-
Oki o zaman 9 Eylül'de Saat 10.00'da Kadıköy Boğada buluşuruz. Birbirimizi nası tanıyacaz peki? Benim MSN : ali@berikoy.org eklesin Kadıköyden gelcek olanlar.
-
Antikky demişki,
Kadıköyü bilmem ama ben sabah taksimde olacam ordan AKM"nin önünden otobüsler kalkıor taksime gelen arkadaşları istedikleri yerden alabilirim Kokoinmanda benimle birlikte taksimde olacak sanırım buluşma yeri cebit ön kapısı cebite direk gelecekler sölesin topluca buluşulup gidilmesi daha mantıklı şehir dışından gelecekler beni bulsunlar gardan onları alabilirim sabah.
---------------------
Hoca beni bi ara biletini almadan da organize olalım... -
Beyler bileti nerden alıoz???
-
Evet davetiye problemi var bendede :)
Antikky 50 tane getircem gibi bişiidedi :S Taxim
Antikky taxim e bende gelcem senden alabilirim bi tane tabi parasıyLa =p -
TÜYAP'ta fln satılmıo mu bu biletler???
Toplam Hit: 131365 Toplam Mesaj: 518