TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
ok sağol yakınız
-
doğuhans en büyük ihtimal beylicyummu ne açıldı onun arklarında mısın eğer öyleyse biz ihlas 1. kısımdayız 2 3 kişi gelcez buluşur gideriz migrosta beylicyumda felan
-
32 ile 55 aynı kişi :D yanlış yazılmış :D
-
millet buluşma işi için bi konuaçın adminler felan tam olarak saat kaçta tüyapın önunde olur mesala sonra birbirmizi aramıyalım bi düşünsenize
barırız ondan sonra tarigat of tahribattt diyeee :DDDDd -
daha cok var son hfta herşey kesinLeşr..
-
ya bende bu sene gelmeği çok istiyorum.. Beni de yazın dicem ama belki gelebilirim....Peder götürürüm falan dio ama....Bilecikteyim ben....
-
Kesin 9'unda mı? Bi de Anadolu Yakası'nda oturuom ben. Kadıköyden toplu gidelim eğer benden başka gelen olursa. MSN:ali@berikoy.org beraber gelecek ya da beni götürecek mürid olursa daha kolay gideriz. Bir de neresinde ve ne zaman buluşacağız? Bir stand söyleyin orda ya da kalabalıksak ana kapıda fln.
-
muho biz kadıköyden gitcez şuan için 4-5 kişiyiz sabhtan kadıköy belediyenin orda buLuşcaz.. belki boğada da olabilr kesn değil burdan hbrdar ederz ztn..
-
kim kadıköyde buluşuyor lam bende ordan gideirm olmazsa...
-
bEn koza koza nın bi ark si nickini unttum dkn_jan gfb_soldier bide belki koko da gelcek sende gel istersen
Toplam Hit: 131413 Toplam Mesaj: 518