TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
Babalar bende geliorem de nasıl gelcem a.q...Ben 6 sında yerlesiorm yurda istanbulda...Taksim den giden var mı a.q..Yoksa kadıkoyemi gidecez illa...Tam bi netlestirin lemm...Kadıkoy dedigin kocaman yer a.q KAdıkoyde nerde iskeledemi??Taksimde olursa anıtın ordamı??Vs vs vs vs....
-
lan olm gelmiyoz oke gelmiyozda sikimizin keyfindemi gelmiyoruz.ne sövüyonuz sen amk bnm en çok gelmek isteyen adamlardan olduğumu bilmiyormusun?
çalışmamız lazım gelemiyoruz. -
S.a millet nasılsınız ?
Ben uzun zamandır yoktum :)
Özledim burayı tabi gelişmelerden de haberim yok cafedeyim şimdi okuyamıycam..
Evde net kesildi 1-2 faturayı yatırayım açılsın sonra sizinleyim..
Ama dershaneye başladım ben gelemiyorum..
Bu iş çıkmasa kesin gelicektim ama kısmet..
Hadi sizi göreyim TBT'ı iyi temsil edin orada :)
Beni listeden çıkartırsanız sevinirim 11. sıradayım...
Karışıklık olmasın..
Ve kusura bakmayın..
Listede olup da gelmesem daha kötü olurdu ama bu da kötü en azından söyleyeyim de içim rahatlasın dedim :)
Huhh özlemişim burayı hemde bayağı çok :)
Birkaç saat buradayım takılacam bakalım neler olmuş bitmiş :) -
Persembeden bileti alacam cuma sabahi beni underzero yada mcyargic karsilar....cumartesi iyi oldu...amele zicarim atla gel pedere soyle hem patron degilmisin cumartesi tatil ilan et kendine amk.... vutkubay kadikoyde bir gobek var oradan sola donunce tukan varya tukanin oradaki yokustan asagi inip sirtini tam karsindaki ataturk heykeline verdinmiydi 123912831923 adim 10 derecelik aciyla kuzeybati yonunde ilerlersen cebit e gelirsin :) ...saka maka ben istanbulu bi filmlerde gordum 2 kezde ozel aracla dolastigimiz icin otobus vapur anlamam ona gore...cuma sabah 9.09 da tren haydarpasa garinda otecek...kirmizi haliyi unutmayin trenden inenmem amk :)
-
kompü sana özel menü ayarladım yavrum.çılgın şalgamcı istanbulda :D
tüm müritlere sesleniyorum antikky ve kürt hariç.gelmeyenin ben aq :D -
cumartesi kadıköy boğada 8.30da buluşuluyormuş belki ordan gelirim bilemiyorum.
-
Taam a.q avcılardan gelecem kadıkoye artık yapacak bise yok....KAdıkoye kimler gelior sindik kimlerlen bulusacam a.q :D
-
oha ulan.avcılardan kadıköye ordanda cebite gitcen:D
delimisin olm sen.direk cebite gitsene avcıların dibi zaten -
vutku ulen sen adami oldurusun.
istanbulu bilmedigin nasil belli
avcilardan kadikoye ne diye gelecen
avcilardan kadikoy e otobusle gelmeye kalksan 4-5 vasita degistirmen gerek, birde geri donusu varki sorma sonra fuarda uyuklarsin valla
ordan bi vasita ile cebit desin :) -
Ya taksimden gitceklerde belirlensin ayarlayalım taksimden kimler gitcek
Toplam Hit: 131485 Toplam Mesaj: 518