folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webmaster61
    Webmaster61's avatar
    Erkek
    ir2 hojam antikky ve kürdoya en içten sövüşlerimi armağan ediyorum.teşekkür ederim:)):D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Under hoca hergun tren var buradan istanbula sabah 9:09 da orada oluyormus haydarpasa da.Cumartesi bulusma olursa ki sabah olacak herhalde cuma binersem cumartesi 9 da orada olacam cebit e kadar gec kalirim sanirim :9 cumartesi olursa persembe binerim cuma sabahi orada olurum.Tarih netlessin sana tam tarih verebilirim istanbul da kurda kusa yem etmeyin beni :)

Kurdo pusto niye sattin simdi amk ben bu ayi 5 parasiz gecirecem siktim biraz anca trenle gelip trenle gidecem 40 saat yol cekecem gidis gelis...bu aksam msn de yuvarlak masa toplantisi yapacaz zaten... :). under hoca tarih netlesince bildiririm sana gorusruuz.Sagolasin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    olm para yok. peder de hastalandı iki gecedir yatakta. iştende çıktık cebit için yohsam para şey edecektik (maaş günüm cebitten bir gün sonraydı) nette kesik evde hastaneden giriyom akşama online zor ama olmaya çalışırım belli bi saat verirseniz o saatte cafeye vınlarım. sorunlar üst üste geldi a.q. :S:S

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    tüm tarikat muritleri adına sana 'bırak bu işleri devlet su işleri' die iğrenç bi laf sölüyorum kürdo.merakla beklioduk seni seneye artk :D

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    yalanım varsa tüm tariqat dötümü siksin lan

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    amk pederin hastane genel mudur amk :) ama hastanenin kasa - lerde olunca genel mudurluk bi zike yaramio :)...Kurdom bu ay okula cok param gitti hayatimi zikti okul amk yoksa para dedigin ne amk nefret ediom amk mun icadndan...nese gun dogmadan neler dogar bekle bakam...ben mail atarim sana...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    gecmis olsun haci o zaman acil sifalar dilioruz senin pedere...
    bu arada seneye bu güzel organizasyonumuzda bi isim değişikliği yapmayı planlıyoruz zaten bu sene cigicigi den hackerboxdan dost elemarlar gelecek geçen senede gelmişdi madem diğer sitelerdende katılım geliyo bizde bu organizasyonu türkiye hack siteleri buluşması falan gibi bişey yapalım diyoruz organizasyonu tahribat üstlenir en kalabalık biziz nede olsa devamını fuarda anlatırım size :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    bu arada c.tesi ne a.q? ben çalışan adamım dükkanı bırakıp gelcem
    zükerim hepünüzü adam gibi bi tarih saat ayarlayın olm

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    1 aydır cumartesi diok abi deismez artik tarih millet otobus biletine kadar aldi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NebuLa
    NebuLa's avatar
    Erkek
    bilet aldık a.q deiştirmeyin tarihi

bu arada bursadan hiç watandaş yok mu amk
Toplam Hit: 131401 Toplam Mesaj: 518