TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
Connect ağlamaya başla 9-10unda cebit var :Dherks 9a kurdu kendini bende öle
-
9 eylül doğum günüm artık orda bir hediye alırsınız bana :D 8'inde olsada güzel olurdu akşam caravana giderdik metali-head müritlerle a tribute to rammstein night olcak 8 inde zevkli olurdu neyse kısmet.
-
MCyargic şeetmiş :
isko annesinide alsın haa bide spaymastersneack mıydı yeydi onun adminide annesini alsın öyle gelsin ellerini öperiz ... onlara biraz hack dersi veririz sonra postalarız...
------------------------------------------
evet isko kesin gelsin :D sonra hep beraber koro halinde "hadi ananıda al git burdan" deriz :D -
Bende geLıommmmm :)
-
Connection demişki;
ankaradan
ben .rene. antık.delıkoray.arahman. gelırız
dıgerlerını bılmıyorum gelıp gelmıyeceklerını
-----
Allah cızırtını versin lan. İnsan unutmaz bizi...
NOT: Az önce antikky le cepten konuştum. Birlikte gidicez aksam da geri döncez. Aytek ( HolyOne ) la oturuyorlarmış. Şeyhimizin sesini duyma şerefine nail oldum :P -
Chaoser demişkine:
9 eylül doğum günüm artık orda bir hediye alırsınız bana :D 8"inde olsada güzel olurdu akşam caravana giderdik metali-head müritlerle a tribute to rammstein night olcak 8 inde zevkli olurdu neyse kısmet.
-----------------------------------------
Lamm 8i olsun a.k 8i :D -
ula hajılar ananem tamamdır bilet fiyatlarına bakıoz 69luk iki tane kapatacaz bugün yarın 7 yada 8i oraya inecez 10 yada 11de de geri otoya atlıcaz da sorum şu okullar ne zaman açılıo?
-
cebitle çakışmasın bide
-
musket ne bılım olm ben sen dondun sanıyodum macera dolu americaya walla ben belkı gelemeyebılırım 9unda amcaoglu evlenıyo :(
-
deLü aşkum bnm okullar 18inde açıLıo :D
buLşmada 9unda (:
Toplam Hit: 131377 Toplam Mesaj: 518