folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    allahtan bilet 10 ytl de şey diyecem :D lan ben cumartesi günü kalkarım bahçelievlerden gelirim kadıköye hade ilkin hipnasıyla gidem diyede olm ordan oraya yol 2 saat sürse ki sürer tamam manyak geyik döner :D idonun ordan kalkıyomuş yarın alam biletide gelem bare :D pankart işini a4 kağıda halledebilirim işte öle...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    beyler şu bulusmayı pazar gunu yapalım bende tarikatla beraber olmak istiyorum hatta biletim bile hazır ama 9 da dugun var gelemem

şimdi cumartesi gelirsem sizinle en fazla yarım saat takılabılırım ondan sonra ayrılmam gerekıcek ama pazar gunu akşama kadar hatta sabaha kaddar beraber takılabılırız

gelın he deyın su 10 nuna

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    pazar işi olanlar cumartesi işi olanlardan daha fazla. Ama biz kazanamadık :) ben de cumartesi gelecem

Kadıköyden gelenler beni nasıl tanıycak: ben siz gelmeden boğa üstüne çıkmış bekliyo olacam :P :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    aga dıkkat et bogayı kızdırma silkeleyıp altına almasın

aga pazar bulusalım bı arabda benden doblo yaklasık 15 kiişi tasır ama kucaga oturmaktan rahatsız olunmassa :P:P:P

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ben,flood mania,jamaican ve atlantis diye bi üye daha var böyle 4 kişi beraber gelcez.. =)
    kadıköyden gelceklere acıyom walla :P

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    abü kKöyde bayaa adam olcak glb gtmeden boğanın üstüne cıkalm resm cekeLm hatıra a.k :D

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    beyler ben kadıköyden gelemiom :( fuarın hemen yakınında bi tanıdık war orda kalcam cuma günü ordan doru size katılcam...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    nese orda şaaparz ilkin üsüLme :p

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    ben kadıköyden geliyorum RitOW(meşhur hasiktirci)'u da getiriyorum. Beni ayakkabıdan tanıyın kurukafalı :D

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    olm kan ceker zaten merak etmeyin tanırız hemencecik :P herkez boganın bi tarafından tutsun anlıyalım mürid oldugunu

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 131433 Toplam Mesaj: 518