TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
allahtan bilet 10 ytl de şey diyecem :D lan ben cumartesi günü kalkarım bahçelievlerden gelirim kadıköye hade ilkin hipnasıyla gidem diyede olm ordan oraya yol 2 saat sürse ki sürer tamam manyak geyik döner :D idonun ordan kalkıyomuş yarın alam biletide gelem bare :D pankart işini a4 kağıda halledebilirim işte öle...
-
beyler şu bulusmayı pazar gunu yapalım bende tarikatla beraber olmak istiyorum hatta biletim bile hazır ama 9 da dugun var gelemem
şimdi cumartesi gelirsem sizinle en fazla yarım saat takılabılırım ondan sonra ayrılmam gerekıcek ama pazar gunu akşama kadar hatta sabaha kaddar beraber takılabılırız
gelın he deyın su 10 nuna -
pazar işi olanlar cumartesi işi olanlardan daha fazla. Ama biz kazanamadık :) ben de cumartesi gelecem
Kadıköyden gelenler beni nasıl tanıycak: ben siz gelmeden boğa üstüne çıkmış bekliyo olacam :P :) -
aga dıkkat et bogayı kızdırma silkeleyıp altına almasın
aga pazar bulusalım bı arabda benden doblo yaklasık 15 kiişi tasır ama kucaga oturmaktan rahatsız olunmassa :P:P:P -
ben,flood mania,jamaican ve atlantis diye bi üye daha var böyle 4 kişi beraber gelcez.. =)
kadıköyden gelceklere acıyom walla :P -
abü kKöyde bayaa adam olcak glb gtmeden boğanın üstüne cıkalm resm cekeLm hatıra a.k :D
-
beyler ben kadıköyden gelemiom :( fuarın hemen yakınında bi tanıdık war orda kalcam cuma günü ordan doru size katılcam...
-
nese orda şaaparz ilkin üsüLme :p
-
ben kadıköyden geliyorum RitOW(meşhur hasiktirci)'u da getiriyorum. Beni ayakkabıdan tanıyın kurukafalı :D
-
olm kan ceker zaten merak etmeyin tanırız hemencecik :P herkez boganın bi tarafından tutsun anlıyalım mürid oldugunu
Toplam Hit: 131432 Toplam Mesaj: 518