TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
ahuauhhua sorcerere güzeldi :)))
-
aq lan beleş net buldum kodumunun telekomu kafe gibi yer yaspmış olay çıkarıcaz ama 2 kişiyiz çıkaramıyoz lan aq bizi sömürüp 10. salonu komple almış neyse fazla küfür etmiyim şimdi beleş netini kullanıyom eve gidince söverim
-
vaayyy ne iş lan kırıkkaleler falan :D bende özendim Benim adımın yanına da Bir Mp5,1adet Taurus, 1 adet Yavuz16, Bir adet Akrep, 2 Tane Uçaksavar yaz :D inanmayana resmide burda ;)
http://sexcalibur.kayyo.com/Aletler.jpg -
ben aldım la bugün bilet.10 kağıt.şekli falan güzel.kuşe kağıda basklıdı.üstünde nokia nın reklamı var.en tepesinde fuar giriş kartı yazıo işte.altında istanbul falan yazıo.arkasında turkcel reklamı ve barkod var.soraa sadece c.tesi ve pazar günü için geçerlidir yazıo.inşallah kafanızda oluşturmuşunuzdur.oluşturamadıysanız kafanızı .... canlarım benim :D
-
ohe bea geldik eve genel olarak bi bilgi verem fuarda 10 tanemi ne salon var 1 2 3 e firma akrtı olmadan girilmiyo geçen sene iki kartvizit verip bu özel bölüme giriş için kart yaptırabiliyodun hatta bizde firmalardan kartvizit toplıyıp özel bölüme giriyoduk şimdi öyle bişi yok herkesin adına özel ayrıltılmış oluyo yani biz giremiyoz gerçi biz bi firma nın torpili ile girdiğimizden girebildik ama 70 kişi girebilceğini sanmıyom ama tarikat çaresini bulur onada eminim neyse işte geçen seneye göre daha az promasyon vardı her köşede fotunuzu çekip dijital baskı yapıyolar promosyon yoktu olan pormosyanlarda adam sana oyun yaptırıp veriyo mesela t shirt verceh adam iki saat konuşuyoo 3 sean dinleyene veriyo gerçi adam diğil karı ben göğüslerini inceliyodum genelde :d sonra mesela adam zarf veriyo üzerinde 20 firma yeri var her firmayı bulup yapıştırma alıon tamamlıyınca siyah tişört felan veriyo promosyonlar böyle
arada bi int bağantılı pc buldukşa ahmedmurad ile mesaj felan attık bi keresinde bi leptop bulduk hızlı net felan var plazmaya bağlı tarikatı felan bi açtık tüm diğer plazmalarda bişiler tanıtıyolar birnde tahribat.com açık orda açık bayanalrda olduğundan standa ilgi büyüktü en az tbt nin siteyi 100 kişi görmüştür mesaj felan yazığımızı gördüler sonra mesaj attaki yolla yarim tez yolla yazısına koptular beğendiler üye olmak isteyen felan vardı anlattım işte sonra türk telekom yavşağı bizden yürüttüğü paralar ile komple bi salon almış ortasında int kafe gibi bi yer vardı ücretis oturduk tabi tahribata gene msj yazdık msn e felan girdik kız çok güzeldi genelde onun bacaklarına baktık yandan :D sonra çıkana doğru adamın teki tt den tahribatı görünce ne sitesi hackmi dedi yok felan dedik ne biçim ad o öyle zibidiler dedi bende koptum tarikat siker affetmez dikkatli ol dedim çıktım bu arada amd cilere diyom amd nin sıtandını görmeyin üzülürsünüz 20 metrekare yer yoktur belki 3 leptop vardı broşür bile yoktu o derece yani hea bide bi abi bizim bilgimizin fazla olduğunu görünce ( gerçi biraz sıkık ama ) konuya girdik bişiler ısmarladı adam elektirik hattından int dağıtım şeysi başkanı idi ortam aptık tahribattan bahs ettik baktı felan sonra konu securitye geldi hackle aran nasıl dedi eh işte kendi çapımızda dedi dedi iskorpitix hocayı tanıyonmu ordan ihtibaren sohbet koptu adama tatlı dilel onun bir piç oludğnu ibne hatta kahpe olduğunu anlatmaya çalıştık adam güldü geçti böyle işte
çok bişi bekelmeyin kısacası promosyondur ilgidir ama piçlere diycek yok 20 30 tane piliç ile tanıştım muhabbet yaptm 5 6 sı ile çay neyim içtik kızlar 10 üzerinden 10 da aq fuarı eskisi gibi diğil
şimdilik bu kadar hertürlü soruya bilgimiz dahilinde cvp verilir -
yaw şimdi cumartesi gittik cebitin kapıya ya bilet kalmamışsa ne yapıcaz.. =)
kapıda eylem yaparız :P -
hea bu arda bi kaç şey daha ekliyim aq intel samsung avea ipini koparmıştı fuarda koca koca standlar felan bide yanınızda yemek getirin hem gezerken yoruluyonuz hemde bünye o kadar kızı görüp azıp %100 çalışınca acıkma çabuk oluyo ufacık bi sandeviç 6 kağıttı kola 3 kağıttı felan sorduk meraktan :D bide bi grup isko tayfası gördük site var orda salakalr gitmiş oranın sahibine diyo bizim üstad burayı indexler koptum aq ama iki kişi olay felan çıkaramazadık çokalrdı gene ekliyorum hatunlar 10 üzeridne 10 ona göre hazırlanın asılıp gelin cenabet gelmeyin tarikata yakışmaz
-
bilet sorun diğil hajı orda basıyolar zaten :D hem her firma yetkilisinde cebinde en az 25 bilet var birini ayrtıp dövüp problemi geçebilriiz ( hatunlar felanda var onlarlada ilgineriz) hea oda olmadı kara borsacı bi kaç hipne vardı 20 lik bileti 15 ten satıyolar dedim hafta sonu felan 6 ya 7 ye yapıcaklarmış sorun olmaz ama adam sahte bilet satma ihtimalide var ondan aldıktan sonra yanımızda tutalım girene kadar
-
Ben beleş davetiyemi aldım. :D Üstünde 15 yaşından küçükler giremez fln yazıo. Biletle aynı galiba. Turkcell reklamı var kuşe kağıtta. Bandrollü fln bişi. Sınırlı sayıda olduğu için anca cuma günü açıklayacağım nereden alındığını kusura bakmayın. Eğer kalırsa siz de alırsınız.
-
gel gelelim beleş davetye işine
bu smartpromu ne var onalr bilet veriyo mesaj çektini,z felan dedik verdiler ama 70 kişiye bi zik vermezler
hea bu arda en az 20 pc nin wall paperini ve anasayfasını tahribat yaptık :D gerçi reklama gerk yok ama tbt was here gibi bi şey olsun işte neyse yazmaktan yoruldum aq
Toplam Hit: 131448 Toplam Mesaj: 518