TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
bence ayın 10'u en iyisi olur. çünkü cumartesi çalışanlar var. onlar gelemeyebilir. ama pazar günü herkes için uygundur sanırım.
ama istenirse 2 grupta olabilir. mesela bi grup cumartesi, bi grupta pazar gider. bu şekilde gün anlamında bi sorun yaşamayız. cumartesi gidenler pazar günü gidecekler için bi tecrübede olur böylece... -
ya herkes kndisini 9u die ayarLadı..
bu arada okullar erken kapanmadı geç kapndı o gecen seneydi :D
18inde açıLcak ;)
delüçoban aşkm gelmessen zükErüm seny hbrin ola :D -
zaten az kişi gelicek gruplara ayrılmada olmaz ha o gün gelebilcekler kendi arasında buluşsun ben bilmem ama official tarihimiz cumartesi günüdür
-
olm baq gör cok kşi gelcek :D
böle mosmor kaLcan sende ir :p
9 eyLüL cebit cıkartması :D
biz büük ihtmal kadıköyde topLaşp koza ben dkn gfb_soldier olarak gelcez beLki koko da geLcekmiş kadıköye gelebiLcek olanlar gelsn ordan hEp beraber giderik.. -
iskoya özel pankart yapmayan designexi züksünler :D komedi olacak lan :D
-
9 eylül cumartesi olursa ii olur o gün çalışıorum ama izin alırım vs.
hem cumartesiyi pazar a bağlayan gece sabahlıcaz dimi :D ? peki sabahlıcak gruba bende katılabilirim demi :D ? -
the_emirreis
olm sövmiyim sövmiyim diyom.. illa istiyon..
küfür yemeye çokmu meraklısın bebecik!
onu söyle..
öle herkeze laf edip edip bana gelme..
fena bozarım seni..
öle çoluk cocuk yok karşında..
eLit adam Kılıgına Bürünmüş salak! -
eLit adam Kılıgına Bürünmüş salak!
bu lafı sewdim abi :) -
ded badiys + 1 :)
-
alooooo beyyylerrrr noluyo kavga felan etmeyin deli etmeyşn adamı orda kavga felan istemiyoruz kavga edecek olanlar gelmesinler adam gibi eglenecez bokluk çıkartmayın... akıllı olun...det çekerim kulaklarını..
Toplam Hit: 131416 Toplam Mesaj: 518