TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
Kızlar mağdur olmayasınız diye... Yok yani kavga edecekseniz gelin...
-
apla kısLarı aLmıoz die bişi yokki buyrun başımızn üstünde yeriniz var ama 60 erkein arasnda oLmak istemesLer die şaaptık (:
-
Eğer kim ben kavgacıyım, korkmam,kırarım,ufalarım gibi cümleler kuruyorsa bilinki onun kavga muhabbeti sadece dildedir...
Kaynak: TECRÜBE. -
dilara abla sizin icin yazdım yani. şimdi kesin rene abü intel standına saldıracak.bizde rene abiyi yalnız bırakmamak icin onunla giriscez, 64 kisi intele saldırcak yani havada cpu lar yumruklar falan ucusacak ::D yani magdur olursunuz .
-
abü saldırı konusuna bakarsan antikky d tikkylere saldırabilir bu daha tehlikeli :P
-
walla bunlar yine yarısı gelmez makismum 50 kişilik davetiye getirirrim...yarısını satsak 25 kişi gelir.
-
thelara
ben bayaa bi muridi arabayla goturecektim ama vazgectim
eminim onlarda centilmence davranip senin araba ile gitmeni isteyeceklerdir
dimi arkadaslar :) -
root555 şeyetti:
Siz yokken ben tahribatı kolay hacklerim nası olsa tüm adminler cebitte :D:D:D
Tbt bana emanet :P
---------------------
nöbetçi admin var :D:D (bknz:tgrlbb) -
thelara :
ben rene"nin yanında olcam tabiki,kavgadan korksak yaşamazdık be oglum:p paşalıyız biz
paşalı ? B.evlerdenmisin abla sen ;) ? -
b3nde bahçelievlerdenimde paşalı vs o ne la :S hiç duymadım ak :P genelde kavga etmediim için bilmem paşalı,paçalı vs :P
antıkky bi tane kesin ayır ben kesin gelecem :D gelmezsem CW li olayım allah(cc) izniyle =P
Toplam Hit: 131390 Toplam Mesaj: 518