folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    la olm ben şimdi uçakla gelmeyi planlıyom
    atlas jetle gelecem galiba ama a.q ben nere gelcem nere incem indiğim yerden neye bincem otobüs warmı kaç lira beni kim alcak a.q olmuyo bööle pm atın bana bi yol gösterin :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    amele ucakla geleceksen Ataturk havalimanina inecegin ucaga bin.
    sakin sabiha gokce ye inecek olan ucaga binme.
    Ataturk havaalani fuara daha yakin. ordan kolayca gecebilirsin.
    ---

kadikoyde bulusacaklar bayaa bi kalabalik anlasilan iett ye soylesekte tahribat.com icin bi otobus mu ayirsa
    yoksa bizim yuzumuzden kadikoyden gidecekler binemeyecek

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Arayan mevlasinida bulur cebit i de.Cuma gunu sabah 9.09 da haydarpasadayim...almaya gelecek olanlar ekmesse rahatlikla gelecem ekerlerse yakarim istanbulu :)...amele patron adam ucakla gelio pust bide otobus parasini soruyor amk ucaga para veren iett ye mi para veremeyecek :)...Bu arada cebit e giris kac para 20 varmi ? 20 den fazla olmasin yoksa kacak girmenin yollarini arariz...yada abi icerde birisne bakip cikacam ayaklari yaparis :)...yada yaka karti falan olanlara ucretsizse yaka karti basalim sahtesinden...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhoweb
    muhoweb's avatar
    Erkek
    Ben davetiye buldum beleşe gircem. Siz de bulun girin beleşe. Cumartesi 10 YTL Hafta içi 20 YTL giriş. Agaya beleş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    laa millet otogardan kimler gelecek amele yavrum havaalnından metroyla yenibosna yapacan gelecen olmadı otogara gitmeyecem gelip seni alacam galiba öyle gözüküyor otogardan gelen yok çünki
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bu sene kişisel satışta varmış alışveriş yapabileceksiniz yani ona göre para getirmeyi unutmayın bence :)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    aha doru mc yargıç haklı lan bizde yenibosnada buluşcaz amele takıl bize ben zervalona webmaster 61 ile otogardan alcağı mürdiler yenibosnada buluşuoz ama erken gelin amk baksana 11de orda olcakmışız
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mcyargic ameleyi alirsa
    bende duruma gore compuyu alirim
    ---

bu arada birkac tane biletim olabilir elimde ama simdiden kimse atlamasin ordan burdan bilet toplamaya calisiyorum.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bu arada bilet nerde satılıyo :))) herşey tamam bileti unuttuk a.q.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vutku senin yurt avcıların neresinde? ben sana tarif ediyim hemen nasıl gideceğini. bak şimdi e-5 e çıkıp köprüden yolun karşısına geçicen, yenibosnadan gelen mavi iveco'lar var köprünün altında durak vardır zaten orda bekle gelen arabanın muavinine sor abi tüyap'tan geçiyomu diye. geçiyo derse zıplarsın hemen. ücretide 1milyon üçyüzbinlira olması lazım :D :P

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
Toplam Hit: 131481 Toplam Mesaj: 518