TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
ayol beni 13.sıraya korsanız gelmem :D ben bülent ersoy un üstünde olmazsam çıkmam sahneye falan =P
-
La bizim pederede aktivasyon kodu verilsin doktordur dallama... O da gelir haaa!!!
-
ulaşım imkanı olan tüm tahribat üyeleri katılmalı. gerçi ben her halukarda katılacağım için tarih farketmez. ama sanırım 10'u daha iyidir.
-
yanliz soyliyenlerin hepsi gelirse ordu gibi bisi oluyoruz. Hep beraber slogan falan bagirsak ortalik karisir... hmmm :P
-
valla herkes gelirsemnayka olacak...bide tshortlrimiz olsaydı off off hepsi yalan oldu
-
en son tuncaxxx hallediodu tişortleri ama oda beceremedi
-
Arkadaşlar ben kesin geliyorumayrıca son derece karizmatik birkaç arkadaşı da yanımda getirecem
bu buluşma için bakırköy spor tesislerini ayarlayabiliriz
iyi bir restoran filan olabiliryetkililer özelden bana ulaşsınlar
saygılar -
ben çok büyük ihtimalle geliyorum. ama böyle kalabalık olması mesele olacak. bu davetiyelerin fiyatları neler felan. onlar bi açıklansa. zaten jezle anlaştık onun evde kalicam ben belki a4techde gelir birlikte kalicaz jezde.
-
buradaki insanlarin gelirleri birbirinden farkli :) en az 30 kisi olunca kamyonla falan tesise gideriz:) ayran tavuklu iyidir.
-
Keşke gelebilsem :(( Para yok ailemde vermez 13 zayıflı bi karneden soora işte yok calısmıom
Toplam Hit: 131379 Toplam Mesaj: 518