TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
Zuhahah Ben allahına adanasından gelecem istanbula a.q..Sordum avcılar nere diye bizim arkadaslara istanbulun en sikik yeri dediler :D iyi o zaman ben arastırım avcılar -cebit nası gidilir diye...Ben direk sabah kapıda olurum o zman..OHhh bee rahatladım a.q
-
vutku os.rsan cebit den duyulur o kadar yakinsin anla yani.
-
iyi iyi..rahatladım walla...O zaman cebitte gorusurz dostlarım :D
-
bakmayın vutkunun böle laf yaptığına adanada ağzını bıçak açmadı :D ama çok seksi göbeği var sölim ben hasta kaldım a.q.
-
La kurd bizimi sikecen a.q...Sen bakma benim adanada sessiz olduguma orda compuden bize laf mı kalırdı a.q...Adam adanademirspordan basladı microsoft linuxla devam etti, c++ la noktaladı ...Benim anladıgım ettigim yok a.q bos konusmaktansa susmak iyidir ... :D Yoksa konu piclikten acılsaydı susmazdım ben orda :DDDD NEyse artık bidahaki bulusmamızda bilgisayar muhabbeti yapmıorz , Direk am göt dalıyorz :p
-
esenler otgarda inecekler bana ulaşsın ben otagara yakınım sabah ordan gideriz
-
Bende Eğer Cumartesi Çalışmayacaksam Orda Olacam Benide Ekleyin. Zaten Mesai Yapma Olasılığım 100%1, Ayrıca Kadıköyden Geçmeyi Düşünüyorum. Eğer Düşünenler Varsa Ordan Beraber Geçelim.
Amele Umarım Gelirsin. Gel LAAAAAAN!!! -
arklar gelın biz bu bulusmayı ayın 10 nına alamım benım 9 da ablamın dugunu var
pazar gunude bulusulamazmı ıkıncı bulusma bılırsınız ben ıstanbul ıcı bulusmalarına gelırım bundada bulunmak ıstıyorum -
abü iste cumartesi sabah saat 8.30 da bogada bulusuyoz 9da otobus var kacırmayalım anca gideriz fuarda zaten nerde buluscagımız yazılmıs digerleriylede orda bulusuruz
-
cmartesi bn dkn gfb bogaya gelcez ir de orda olcakmş kozanaybarda kafilesiylen gelcek flm flm :D
Toplam Hit: 131421 Toplam Mesaj: 518