folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Zuhahah Ben allahına adanasından gelecem istanbula a.q..Sordum avcılar nere diye bizim arkadaslara istanbulun en sikik yeri dediler :D iyi o zaman ben arastırım avcılar -cebit nası gidilir diye...Ben direk sabah kapıda olurum o zman..OHhh bee rahatladım a.q

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    vutku os.rsan cebit den duyulur o kadar yakinsin anla yani.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    iyi iyi..rahatladım walla...O zaman cebitte gorusurz dostlarım :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    bakmayın vutkunun böle laf yaptığına adanada ağzını bıçak açmadı :D ama çok seksi göbeği var sölim ben hasta kaldım a.q.

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    La kurd bizimi sikecen a.q...Sen bakma benim adanada sessiz olduguma orda compuden bize laf mı kalırdı a.q...Adam adanademirspordan basladı microsoft linuxla devam etti, c++ la noktaladı ...Benim anladıgım ettigim yok a.q bos konusmaktansa susmak iyidir ... :D Yoksa konu piclikten acılsaydı susmazdım ben orda :DDDD NEyse artık bidahaki bulusmamızda bilgisayar muhabbeti yapmıorz , Direk am göt dalıyorz :p

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    esenler otgarda inecekler bana ulaşsın ben otagara yakınım sabah ordan gideriz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    Bende Eğer Cumartesi Çalışmayacaksam Orda Olacam Benide Ekleyin. Zaten Mesai Yapma Olasılığım 100%1, Ayrıca Kadıköyden Geçmeyi Düşünüyorum. Eğer Düşünenler Varsa Ordan Beraber Geçelim.
    Amele Umarım Gelirsin. Gel LAAAAAAN!!!

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    arklar gelın biz bu bulusmayı ayın 10 nına alamım benım 9 da ablamın dugunu var

pazar gunude bulusulamazmı ıkıncı bulusma bılırsınız ben ıstanbul ıcı bulusmalarına gelırım bundada bulunmak ıstıyorum

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    abü iste cumartesi sabah saat 8.30 da bogada bulusuyoz 9da otobus var kacırmayalım anca gideriz fuarda zaten nerde buluscagımız yazılmıs digerleriylede orda bulusuruz

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    cmartesi bn dkn gfb bogaya gelcez ir de orda olcakmş kozanaybarda kafilesiylen gelcek flm flm :D

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
Toplam Hit: 131394 Toplam Mesaj: 518