TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
hafta sonu olursa,bende gelirim.hafta içi staj'dayım:(
-
cumartesi günü hoja cuam geceden yola cıkman lazım
-
abü bendede var makina getircem. olympus bilmemney ama kötü makina değildir :P. evet en azından 20-30 kişi gelsin yav ama 50 kral olur asarız keseriz :D
-
ben de orada olacağım balayında olmazsam :)))
-
millet çok kıskandım a.q. haftasonu olursa beni de yazın hemen.
içim bi kıpır kıpır oldu şimdiden koca bi ordu gibi gezccez orda muhahaha
yazın a.q. adımı
-
beyler eylülün kaçı keisn ayarlayın annanemi uçağa bindircem seni hayatında ilk diye kandırıp gelmeye çalışıom tahribata can feda bu bir
ikincisi tuncaxxz ile ben t-shirt yaptık bnm le tuncanın var ama o çulsuz bi yerini tarzan meydanında verse gene para toplayıp gelemez iste
üçüncüsü uçak biletini önceden ayırınca ucuz mu oluomuş?
dördüncüsü t-shirt isteyenler varsa pm atsın ansı bişi olduğunu ayrın göstercem bluetutu alam komşudan -
beyler yaw ne dicem kadıköyde teyzemde kalacam 2-3 günde kadıköy civarında oturan varmı geçenkigibi 70 yaşındaki eniştemle gelip buluşmanın rezil olmasını istemiom istide bilmiom hiç beni kaybolmadan kadıköye yollarsınız demi amk:D
-
la hoca sen merak etme, bindiririz biz seni burdan, ali sami yenin onunde iner ordanda kadıkoy otobusune binersin. sorun yok
-
oke şimdi tek kalan annanemi kandırıp uçak işini ayarlayıp tahri-tişörtümle sizi bulmak:D
-
tv den takip ederiz sizi
ha birde türkiyenin en meşhur hackeri (isim vermiyim herkes anladı) de orda olursa hayrınıza iyi bir sopa çekin
:))
Toplam Hit: 131392 Toplam Mesaj: 518