Ezan "Türkçe" Okunsun.
-
abi bırakın artık şu tartışmayı şehitlerimiz var içimiz kan ağlıyor yapmayın Allah aşkınaa !!!
-
Kardeşim haklısın ama bu tartışma bitmek bilmedi bi önceki sayfada arkadaş bitsin dedi adam döktükçe döküyo ayrıca yobaz diyenler kendilerine baksın esas kendileri yobaz ( bi bu eksikti )
-
LeonidaS bunu yazdı:
-----------------------------ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
angel_45 bunu yazdı:
kardeşler siz ne yazarsanız yazın herif anlamaz mantık değişmedikçe boşverin...
katılıyorum. kendine bi yol çizmiş. çizgiden hiç dışarı çıkmıyor bu kadar yorum ve dini bilgilere rağmen...
-----------------------------işte cahil diye yobaz diye bunlara denir . herşeyin orjinalide ne demek oluyor . ozaman 8mm nin dediği gibi hayatındaki hiç birşeyi kullanmaman gerekir git orijinalini bul onu kullan . körü körüne bişeyin peşine takılmışınız gidiyosunuz.
"Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az" demişler.
ne demek körü körüne yaa? akıl var mantık var. Yorumların hepsini tekrar oku.Ezan'la alakalı ve dini bilgiler içeren yorumlara bi bak. O dini bilgileri bi düşün. nesi yanlış? bana o bilgilerde bi yanlışlık göstersene. bana şurası yanlış de...laflarına dikkat et. sen bana cahil ve yobaz diyemezsin. sen beni tanıyor musun ki böyle konuşabiliyorsun?
@ "Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az" demişler bu lafını aynen geri iade ediyorum...
-
Şu kötü günlerimiz geçene kadar bu konuyu tahridepoya taşıyorum.
Ama geri alacağım.
Seviyeli fikir paylaşan herkese teşekkürler.
-
a
emreaktas tarafından 28/Ağu/12 19:01 tarihinde düzenlenmiştir -
8 mm kımse boyle sacma bırseyı tartısmak ıstemıyor, ne demek tekrar gerı alacagım, mecburmu mıllet senın actıgın boktan bır konuya cevap yetıstırmeye..............
-
hotlatmışınız yine konuyu.nerden geldi yine bu
-
LCFR bunu yazdı:
8 mm kımse boyle sacma bırseyı tartısmak ıstemıyor, ne demek tekrar gerı alacagım, mecburmu mıllet senın actıgın boktan bır konuya cevap yetıstırmeye..............
arkadaşım 8mm istediği konuyu açmakta, herkes de istediği konuya yorum yapma, istemediğine yapmama hakkına sahip. cevap yetiştirmek istemiyorsanız susacaksınız... -
LCFR bunu yazdı:
ewet mecbur değil. sende bu konuya yorum yazmaya mecbur değilsin. niye yazıyorsun o zaman?öyle yada böyle bir konu tartışıyoruz. isteyen katılır, isteyen katılmaz...
-
Uzatmanın Anlamı Yok Maden Kardeşim Ezanı Şuanki Hali İle İstiyorsun O Zaman Benim Postum Son Olsun Artık Diğer Görüşteki İnsanlar Tartışsın Ne Kadar İstiyorlarsa ...