folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ezan "Türkçe" Okunsun.

Ezan "Türkçe" Okunsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    abi bırakın artık şu tartışmayı şehitlerimiz var  içimiz kan ağlıyor yapmayın Allah aşkınaa !!!

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angel_45
    angel_45's avatar
    Erkek

Kardeşim haklısın ama bu tartışma bitmek bilmedi bi önceki sayfada arkadaş bitsin dedi adam döktükçe döküyo ayrıca yobaz diyenler kendilerine baksın esas kendileri yobaz ( bi bu eksikti )

Siyahın Kaderi Suçlanmak Beyazın Kaderi Kirlenmektir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    LeonidaS bunu yazdı:
    -----------------------------

ajan1111 bunu yazdı:
    angel_45 bunu yazdı:
    kardeşler siz ne yazarsanız yazın herif anlamaz mantık değişmedikçe boşverin...
    katılıyorum. kendine bi yol çizmiş. çizgiden hiç dışarı çıkmıyor bu kadar yorum ve dini bilgilere rağmen...

işte cahil diye yobaz diye bunlara denir . herşeyin orjinalide ne demek oluyor . ozaman 8mm nin dediği gibi hayatındaki hiç birşeyi kullanmaman gerekir git orijinalini bul onu kullan . körü körüne bişeyin peşine takılmışınız gidiyosunuz.

"Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az" demişler.

ne demek körü körüne yaa? akıl var mantık var. Yorumların hepsini tekrar oku.Ezan'la alakalı ve dini bilgiler içeren yorumlara bi bak. O dini bilgileri bi düşün. nesi yanlış? bana o bilgilerde bi yanlışlık göstersene. bana şurası yanlış de...

laflarına dikkat et. sen bana cahil ve yobaz diyemezsin. sen beni tanıyor musun ki böyle konuşabiliyorsun?

@ "Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az" demişler bu lafını aynen geri iade ediyorum...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şu kötü günlerimiz geçene kadar bu konuyu tahridepoya taşıyorum.

Ama geri alacağım.

Seviyeli fikir paylaşan herkese teşekkürler.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emreaktas
    emreaktas's avatar
    Erkek

a

emreaktas tarafından 28/Ağu/12 19:01 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LCFR
    LCFR's avatar
    Erkek
    8 mm kımse boyle sacma bırseyı tartısmak ıstemıyor, ne demek tekrar gerı alacagım, mecburmu mıllet senın actıgın boktan bır konuya cevap yetıstırmeye..............
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

hotlatmışınız yine konuyu.nerden geldi yine bu

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

LCFR bunu yazdı:
    8 mm kımse boyle sacma bırseyı tartısmak ıstemıyor, ne demek tekrar gerı alacagım, mecburmu mıllet senın actıgın boktan bır konuya cevap yetıstırmeye..............
    arkadaşım 8mm istediği konuyu açmakta, herkes de istediği konuya yorum yapma, istemediğine yapmama hakkına sahip. cevap yetiştirmek istemiyorsanız susacaksınız...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

LCFR bunu yazdı:
    ewet mecbur değil. sende bu konuya yorum yazmaya mecbur değilsin. niye yazıyorsun o zaman?

öyle yada böyle bir konu tartışıyoruz. isteyen katılır, isteyen katılmaz...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    Uzatmanın Anlamı Yok Maden Kardeşim Ezanı Şuanki Hali İle İstiyorsun O Zaman Benim Postum Son Olsun Artık Diğer Görüşteki İnsanlar Tartışsın Ne Kadar İstiyorlarsa ...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
Toplam Hit: 50114 Toplam Mesaj: 317