Japonya Hakkinda Hersey
-
Hocam eline saglık 23 sayfayı bıkmadan usanmadan okudum :) Hakikatten çok imrendim imkanım olsa gelirim sessin sakin hayat sürüyorum zaten orası tam bana göre :) Tekrar teşekkür ederm.
-
erdiburak bunu yazdı
Hocam eline saglık 23 sayfayı bıkmadan usanmadan okudum :) Hakikatten çok imrendim imkanım olsa gelirim sessin sakin hayat sürüyorum zaten orası tam bana göre :) Tekrar teşekkür ederm.
Rica ederim.
-
sniperscope bunu yazdı
Yaptigin ise gore degisiyor ama normal bir web programcisi(php, burada asp para etmiyor cunku) yaklasik 230.000 yen ile basliyor. O da tl ile yaklasik 5500 falan ediyor + yilda 2 ikramiye ve butun sosyal haklari ile beraber.
Ayrica bahsettigin sekilde calisamazsin. Ya biriyle evlenip oturum izni alman gerekiyor veya bir sirketin sana kefil olup sana calisma vizesi cikarmasi gerekiyor.
Şirketin de kefil olması için kalifiye olmak lazım.Geriye tek seçenek kalıyor: evlenmek. ?
-
sniperscope bunu yazdıdriveshaft bunu yazdı
valla bizim zamanımız geçti japonyaya gidemeyeceğiz, ama hanımla çocukken severek izlediğimiz şu çizgi filmin generic müziğinin sözlerini bize çevirirsen ikimizde memnun oluruz.
Hocam ilk paragrafini cevirdim. Gerci Turkce'ye cevirince biraz tuhaf oldu. Belkide benim Turkcem cok bozuldugu icindir. Yazarken iyide, konusurken bayagi bi takiliyorum o yuzden bazen dogru kelimeyi bulamiyorum.
Mesela: Candan Ercetin'in Git sarkisindaki
çeviri için teşekkürler
-
osakalilar bildigin bizim karadenizliler garipler komikler :D iyi su :D
-
sniperscope bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdısniperscope bunu yazdı
Aha iste hiz dedigin budur.....
Onceki resim ofisteki baglanti. Asagidaki resim evdeki baglanti.

akk warmı akk
adil kullanım kotası
bendeki

Plmazmi hacim. Aylik 80TB i gecince net kapatiliyor. ::)
Saka yapiyom haci. Oyle birsey olsa burasi halk ayaklanmasi olur. "Ben 1gbps icin aylik para oduyorum, sen kimsinki kafana gore sinir koyuyorsun" diye mahkemeye verirler.
Yalnz buradaki mahkemeler Turkiye:deki gibi osuruktan teyyare degil, harbi harbi adalet dagitiyorlar.
arkadaş bu bizim millette her bok kötü hiçbişi yok nedir bu arkadaş ne teklonoji üretebiliriz nede petrolümüz war insanlarımızda cok feci hiçbişimiz yok ne
artık türkiyenin kafasını kaldırıp bakması lazım
-
UzatmaNaciye bunu yazdıarkadaş bu bizim millette her bok kötü hiçbişi yok nedir bu arkadaş ne teklonoji üretebiliriz nede petrolümüz war insanlarımızda cok feci hiçbişimiz yok ne
artık türkiyenin kafasını kaldırıp bakması lazım
Türk telekomun karşısına rakip dikmeden satarsan olacağı bu. Bari alt yapısını satma. Kullanmak isteyene kirala. Bizim memleketten adam olmaz.
DrKill tarafından 22/Ara/12 06:50 tarihinde düzenlenmiştir -
driveshaft bunu yazdı
çeviri için teşekkürler
Rica ederim, gerci Turkce'ye cevirince bir halta benzemedi ama idare ediver lutfen.
-
sniperscope bunu yazdıdriveshaft bunu yazdı
çeviri için teşekkürler
Rica ederim, gerci Turkce'ye cevirince bir halta benzemedi ama idare ediver lutfen.
e tabi kafiyesi falan kaybolur ama yinede sözleri güzelmiş uygun bir zaman devamınıda bekliyoruz o zaman
-
şimdi birşey sormak istiyorum. bilgisayarıma hiragana kurdum wordde romaji olarak sensei yazdıgımda
kanji : 先生
hiragana : せんせい
Yani bu şekildeki yazım dogru oluyormu? istedigimiz bi alfabede yazınca sıkıntı cıkıyormu :|
yada benmi yanlıs yazdım diyicem ama translate duzgun ceviriyo gibi :D
bu arada benim yazı da bi acayip oldu.