folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Japonya Hakkinda Hersey

Japonya Hakkinda Hersey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Hocam eline saglık 23 sayfayı bıkmadan usanmadan okudum :) Hakikatten çok imrendim imkanım olsa gelirim sessin sakin hayat sürüyorum zaten orası tam bana göre :) Tekrar teşekkür ederm.

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erdiburak bunu yazdı

Hocam eline saglık 23 sayfayı bıkmadan usanmadan okudum :) Hakikatten çok imrendim imkanım olsa gelirim sessin sakin hayat sürüyorum zaten orası tam bana göre :) Tekrar teşekkür ederm.

Rica ederim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Yaptigin ise gore degisiyor ama normal bir web programcisi(php, burada asp para etmiyor cunku) yaklasik 230.000 yen ile basliyor. O da tl ile yaklasik 5500 falan ediyor + yilda 2 ikramiye ve butun sosyal haklari ile beraber.

Ayrica bahsettigin sekilde calisamazsin. Ya biriyle evlenip oturum izni alman gerekiyor veya bir sirketin sana kefil olup sana calisma vizesi cikarmasi gerekiyor.

Şirketin de kefil olması için kalifiye olmak lazım.Geriye tek seçenek kalıyor: evlenmek. ?

Pragmatism&Realism
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    driveshaft bunu yazdı

valla bizim zamanımız geçti japonyaya gidemeyeceğiz, ama hanımla çocukken severek izlediğimiz şu çizgi filmin generic müziğinin sözlerini bize çevirirsen ikimizde memnun oluruz.

Hocam ilk paragrafini cevirdim. Gerci Turkce'ye cevirince biraz tuhaf oldu. Belkide benim Turkcem cok bozuldugu icindir. Yazarken iyide, konusurken bayagi bi takiliyorum o yuzden bazen dogru kelimeyi bulamiyorum.

Mesela: Candan Ercetin'in Git sarkisindaki

"Zannetme ki pismanlık mutluluk kadar irak" cumlesini bir turlu kavrayamiyorum. Burada ne demek istedigi hakkinda en ufak bir fikrim yok. Sanirim boyle devam ederse 4-5 yila kadar Turkce'nin %80 kadarini unuturum.

Neyse:

Surekli acele etmektense biraz durup bekle
    Etrafindaki insanlarin golgelerini takip et?
    Ayak ucundan burnunun ucuna avuc icinden ruzgara kadar
    Unazuki kaeshite kureru deshou
    dogrulamaya ne dersin ?(Not: Burada gecen Unazuki kelimesi kafasini sallayarak dogrulamak anlaminda)
    Dikkatli bakinca mutluluk
    Kalbinin tek oldugunu gordum
    Dikkatli bakinca mutluluk
    Kalbinin tek oldugunu gordum

çeviri için teşekkürler

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

osakalilar bildigin bizim karadenizliler garipler komikler :D iyi su :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

Aha iste hiz dedigin budur.....

Onceki resim ofisteki baglanti. Asagidaki resim evdeki baglanti.

akk warmı akk

adil kullanım kotası

bendeki

Plmazmi hacim. Aylik 80TB i gecince net kapatiliyor. ::)

Saka yapiyom haci. Oyle birsey olsa burasi halk ayaklanmasi olur. "Ben 1gbps icin aylik para oduyorum, sen kimsinki kafana gore sinir koyuyorsun" diye mahkemeye verirler.

Yalnz buradaki mahkemeler Turkiye:deki gibi osuruktan teyyare degil, harbi harbi adalet dagitiyorlar.

arkadaş bu bizim millette her bok kötü hiçbişi yok nedir bu arkadaş ne teklonoji üretebiliriz nede petrolümüz war insanlarımızda cok feci hiçbişimiz yok ne 

artık türkiyenin kafasını kaldırıp bakması lazım 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    arkadaş bu bizim millette her bok kötü hiçbişi yok nedir bu arkadaş ne teklonoji üretebiliriz nede petrolümüz war insanlarımızda cok feci hiçbişimiz yok ne 

artık türkiyenin kafasını kaldırıp bakması lazım 

Türk telekomun karşısına rakip dikmeden satarsan olacağı bu. Bari alt yapısını satma. Kullanmak isteyene kirala. Bizim memleketten adam olmaz.

DrKill tarafından 22/Ara/12 06:50 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    driveshaft bunu yazdı

çeviri için teşekkürler

Rica ederim, gerci Turkce'ye cevirince bir halta benzemedi ama idare ediver lutfen.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    driveshaft bunu yazdı

çeviri için teşekkürler

Rica ederim, gerci Turkce'ye cevirince bir halta benzemedi ama idare ediver lutfen.

e tabi kafiyesi falan kaybolur ama yinede sözleri güzelmiş uygun bir zaman devamınıda bekliyoruz o zaman

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

şimdi birşey sormak istiyorum. bilgisayarıma hiragana kurdum wordde romaji olarak sensei yazdıgımda

kanji :       先生

hiragana : せんせい

Yani bu şekildeki yazım dogru oluyormu? istedigimiz bi alfabede yazınca sıkıntı cıkıyormu :|

yada benmi yanlıs yazdım diyicem ama translate duzgun ceviriyo gibi :D

bu arada benim yazı da bi acayip oldu.

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
Toplam Hit: 50916 Toplam Mesaj: 335