Windows 10 Saatler Kala
-
kofcu bunu yazdı
şöyle bir şey gördüm doğru mudur? :D
doğru olabilir ancak bende çıkmıyor öyle bir şey beleş gözüküyor herşeyi. yalnız oturum açtırmak istiyor misafir hesap olarak baktım.
-
pesimistzombie bunu yazdı
@lepusmorris VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
redditte şöyle bir konu var bunun için microsoft hwid key saklıyor clean installda ona göre etkinleştiriyor filan demişler
hocam sen diğer laptopa kurulumu tamamlayabilirsen deneyeyim o zaman. birde kurulum için flashdiski hangi programla hazırlıyorsunuz?
olmazsa bi linux serüveni yaşamak istiyorum :D
-
8.1 embedded biz piç gibi kaldık mı geçemiyoz mu 10a yani :/
-
pesimistzombie bunu yazdı
markası ne hocam touchpadin sitesine bakar mısın update var mı diye yoksa 8.1 için olanı kur bir de windows update kontrol et bazı sürücüler oradan geliyor.
kendiliğinden düzeldi hocam reset atınca bende anlamadım lenovo pc
-
@WitchKing öyle oldu malesef o nedenle direk yükseltmesiz win10 kurmaya çalışıyorum laptopa herkese verilen key aynı orjinalleştirebilirsem haber vericem.
@lepusmorris yumi kullanıyorum usb için. 7/8 seçeneğini seçerek attım usbye 10 için de çalışıyor yalnız usb hazırlarken antivirüs varsa kapalı olması lazım autorunu engelliyor bozuyor. bir de ilk restarttan sonra usbyi çıkarmak lazım kurulum tamamlanmıyor yoksa.
@csr288 ben de lenovoya atıyorum şuan denk geldi aklımda olsun fare yok ortada kalmayak :B
pesimistzombie tarafından 29/Tem/15 16:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Evet hacılar laptopuma sıfırdan win10 pro kurdum.
Keylerin hiç biriyle etkinleşmedi kms kullandım öyle etkinleştirdim.
Sıfırdan kurulum yaparken ilk başta ve en sonda lisans anahtarı istiyor hepsini atla, sonra yap diye geçiceniz.
Masaüstü gelince komut istemini yönetici olarak çalıştırıp
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr /skms kms.xspace.in
slmgr /ato
exit
yapacaksınız 180 günlük aktifleştirme veriyor. insider üyeliğim vardı lisansı sıfırlayıp onunla login olarak etkinleştirmeye çalışcam.
-
http://i.hizliresim.com/pogRMm.jpg
Hocalar karşıdan yükleme tamamlandıktan sonra update ikinci aşamaya geçti ve yarım saattir bu şekilde kaldı. Beklemeye devam mı etmeliyim yoksa indirmeyi durdur diyip " $Windows.~BT " konumundaki setup'tan mı yükseltme yapmalıyım ?
-
7'den 10'a gecmeye deger mi ki? :/
-
1 gündür rezerve etmiş şekilde bekliyordum, güncelleme yapmıyordu
Sitesinden yardımcı aracı indirdim yükseltmeye tıkladım şuanda kurulum devam ediyor
Yardımcı araç:
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

-
ValentinoRossi bunu yazdı
7'den 10'a gecmeye deger mi ki? :/
sahsen ben 3-4 aydan once gecmicem ona.
windows 7 forever!