Windows 10 Saatler Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Media Creation Tool ile indirme işlemi çok yavaş. Bu genel bir problem mi? Neredeyse 1 saat oldu ve %8'i ancak görebildim. Bağlantımda sıkıntı yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

microsoft sitesinden iso dosyasını indirdim, dvd ye çektim kurulum yaptım. bi crack programı ile crack yaptım. gayet güzel çalışıyor. şu an sıkıntı yok.

Draenei tarafından 02/Ağu/15 12:57 tarihinde düzenlenmiştir

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

microsoft sitesinden iso dosyasını indirdim, dvd ye çektim kurulum yaptım. bi crack programı ile crack yaptım. gayet güzel çalışıyor. şu an sıkıntı yok.

güncellemeleri alabiliyormusun hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

bilgisayarı 3. kez açtım. ilk kurulum bitince güncelleme aldı. sonra crack yaptım. ve  1 saat  önce  açılışta, tekrar bi güncelleme aldı. ama bu crack patlar heralde. en fazla 6  ay falan dayanır gibime geliyor. sonra ne olur bilmiyorum.

Draenei tarafından 02/Ağu/15 13:19 tarihinde düzenlenmiştir

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

bilgisayarı 3. kez açtım. ilk kurulum bitince güncelleme aldı. sonra crack yaptım. ve  1 saat  önce  açılışta, tekrar bi güncelleme aldı. ama bu crack patlar heralde. en fazla 6  ay falan dayanır gibime geliyor. sonra ne olur bilmiyorum.

Hocam KMSAuto Net kullan. Sanal kms ile 10 günde lisanslama işlemini otomatik tekrarlıyor. Bir bakıma sınırsız gibi oluyor. 

KmsAuto Net 1.3.6 portable diye arama yap google'da indir ve kullanmaya başla. 

cenk88 tarafından 02/Ağu/15 13:52 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Temiz kurulum yaptım, windows 8.1 den hızlı, ayarlar menüsünü sevmedim bi, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

Evet hacılar laptopuma sıfırdan win10 pro kurdum.

Keylerin hiç biriyle etkinleşmedi kms kullandım öyle etkinleştirdim.

Sıfırdan kurulum yaparken ilk başta ve en sonda lisans anahtarı istiyor hepsini atla, sonra yap diye geçiceniz.

Masaüstü gelince komut istemini yönetici olarak çalıştırıp

slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX 

slmgr /skms kms.xspace.in 

slmgr /ato 

exit 

yapacaksınız 180 günlük aktifleştirme veriyor. insider üyeliğim vardı lisansı sıfırlayıp onunla login olarak etkinleştirmeye çalışcam.

daha sonra  komut istemine slmgr -rearm yaparak acaba 180 günlük süre tekrardan sıfırlanır mı?

kıl olan yer kaşınır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Media Creation Tool ile indirme işlemi çok yavaş. Bu genel bir problem mi? Neredeyse 1 saat oldu ve %8'i ancak görebildim. Bağlantımda sıkıntı yok.

Şu sanırım o saatteki yükle alakalıydı. Şu anda indirme gayet düzgün. Tekrar başlattım. 15 dakikada %55 oluverdi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Advanced
    Advanced's avatar
    Erkek

180 gune zaten activator çıkar 

Son zamanlarda yalan söylediniz mi ? Yalan Söylemek insan doğasının parçasıdır ve herkes yalan söyler.Söylemeyenler ise yalancıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Advanced
    Advanced's avatar
    Erkek

Advanced tarafından 02/Ağu/15 17:37 tarihinde düzenlenmiştir

Son zamanlarda yalan söylediniz mi ? Yalan Söylemek insan doğasının parçasıdır ve herkes yalan söyler.Söylemeyenler ise yalancıdır.
Toplam Hit: 49738 Toplam Mesaj: 427
windows 10