Windows 10 Saatler Kala
-
Media Creation Tool ile indirme işlemi çok yavaş. Bu genel bir problem mi? Neredeyse 1 saat oldu ve %8'i ancak görebildim. Bağlantımda sıkıntı yok.
-
microsoft sitesinden iso dosyasını indirdim, dvd ye çektim kurulum yaptım. bi crack programı ile crack yaptım. gayet güzel çalışıyor. şu an sıkıntı yok.

Draenei tarafından 02/Ağu/15 12:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Draenei bunu yazdı
microsoft sitesinden iso dosyasını indirdim, dvd ye çektim kurulum yaptım. bi crack programı ile crack yaptım. gayet güzel çalışıyor. şu an sıkıntı yok.

güncellemeleri alabiliyormusun hocam
-
bilgisayarı 3. kez açtım. ilk kurulum bitince güncelleme aldı. sonra crack yaptım. ve 1 saat önce açılışta, tekrar bi güncelleme aldı. ama bu crack patlar heralde. en fazla 6 ay falan dayanır gibime geliyor. sonra ne olur bilmiyorum.
Draenei tarafından 02/Ağu/15 13:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Draenei bunu yazdı
bilgisayarı 3. kez açtım. ilk kurulum bitince güncelleme aldı. sonra crack yaptım. ve 1 saat önce açılışta, tekrar bi güncelleme aldı. ama bu crack patlar heralde. en fazla 6 ay falan dayanır gibime geliyor. sonra ne olur bilmiyorum.
Hocam KMSAuto Net kullan. Sanal kms ile 10 günde lisanslama işlemini otomatik tekrarlıyor. Bir bakıma sınırsız gibi oluyor.
KmsAuto Net 1.3.6 portable diye arama yap google'da indir ve kullanmaya başla.
cenk88 tarafından 02/Ağu/15 13:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Temiz kurulum yaptım, windows 8.1 den hızlı, ayarlar menüsünü sevmedim bi,
-
pesimistzombie bunu yazdı
Evet hacılar laptopuma sıfırdan win10 pro kurdum.
Keylerin hiç biriyle etkinleşmedi kms kullandım öyle etkinleştirdim.
Sıfırdan kurulum yaparken ilk başta ve en sonda lisans anahtarı istiyor hepsini atla, sonra yap diye geçiceniz.
Masaüstü gelince komut istemini yönetici olarak çalıştırıp
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr /skms kms.xspace.in
slmgr /ato
exit
yapacaksınız 180 günlük aktifleştirme veriyor. insider üyeliğim vardı lisansı sıfırlayıp onunla login olarak etkinleştirmeye çalışcam.
daha sonra komut istemine slmgr -rearm yaparak acaba 180 günlük süre tekrardan sıfırlanır mı?
-
Austen bunu yazdı
Media Creation Tool ile indirme işlemi çok yavaş. Bu genel bir problem mi? Neredeyse 1 saat oldu ve %8'i ancak görebildim. Bağlantımda sıkıntı yok.
Şu sanırım o saatteki yükle alakalıydı. Şu anda indirme gayet düzgün. Tekrar başlattım. 15 dakikada %55 oluverdi.
-
180 gune zaten activator çıkar
-