Windows 10 Saatler Kala
-
pesimistzombie bunu yazdı
evet hacılar test ettim onayladım.
win 7 ultimate sp 1 yükledim
hiç bir update yapmadan daz loader son sürüm 2.2.2 ile lisansladım
windows creation tool ile yükseltme yaptım
kalıcı olarak lisanslandı.
Ardından sıfırlamak için isoyla komple format attım
nete bağlandığımda windows etkinleştirildi.
kurulum yaparken key soran yerleri atlayarak geçtim.
Konu biraz uzadı ama bir kaç sorum olacak :D bilgili olduğunu düşünüyorum
Bende crackli win 8 yüklüydü güncelleştirmeleri aldıktan sonra 8.1 e geçtim, daha sonradan ekran kartım ile bir problem olduğundan dolay geri yükleme yaptım sisteme. Bu işlem sonrası reserve bölümü bende kayboldu daha sonradan vermiş olduğun linkten creation tool ile güncelleştirdim win 10 a geçtim şu an ordan yazıyorum. Bir problem yok. Sormak istediklerim ise
kalıcı olarak lisanslandığını nerden öğrenebilirim ? etkinleştirme bölümünde windows 10 pro aktive edildi diye bilgi var bu bilgi yeterli mi ?
2.si ise her ihtimale karşı olması için sadece windows 10 un recovery kısmını nasıl bir yere yedekleyebilirim key ile birlikte ? bir usb ya da farklı bir ortama ? denetim masasından kurtarma menüsünde bulunan kurtarma sürücü oluştur bölümü var. Burdan kurtarma sürücüsü oluşturmam yeterli mi ? en kötü senaryoyu düşünecek olursak işletim sistemim silindi tamamiyle yeniden yüklemem gerekti hangi seçenek daha kararlı olur ?
-
Ben win 10'u iso ile usb den sifir kurmak istiyorum su anda yapabiliyo muyuz bunu
-
@hypnot1c
cmdyi aç
slmgr /xpr
yaz enterla hocam kalıcı olarak aktifleştirildi diyorsa tamamdır.
win10a yükseltme ile geçenlere key verilmiyor hwid etkinleştirmesi sağlıyor microsoft yani sen anakartını değiştirmediğin sürece istediğin zaman bas formatı nete çıktığın an microsoft seni tanıyor ve aktive ediyor. offline etkinleştirme için win 8 de de geçerli olan bir yöntem token key yedekleme olayı yapmak gerekiyor.
recovery alanın hala eskisi gibi win10a upgrade edilmedi orası yedek alamazsın muhtemelen. var olan diskinin imajını al daha kolay.
@Tnrsk eğer yükseltme ile geçtiysen ve windows kalıcı olarak aktifleştiyse format atabilirsin. format esnasında key yazılmayacak, atla şimdi değil diyerek geçilecek formattan sonra nete çıktığında otomatik aktifleşir.
-
pesimistzombie bunu yazdıEmRee bunu yazdı
Bu arada key istememesinin sebebini müşteri hizmetlerindeki arkadaş anakartın dijital imzası ile olduğunu söyledi
muhtemelen evet. hdd ve grafik kartı değiştiren bir kullanıcı sorunsuz aktive olduğunu belirtmiş mdl'da anakartlarınıza iyi bakın bu nedenle :B
şimdi bu win 10 a formatı nası atıoruz ? kendi içinde sıfırlama var o format deil mi ? usb den nası kuruyoruz eğer o format deilse
-
@Ekerci hocam microsoft creation tool ile başka bilgisayar için iso dosyası indir seçeneğiyle isonu indirip usb veya dvdye atıyorsun. normal formatını atıyorsun. format esnasında key sorarsa atla diyorsun, bitince yine soruyor şimdi değil diyorsun formatı bitiriyorsun. nete çıktığın anda oto aktifleşiyor.
kendi içinde sıfırla olayı var o da format atmak ancak sürücülerini yeniden yapılandırmak istediğinde bişey yapamıyosun oradan + çok uzun sürüyor.
pesimistzombie tarafından 02/Ağu/15 01:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Start button ve taskbar'a sol tık yapınca tepki vermiyor. Windows Stroda dan indirdiğim programlarında kısayollar silinmiş
çözümü bilen varmı ?
-
Ekerci bunu yazdıEmRee bunu yazdıEkerci bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıcoLin bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı_Dert_ bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
ben reserver etmeme rağmen hala bir upgrade olmadı bugün tüm gün açıkta bıraktım pc yi uyuz oldum hee bunu hızlandırmanın bir yolu var mı
Adım Adım Windows 10 Yükle 1. Adım: Denetim Masası>Windows Update bölümünden güncellemeleri denetleyin. Eğer Windows 10 güncellemesi görünmüyorsa 2. adımı izleyin. 2. Adım: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download bölümündeki her şeyi silin. 3. Adım: Komut İstemini ( cmd.exe) yönetici olarak çalıştırın. Komut istemini görev çubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayarak çalıştırabilirsiniz. Ya da arama kısmına cmd.exe yazıp, çıkan arama sonucuna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırabilirsiniz. 4. Adım: Yönetici olarak çalıştırdığınız Komut İstemi bölümüne wuauclt.exe /updatenow komutunu yazın ve enter tuşuna basın. 5. Adım: Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Windows 10 güncellemesi otomatik olarak inecektir. İndirmeyi;
Denetim Masası>Windows Updatebölümünden görüntüleyebilirsiniz. Denermisin. Ben bu sekilde update yaptim.

durum bu olmuyor
http://www.tahribat.com/forum/windows-10-saatler-kala-209365/6#msg2605149
linkteki exeyi açınca update seçeneğini seçerek yükseltebilirsin. Ben öyle yapmıştım.
o da yüklerken Bir şey oldu diyip devam etmiyor
dreamsparktan indirdiği 8.1 industry pro yu upgrade eden var mı?dreamsden windows indiriorsan win 10 da geldi. iso dosyasyıyla kur win 10 u sonra aktifleştirirken dreamsten aldıgın keyi yaz oraya.al sana orijinal win10
Denilenleri yaptım fakat windows hala güncelleme almış değil
güncelleme derken ? hocam zaten win 10 kuracaksın pc ye.sonrada dreamsten aldıgın win 10 keyi ile aktifleştireceksin.win 10da güncelleme yok ki
yok arkadaş ne yaptıysam olmadı temiz kurulum yapayım dreamsparktan indireyim dedim ne hikmetse ARTIK dreams park hesabı doğrulama istiyor daha önce girdiğim hesap neyin doğrulaması bu anlamadım mail i yazıyorum daha önce doğrulanmış diyor o zaman niye kabul etmiyor çözemedim
-
serdar hocam industry pro yükseltme işlemi yapamıyor boşuna uğraşıyorsun. dreamspark olayını da bilemiyorum. amaç windows 10 a sahip olmaksa daha önce de belirttim temiz win 7 sp1 kurup daz loader ile etkinleştirip microsoftun tooluyla yükseltme yapıyorsunuz etkinleşmişse formatı basıyorsunuz orjinal windowsunuz oluyor.
-
pesimistzombie bunu yazdı
serdar hocam industry pro yükseltme işlemi yapamıyor boşuna uğraşıyorsun. dreamspark olayını da bilemiyorum. amaç windows 10 a sahip olmaksa daha önce de belirttim temiz win 7 sp1 kurup daz loader ile etkinleştirip microsoftun tooluyla yükseltme yapıyorsunuz etkinleşmişse formatı basıyorsunuz orjinal windowsunuz oluyor.
aynen öyle hocam yapamıyor industry pro o yüzden sıfırdan temiz kururlum + key girmek
bu arada dreamspark olayııda çözdüm okul mailiyle açtığım microsoft hesabına kayıtlı değilmiş dreamspark hesabı başka bir mail ile açtığım microsft hesabıyla okulu doğrulamışım
dremaspark da var windows 10
https://e5.onthehub.com/WebStore/ProductsByMajorVersionList.aspx?ws=6c8725b8-8d9b-e011-969d-0030487d8897&vsro=8 -
windows 7 den windows 10 a geçiş işlemini tamamladım, gayet güzel
(Windows 7 8 8.1 10+ Office Re-Loader Activator v1.3.6 final) denilen bir zımbırtı indirerek etkinleştirme işlemini tamamladım şimdilik sorunsuz çalışıyoredit: etkinleştirme ilacı gecici çalışıyor, cmd> slmgr /xpr işlemini yaptığımda 29.01.2016 tarihine kadar etkin görünüyor
LhaNeT tarafından 02/Ağu/15 10:33 tarihinde düzenlenmiştir