Windows 10 Saatler Kala
-
SeRDaR bunu yazdı
Çok daha hızlı
kms outo ile 2016 ya kadar. Lisansladım
Hocam 1.3.6 en son versiyon ile lisanslama yaptıysan 2016 yılını bile geçer merak etme.
8.1 de farklı program ile 180 gunden daha fazla kullandım. Arka planda kendisini yeniliyordu lisansı.
Ayrıca sende öğrenciler icin olan lisans vardi sanirim. Eğer hesap hala aktifse windows 10 icin dreamsparkta surum yakın zamanda yayınlanır. İndirip rahatca kalıcı olarak kullanırsın.
-
cenk88 bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Çok daha hızlı
kms outo ile 2016 ya kadar. Lisansladım
Hocam 1.3.6 en son versiyon ile lisanslama yaptıysan 2016 yılını bile geçer merak etme.
8.1 de farklı program ile 180 gunden daha fazla kullandım. Arka planda kendisini yeniliyordu lisansı.
Ayrıca sende öğrenciler icin olan lisans vardi sanirim. Eğer hesap hala aktifse windows 10 icin dreamsparkta surum yakın zamanda yayınlanır. İndirip rahatca kalıcı olarak kullanırsın.
Aynen Dreamspark premium da var normal hedaplarada education yada emnedded Sürümü gelince zaten mis gibi Lisanslı onu yükleyeceğim şimdilik bu şekilde idare ediceğim ne yapalım
-
csfrt bunu yazdı
Arkadaşlar windows 10 creationtoolx64 ile iso indirecektim indirme sırasında internet kesildi, sonra indiririm dedim. sürekli aşağıdaki hatayı alıyorum. reset attım bilgisayara, yeniden indirdim exe yi yine aynı hatayı alıyorum. var mı bunun bir çözümü?
edit: tekrar reset attım düzeldi. şuan iniyor.
indirmeyi bitirdi kontrol ediliyor diye bişey çıktı sonra bir şey oldu dedi napcam şimdi yeniden mi indirmem lazım bu kadar süre boşuna mı bekledim amk?

-
@csfrt
Bu hata bende diskte yeterli yer olmadığında çıktı. İndirme için gereken boyuttan daha fazlası lazım. En az 7-8 gb boş yer bulunmalı. Sonrasında güncelleme yapmak için de 1.3 gb boş yer istiyor. Kafadan 10 gb yer diyelim biz ona.
Austen tarafından 03/Ağu/15 11:23 tarihinde düzenlenmiştir -
rezerveyi dün yaptım hala hazır olunca haber ederiz diyo bende. ve sizdeki gibi klasör oluşturu yükleme durumu yok
-
bu işin ilacı http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=616936
-
pesimistzombie bunu yazdı
@MoLoToF hocam kim diyor yüklenmiyor diye basarsın formatı geçersin yüklenir sürücü olarak sadece wireless veya lan driver bulman yeterli bunlar da zaten global sürücülere sahip firmaların donanımlarıdır nete çıksın yeter wireless belki uğraştırır ama lan driverlar rahat bulunur diğer driverları yüklemeye gerek yok win7 sp1 yükleyip nete çıkartıp daz loader ile etkinleştirip creation tool ile yükseltme yapıp win10 üzerinde etkinleşmesini sağlayıp en son da temiz formatı basıp geçeceksin.
yahu formatı nasıl yapıcaz arkadaş ben bu zamana hep cd ile kurdum şimdi ben win 10' iso olarak usb'ye kaydedip c komple silip sıfırdan kurmak istiyorum masaüstünden yükseltme yapmak istemiyorum anlamadım bi türlü bu amkodum windows 10 niye böyle oldu ya
-
@tnrsk
Google'a Windows 10 media creation tool yazıp indir. 32bit sürüm kullanacaksan x86, 64 bit kullanacaksan x64 versiyonlarını indireceksin.
Programda iki seçenek çıkacak. Bu bilgisayarı yükselt ya da medya oluştur. Sen medya oluşturu seçeceksin.
Flash diske kurulumu hazırlamasını istiyorsan belleği takıp ilgili seçeneği seçeceksin. İndirecek, ayarlayacak sana belleği hazırlayıp teslim edecek.
Sonra normal format atar gibi restart atıp flashtan boot edecek işlemini gerçekleştireceksin.
-
Tnrsk bunu yazdıpesimistzombie bunu yazdı
@MoLoToF hocam kim diyor yüklenmiyor diye basarsın formatı geçersin yüklenir sürücü olarak sadece wireless veya lan driver bulman yeterli bunlar da zaten global sürücülere sahip firmaların donanımlarıdır nete çıksın yeter wireless belki uğraştırır ama lan driverlar rahat bulunur diğer driverları yüklemeye gerek yok win7 sp1 yükleyip nete çıkartıp daz loader ile etkinleştirip creation tool ile yükseltme yapıp win10 üzerinde etkinleşmesini sağlayıp en son da temiz formatı basıp geçeceksin.
yahu formatı nasıl yapıcaz arkadaş ben bu zamana hep cd ile kurdum şimdi ben win 10' iso olarak usb'ye kaydedip c komple silip sıfırdan kurmak istiyorum masaüstünden yükseltme yapmak istemiyorum anlamadım bi türlü bu amkodum windows 10 niye böyle oldu ya
yükseltme yapınca beleş key olcak demekki ..key alınca formatı bas temizinden oldu bitti
-
tamam şu an flasha indirme yapıyo bitince yükseltme yapıp key alıcam sonra flashtan temiz kurulum dimi