Windows 10 Saatler Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Bizim retail lisans oem olacak mış, güncellemeye gerek yok o zaman. 8.1 ile devam edelim en iyisi.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Microsoft yükleme merkezine iso dosyalarını koymamışlar hala. Sizinkiler arka planda indirmeye başlayınca oraya da eklenmiştir dedim ama yarın ekleyecekler galiba.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Vaio Care ekrana at kafasi buyuklugunde uyari atti upgrade etmeyin driverlar hazir degil diye.

Peki deyip oturdum yerime :)

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    RaNGeR bunu yazdı

Benim bilgisayarıma gizliden gizliye yüklemeye başlamış. Umarım tamamlandığında yüklemeden önce onay ister. Öyle "sistem hazır, yeniden başlat kurulayım" tarzında bir mesaj gelmez umarım. Çünkü her ne kadar rezerve etmiş de olsam, ilk birkaç ay yükleme yapmayı düşünmüyorum. Windows 8/8.1 deki kullanıcıların yaşadığı driver sorunları gibi problemler çıkacağını tahmin ediyorum. Onlar bir hallolsun, yüklemeyi o zaman düşünürüm.

kendi ekranında durumları belirtmiş hocam şöyle ki;

ancak ms tabi sağı solu belli olmaz.

Oraya baktım, bende de sorun görünmüyor. Ama yine de beklemekte yarar var diye düşünüyorum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.engadget.com/2015/07/20/windows-10-cortana-coming-to-more-countries/

Cortana Avustralya, Kanada, Hindistan, Japonya, Brezilya, Meksika ülkelerine gelmiş. Amk Türkiye'yi adamdan saymayın tabi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

http://www.engadget.com/2015/07/20/windows-10-cortana-coming-to-more-countries/

Cortana Avustralya, Kanada, Hindistan, Japonya, Brezilya, Meksika ülkelerine gelmiş. Amk Türkiye'yi adamdan saymayın tabi. 

Bizimkiler karıya yavsardı bosver :) 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

indirmesi gelmeyenler, gelse de yükleme ekranı çıkmayanlar;

buradan PSWindowsUpdate modülünü indirin 

https://gallery.technet.microsoft.com/scriptcenter/2d191bcd-3308-4edd-9de2-88dff796b0bc 

Zipden çıkarıp 

%WINDIR%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\Modules 

dizinine atın

windows powershell i yönetici olarak açıp

Set-ExecutionPolicy -ExecutionPolicy Bypass -Force 

Import-Module PSWindowsUpdate 

Get-WUInstall -KBArticle KB3012973 -AcceptAll 

komutları copy paste ile çalıştırın.

windowsunuz upgrade yapabilir durumdaysa gerekeni yapacak.

bana gelen ekran şöyle ben reddettim sonra bakıcam artık

Bu arada laptopda embedded sürüm yüklüydü geçen bir konuda bu sürümlere win 10 rezervasyonu yapma şeysi vardı. Olmuyor malesef o olay. embedded sürümlerde yukarda verdiğim olay da çalışmıyor, windows update denetimi de yapmıyor win 10 için. saatlerce denemediğim yöntem kalmadı. 

ek olarak

$Windows.~BT\Sources\Panther

klasörü içinde mevcut işletim sistemini yükseltme için gereken bilgileri saklıyor. pc adı, os sürümü, kurulu program ve sürücülerin girdileri vs..  (hep böyledir buwin7 den win8e yükseltme yaparken de aynıydı)

yani copy paste ile başka pcye taşıyarak veya yedek alıp ilerde format için kullanamıyoruz inen dosyaları belirteyim.

pesimistzombie tarafından 29/Tem/15 05:13 tarihinde düzenlenmiştir

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

En kestirme çözüm :

https://mega.co.nz/#!P09GgK5Z!LctZ5y4AFgxt7B0v0lCf8gV66YmHDa6gJftSxCeuXDw

Sağ tık > Yönetici olarak çalıştır deyin. Türkçedir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Kontrol ettiğimde 6 Gb gibi bir klasör boyutu var. Normalde 3 Gb diyordu. Ne iş?

Win 10

Not late for nothing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sikicem bunların yapacakları güncellemeyi, hayvan gibi güncelleme yapıyorlar. Rastgele gönderiyorlar güncellemeyi. Bende hala gelmedi.

Toplam Hit: 49746 Toplam Mesaj: 427
windows 10