Windows 10 Saatler Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

home silip proyu kurdum şu verdiğiniz komutların ilk ikisini girdim sorun yok ama son komutu yazınca hata verdi bu seferde

http://s22.postimg.org/mjybs5e9d/Ads_z.png

uğraşma Hocam 

http://kat.cr/kmsauto-net-2015-v1-3-5-portable-t11008972.html

indir bunu kullan ben öyle yaptım sıfır sıkıntı 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

home silip proyu kurdum şu verdiğiniz komutların ilk ikisini girdim sorun yok ama son komutu yazınca hata verdi bu seferde

http://s22.postimg.org/mjybs5e9d/Ads_z.png

6-7 laptopa kurulum yaptım sadece birinde böyle hata aldım onda da yanlışlıkla 64 bit işlemciye 32 bit sistem kurmuşum başka da hata almadım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

bi crack programı indirip kurdum 01.2016 ya kadar lisanslı gösteriyo artık o saatten sonra bakıcaz bi çaresine

bir de şunu sorayım konuk hesabını nasıl açıcaz ya bu microsoftun allah belasını versin bi konuk hesabı açamadım şifresiz girişde yok herhalde lanet olsun amk

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@Tnrsk hocam sen mail adresiyle mi giriş yaptın windowsa yoksa yerel hesabı mı şifreledin? ayarlar> hesaplar kısmından aile ve diğer kullanıcılara gel diğer kullanıcılar altından kullanıcı ekle guest hesap orası oluyor. eklerken önce mail soracak yok de, mail açman için ekran gelecek orada da microsoft hesabı olmayanı seç bu bilgisayarı kim kullanacak kısmına gel bir isim ata böylece konuk hesabı gibi hesap açmış oluyorsun. Normal konuk hesabı olayı yok artık yani sen eklicen hesap. Azıcık kurcuklayın ayarları 2 dakikada buldum yani şunu.

pesimistzombie tarafından 04/Ağu/15 00:03 tarihinde düzenlenmiştir

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

@pesimistzombie

hocam, normal kurulumu yaptı, problem felan çıkmadı. fakat resetleyip tekrar açıldığında pc siyah ekranda kaldı, ne logo nede başka bir yazı 

gelmedi ekrana. biraz araştırayim dedim. pc yi hdmi ile tv bagladim. yazan suydu, windows eski sürümünüzü geri yüklüyor ibaresi ile karsilastim.

hemen hemen 24 bekledim fakat bir cacik olmayacagini anladigimda recovery ile win 7 geri döndüm. 

problem neyden kaynaklandı anlamış degilim.

Parlayan bizi paylar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

@Tnrsk hocam sen mail adresiyle mi giriş yaptın windowsa yoksa yerel hesabı mı şifreledin? ayarlar> hesaplar kısmından aile ve diğer kullanıcılara gel diğer kullanıcılar altından kullanıcı ekle guest hesap orası oluyor. eklerken önce mail soracak yok de, mail açman için ekran gelecek orada da microsoft hesabı olmayanı seç bu bilgisayarı kim kullanacak kısmına gel bir isim ata böylece konuk hesabı gibi hesap açmış oluyorsun. Normal konuk hesabı olayı yok artık yani sen eklicen hesap. Azıcık kurcuklayın ayarları 2 dakikada buldum yani şunu.

tamam buldum da bu microsoftun ta amk niye bukadar uğraştırıyo ibneler anlamadım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@cevik hocam bilemiyorum açıkcası hiç karşılaşmadım bu tarz bir hatayla pek çok sebebi olabilir. Geri aldığında göre eğer hiç bir zaman windows 10 masaüstünü göremediysen hatalı yükleme olmuş olabilir nereden indirmiştin yükseltmeyi updateden mi yoksa creation tooldan mı?

@Tnrsk hocam tp sürümde guest hesabı varmış ancak rtm de kaldırmışlar zaten aile hesabı vs oldukça değiştirmişler hesap açma olayını muhtemelen onun için kaldırmışlardır. Senin o slmgr hatan da microsoft hesabıyla login olduysan ondan olmuş olabilir ayrıca. Local hesap iyidir microsoft hesabından locale geçmeni öneririm.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

benimde aklıma geldi peki nasıl çıkıcam baştan kurulum yap deme

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@Tnrsk baştan kur :B hocam ayarlar > hesaplar > hesabınız kısmında yerel hesap yazan bir link var ona tıkla senden mevcut şifreni isticek güvenlik için gir sonra yerel hesap için isim yaz kısmı çıkacak isim yaz parola belirlemek istiyosan belirle tamam de yerel hesaba çevirecek seni.

pesimistzombie tarafından 04/Ağu/15 01:00 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

tamam bunu da hallettik daha da uğraşasım yok lanet gelsin bıktım ya 

Toplam Hit: 49841 Toplam Mesaj: 427
windows 10