Windows 10 Saatler Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

:B eyvallah hocam. Tarikata faydamız oluyorsa ne mutlu :d

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Bu arada yükseltme yapanlar windows herkese aynı keyi veriyor ancak şununla farklı key çekiliyor. Ne olur ne olmaz diye burda çıkan keyi alın bir yere not edin

not defteri açıp kodları yapıştırıp key.vbs diyerek kaydedin ve sonra çalıştırın 

http://pastebin.com/uTSmemnX 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

benim w8 ken recovery silinmişti daha sonra w8.1 yükleyip biostaki ürün anahtarını girip orjinal sürümünü kullanmış oldum ama şimdi w10 yüklerken hata verdi ve kurulum sonlandırılıp tekrar w8.1 e döndü acaba recovery silindiği için midir bu durum şimdi tekrar w10 güncellemesi var deyip kurmaya başladı tekrar indiriyo dosyaları :/

nereye inidiriyor bu dosyaları alayım eğer bir daha hata verirse direk kopyaladığımı atsam sıkıntı olur mu acaba c'de oluşmuş bi dosya yok bende :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

kopyalayamazsın eksik kopyalar denemiştim ben onu direk bi sayfa önceki windows iso indiriciyle indirip yüsektlebilirsin yükselt seçeneğiyle. recovery kısmı önemli değil şuane tkinleştirilmiş bir windowsun varsa geçirir.

dosyalar önce windows dizinine iniyor sonra gizli bir klasör içinde toplanıyor ama yavaş geliyor updateden.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek

hacılar açılırken geç açılmaya başladı sebebi nedir nasıl çözebiliriz

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@archille

başlangıç programlarını kontrol et bazı iptal ettiğim başlangıç programları yeniden gelmişti bende. Ayrıca disk birleştirme de yap o kadar dosyadan sonra dağıldı herşey. Sonra eski performansına kavuşuyor. tabi açılış win8 deki placebo etkisi yaratmıyor ama win8 e göre 2 saniye daha hızlı gösteriyor bende bios zamanı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

kopyalayamazsın eksik kopyalar denemiştim ben onu direk bi sayfa önceki windows iso indiriciyle indirip yüsektlebilirsin yükselt seçeneğiyle. recovery kısmı önemli değil şuane tkinleştirilmiş bir windowsun varsa geçirir.

dosyalar önce windows dizinine iniyor sonra gizli bir klasör içinde toplanıyor ama yavaş geliyor updateden.

anladım teşekkürler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

Bu arada yükseltme yapanlar windows herkese aynı keyi veriyor ancak şununla farklı key çekiliyor. Ne olur ne olmaz diye burda çıkan keyi alın bir yere not edin

not defteri açıp kodları yapıştırıp key.vbs diyerek kaydedin ve sonra çalıştırın 

http://pastebin.com/uTSmemnX 

Raw Paste Data dahil mi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ben reserver etmeme rağmen hala bir upgrade olmadı bugün tüm gün açıkta bıraktım pc yi uyuz oldum hee bunu hızlandırmanın bir yolu var mı

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Windows + G tuşuna basarak ekran videosu çekme özelliğini kullanabilirsiniz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 49937 Toplam Mesaj: 427
windows 10