Windows 10 Saatler Kala
-
:B eyvallah hocam. Tarikata faydamız oluyorsa ne mutlu :d
-
Bu arada yükseltme yapanlar windows herkese aynı keyi veriyor ancak şununla farklı key çekiliyor. Ne olur ne olmaz diye burda çıkan keyi alın bir yere not edin
not defteri açıp kodları yapıştırıp key.vbs diyerek kaydedin ve sonra çalıştırın
-
benim w8 ken recovery silinmişti daha sonra w8.1 yükleyip biostaki ürün anahtarını girip orjinal sürümünü kullanmış oldum ama şimdi w10 yüklerken hata verdi ve kurulum sonlandırılıp tekrar w8.1 e döndü acaba recovery silindiği için midir bu durum şimdi tekrar w10 güncellemesi var deyip kurmaya başladı tekrar indiriyo dosyaları :/
nereye inidiriyor bu dosyaları alayım eğer bir daha hata verirse direk kopyaladığımı atsam sıkıntı olur mu acaba c'de oluşmuş bi dosya yok bende :)
-
kopyalayamazsın eksik kopyalar denemiştim ben onu direk bi sayfa önceki windows iso indiriciyle indirip yüsektlebilirsin yükselt seçeneğiyle. recovery kısmı önemli değil şuane tkinleştirilmiş bir windowsun varsa geçirir.
dosyalar önce windows dizinine iniyor sonra gizli bir klasör içinde toplanıyor ama yavaş geliyor updateden.
-
hacılar açılırken geç açılmaya başladı sebebi nedir nasıl çözebiliriz
-
@archille
başlangıç programlarını kontrol et bazı iptal ettiğim başlangıç programları yeniden gelmişti bende. Ayrıca disk birleştirme de yap o kadar dosyadan sonra dağıldı herşey. Sonra eski performansına kavuşuyor. tabi açılış win8 deki placebo etkisi yaratmıyor ama win8 e göre 2 saniye daha hızlı gösteriyor bende bios zamanı.
-
pesimistzombie bunu yazdı
kopyalayamazsın eksik kopyalar denemiştim ben onu direk bi sayfa önceki windows iso indiriciyle indirip yüsektlebilirsin yükselt seçeneğiyle. recovery kısmı önemli değil şuane tkinleştirilmiş bir windowsun varsa geçirir.
dosyalar önce windows dizinine iniyor sonra gizli bir klasör içinde toplanıyor ama yavaş geliyor updateden.
anladım teşekkürler
-
pesimistzombie bunu yazdı
Bu arada yükseltme yapanlar windows herkese aynı keyi veriyor ancak şununla farklı key çekiliyor. Ne olur ne olmaz diye burda çıkan keyi alın bir yere not edin
not defteri açıp kodları yapıştırıp key.vbs diyerek kaydedin ve sonra çalıştırın
Raw Paste Data dahil mi ?
-
ben reserver etmeme rağmen hala bir upgrade olmadı bugün tüm gün açıkta bıraktım pc yi uyuz oldum hee bunu hızlandırmanın bir yolu var mı
-
Windows + G tuşuna basarak ekran videosu çekme özelliğini kullanabilirsiniz.