Windows 10 Saatler Kala
-
csr288 bunu yazdıprokto bunu yazdı
Windows 10 da karşılaştığım değişik bir hatayı aktarıyorum,
- sistem başlarken masaüstündeki ikonların düzenini unutuyor. desktop.ini dosyası oluşturması gerekiyor sanırım o ayarların tutulduğu ama yok öyle bişey.
Bunu nasıl çözebiliriz.bende de oldu aynı sorun güncellemeden sonra ama sanki .s
Hocam o sorun aslında ekran kartı ile alakalı.
Ekran kartının drivber ı güncelle. Sonra masaüstünü istediğin gibi düzelt. Bi daha bozulmaz.
Güncellemeyi Aygıt yöneticisinden yapmanı öneririm.
-
Prometheus bunu yazdı
bilgisayar biraz eski, dual core 2gb ram falan var. 8.1 kullanıyorum hiç fena değil. 10 yapsam iyi olur mu? tavsiye eder misiniz?
yap abi beklemen hata. 8.1 kullanıyosan 10 ile performans artışı olur.
tabi yükselme ve ardından temiz kurulum yapman daha sağlıklı olacaktır.
-
hortlatılıyor.
arkadaşlar win 10 kullanmaktadım virüs geldi recovery yaptım win 8 oldu sonra 8.1 oldu şimdi 10 nasıl geçerim rezerve felan olayı vardı önceden şimdi hangi yolu izlemem lazım
-
Önce yükseltme yapmışsın zaten şimdi "media creation tool" ile iso indirip windows 10 u kurarsanız otomatik etkinleştirecektir. Yani her formatta yükseltme yapmaya gerek yok.Ama ben bunları biliyorum zaten illa ki yükseltecem diyorsan, yine "media creation tool" kullanarak yükseltme yapabilirsiniz sanırım.
-
Kreyzi bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
bilgisayar biraz eski, dual core 2gb ram falan var. 8.1 kullanıyorum hiç fena değil. 10 yapsam iyi olur mu? tavsiye eder misiniz?
yap abi beklemen hata. 8.1 kullanıyosan 10 ile performans artışı olur.
tabi yükselme ve ardından temiz kurulum yapman daha sağlıklı olacaktır.
Bende windows 8.1 seriali var direk yükseltmeden 10 kursam ne farkı var ki
-
Serial kısmına 8.1 serialini kabul etmiyordu önceden şimdi oluyor mu bilmiyorum ama sanmam. Bi kere yükselttikten sonra sonraki bütün temiz windows 10 kurulumlarda serial girmeden (serial istediğinde atla diyoruz) internete bağlanıldığında otomatik aktifleşiyor.yani 1 kere yükseltme şart.