Windows 10 Saatler Kala
-
Temiz kurulum yapabilecek miyiz ? Win 8in dosyalari kalmasin
Okuduguma gore bi kere update ettikten sonra iso ile yada os icinden temiz kurulum yapilabilecekmis. Ve os key sormayacakmis.yani sadece 1 kere update yeterliymis.
Enteresan... Durum bole mi ? Evetse isodan yuklerken nasi algilayacak ki benim bi kere update ettigimi
Ekerci tarafından 28/Tem/15 20:29 tarihinde düzenlenmiştir -
windows 8.1 varken rezerve yapmıştım, laptop servise gitti formatlandı. o güncelleme uyarısı falan yok şimdi. nolacak gelir mi ?
-
PanxeR bunu yazdı
windows 10 ile toparlayacak gibi duruyor microsoft.
fakat donanımı da apple gibi kendi üretmediği için windows 10 ücretsiz gelmesi bilgisayar üreticileri için büyük kayıp
zira insanlar ( tbt üyeleri gibi olmayan insnlar ) artık kaldırmıyor diyip yeni bilgisayar alıyordu
SSD ile tanıştıktan sonra anladım ki işlemci falan hikaye. Bilgisayarı yavaşlatan asıl şey HDD. Windows 3.1 bile olsa SSD ile akıyor.
-
3g den giriyorum internete , otomatik indirmez dimi bu
-

Pcnizde bu işaret varsa ordan rezerve yaptıysanız yükler yapmadıysanız yüklemez.Ayrıca yüklerken uyarı veriyomu ben recovery yaptığımdan şuanda win 8 deyim daha 8.1 e güncellemedim.
holederma tarafından 28/Tem/15 20:40 tarihinde düzenlenmiştir -

başlamış yüklemeye harbiden.
-
Hacılar yavaş gelin ben de bilmiyorum hiç bir şey :D bir ara insider sürüm kurdum wmye sonra daha kurcuklamadım en son updateler takılıp kalıyordu %45 de. Şuan inen dosyaların içinde bu updateler de var bu arada. Başka da bakmadım daha.
Crack olayı 1 hafta içinde nete düşer muhtemelen çünkü insider sürümde toollar yazmaya başlamışlardı.
Temiz kurulum olayını bilmiyorum. Rezerve yapanlar temiz kurulum yapabilecekler denmiş. Muhtemelen yükseltirken soracaktır.
İlerde format atarken nasıl olacak bilmiyorum ancak şimdiden windowsun kendi içindeki sıfırlama olayına alışsak iyi olur bence. Yeni key vermiyor microsoft yükseltme yapanlara ve hala kimse nasıl olacak bilmiyor. Aktifleştirmek olayını microsoft hesabına bağlayabilir bu çakal ms bence.
Windows 10 wmde denediğim kadarıyla iyi güzeldi ancak hala bana yarım bırakılmış aceleye getirmiş hissiyatı veriyor zira denetim masasındaki ikonları değiştirmemişlerdi diğer iconlar elden geçmiş yamalı yamalı gözüküyordu.
Hala daha cortanamız yoktu. Bunda da yoktur. İngilizce cortana aktifleştirme zamazingoları çıkar yakında.
Hala daha bir çok üretici sürücü desteği vermiş değil nasıl olacak bu iş bilmiyorum. Ben yeni yıla kadar geçmeme taraftarıyım.
-
kayıtlıyım ben de ama daha yükleme başlamamış :(
-
REZERVE etmiştim bi bildirim felan çıkmadı hala yükleme için
-
Saniyorum en az 1 sene daha win7x64pro devam.