Windows 10 Saatler Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

indirmiş şu anda, yükleme ne zmn başlayacak ?

şu anda pcde öle duruyor.setup'a biz mi basacaz ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bende win 8 upgrade lisansı var önce win 7 kurup sonra win 8 e sonra 8.1 e güncellemem lazım sonra win 10 için oluyormu diye bakmam lazım hadi oluyor diyelim herhangi bir veri kaybında  bill amcamısın validesine agır söverim, birde şimdi 1 yıl ücretsiz diyorya  1 yıllık lisans mı veriyor  yoksa 1 yıl içidne geçersek mi ücretsiz ?  bide geçmek için en az 2 ay beklemek lazım driverler filan skinti olmasın.

KaptaN tarafından 28/Tem/15 21:39 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı

bende win 8 upgrade lisansı var önce win 7 kurup sonra win 8 e sonra 8.1 e güncellemem lazım sonra win 10 için oluyormu diye bakmam lazım hadi oluyor diyelim herhangi bir veri kaybında  bill amcamısın validesine agır söverim, birde şimdi 1 yıl ücretsiz diyorya  1 yıllık lisans mı veriyor  yoksa 1 yıl içidne geçersek mi ücretsiz ?  bide geçmek için en az 2 ay beklemek lazım driverler filan skinti olmasın.

Hocam cok sacmalamissin

7 yada 8 olsun yeter 7ise 8e gecmene gerek yok

Veri kaybi secme durumun var.ister temiz setup yap ister veri kaybi yasamadan.bence temiz setup en guzeli perfirmans acisindan

Bir kere update ettiginde, o pc icin artik hep lisansin oluo

Bir uil muhabbeti, 7 yada 8in varsa 1yil icinde bedava olarak update edebilirsin.1yil sonra update eymek istersen 7yada 8 olsa bile parali olacak

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@Kaptan 1 yıl içinde geçersen ömür boyu ücretsiz.

@Ekerci setupa tıklayarak denesene bi :B muhtemelen pcyi yeniden başlatınca filan soracak bence.

yüklenmemiş diyen hacılar indirmenin olduğu klasör gizli gizli klasörleri açıp da bakın. yine de yüklenmemişse

- bekleyeceksiniz

- rezerve yapmamış olabilirsiniz

- güncellemelerinizin tamamnını kurmamış olabilirsiniz bekleyen güncelleme varsa yapın

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

@Ekerci setupa tıklayarak denesene bi :B muhtemelen pcyi yeniden başlatınca filan soracak bence.

yüklenmemiş diyen hacılar indirmenin olduğu klasör gizli gizli klasörleri açıp da bakın. yine de yüklenmemişse

- bekleyeceksiniz

- güncellemelerinizin tamamnını kurmamış olabilirsiniz bekleyen güncelleme varsa yapın

Isimi bitirip yedekleyip setupa basacam, ama kafami cok karistirdi.temiz kurulum olacak mi acaba

setup'a bastım error verdi :D

Ekerci tarafından 28/Tem/15 22:09 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

- bekleyeceksiniz

Isimi bitirip yedekleyip setupa basacam, ama kafami cok karistirdi.temiz kurulum olacak mi acaba

setup'a bastım error verdi :D

Hocalar bence windows update gibi arka planda gerekli yuklemeleri yapip, sağ alt köşede windows 10 rezerve işlemi tamamlandı. Bilgisayarı yeniden başlamanız gerekli vb bi uyarı çıkar diye düşünüyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

- bekleyeceksiniz

yükleme başlamamış baktım 7 tane güncelleme varmış toplamda 15mb yükledim bakalım başlayacak mı.

aslında win8.1'e yeni geçtim hala tam alışamadım 7'ye dönmeyi gerekli görmüyorum çünkü iş görüyor 8.1 o yüzden direk onay verince 10'u yüklerim durumu yazarım :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Daha birşey indirmemiz uyuz :) Kurulsada bir kurcalasak...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Diyorum ki net niye yavaş arka planda indiriyor bilginiz olsun gizli klasör olarak görünüyor. şuanda 4.5 gb indirdi indrmeyede devam edio 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

inmeye başlamamış olanlar tarih saati ileri alsın indirmeye başlıyormuş diyolla

@Ekerci belki tam inmemiştir ondan error vermiştir :D

@Kreyzi  

Kreyzi 01/Mayıs/2009 Tarihinde:

bu se7en yüzünden seni yakalarsam heç güzel şeler yapmayacam föxx de yardım edecek :)

kendin bilin bak win7 deki gibi olmasın :B

:|
Toplam Hit: 49753 Toplam Mesaj: 427
windows 10