Windows 10 Saatler Kala
-
indirmiş şu anda, yükleme ne zmn başlayacak ?
şu anda pcde öle duruyor.setup'a biz mi basacaz ?
-
bende win 8 upgrade lisansı var önce win 7 kurup sonra win 8 e sonra 8.1 e güncellemem lazım sonra win 10 için oluyormu diye bakmam lazım hadi oluyor diyelim herhangi bir veri kaybında bill amcamısın validesine agır söverim, birde şimdi 1 yıl ücretsiz diyorya 1 yıllık lisans mı veriyor yoksa 1 yıl içidne geçersek mi ücretsiz ? bide geçmek için en az 2 ay beklemek lazım driverler filan skinti olmasın.
KaptaN tarafından 28/Tem/15 21:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Kaptan bunu yazdı
bende win 8 upgrade lisansı var önce win 7 kurup sonra win 8 e sonra 8.1 e güncellemem lazım sonra win 10 için oluyormu diye bakmam lazım hadi oluyor diyelim herhangi bir veri kaybında bill amcamısın validesine agır söverim, birde şimdi 1 yıl ücretsiz diyorya 1 yıllık lisans mı veriyor yoksa 1 yıl içidne geçersek mi ücretsiz ? bide geçmek için en az 2 ay beklemek lazım driverler filan skinti olmasın.
Hocam cok sacmalamissin
7 yada 8 olsun yeter 7ise 8e gecmene gerek yok
Veri kaybi secme durumun var.ister temiz setup yap ister veri kaybi yasamadan.bence temiz setup en guzeli perfirmans acisindan
Bir kere update ettiginde, o pc icin artik hep lisansin oluo
Bir uil muhabbeti, 7 yada 8in varsa 1yil icinde bedava olarak update edebilirsin.1yil sonra update eymek istersen 7yada 8 olsa bile parali olacak
-
@Kaptan 1 yıl içinde geçersen ömür boyu ücretsiz.
@Ekerci setupa tıklayarak denesene bi :B muhtemelen pcyi yeniden başlatınca filan soracak bence.
yüklenmemiş diyen hacılar indirmenin olduğu klasör gizli gizli klasörleri açıp da bakın. yine de yüklenmemişse
- bekleyeceksiniz
- rezerve yapmamış olabilirsiniz
- güncellemelerinizin tamamnını kurmamış olabilirsiniz bekleyen güncelleme varsa yapın
-
pesimistzombie bunu yazdı
@Ekerci setupa tıklayarak denesene bi :B muhtemelen pcyi yeniden başlatınca filan soracak bence.
yüklenmemiş diyen hacılar indirmenin olduğu klasör gizli gizli klasörleri açıp da bakın. yine de yüklenmemişse
- bekleyeceksiniz
- güncellemelerinizin tamamnını kurmamış olabilirsiniz bekleyen güncelleme varsa yapın
Isimi bitirip yedekleyip setupa basacam, ama kafami cok karistirdi.temiz kurulum olacak mi acaba
setup'a bastım error verdi :D
Ekerci tarafından 28/Tem/15 22:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Ekerci bunu yazdıpesimistzombie bunu yazdı
- bekleyeceksiniz
Isimi bitirip yedekleyip setupa basacam, ama kafami cok karistirdi.temiz kurulum olacak mi acaba
setup'a bastım error verdi :D
Hocalar bence windows update gibi arka planda gerekli yuklemeleri yapip, sağ alt köşede windows 10 rezerve işlemi tamamlandı. Bilgisayarı yeniden başlamanız gerekli vb bi uyarı çıkar diye düşünüyorum.
-
pesimistzombie bunu yazdı
- bekleyeceksiniz
yükleme başlamamış baktım 7 tane güncelleme varmış toplamda 15mb yükledim bakalım başlayacak mı.
aslında win8.1'e yeni geçtim hala tam alışamadım 7'ye dönmeyi gerekli görmüyorum çünkü iş görüyor 8.1 o yüzden direk onay verince 10'u yüklerim durumu yazarım :F
-
Daha birşey indirmemiz uyuz :) Kurulsada bir kurcalasak...
-
Diyorum ki net niye yavaş arka planda indiriyor bilginiz olsun gizli klasör olarak görünüyor. şuanda 4.5 gb indirdi indrmeyede devam edio
-
inmeye başlamamış olanlar tarih saati ileri alsın indirmeye başlıyormuş diyolla
@Ekerci belki tam inmemiştir ondan error vermiştir :D
@Kreyzi
Kreyzi 01/Mayıs/2009 Tarihinde:
bu se7en yüzünden seni yakalarsam heç güzel şeler yapmayacam föxx de yardım edecek :)
kendin bilin bak win7 deki gibi olmasın :B