Windows 10 Saatler Kala
-
media creation tool dene
ikinci pc yi yüklemede şuan
http://forum.donanimhaber.com/m_108566413/tm.htm
-
Temiz kurulum yapan bi ben varım heralde forumun fedaisi .)
Etkinleştirmeyi de yaptım şuan sıkıntı yok ancak pc kapatta sorun var memory management hatası verip yeniden başlatıyor
-
@pesimistzombie
abi su dosyaları silme yolunu buldum :F disk temizleme yaparken sistem dosyalarını temizle seçeneğine bastım direk orada "eski sürüm yükseltmeleri" tarzı bişi vardı 9 küsür gb. onu seçerek temizledim cillop gibi oldu ki epey yer kaplıyormuş dosyalar :F
edit: disk temizleme ve birleştirme yapıp amd'nin win10 için son güncellemesini yükledim pc daha bi nefes aldı gibi.
Kreyzi tarafından 31/Tem/15 12:09 tarihinde düzenlenmiştir -
pesimistzombie bunu yazdı
@archille arama kısmına internet explorer yaz ieyi aç onunla bir dener misin bağlanıp bağlanamadığını
Hocam normal internet Explorer'dan baglanabiliyorum.fakat bağlandığım ağlar hep bağlı degil-baglanti var sınırlı bağlantı olarak baglanabiliyorum böyle oluncada microsoft edge dışındaki tüm browserlara baglanabiliyorum ama pc kendini internete bağlı gormediginden sanırım microsoft edge ye bağlanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Wifi-ethernet vb. Yapmadığım güncelleme kalmadı :/ :/
-
Selam arkadaşlar bir sorum olacak.
Windows 8.1' den yükseltmemi problemsiz bir şekilde yaptım. Media Creation Tool ile .iso dosyamıda indirip usb' ye yazdım.
Şimdi usb üzerinden sıfır format atmak istesem benden lisans isteyecek mi? Nasıl olacak bu durum bilen var mı? Windows 8 lisansım var.
Bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.
-
Peki format işi ne olacak fabrika ayarlarına falan dönsem 8.1 kurulu geldi laptop ona dönücektir?
-
SeRDaR bunu yazdıcoLin bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı_Dert_ bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
ben reserver etmeme rağmen hala bir upgrade olmadı bugün tüm gün açıkta bıraktım pc yi uyuz oldum hee bunu hızlandırmanın bir yolu var mı
Adım Adım Windows 10 Yükle 1. Adım: Denetim Masası>Windows Update bölümünden güncellemeleri denetleyin. Eğer Windows 10 güncellemesi görünmüyorsa 2. adımı izleyin. 2. Adım: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download bölümündeki her şeyi silin. 3. Adım: Komut İstemini ( cmd.exe) yönetici olarak çalıştırın. Komut istemini görev çubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayarak çalıştırabilirsiniz. Ya da arama kısmına cmd.exe yazıp, çıkan arama sonucuna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırabilirsiniz. 4. Adım: Yönetici olarak çalıştırdığınız Komut İstemi bölümüne wuauclt.exe /updatenow komutunu yazın ve enter tuşuna basın. 5. Adım: Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Windows 10 güncellemesi otomatik olarak inecektir. İndirmeyi;
Denetim Masası>Windows Updatebölümünden görüntüleyebilirsiniz. Denermisin. Ben bu sekilde update yaptim.

durum bu olmuyor
http://www.tahribat.com/forum/windows-10-saatler-kala-209365/6#msg2605149
linkteki exeyi açınca update seçeneğini seçerek yükseltebilirsin. Ben öyle yapmıştım.
o da yüklerken Bir şey oldu diyip devam etmiyor
dreamsparktan indirdiği 8.1 industry pro yu upgrade eden var mı?dreamsden windows indiriorsan win 10 da geldi. iso dosyasyıyla kur win 10 u sonra aktifleştirirken dreamsten aldıgın keyi yaz oraya.al sana orijinal win10
-
Arkadaşlar lenovo z580 kullanıp windows 10 a geçen oldu mu? olduysa, bir sıkıntı bir hatayla falan karşılaştınız mı?
-
rocketadam bunu yazdı
rezerve etmiştim dün yüklemeye başladı sonra durdu. windosws update ye baktığımda günleemelerin başarısız olduğunu gördüm bu nedir arkadaş ya. yardım edebilecek biri var mı?

Buraya gidin "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" ve buradaki herşeyi silin.
Şimdi komut satırını yönetici olarak çalıştırın ve bu kodu yazın "wuauclt.exe /updatenow"
Sonra Denetim Masası > Windows Update kısmına gidip Windows 10 güncellemesi sorunsuz bir şekilde tekrar başlatabilirsiniz.
Komut satırını açmak için Windows arama çubuğuna cmd yazıp sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.
Aynı zamanda Windows güvenlik duvarı yada anti-virüs programı var ise devre dışı bırakmanız öneririm.
-
Ekerci bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıcoLin bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı_Dert_ bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
ben reserver etmeme rağmen hala bir upgrade olmadı bugün tüm gün açıkta bıraktım pc yi uyuz oldum hee bunu hızlandırmanın bir yolu var mı
Adım Adım Windows 10 Yükle 1. Adım: Denetim Masası>Windows Update bölümünden güncellemeleri denetleyin. Eğer Windows 10 güncellemesi görünmüyorsa 2. adımı izleyin. 2. Adım: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download bölümündeki her şeyi silin. 3. Adım: Komut İstemini ( cmd.exe) yönetici olarak çalıştırın. Komut istemini görev çubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayarak çalıştırabilirsiniz. Ya da arama kısmına cmd.exe yazıp, çıkan arama sonucuna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırabilirsiniz. 4. Adım: Yönetici olarak çalıştırdığınız Komut İstemi bölümüne wuauclt.exe /updatenow komutunu yazın ve enter tuşuna basın. 5. Adım: Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Windows 10 güncellemesi otomatik olarak inecektir. İndirmeyi;
Denetim Masası>Windows Updatebölümünden görüntüleyebilirsiniz. Denermisin. Ben bu sekilde update yaptim.

durum bu olmuyor
http://www.tahribat.com/forum/windows-10-saatler-kala-209365/6#msg2605149
linkteki exeyi açınca update seçeneğini seçerek yükseltebilirsin. Ben öyle yapmıştım.
o da yüklerken Bir şey oldu diyip devam etmiyor
dreamsparktan indirdiği 8.1 industry pro yu upgrade eden var mı?dreamsden windows indiriorsan win 10 da geldi. iso dosyasyıyla kur win 10 u sonra aktifleştirirken dreamsten aldıgın keyi yaz oraya.al sana orijinal win10
Denilenleri yaptım fakat windows hala güncelleme almış değil