Windows 10 Saatler Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

media creation tool  dene

ikinci pc yi yüklemede şuan

http://forum.donanimhaber.com/m_108566413/tm.htm

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Temiz kurulum yapan bi ben varım heralde forumun fedaisi .)

Etkinleştirmeyi de yaptım şuan sıkıntı yok ancak pc kapatta sorun var memory management hatası verip yeniden başlatıyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

@pesimistzombie

abi su dosyaları silme yolunu buldum :F disk temizleme yaparken sistem dosyalarını temizle seçeneğine bastım direk orada "eski sürüm yükseltmeleri" tarzı bişi vardı 9 küsür gb. onu seçerek temizledim cillop gibi oldu ki epey yer kaplıyormuş dosyalar :F

edit: disk temizleme ve birleştirme yapıp amd'nin win10 için son güncellemesini yükledim pc daha bi nefes aldı gibi. 

Kreyzi tarafından 31/Tem/15 12:09 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

@archille arama kısmına internet explorer yaz ieyi aç onunla bir dener misin bağlanıp bağlanamadığını

Hocam normal internet Explorer'dan baglanabiliyorum.fakat bağlandığım ağlar hep bağlı degil-baglanti var sınırlı bağlantı olarak baglanabiliyorum böyle oluncada microsoft edge dışındaki tüm browserlara baglanabiliyorum ama pc kendini internete bağlı gormediginden sanırım microsoft edge ye bağlanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?  Wifi-ethernet vb. Yapmadığım güncelleme kalmadı :/ :/

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diathorus
    Diathorus's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar bir sorum olacak.

Windows 8.1' den yükseltmemi problemsiz bir şekilde yaptım. Media Creation Tool ile .iso dosyamıda indirip usb' ye yazdım.

Şimdi usb üzerinden sıfır format atmak istesem benden lisans isteyecek mi? Nasıl olacak bu durum bilen var mı? Windows 8 lisansım var.

Bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmRee
    EmRee's avatar
    Erkek

Peki format işi ne olacak fabrika ayarlarına falan dönsem 8.1 kurulu geldi laptop ona dönücektir?

http://i.hizliresim.com/Eby6gB.gif
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    coLin bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    _Dert_ bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

ben reserver etmeme rağmen hala bir upgrade olmadı bugün tüm gün açıkta bıraktım pc yi uyuz oldum hee bunu hızlandırmanın bir yolu var mı

Adım Adım Windows 10 Yükle

1. AdımDenetim Masası>Windows Update bölümünden güncellemeleri denetleyin. Eğer Windows 10 güncellemesi görünmüyorsa 2. adımı izleyin.

2. AdımC:\Windows\SoftwareDistribution\Download bölümündeki her şeyi silin.

3. AdımKomut İstemini (cmd.exe) yönetici olarak çalıştırın. Komut istemini görev çubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayarak çalıştırabilirsiniz. Ya da arama kısmına cmd.exe yazıp, çıkan arama sonucuna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırabilirsiniz.

4. Adım: Yönetici olarak çalıştırdığınız Komut İstemi bölümüne wuauclt.exe /updatenow komutunu yazın ve enter tuşuna basın.

5. AdımBu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Windows 10 güncellemesi otomatik olarak inecektir. İndirmeyi; Denetim Masası>Windows Updatebölümünden görüntüleyebilirsiniz. 

Denermisin. Ben bu sekilde update yaptim. 

durum bu olmuyor 

http://www.tahribat.com/forum/windows-10-saatler-kala-209365/6#msg2605149

linkteki exeyi açınca update seçeneğini seçerek yükseltebilirsin. Ben öyle yapmıştım. 

o da yüklerken Bir şey oldu diyip devam etmiyor 

dreamsparktan indirdiği 8.1 industry pro yu upgrade eden var mı?

dreamsden windows indiriorsan win 10 da geldi. iso dosyasyıyla kur win 10 u sonra aktifleştirirken dreamsten aldıgın keyi yaz oraya.al sana orijinal win10

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar lenovo z580 kullanıp windows 10 a geçen oldu mu? olduysa, bir sıkıntı bir hatayla falan karşılaştınız mı?

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    rocketadam bunu yazdı

rezerve etmiştim dün yüklemeye başladı sonra durdu. windosws update ye baktığımda günleemelerin başarısız olduğunu gördüm bu nedir arkadaş ya. yardım edebilecek biri var mı?

Buraya gidin "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" ve buradaki herşeyi silin.

Şimdi komut satırını yönetici olarak çalıştırın ve bu kodu yazın  "wuauclt.exe /updatenow"

Sonra  Denetim Masası > Windows Update kısmına gidip Windows 10 güncellemesi sorunsuz bir şekilde tekrar başlatabilirsiniz.

Komut satırını açmak için Windows arama çubuğuna cmd yazıp sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.

Aynı zamanda Windows güvenlik duvarı yada anti-virüs programı var ise devre dışı bırakmanız öneririm.

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmRee
    EmRee's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    coLin bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    _Dert_ bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

ben reserver etmeme rağmen hala bir upgrade olmadı bugün tüm gün açıkta bıraktım pc yi uyuz oldum hee bunu hızlandırmanın bir yolu var mı

Adım Adım Windows 10 Yükle

1. AdımDenetim Masası>Windows Update bölümünden güncellemeleri denetleyin. Eğer Windows 10 güncellemesi görünmüyorsa 2. adımı izleyin.

2. AdımC:\Windows\SoftwareDistribution\Download bölümündeki her şeyi silin.

3. AdımKomut İstemini (cmd.exe) yönetici olarak çalıştırın. Komut istemini görev çubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayarak çalıştırabilirsiniz. Ya da arama kısmına cmd.exe yazıp, çıkan arama sonucuna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırabilirsiniz.

4. Adım: Yönetici olarak çalıştırdığınız Komut İstemi bölümüne wuauclt.exe /updatenow komutunu yazın ve enter tuşuna basın.

5. AdımBu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Windows 10 güncellemesi otomatik olarak inecektir. İndirmeyi; Denetim Masası>Windows Updatebölümünden görüntüleyebilirsiniz. 

Denermisin. Ben bu sekilde update yaptim. 

durum bu olmuyor 

http://www.tahribat.com/forum/windows-10-saatler-kala-209365/6#msg2605149

linkteki exeyi açınca update seçeneğini seçerek yükseltebilirsin. Ben öyle yapmıştım. 

o da yüklerken Bir şey oldu diyip devam etmiyor 

dreamsparktan indirdiği 8.1 industry pro yu upgrade eden var mı?

dreamsden windows indiriorsan win 10 da geldi. iso dosyasyıyla kur win 10 u sonra aktifleştirirken dreamsten aldıgın keyi yaz oraya.al sana orijinal win10

Denilenleri yaptım fakat windows hala güncelleme almış değil

http://i.hizliresim.com/Eby6gB.gif
Toplam Hit: 49744 Toplam Mesaj: 427
windows 10