Windows 10 Saatler Kala
-
_Dert_ bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdı
Microsoftun yeni çıkardığı bir sisteme anında geçiş yapmak.. Büyük cesaret..
Bence microsoft bu sefer alnının akıyla cıkmayı başardı :) Geçişler cok akıcı, bir sorun gormuyorum şuan.
Daha dur bakalım sadece yükleme esnasındasınız.. Hele bi adam gibi yükleyebilsin herks ki sadece yüklemedeki sorunlara bile bakman yeterli, bakalım sonrasında ne olacak..
Teknoloji microsoft aracılı ile geliyorsa en aşağı 1 sene geriden takip etmek en garantilisidir.
-
peki hocalar bu yükseltme esnasında c diski siliniyor mu? sayfa 16 da c siliniyor demiş bir murit ama microsoft windows.old diye bir dosyadan bahsetmiş. yedek almadan yükseltsem mi bilemedim 100gb resim müzik var. Hepsi gitmesin sonra
-
MediaCreationTool programı ile format atmadan direkt yükseltme yapabilirsiniz. Bu esnada dosyalarınıza hiçbir şey olmuyor olduğu gibi duruyor ama ne olur ne olmaz yedeğini almakta fayda var. Ayrıca; yapılandırma sırasında size soruyor dosyalarınızın silinip silinmeyeceğini silinmesini istemezseniz olduğu gibi kalıyor. Hız konusunda ciddi bir fark var..
-
3.60 gb windows- BT klasörüne indirdi şimdi zoraki manuel mudahele ile 3gb okumuştum daha ne kadar indirecek bu bilgisi olan varmı
-
Kreyzi bunu yazdıpesimistzombie bunu yazdı
@Kreyzi silebilirsin hacı işi bitti onların. ben bi kaç gün sonra sıfırlamayı düşünüyorum windowsu işlerim bi bitsin de o nedenle dokunmadım duruyor öyle bende
eyv abi. arada öksürse de sevdim win10'u hız farkı belli oluyor.
yalnız sana bişi daha soracam win8.1'de de arada çıkıyordu gerçi ama her boku soruyorum diye bunu sormadım sana :F
http://prntscr.com/7ykl9o bunu nasıl aşarız pc'de başka kullanıcı yok ancak beni admin görmüyor bazı işlemlerde.
valla onu bilemiyorum ben öyle bişeyle karşılaşmadım :/ nerde karşılaşıyosun onunla?
-
$Windows.~BT klasörünü kendim oluşturdum indirdiğim iso dosyasının içeriğini oraya attım. Otomatik yükleme başlamayınca klasördeki setup'a tıklayım dedim klasördeki tüm dosyaları sildi :)
-

Hocalar bende dosya boyutu bu, yükleme ne zaman başlar?
Edit: Klasör içeriği de bu...
SweeneyTodd tarafından 30/Tem/15 02:26 tarihinde düzenlenmiştir
-
Az önce kurdum. Valla benim çok hoşuma gitti yaa. Bu sefer harbi becermişler. Ben Win 7'den geçtim. Bazı arkadaşlar 7'den geçsek mi? diye soruyorlardı. Bence geçin derim :d Hız olayı dahi gözle görülür fark ediliyor.
-
MGT bunu yazdı
Mağazada uygulama indirirken 0X803F7003 hatasını alıyorum birşey yüklenmiyor sanırım bu hata etkinleştirilmeme probleminden kaynaklanıyor laptopa daha önceden insider preview sürümünü kurmuştum fakat masaüstüne 8.1 yüklüydü geçişi sorsuz yaptı en çok korkularımından birisi HD4850 ekran kartımın problem çıkarmasıydı ki bekldiğim oldu ekranda kenarlardan kısma yapmıştı sonra 8.1'de yaptığım gibi eski ati sürüsünün inf dosyasını göstererek düzelttim o kısmı fakat 1-2 kere tekrar güncel sürücüye geçmek istedi. Daha önceden de laptopta kullandığı için gerçekten çok beğendim ve memnunum sadece şuan için mağazada aldığım hata kodu var başka bir sıkıntı umarım çıkmaz :)
bugün bilgisayarı açtığımda mağza probleminin de kendiliğinden çözüldüğünü görmek gerçekten çok mutlu etti :) umarım bidaha ekran kartı driverını'da güncellemez rahat rahat w10'un keyfini çıkarabilirim :)
-
840M EKRAN kartı driverini yükleyince siyah ekranda kaldı bilgisayar bilginiz olsun, ama güzel olmuş Windows 10