Windows 10 Saatler Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Ya sokayım böyle işe! update dosyalarını indirme bitmişti kuruluma geçecektim işim çıkınca pcyi kapattım nasıl olsa dosyalar indi update exeyi çalıştırınca pcde dosyaların olduğunu farkedip tekrar indirmez dedim. Gerizekalı sistem tekrar indiriyor şu an

Bu ne saçma bi olay ya. Valla ne biçim küfür ediyorum şu an

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

@Kreyzi silebilirsin hacı işi bitti onların. ben bi kaç gün sonra sıfırlamayı düşünüyorum windowsu işlerim bi bitsin de o nedenle dokunmadım duruyor öyle bende

eyv abi. arada öksürse de sevdim win10'u hız farkı belli oluyor.

yalnız sana bişi daha soracam win8.1'de de arada çıkıyordu gerçi ama her boku soruyorum diye bunu sormadım sana :F

http://prntscr.com/7ykl9o bunu nasıl aşarız pc'de başka kullanıcı yok ancak beni admin görmüyor bazı işlemlerde.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bilgisayarınız hemen hemen hazır diyo simgeye tıkladıgımda hazır oldugumda bana bildirim ver yazısına tıklıyorum kapanıyo,  140 mb boyutunda gizli indirme yapmış c diskine ama hala bi değişiklik yok, rezerv ettim bu kadar gecikmesi normal mi ?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

bu touchpad'i bi türlü pasif edemedim yahu bilgisayara tecavüz etcem resmen

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

bilgisayarınız hemen hemen hazır diyo simgeye tıkladıgımda hazır oldugumda bana bildirim ver yazısına tıklıyorum kapanıyo,  140 mb boyutunda gizli indirme yapmış c diskine ama hala bi değişiklik yok, rezerv ettim bu kadar gecikmesi normal mi ?

abi şu yayınlanan tool'u indir pesimist paylaşmıştı bende epey bekledim 140mb bi türlü artmadı oradan yükseltme seçeneği ile yükledim.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

@kaptan sendeki hata bende de vardı.. Şu işlemleri yaparak win 10 yukleyebildim. Tekrar sıfırdan indiriyorsun haberin olsun.   

Adım Adım Windows 10 Yükle

1. AdımDenetim Masası>Windows Update bölümünden güncellemeleri denetleyin. Eğer Windows 10 güncellemesi görünmüyorsa 2. adımı izleyin.

2. AdımC:\Windows\SoftwareDistribution\Download bölümündeki her şeyi silin.

3. AdımKomut İstemini (cmd.exe) yönetici olarak çalıştırın. Komut istemini görev çubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayarak çalıştırabilirsiniz. Ya da arama kısmına cmd.exe yazıp, çıkan arama sonucuna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırabilirsiniz.

4. Adım: Yönetici olarak çalıştırdığınız Komut İstemi bölümüne wuauclt.exe /updatenow komutunu yazın ve enter tuşuna basın.

5. AdımBu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Windows 10 güncellemesi otomatik olarak inecektir. İndirmeyi; Denetim Masası>Windows Updatebölümünden görüntüleyebilirsiniz. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Bende de Memory_Management hatası veriyor %100 olunca sistemi kilitliyor mecbur reset atıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Microsoftun yeni çıkardığı bir sisteme anında geçiş yapmak.. Büyük cesaret..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

şimdi Windows 10  c kursam d dekiler silinirmi temiz kurulum yaparsam bazıları sorun yaşamışlar 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı

Microsoftun yeni çıkardığı bir sisteme anında geçiş yapmak.. Büyük cesaret..

Bence microsoft bu sefer alnının akıyla cıkmayı başardı :) Geçişler cok akıcı, bir sorun gormuyorum şuan.

Toplam Hit: 49866 Toplam Mesaj: 427
windows 10