Windows 10 Saatler Kala
-
-
pesimistzombie bunu yazdı
hala aynı hatayı veriyor dostum temiz bi pro 32 bit 64 bit yada ikisinin bir oldu iso yokmu ?
-
isoyla formatlarsan windowsun etkinleşmez hocam. saat ayarın, yerelleştirme ayarın doğruysa restart attıktan sonra denediysen yine aynı hatayı alıyorsan windows sürümün nedir?
-
win 8 single langue 64 bit
-
başka bilgisayar için iso indir seçeneğiyle iso indirmeyi dener misin onda da aynı hatayı veriyor mu?
-
saten o seceneği seçiyorum:(
ne oldu bilmiyorum ama yükleme başladı şuan ilgin için tşk mimamri her ikisi seecenğini sectim pc 64 se 64 ü 32 se 32 bit i kuracak anlamına mı geliyor ?
taekwondo tarafından 07/Ağu/15 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
evet o anlama geliyor. mimariyi değiştirebilirdin istediğinle. ancak yükseltme işlemi yapıyorsan zaten seversen formatlamak isteyeceksin yine aynı tool ile başka bilgisayar için iso indir seçeneğiyle indirerek 32 ise 64 e formatlayabilirsin.
-
güncelleme ile w10 yükleyeyim dedim inaccessible boot device hatası aldım kaç gündür arıyorum yok bulamıyorum çözümü var mıdır aynı sorunu yaşayan ?
mt93 tarafından 07/Ağu/15 23:20 tarihinde düzenlenmiştir -
formatlıcam saten yükselttikten sonra şimdiden iso hazır olsun sabaha, yardımın için tekrar sgl.
-
@mt93 ahci moduyla ilgili bir sorun bu windows harddiski göremiyor anlamına geliyor. ahci modunu değiştirerek dene.