Windows 10 Saatler Kala
-
@Tnrsk hocam çabuk pes ettin :D bütün ayarları gezip dolaşıp sonuçta türkçe içerik düzenlersen sıkıntın kalmaz ben 2 makinaya upgrade et, format at, programları kur, optimize et 3 gündür uğraşıyorum yeni yeni oturdu düzenim.
pesimistzombie tarafından 04/Ağu/15 03:28 tarihinde düzenlenmiştir -
pesimistzombie bunu yazdı
@Tnrsk dnslerini değiştirip dener misin. ilginç sorunlar yaşıyorsun.
@Kreyzi güncelleme yok hocam windows 10 vram ve makina ramini ortak kullanıyor artık dx12 de onun yararları olabilir.
@cevik ne yaparken siyah ekranda kaldın?
Valla bunu basarmis iseler guzel en azindan makineler oyun icin bi kac sene fazla dayanir :F
Peki vram ile makine ramini ortak kullaniyor dedin bu konuda bi kaynak var mi tam olarak nedir okuyup anlamak usterim.
-
Gece verilen tool ile güncelledim, çevredeki bütün kablosuz ağları eskisi gibi görüyor ama benimkini görmüyor
-
arkadaşlar bu komut satırına kms kodlarını yazıp geçici etkinleştirmeyi yapınca hata verdi bende. bunun yerine çalışan crack var mı?

-
windowsu yükselttim tüm sürücüleri tekrar yükledim her şey çok güzel, sistem daha hızlı, hatta ccleaner ile bi temizlik yaptım harddiskte eskisinden daha çok boş yerim oldu ama etkinleştiremiyorum.
ilk yükseltirken ürün anahtarı sorduğunda bunu girdim: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX ve windows 10 pro yüklendi,
internete bağlanmama rağmen etkinleştirme yapamadı
ürün anahtarını değiştire girip şu anahtarı girdim: NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
bu sefer de windows yükseltildi dedi ve windows 10 enterprise oldu sistem ama hala etkinleştirilmiş değil
konuda yazan 180 günlük deneme süresi için verilen komutları verdim ama en sonuncusunda hata veriyor, bunu nasıl etkinleştiririm?
-
--reklamlar--
Arkadaşlar www.windows10lu.com diye site açtım destek bölümü var içerik gerekiyor :)
Soru cevap yaparak ordan da çözüm alabilirsiniz.--reklamlar--
-
Benim şu hafif kasılma hala geçmedi :/
olay sadece videoda değil genel sistem kasılması imiş.
Yani 1 snliğine sanki sistem tıkanıyor sonra geri toparlıyor gibi.
olabilecek bütün sürücü güncellemerini yapmama rağmen hala kasılmalar devam ediyor.
windows 7 de böyle bir sıkıntı hiç yaşamadım.
oyun da oynamıyorum gerçi hiç iAtkos'a mı geçsem :D
-
@Kreyzi henüz detaylı bilgi yok bu konuda ancak en basit örneği dxdiag veya ekran kartının kendi programındaki verilere bakarsan gpu ramin yükseldiğini farkedeceksin. Örneğin benim 2gb lık 660ti modelim şuan 10gb gözüküyor (makinada 16gb ram var) ahanda dxdiag aşağıda. Tabi bu demek değildirki ekran kartı çarşıdan aldım 2gb eve geldim 10gb :D sadece konsollardaki olayın aynısı dx12 ile pcye gelmiş durumda. Detaylı bilgi bulursam haber ederim.

@overbite yanlış yapmışsın ilk yükseltmede key sormaz sürücüleri de yeniden yükletmez olduğu gibi geçirir windows yanlış yükseltme işlemi uygulamışsın.
@deja-vu harddiske birleştirme yapıp, laptopsa intel sürücülerini yeniden yüklemeyi deneyebilir misin? eğer yükselttikten sonra temiz format atmadıysan atmayı deneyebilirsin yükseltmedeki haliyle temiz formattaki hali arasında performans farkı var. Bir de cpu ve ram kullanımını bir gözden geçir
@csfrt windows mail ile mi login yaptıydın?
pesimistzombie tarafından 04/Ağu/15 17:11 tarihinde düzenlenmiştir -
@pesimistzombie SSD kullanıyorum oradan yana bir sorun olacağını sanmıyorum. 0 dan tertemiz kurulum yaptım üzerine yükseltme değil.
Intel driverları dahil hepsini güncelledim. Port driverları USB ler pcı express driverları hepsi güncel.
dediğin gibi birtek kullanımı izlemem lazım. Belki arka planda çalışan bir programdan kaynaklanıyordur bilmiyorum :/
-
@pesimistzombie
anladım hacı o zaman artık ram'i arttırıp ekran kartının idare etme süresini uzatabiliriz. bu anlamı çıkarmak yanlış mı :F