Windows 10 Saatler Kala
-
müritcanlar bende az önce geçişi tamamladım benımkıde sahte win 7 ydi. win10 başarılı olmuş. :)
-
Anlayamadığım bir şekilde ekran kartını sürekli çalıştırıp ısınma yapıyor. Ati drive sorunda olabilir bilmiyorum fakat başına gelen varmı ?
-
mkyb bunu yazdı
Anlayamadığım bir şekilde ekran kartını sürekli çalıştırıp ısınma yapıyor. Ati drive sorunda olabilir bilmiyorum fakat başına gelen varmı ?
Hocam ati nin en güncel sürücüsünü indirip kurmanı tavsiye ederim.
-
ekran kartı sürücülerinde sıkıntı var hem atide hem nvidiada. sürekli updateler çıkıyor onları kontrol edin.
hala lisans olayları belirginleşmedi kesinlikle sıfırdan format atmaya çalışmayın uzun sürse de windowsun kendi içinden sıfırlama yapın.
1 ay içinde yükseltme sürümünden geri dönebilirsiniz 1 aydan sonra geçiş yapılamayacak eskiye.
ufak tefek hatalar da olsa gayet güzel gidiyor win 10 macerası.
@DestinatioN setupa tıklamaman gerekiyordu çoğu dosyayı silmiştir geri. verdiğimiz iso indirme aracıyla baştan indir yükselt seçeneğini seç.
@kreyzi hacı ben de silemiyorum eski windowsdan kaldığı için öyle hata vermesi normal henüz bir yazı göremedim nette bunları kaldırmak için şimdilik elleme :D
pesimistzombie tarafından 30/Tem/15 18:01 tarihinde düzenlenmiştir -
pesimistzombie bunu yazdı
ekran kartı sürücülerinde sıkıntı var hem atide hem nvidiada. sürekli updateler çıkıyor onları kontrol edin.
hala lisans olayları belirginleşmedi kesinlikle sıfırdan format atmaya çalışmayın uzun sürse de windowsun kendi içinden sıfırlama yapın.
1 ay içinde yükseltme sürümünden geri dönebilirsiniz 1 aydan sonra geçiş yapılamayacak eskiye.
@DestinatioN setupa tıklamaman gerekiyordu çoğu dosyayı silmiştir geri. verdiğimiz iso indirme aracıyla baştan indir yükselt seçeneğini seç.
@kreyzi hacı ben de silemiyorum eski windowsdan kaldığı için öyle hata vermesi normal henüz bir yazı göremedim nette bunları kaldırmak için şimdilik elleme :D
hocam geçiş yapılamayacak derken usb yada dvd yoluyla her türlü geçiş yapılabilir sanırım
-
e ama bi mikim olmadı bekle bekle bende tıkladım :(
nerde bu araç çok sayfa var ya du bakam
suradan indiriyorum dogrumu
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
DestinatioN tarafından 30/Tem/15 18:04 tarihinde düzenlenmiştir -
@archille
yükseltme yaptığından dolayı windows.old dosyaları var silmediysen. ayarlardan eski sürüme dön seçeneği 1 ay geçerliymiş. yani eski düzenine 1 ay içinde geçebilirsin 1 ay sonra bu şekilde geçilemeyecek ancak format atıp eski windowsunu kurup geçebilirsin tabikide. Yalnız lisans olayları hala netlik kazanmadı eski keyin geçerli olmayabilir o saatten sonra.
@DestinatioN aynen doğru ordan indireceksin " yükselt" seçeceksin mutlaka karıştırma :D
pesimistzombie tarafından 30/Tem/15 18:05 tarihinde düzenlenmiştir -
aynen öle dedim
diğer bir bilgisayar için medya olusuturu seçmedim
bu tool tekrardanmı indirio dosyaları
-
evet tekrardan indiriyor zaten tekrardan indireceksin elindekiler çöp olmuş artık
-
evet tekrardan indiriyor zaten tekrardan indireceksin elindekiler çöp olmuş artık
vay amua
o değilde gösterdiğin ilgi alaka süper valla
ms bu kadar destek vermiyor :D