Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
iskembeci forum folder Tavsiye işkembeciler listesi Evet. Madem işkembeciysek kolpadan işkembeci değiliz :) Yılların işkembecisiyiz. Ben İstanbul'da çok mekan gittim gördüm. İyi olanları tavsiye edeyim ve tavsiyelerinizi alayım dedim. Şehirdışında çok yere gitsem de en az 3-4 defa gitmeden o işkembeci için iyi diyemem.
İstanbuldaki Favori İşkembe Salonlarım
Fetih İşkembecisiYeri Fatih'te, Kuruyemiş satılan dükkanların hemen yakınında. Muazzam işkembe yapıyorlar. Tuzu da yerinde. Sarımsaklı yerseniz tadına doyum olmuyor.
Hacıbey İşkembeHaftaiçi sadece buraya gidiyorum. Fiyatlar biraz tuzlu ama işkembesi rakipsiz. Bağdat caddesinde mekan. Bulması kolay.
Tarihi Cumhuriyet İşkembecisiBurayı zaten bilmeyen yoktur herhalde. Ama çok gittiğimden midir nedir, işkembesi eskisi gibi sarmıyor. Beğenenler olabilir. Tavsiye ederim. Bunun yeri de Nevizade'de. Sorun herkes gösterir.Battaloğlu İşkembe SalonuEn ucuz işkembe çorbası burda. Tadı da gayet güzel ama üsttekiler kadar etli değil tabi. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Çalı Meydanı Aksaray'da bu da.
Yedimeşin Kebap SalonuBu kebap salonu olarak geçse de çoğunlukla işkembe yapıyorlar. Eğer yolunuz Pendik'e düşerse mutlaka deneyin. Fiyat performans olarak belki en iyisi budur.
Topkapı İskender ve İşkembe Salonuİşkembesine söz yok ama bayağı pahalı bir mekan. Birkaç defa gitme imkanım oldu sadece. Cüzdanı fullediyseniz ilk buraya gidin. Adı üstünde Topkapıda.
Benim tavsiyelerim bu kadar. Farklı yerlerde ve hatta şehirlerde tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
 
sabır. 17/Şub/16 09:03
iskembeci forum folder Bir aşktır bizimkisi seninkisi film mi güzelim? Hocalar şimdi yazdığım bir şiiri paylaşıyorum. Bunu eski sevgilime göndereceğim. Bana nispet yapıyor ve yeni bulduğum kızla aramızı bozmaya çalışıyor. Sizce güzel olmuş mu?
Bir aşktır bizimkisi seninkisi film mi güzelim?Dalgalar vurur sahile, uçar beyaz martılarSonbahar yaprakları uçuşur yüreğimdeBen yeni bir aşka yelken açtım ey eski sevgiliYoktur bundan ötesi böyle bilineBuldum birini tekrar seviyorum yineBir hikaye bitti başladı başka hikayeFilm değildi yaşananlar ciddiydimYoksa seninkisi film mi güzelim?Rüzgar esti götürdü yapraklarıAçtı güneş bulutlar dağıldılar yineBen artık birini buldum istemem seni deAnla artık yoksa seninkisi film mi güzelim?
ultra gereksiz multi konusu 17/Şub/16 08:33
kadirozdemir forum folder İncir.com Referans Aranıyor Ben İncir.com taraftarı değilim ancak bir tanıdığım için lazım. İşyeri sitesi boş durmasın diye. Referans olabilecek biri var mı? yasak 16/Şub/16 15:36
sakavan forum folder ihtiyaç fazlası hdd lazım selam arkadaşlar elinizde fazla kullanmadığınız harddisk 20 yada 40 gb bile olur varsa yardımcı olursanız sevinirim  konuları uygun bölümlere açalım 16/Şub/16 12:45
enver forum folder Anonymous Emniyet'i hack'ledi, vatandaşın bilgileri internete düştü  
Hacker grubu Anonymous, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait verilerin sızdırıldığını açıkladı. Yetmedi; sızdırılan bilgilerin bir kısmı kullanıcıların bilgisayarına yüklemesi için indirme link'i de paylaştı.
Hacker grubu Anonymous'un son saldırısı Emniyet Genel Müdürlüğü oldu. 20 GB'lık veritabanına ulaşıldığı sanılan saldırı sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü'nde kayıtlı tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının adres ve kimlik bilgilerine ulaşılabilecek sorgu ekranı çıktığı belirtildi.Kişisel verileri kapsadığı öğrenilen dosyaları indirenler, sorgu ekranının kod hatası verdiğini söyleyerek sistemin çalışmadığı iddiasını da paylaştı.
 
Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/anonymous-emniyeti-hackledi-vatandasin-bilgileri-internete-dustu-40055371
 
Verileri indiremiyorum linkler patlamış. İndiren var mı ? :)
delete folder bakiniz 16/Şub/16 12:32
enver forum folder Anonymous Emniyet'i hack'ledi, vatandaşın bilgileri internete düştü Hacker grubu Anonymous'un son saldırısı Emniyet Genel Müdürlüğü oldu. 20 GB'lık veritabanına ulaşıldığı sanılan saldırı sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü'nde kayıtlı tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının adres ve kimlik bilgilerine ulaşılabilecek sorgu ekranı çıktığı belirtildi.Kişisel verileri kapsadığı öğrenilen dosyaları indirenler, sorgu ekranının kod hatası verdiğini söyleyerek sistemin çalışmadığı iddiasını da paylaştı.
 
Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/anonymous-emniyeti-hackledi-vatandasin-bilgileri-internete-dustu-40055371
 
Verileri indiremiyorum linkler patlamış. İndiren var mı ? :)
silinen konuları takip ediniz. 16/Şub/16 12:20
wordros forum folder Bütün Kimlik Bilgilerimiz Çalındı!!!! Emniyet Genel Müdürlüğü veri tabanından çalınan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının adres ve kimlik bilgileri internette paylaşıldı.Emniyet Genel Müdürlüğü veri tabanında olduğu belirtilen, kayıtlı tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının adres ve kimlik bilgileri çalınarak internette yayınlandı. Çalınan bilgiler ile istenirse adınıza kredi de çekilebilecek, sahte kimlik de yapılabilecek. Eğer iddialar doğruysa hepimiz büyük bir tehlike altındayız.Anonymous, "Biz çalmadık sadece dağıtılmasına yardım ettik" dedi.Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous tarafından yayılmasına yardımcı olunan veriler, bir internet sitesi ve sosyal medya üzerinden yüklendi. Sıkıştırılmış yaklaşık 3 gigabyte'lık bir dosyadan yaklaşık 20 gigabyte'lık veri tabanı ortaya saçıldı. İndirilen dosyadan Emniyet Genel Müdürlüğü'nde kayıtlı tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının adres ve kimlik bilgilerine ulaşılabilecek sorgu ekranı çıktığı belirtildi."2 YILDIR ULAŞILABİLİRDİ"Anonymous’un Twitter hesabında paylaştığı https://turkey.thecthulhu.com/ adresinde ise, verileri sızdıran kaynağın 2 yıldır Emniyet verilerinin bir bölümüne ulaşabildiği ve son aylarda yaşanan ihlalleri gösterebilmek amacıyla belgeleri sızdırmaya karar verdiği belirtildi.Verileri sızdıran "https://turkey.thecthulhu.com/" adresindeki bilgilere göre sıkıştırılmış yaklaşık 3 gigabyte'lık bir dosyadan yaklaşık 20 gigabyte'lık veri tabanı ortaya saçıldı. İndirilen dosyadan Emniyet Genel Müdürlüğü'nde kayıtlı tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının adres ve kimlik bilgilerine ulaşılabilecek sorgu ekranı çıktığı belirtildi. Kişisel verileri kapsadığı öğrenilen dosyaları indirenler, sorgu ekranının kod hatası verdiğini söyleyerek sistemin çalışmadığı iddiasını da paylaştı.ANONYMOUS: BİZ ÇALMADIK AMA DAĞITTIKHacker grubu Anonymous'un twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğünde çıkan belgeler "ROR[RG]" tarafından çalınmıştır. Anonymous'un bu sızmayla alakası yoktur. .@CthulhuSec ve Anonymous başta olmak üzere, bu belgelerin yayılmasına (!) yardımcı olmuştur" denildi.Bilgilerin yayınlandığı web sitesinde ise bilgilerin Emniyet Genel Müdürlüğü'nden alındığı ve eylemin amacının ise "hükümetin yaptığı yolsuzluklara karşı mücadele etmek" olduğu belirtildi. Yayınlanan verilerin yayınlanmasının hükümetten çok, vatandaşları zor durumda bırakacağını belirten sosyal medya kullanıcıları ise Anonymous'a tepki gösterdi.EMNİYET SİTELERE ERİŞİMİ ENGELLEDİEmniyet ise iddiaların ardından söz konusu sitelere Türkiye'den erişimi engelledi.ÇALINAN BİLGiLERLE NE YAPILABİLİR?Sızdırılan veriler; mükerrer oy kullanmadan, sahte kimlik düzenlemeye, bankadan kredi çekmeye kadar birçok konuda vatandaşları mağdur edebilir.
Kaynak : http://www.karamursel.tv/Hbr-1756-Butun-Kimlik-Bilgilerimiz-Calindi.html
acilip silinen fake haber. 16/Şub/16 11:19
mkyb forum folder Deminki Emniyet datası konusu hakkında http://www.hurriyet.com.tr/tum-bilgileriniz-su-anda-satiliyor-olabilir-15430731
Konuda geçen data arşivi yukarıdaki habere konu olan datadır. Virüslü diye silinmiş ama temiz dosya. İndirmeyenler çok şey kaybetmedi.
deminki silinen konunun yanina alalim 16/Şub/16 08:08
Pikacu forum folder Alinik Ekşi Hesabı Sevgili Kardeşlerim,
Nasılsınız, çoluk çocuk nasıl? Haliniz keyfiniz yerinde inşallah. 
Başlıkta belirtildiği gibi aktif hesap almak istiyorum.
Benim de bir hesabim var ama onaylanmadı, hala yazdıklarım görünmüyor. 
yasak 15/Şub/16 19:35
Pikacu forum folder Alinik Ekşi Hesabı Sevgili Kardeşlerim,
Nasılsınız, çoluk çocuk nasıl? Haliniz keyfiniz yerinde inşallah. 
Başlıkta belirtildiği gibi aktif hesap almak istiyorum.
Benim de bir hesabim var ama onaylanması hala yazdıklarım görünmüyor. 
yasak 15/Şub/16 19:29
Daniel-Koo forum folder Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, 17gb'lık datası public edildi. Eleman, şöyle tweet attıktan yarım saat sonra veriyi yayınlamış.
http://i.hizliresim.com/4bEMvY.png
https://twitter.com/YourAnonNews/status/699242271439462401
DB: 
https://twitter.com/YourAnonNews/status/699249304997863426 
 
içinde zararlı yazılım var şimdi biri saf saf indirecek yazık olacak o yüzden silindi. merak edenler datalrı internette çok rahat bulabilrisiniz 15/Şub/16 19:17
Lazmania61 forum folder Anonymous emniyetin bilgilerini paylaştı  
Konu Mevcut.//
multi konu 15/Şub/16 17:49
Telekinesis forum folder Kargoda calisan muridler/isleyisi bilenler Muridler merhaba kargoyla bir kitap yolladim ama kitap arasina da bi emanet koydum. Bu sirketler acip icini falan inceliyolar mi paketin? yasal sıkıntılar. zaten konu da kapanmış, geçmiş olsun, sildim. 15/Şub/16 17:18
maserati forum folder Tahribatta premium üyelik mi var? Tamamiylen şans eseri gördüm. İlk defa gördüğüm için merak ettim. Tbt de premium üyelik mi var? 2006 dan bu yana hiç fark etmemiştim :D Ne özelliği varki bu mesajın sadece pre üyelere gözüküyor.
http://www.tahribat.com/forum/inci-sozluk-vs-eksi-sozluk-destansi-rap-savaslari-215411/3
yok ole bişi 15/Şub/16 16:52
cocaine forum folder IP İle Bağlantı Sorunu Lütfen Yardım Arkadaşlar merhaba, öncelikle bu ip bağlantı sorunum kurumsal bir hastane ile ilgili olduğu için konuyu gizlemek zorundayım.
 
Şimdi bir hastanenin santral sorumlusuyum gündüz 5 gece 2 toplamda 7 personelli inbound çağrı alan bu kuruluşun aldığı çağrıları hastanenın wifisine bağlıyken dinleyip kalite kontrolü yapabiliyorum ve ya hasta ile telefonda görüşmede hatalı bilgi yada kullanılmaması gereken bir kelime söyleniyorsa Agent'e mik'den fısıldayabiliyorum tabii hasta duymuyor.
Hastanenin wifisine bağlıyken kullandığım bu sistemi hastane dısından kullanamıyorum bilgi işlem benim cihazımı tanımlayıp bana bir ip ayırdı ama dediğim gibi hastane dışında o ipi pcye verdiğimde bir işe yaramıyor. Bu konu hakkında bir bilgiye sahip değilim bu yüzden yıllardır üyesi olduğum tahribat.com müritlerinin bir fikri, bilgisi veyahut düşüncesi varsa şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
İyi Forumlar
multi konu 15/Şub/16 11:46
Yigit forum folder Hangi logo daha iyi? http://coin-turk.com/bitcoinadam-com-logo-yarisma-oylamasi-basladiOylamaya katılırsanız sevinirim. Sizce hangi logo daha iyi? Benim favorim 11 numaraSite sahibi arkadaşım. Rica etti ankete daha çok kişi oy kullansın diye ben de sizinle paylaştım. Gözünüze güzel geleni işaretleyerek seçin :) YASAK 14/Şub/16 21:36
APPaLLoSa forum folder Hali Hazırdaki User Management Programını Kırdırmak Program hali hazırda bir yazılım full sürüm olarak teslim almak istiyorum.
Bu konuda çalışacak bir arkadaş varsa konu altında belirtsin link yollayayım ilgilenir ise programın ilerki zamanlardaki teknik desteğinin bakımına devam edecektir ve ücretini alacaktır.
konuları uygun bölümlere açalım 14/Şub/16 14:02
Robinson_Crusoe forum folder Tsk Neden Ygp Noktalarını Uçakla Vurmuyor Merhaba arkadaşlar,
Dünden berş dikkat ediyorum obüslerle top atıyorlar acaba neden uçaklarla nokta atışı yapmıyorlar,
neden? 14/Şub/16 14:02
SkynetX forum folder Kapıya Bırakılan Kitap Adnan Oktar 'ın kitabını bugün apartmandaki 30 daireye bırakmışlar. Kapıyı açtıp kapının önünde. 
Kitabın içinde ayetler olduğu için kapıcıya verdim kazana atıp yaksın.
Kitap bu:
http://tr1.harunyahya.com/functions/thumb.php?image=http://207.44.240.34/Image/objects/1-kitaplar/karanlikTehlikeBagnazlik_3b_tr.jpg&width=320
 
Artık eskisi gibi pek rağbet yok herhalde. Zorla birşeyler yapmaya çalışıyor herif.
 
Konuyu herifin avukatları falan görmesin diye gizli yapıyorum. Ne olur ne olmaz.
rakip tarikat iceriyor 14/Şub/16 14:02
cemkrc forum folder Şüpheli Mail. Bana para gönderiyorlar merhaba müridler mail adresime şu maili göndermişler. Burdan başka kimseye gelen var mı aynı mailden ? ve bu amcalar ne demek istiyor bi bakar mısınız?
Dear Sir/Madam,My name is Ray Edward Kwansah, a ghanaian working with the canadian high commision in Accra- Ghana. I got your contact on my search for a reliable partner who can finalize this business transaction with me.The Ghananian government in collaboration with the (IMF) international monetary fund has approved the release US$18,380.000(eighteen  million three hundred and eighty thousand dollars) to summit oil and gas services.Upon the approval, my wife in her capacity as the minister of state for finance in Ghana has initimated me of the need to look for a reliable foreign partner who will work with her to facilitate the release of the above mentioned money to a nominated foreign bank account since Engr. Anthony Hamill who is the beneficiary and managing director of summit oil and gas services died long ago in a terrorist attack by Boko Haram millitant in the northern part of cameroon.Efforts that has been made by my wife and colleagues to trace the family members of Mr Hamill has not yielded any positive result. My wife and her colleagues has therefore resolved to move the money out of ghana using a reliable and trusted foreign partner than allow the government to declare the funds as unclaimed.The partner will also benefit from the proceeds.I want to know through a return mail if you can provide  me with a bank account where this money can be logded and later shared among us in a favourable ratio of 65% for us, 30% for you and 5% to be set aside for possible expenses.This proposal is 100% riskfree on our side and my wife and her colleagues has necessary legal documents to facilitate this transaction. They also has an option of disguising this fund in a security vault which can be transported to your destination for your collection. It all depends on the safest way through which you will like the money to be sent to you.Please advise!
mod not: konu gizli hocam dışarıyı ilgilendiren bi durum yok
Mod not: Dolandırıcılar. Başka başına gelen olursa googledan gelenler görsün diye gizliliği kaldırıyorum.
o ingilizce yaziyi Turkceye cevirebilecek kapasiten var ama o yazinin dolandiricilara ait oldugunu anlama kapasiten mi yok ? yil olmus 2016 acmayin boyle mail dolandiricilik konularini. under sildi. 13/Şub/16 14:18
ehveniser forum folder Kredi Kartımızı Kopyalamışlar merhaba ;
 
annemin kartı ile 05.02.2015 tarihinde yurtdışına 2000$ tutarında harcama yapılmış.
bankadan tarafımıza hiç bir bilgi gelmedi.dolar hesabımız da yok ve bankanın bize yapılan bu yüklü harcamayı haber vermesi gerekirdi diye düşünüyoruz.
kartımızın sigortası mevcut değil.
en son alışverişi sanalpazar üzerinden yaptık.güvensiz internet sitelerinden alışveriş yapılması söz konusu değil zira kart annemin kartı.herhangi bir atm'ye takılması da söz konusu değil.
 
bu işlemde bankanın ihmali bizi mağdur etti arkadaşlar,yapılan işlemle ilgili kesinlikle bilgimiz ve bize gelen giden herhangi bir mesaj yok.
yapabileceğimiz şeyler nelerdir ?
kredi kartını iptal ettirdik.haftasonu bir de babamın eli ayağı dolaştı birbirine.
 
 
konuları uygun bölümlere açalım. 13/Şub/16 11:06
bysinem forum folder Blog Sitesi Tema Ekleme Sorunu Bloğuma Farklı Bir Tema Daha Eklemek İstiyorum.
http://tragedystreets.blogspot.com/
Evet arkadaşlar benim sorunum şu, bilindiği gibi bir adet blog sitem var (yukarıda belirttim) ve bu sitenin teması siyah renkte, Siteyi ziyaret eden arkadaşlarım veya kim varsa sitenin siyah renk temasından rahatsız. kimi gözümü alıyor diyor kimi okuyamıyorum filan diyor. bence bahane.Bende rengini değiştirmek istemiyorum, onun yerine siteye bir başka tema daha eklemek istiyorum. Sitenin kenarına kodlarla (Yeşil-Siyah | Siyah-Turuncu) renk seçeneği ekleyebildim. Ama bir başka tema seçeneği ekleyemiyorum. Sadece mobil temasını değişitirebildim.Kime sorsam blogger'ın kendi temaları var diyor, onu bende biliyorum ama siteye çift tema nasıl ekleyebiliriz?
Mesela Başka bir URL ile site başka bir tema ile açılabilir mi? böyle siteler görmüştüm daha önce.Site farklı bir URL ile başka temayla açılabilir ya da yana beyaz tema buton seçeneği nasıl ekleyebiliriz?Arkadaşlar bu önemli bir konu bloggerlar, yazılımcılar artık bu işten kim anlıyorsa yardım edebilir mi?Lütfen konuyu kirletmeden yardımcı olursanız sevinirim? Örnek site de yollayabilirim size. 
Reklam. Ayrıca yardım bekleyen bir insana göre ağır tavır problemleri olduğu gözlenmiştir. 12/Şub/16 23:16
PowerfuL forum folder Açıköğretim Sonuçları açıklandı. Merhaba,
Açıköğretim sonuçları açıklandı. Alttan kalan 2 dersimi vermişim. 4. sınıftaydım. Bahar döneminden dersim yoktu. Sanıyorum sonunda mezun oldum :)
tebrikler ama her karne alan konu acarsa yasadik. 12/Şub/16 15:54
MEJIST forum folder Saç Bakımı Nasıl Yapılmalıdır ? Öncelikle cümleten selamlar.Bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
1) Bu yaşıma kadar saçlarıma hiç jole felan sürmedim ama artık saçlarımı uzatmayı düşünüyorum suan yeteri kadar uzunlukta olmadığı için saçlarım gözümü felan cok rahatsız ediyo bu yüzden bugün vaks sürdüm toplu durması için ama vaks da saçları çok sert yapiyor bunun için ne kullanmalıyım? köpük felan diyolar arkadaşlarım ama nasıl kullanılacağını felan bilmiyorum.
2)Bu saç şekillendiricileri kullandıktan sonra gece yatmadan önce yıkamak gerekirmi kepek felan olurmu yikamassam?(Şimdiye kadar hiç kepek sorunum olmadı)
3)Bu şekillendiricileri kullanmanın saça nasıl bi zararı olur?
4) Saclariniza rutin olarak uyguladığınız bi şey varmı saç sağlığını korumak adına? 
Yorumlarınız için şimdiden eyvallah :) 
bkz google 11/Şub/16 22:53
asiminnesli forum folder Tahribatlının çok Ayıplandığı durumlar Öylesine - argo kullanmak istemiyorum anlayan anladı zaten -  bir ortamda( otobüs, metro, cafe ,park , okul v.s. ) bir yerde size hiç garip gelmeyen söylediğinizde / yaptığınızda insanlara ilginç/ değişik gelen özellikleriniz yada yaşadıklarınız nelerdir?
ben başlayayım; "20 yaşına kadar hiç kız arkadaşımın olmaması " ( Bir Asosyal için normal bir durum)
2; Otobüs e binerken metrodan geçer mi ? sorusuna hep" hangi metro ?"denmesi "Ulan ben metroya ulaşmak isityorum 1-2 durak önce sonra olmuş ne fark eder ki ?"
forumtr değil hacı bura 11/Şub/16 22:52
Toplam 4557 kayıt