Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
erdiburak forum folder Steganos Online Shield (1 Yıl Lisans) | VPN Steganos Online Shield 1 yıllık lisans kampanyası mevcut.Ama aylık 5 gb kullanım limiti var.VPN hizmeti vermektedir.1-Buradaki adresten ulaşabilirsiniz.2-E-mail adresinizi girin ve OK butonuna tıklayın3-E-mail adresinize Seri Numarası (Seriennummer) indirme linki gelicektir.
 
ALINTIDIR : TRSEC
admin konusu 03/Tem/20 09:51
insidae forum folder xd to css/html hallettirdim Under notu: Arkadaslar hallettiginiz konunu icerigine hallettiginiz yollari yazin ki herkes faydalansin. 30/Haz/20 17:05
unbalanced forum folder Kredi Karti Loglarinda Bilmedigim Bir ödeme silinebilir, IBB ile ilgili ödemeymis, aklima simdi geldi istek üzerine, aklına gelmiş sonradan 29/Haz/20 13:15
helyum_pasha forum folder Arkadaşım Şizofren Oldu Merhabalar
Konuyu hem muhabbet hemde fikir almak amaçlı açtım
Arkadaşım eskiden hayat dolu, tabiri caizse fırlamanın önde gideni alkolu dibine kadar içer, varsa yanında başka şeylerde dibine kadar içer makara, muhabbet bir insandı zamanla zamanla son 5 / 6 sene içinde ilk başlarda toplumdan kendini soyutlamaya başladı kendi dünyasına göre yaşamaya başladı bir süre sonra insanlarla sosyal ilişkileri değişmeye başladı (kimseyle kafası uymuyor anlaşamıyor, 2 saat güzel muhabbet eder 3. saat sana atar / gider yapmaya kalkar öyle bir hal) o zamanlarda şizofren olacağını çevrede kimse farkedemedi çünkü çok kötü değildi normal yaşıyordu arada sırada kafası atmak dışında, 1,5 sene öncesinde telefonla görüştüğümüzde bana kendi isteğiyle hocaya gittiğini çarpıldığını düşündüğünü söyledi okunmuş su içiyorum falan dedi bence bu kendisindeki değişimi farkedebildiğini, ama tam olarak anlamlandıramadığını gösteriyor velhasıl uzun zamanla bambaşka bir insan oldu en son geldiği evrede evinden çıkıyor bakkaldan kahve alıyor eve dönüyor bazende tek başına şehirde dolaşıyor evine gidiyor, haftada bir gün bira içme hakkı var, oturuyor kaldırıma bir yere kitlenip bira içiyor sonra eve gidiyor, sokakta görüyorum, yürürken kendi kendine konuştuğu zamanlar oluyor açıkçası bu durum benim için üzücü 32 yaşında adam resmen gözümünüzün önünde ruh sağlığını kaybetti hayat dolu bir insandı, bende yardımcı olmak istiyorum ama nasıl davranacağımı bilmiyorum, kendisi tedavi görüyor, bu adamı kazanmak için ne yapmalı? 
Muhabbet, fikir konusu anasayfada çıkmadı 27/Haz/20 16:54
CanKirca forum folder Satılık: Garantili VDSL Modem   Selamlar,Bağlantıdaki ürün mevcut, hala garantisi devam etmekte. Sadece taşınırken kutusunu ne yaptım bilemiyorum. Taşınınca Uydunet'e geçtim ve modem neredeyse 1 senedir poşetli şekilde öylesine bekliyor. Oldukça özellikli bir ürünhttps://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vr1200-ac-1200-mbps-wireless-dual-band-gigabit-vdsl-adsl-modem-router-pm-HB00000F59F8
Aklımdan 350Tl geçiyor, ama biraz pazarlık payımız olur.
Konu vdsl modem satisindan bambaska yerlere gitti. Magdur olan konu acsin oradan tartissin. Satis yapan da yeni konu acip oradan satisa devam edebilir. Under 27/Haz/20 15:36
tuuruls forum folder Tecil Bozdurma & Bedelli Başvurusu Yapan Var mı? Merhaba arkadaşlar, bu muhtemelen askerlik konusuyla ilgili son sorum olacak. Sabah erken saatlerde askerlik şubesine gittim bununla ilgili fakat internetten yapılabiliyor denilip geri gönderdiler.
Hangi aşamalarla hangi işlemleri yapmam gerekiyor ve tahmini olarak en erken hangi ayda gideceğimi öğrenebiliyor muyum sizce?
Şu an Aralık 2020'ye kadar tecilliyim. Nakidini biriktirdim ve hazır. Tecili nasıl/hangi hizmetten bozdurup, başvuruyu (sanırım bir de muayene) nasıl/hangi hizmetten doğru şekilde ve adımlarla yapabilirim sizce?
Teşekkürler şimdiden.
konunun çözümü youtubeda varmış 23/Haz/20 12:40
karabuyucu forum folder Ölüm Korkusu Merhabalar,
30 yaşındayım, aktif bir iş hayatım var. Sosyal hayatımda fena değildir, kendi çapımda kafa patlattığım hobilerim vs mevcut.
Bugüne kadar dünya sikine minare götüne bir hayatım oldu. İnançlı değilim, ancak inançsızda değilim. Olaya tamamen bir bilinmez olarak bakıyorum. Lakin son 2 haftadır ara sıra ataklar halinde ölüm korkusu yaşamaya başladım. Normal de ölüm konusunu pek iplemezdim. Yani bir gün gelecek işte, yaşadığım hayatta güzel şeyler yapmaya ve mutlu yaşamaya odaklıydım. Ama dediğim gibi 2 haftadır ara sıra ani ataklar halinde ölüm korkusu gelmeye başladı. Bu ataklar geldiğinde o kadar berbat ki, resmen ölümü düşünmekten vücudum kasılıyor, nefesim kesiliyor ve terlemeye başlıyorum. Özellikle geceleri uyumadan hemen önce bu düşünceler kafamı meşgul ediyor. Kendimi olm dur daha gençsin önünde uzun bir hayat var, yapacak çok şeyin var neyin gerilimini yaşıyorsun boşu boşuna diye telkin ediyorum, ancak bu düşünceleri kafamdan atamıyorum.
Kız arkadaşım bir psikolg a gidip görüşmemi, bana yardımcı olabileceğini belirtiyor. Ancak bu konuda bana bir çözüm sunabileceğini düşünmüyorum. Çünkü o da benim gibi bir insan ve o da ölümlü. Bana nasıl faydası olabilir ki? Ancak elime bir hap tutuşturup uyuşturur beni o kadar.
Bu konuyu buraya açmamın sebebi içimi dökmekti, ve içiniz de benim gibi şeyler yaşayan kişilerle konuşmak beni bir nebze rahatlatabilir diye düşündüm.
Sonuna kadar okuduysanız şimdiden teşekkür ederim.
fgvcx 19/Haz/20 00:45
banneduser forum folder [SİLİNEBİLİR]  
Edit: Mouse arada çift basıyor. Ekstra konu
under sildi 15/Haz/20 08:54
gozkopat forum folder Cazz Sevenler İçin Beyoğlu Kumpanya - Tayyip Blues Beyoğlu Kumpanya, 2007 yılı başlarında, farklı tiyatro gruplarında çalışmalarını sürdüren üniversite öğrencilerinin bir araya gelmesiyle kuruldu. Erdoğan ve AKP politikalarını eleştiren şarkıları "Tayyip Blues"la toplumsal sorunlara eleştirel bir bakışı, eğlenceli bir dille sunuyor.
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=GJ55FhJSCpk&feature=share
istek uzerine. under 15/Haz/20 08:51
TheAvenqer forum folder Yarın Fizik Sınavım var (Ücretlide olur) Hocalar fizik 2 de elektrik alan konusunda iyi olup yarın sınavımda çözebilecek var mıdır ??
Sınav sabah 10 da olacak
:) 12/Haz/20 09:11
OverLord forum folder ** * del 12/Haz/20 09:10
TiThousand forum folder Kol Saatlerinden Anlayan? AliExpress'ten SEIKO SRP777K kol saatimin kauçuk kayışını metal bir kayışla değiştirmek için şu linkteki https://a.aliexpress.com/_dYADZRy kayışı satın aldım. 
Fotoğraflarda anlattığım üzere parça oraya uymuyor. Ben mi beceremiyorum yoksa bir kolaylığı var mı?
Not: Sipariş ettiğim ölçü ile saatin ölçüleri parametredeki gibi; ikisi de 22mm.
kendi isteği 12/Haz/20 09:10
Clostridium forum folder Silinebilir.. .Silinebilir silenebilir yazmış arkasıda bomboş gereksizdi 11/Haz/20 13:13
Https forum folder Python Selenium Hata edit: çözüldü teşekkürlerr selamın aleyküm hayırlı işler 10/Haz/20 23:35
jargonphp forum folder Sadakat Benim Multim Değildir Geçen gün sadakat ve ben banlandık, aynı ip adresinden yazıyoruz diye Jargonphp multisi diye banlandık. Bana 4 gün ceza verildi, sadakat süresiz ban yedi. Sadakat benim multim değildir. Eposta ile iletişim kurarak durumumuzu anlatmaya çalıştık fakat cevap verilmedi önemsenmedik sağlık olsun dedim.
Biz aynı yerde yaşıyoruz ve çalışmalarımızı aynı yerde yapıyoruz. Resimlerini yollayayım inanmıyorsanız adresimize davet edeyim gelin çayımızı için, yemeğimizi yiyin. Multim olsa multim derim kabul ederim, çocuğun hesabını yemeyin.  Sadakat kardeşimizin ban'ı açılmasını gerçekten rica ediyorum. 
Kimi etiketleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ?
ban açıldı 05/Haz/20 16:13
stockholm8 forum folder * * under sildi. 04/Haz/20 10:05
BurakC forum folder Php Sayfa Klonlama Arkadaşlar merhaba bir web sitesinde yapılan bir sayfayı kopyalamak istiyorum php tabanlı bir site.İşime yarayacak bir modül diyeyim kopyalayıp excele döküp kullanacağım nasıl yapablirim. under sildi. BurakC istersen yeni konu acabilirsin. 01/Haz/20 09:21
Castaway forum folder N11 Deki Tüm Mağazaların Mail Adreslerini Çekmek Arkadaşlar Merhaba,
Bir önceki konumda belirttiğim gibi işsizlikten farklı işlere yönelmeye başladım ve bir proje geliştirdim. Daha devam ettireceğim, yeni modüller ekleyeceğim.
Bu zaman diliminde potansiyel müşterilerim N11, Hepsiburada, gittigidiyor vs. tarzında siteler olacağı için onların mail adreslerini nasıl bulabilirim diye düşünürken bir yol buldum.
N11 de bir ürünü sepete ekleyip hemen al dediğiniz zaman, ödeme yapmadan bir önceki sayfada yer alan kullanıcı sözleşmesinde mağazanın mail adresi yazıyor.


gibi mesela. Binlerce mağaza var
https://www.n11.com/magazalar
Buradaki mağazaları CURL yada vb. ile çekmek sizce mümkün müdür ?
Edit: Arkadaşlar yeterli sayıya ulaşıldı. Teşekkür ederiz.
konu sahibinin istegi 30/May/20 11:10
override forum folder 13 macli kupon algoritma generator Selam tahribat, Algorithma konusunda yardim gerekiyor bu konuda iyi degilim sizlere sorayim dedim.
1 kuponda toplam 13 tane mac var. Maclar 1, 0, ya da 2 ile sonuclaniyor. Ilk 4 mac banko sonuc oynuyoruz ve geri kalan 9 macin tum olasiklariyla beraber kuponlar yapmayi hedefliyor, Bu turde koponlari automatik generate eden bir sistem ya da algoritma var mi bildiginiz ? 
20 binden fazla kupon hesapladim bunlarin hepsini oynayacagiz,Kupon resmi 
Suanda oldugum nokta :)
under sildi. istek uzerine. 29/May/20 13:57
costantin forum folder şu anki piyasa durumunda araç almak mantıklımı ? Merhaba sevgili müridler öncelikle bayramınızı kutluyorum.
Şu an kullanmakta oldugum ford focus 2007 tdci aracım var. Arabamı satıp 2011 corolla 1,6 elgance ya da 2011 focus 1,6 titanium bu araçlardan birini almak istiyorum. Fakat bir yandan da çekiniyorum çünkü 1 ay önce 1,6 titanum 80k km de boya darbesiz araç 80bin tl iken şu an 95-100 bin civarı neredeyse hergün artıyor. Aklıma takılan bu piyasa bu şekilde artmaya devam edermi. Halihazırda temiz bir 2011 corolla araç buldum 102bin tl istiyor sahibi, değiştirmek mantıklımıdır sizce. Benim pek şansım yoktur şimdi bu araca bu kadar parayı verince 2 ay sonra düşer filan bilemiyorum. Benim arac 60bintl veriyorlar.
çift gitmiş 24/May/20 23:45
haybeci forum folder Ritalin Nedir? Bu bilgi kirliliği havuzunda her boğuşmaya başladığımda sığındığım güvenli limanım Tahribatım :)
Belki bilen, deneyen, anlayan müridimiz vardır.
Bir derdim var. Boktan bi sınava hazırlanıyorum, ama benim için çok önemli. Yaş gelmiş 30'a, üslü sayılar çözmek koyuyor ama mecburum. Çalışırken aklıma 7 yaşımda yaşadığım bir olaya varana kadar abuk sabuk ne kadar şey varsa gelir, devamlı sigara içesim falan gelir. 
internette duymuştum zaten ismini, Ritalin.. Şuan elimde 2 kutu var 10 mg olanından. Hafif tırsıyorum, alkol dışında hiçbir şey içmedim, antibiyotik dışında da...
Daha evvel kullanan, bu zıkkım hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok iyi olur. 
not:doktor ne diyo falan demeyeceğinizi biliyorum. Konu iç dünyamdan ötür affınıza mahcuben gizli..
ilgili polikliniğe başvurunuz 23/May/20 12:06
Realist forum folder silinebilir.. tamamdır hallettim hacıtlar. sildim. under 18/May/20 13:14
KaptaN forum folder sagopa kajmer gece gece tuborg eşliginde sagopaya sardım   en sevdiğiniz şarkıları hangileri  sizlerin gencolar
 
ben terapi ve bir pesimistin gözyaşlarına hayranım.
https://www.youtube.com/watch?v=b4SjeuounDQ
 
bu adamın konuları burada yasak 17/May/20 00:07
Https forum folder Sizinle Bir Görüntü Paylaşıyorum Ve bu görüntünün sizin için neyi ifade ettiğini soruyorum?

 
 
 
 
çift gitti 10/May/20 00:30
1234567B forum folder Thx under Thx under 6 09/May/20 02:00
Toplam 4557 kayıt