Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
hipokondriyak forum folder silinebilir silinebilir under sildi 26/Mar/19 14:29
csabanci forum folder birini arıyorum birde bu konu için hukuki bi sorum var? birini arıyorum bunun için doğru yere mi konu actım bilmiyorum ama 
kendisi ernur say (bay)  aydın karacasu doğum yeri var, geçmişte say elektronik diye denizlide firması vardı suan kapalı.
sadece bulunabilirse bi iletişim numarasına ulaşmak istiyorum..
 
birde bu kişinin elimde borc senedi var pat diye vermek istemiyorum icra yoluna en azından bikez görüşmek istiyorum. 
son olarak arayıpta borcun var ver diye cıkısmak senedin var diye baskı yoluna gitmek tehdit olusturabilirmi?
 
konu gizli olmasına gerek yok diye düşündüm belki o olaşır :D
yasak hocam 25/Mar/19 00:32
Aress forum folder Multi konu silinsin Multi konu silinsin duble 24/Mar/19 21:44
snoktabnokta forum folder Kim bu numara 05417386853? Arkadaşlar 05417386853 no ailemden birini rahatsız ediyor fakat telefonlarımı da açmıyor. Biri kötü bir şaka yapıyor diye düşünüyorum. Truecaller ve cia da bulamadım. Rica ediyorum elinde datası olan varsa sorgulayabilir mi isim soyisim yeterli bana.  yasak 24/Mar/19 14:25
Enquinx35 forum folder Araba hk. Opel astra 1.3 enjoy 2005-2007 arasi 39-43 bin tl arasi bakiyorum. Bu aracta nelere dikkat etmeliyim kullanip memlun olan varmi km kac olmali veya olmamali?  Kronik hastaligi veya alirken ac suna bak diyeceginiz bisey varmi araclar icin ayri kategori actik bari eski uyeler kategori bulmaya usenmesin. baslik da daha aciklayici olursa daha tatli olur. 22/Mar/19 17:35
jargonphp forum folder Bu Numara Kime Ait ? Çok Acil 0544 561 44 98 numara hangi isme ait arkadaşlar ? Büyük bir dolandırıcılık olayı var sanırım, benim büyük kuzenim taklaya gelmiş olabilir. Bana bu numaraya kayıtlı kişinin ad soyadı lazım. icinde "kuzen", "acil", "yardim" ve "kimlik bilgisi" gecen konu. neden istedigi, sebebi ise aciklanmamis. ben de silinme sebebine hicbir sey yazmayacaktim kiyamadim :( 22/Mar/19 09:51
Dark_Lord forum folder Elektrikli Bisiklet Önerileri Selamlar, böyle şeyler olduğunun farkında  HolyOne'ın açtığını https://www.tahribat.com/forum/elektrikli-katlanabilir-bisiklet-model-tavsiyeleri-240490 bu konu sonrası vardım. Tavsiye ettiğiniz ucuz ve kaliteli modeller mevcut mudur? Kullanacağım güzergah olarak 4.levent - cihangir arası olursa olacak. Bu mesafeyi git gel yapabilmeli. Aslında hazır model sormuşken bilgisi olanlar bu konuda temel ve genel bilgilere nasıl erişebilirim diye yol gösterirse sevinirim.
 
konunun var oldugunu gormussun neden aynisindan aciyorsun hocam :D diger konudan devam 20/Mar/19 11:59
GUS forum folder Günlük 10.000 Hitli | 1750 TL Adsense Gelirli Site Site adresi : ciddi alıcılara pm ile verilecektir.Site için istenen fiyat: 20.000 TLSitenin aylık getirisi: 1.500-2.000 TL arasında.Sitenin açılış tarihi: 2016-10-17 / 2020 ye kadar regli.Kategori, sitenin içeriği nedir: Söz sitesiGünlük hit sayısı: 10kZiyaretçi kaynağı: GoogleDomainin yaşı ve Pagerank değeri: 24/28Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: EvetHosting dahil midir: HayırBanlı olduğu sponsor var mı: hayırBanlı olduğu arama motoru var mı: hayırKullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: WordpressYazılım lisans sonlanma zamanı: YokSitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YokSearch Console : https://i.hizliresim.com/grg5Z3.pngAdsense : https://i.hizliresim.com/v6GEZz.jpgAdsense 2 : https://i.hizliresim.com/lqX74B.pngAlexa : 500k global / 10k türkiye r10na çevirmeyelim atrıntıları konu içerisinde paylaşalım. Konuyu tekrar açabilirsin 20/Mar/19 11:17
ameros forum folder Yüksek Lisans Tezim İçin Yardım Arkadaşlar Merhaba. Yüksek lisans tezi hazırlıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Hoca tezi yazmam için anket yapmam konusunda ısrar etti ve ben de bir anket hazıladım. 2 dakikanızı ayırarak doldurursanız çok sevinirim. Zira hızlıca bitirmem lazım Tezi. şimdiden herkese teşekkür ederim. Link alttadır.
 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPEG0HOBo6yewBT0RezW7wQBIxSiL0rzKpuaFeDXzz4EG-HA/viewform
her turlu anket istegi yasaktir. ek olarak siteye 2016 yilindan beri hic katkiniz olmadan yalnizca yardim istemeye gelip konu acmaniz caiz degildir. sizi diger konulara da yazmaya davet ediyoruz zira tahribat kimsenin ozel yardim masasi degildir :) 19/Mar/19 18:31
do_som forum folder Satılık Steam Hesabı Pubg,Rainbow six siege 100tl oyunlar bunlar 
100tl ye veriyorum
hesap alim satimi yasaktir gozden kacmis 19/Mar/19 13:17
McM forum folder İsimden Numara Yardim Lütfen.. Müridcanlar Merhaba Herkese..
Konuyu kısaca özet geciyorum.. Kuzenimi instagram üzerinden yeni açılmış fake bir hesap üzerinden tehdit ediyorlar ve kız kafayı yemek üzere instagram ve facebooktaki listesindeki kişilere karalayıcı mshlar gönderiyor.. Fake profilin hesabina girmek için şifreyi unuttum üzerinden şifre istediğimde sonu +90 *** *** ** 20 şeklinde bir numaraya kayitli oldugu gorunuyor.. Şüphelendiğim bir kişi var daha önceden bir kaç sorun yaşadığı..(Sorunda kıskançlık meselesi) Ama kızın numarası elimizde yok sonunu karşılaştıramıyorum.. 
Numarasini ögrenmek istedigim kişi: Nermin Şule (Ankara yada Adana olabilir ama kesin diil) (Anaokulu Ögretmeni)
İnstagram adresi: nermin__sule ogrenmek istedigimiz kişinin ama sifremi unuttum dedigim zaman mailine gonderiyor ordan ulasamadim malesef. 
Elinde data olan bir müridimiz varsa isimden bir sorgulayabilirmi lütfen bu isimde birisi varmı ve numarasının sonu *****20 ile mi bitiyor.. 
 
Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.. (Konu malum sebeblerden gizli)
yasak hocam 19/Mar/19 13:13
u235 forum folder İş teklifi hakkında kararsızım. Yardım Hocalar ben yazılım mühendisiyim.Bugün bir ajansa iş görüşmesine gittim. İş tecrübem olmadığı için ajans sahibi dedi ki 2 ay gel deneme yapalım eğer olursa 2 ay sonunda seni 3 k dan full stack olarak alayım.
Şimdi durum şu ben java background lı sayılırım ve adam benden full stack developer olmamı istiyor.Benden javascript,asp.net ve php istediğini belirtti.. Ben bu dillerle haşır neşir değilim. Bunu kendisine belirttim bana "sen yaparsın yaparsın" demekten başka bir açıklama getirmedi. Şimdi ben Javayı bir bilim dalı gibi görüyorum asp.net ve php yi de kısıtlı ve göreceli olarak daha basit alanlar olarak görüyorum.
Umbraco diye bir cms programı kullanacağımı bununda işimi kolaylaştıracağını söyledi onuda ekleyeyim.
Ben 2 senelik üni mezunu olsam hiç düşünmeden işe girerdim ama yüksek lisans mezunu olunca daha teknik,daha fazla detay öğreneceğim bir yolda gideyim istiyorum.
Şimdi size nasıl bir cevap vereyim ben kendisine?
 
İşin Avantajları
* Çalışan sayısı az. Ajans ortamı rahat.
* Patron bana bu 2 aylık deneme süresi boyunca istersem çıkabilme hakkım olduğunu söyledi.
* Yemek ordan.
 
İşin Dezavantajları
*  Yol çok uzak. Aşağı yukarı 4-5 saat gidecek yola hergün.
*  Yukarda belirttiğim gibi yazılımcılığın tekniğine çok inmeden biran önce müşteriye ürünü teslim edelim yeter olarak bakıyorlar işlere. Ajans oldukları için.
* Bide full stack  developerın maaşı ve kariyer fırsatları Java developera kıyasla daha düşük bildiğim kadarıyla.
istek uzerine. under 16/Mar/19 15:19
furkiak forum folder R10 Davetiye Merhaba üstadlar r10 davetiyesi olan varmı yardım olabielcek bu konuda. yasak hocam 15/Mar/19 10:53
my4 forum folder Açık hat satan var mı Merhaba arkadaşlar uzun süreli gidecek açık hat lazım  
Saygılar
yasak gozden kacmis 13/Mar/19 23:39
aylmz forum folder Akla İhtiyacım Var [Gönül işleri] Konu anasayfada gözükmediği için sizi şu konuya davet eeiyorum;
https://www.tahribat.com/forum/akla-ihtiyacim-var-gonul-isleri-240399
derin konular dogru kategori hocam :) duble 13/Mar/19 19:21
ajan1111 forum folder işe yarar kullandığım android uygulamaları sa. 
 
arayanın adı spiker:
 
arkadaşlar ilk akıllı telefon sayılabilecek telefonlarda; bende nokia e66 vardı arayanın adını söylüyordu hatırlarsınız şöyle tuhaf ingilizce lisanıyla söylüyordu. tesadüfen play storede benzer uygulama arayım dedim. arayanın adı gibi bişey yazıp arattırdım. "arayan adı spiker" diye uygulamayı yükledim. herşeyden bağımsız telefonun ayarlarından "tts ayarları" diye bişey bulmuştum. bu tip telefonun konuşacağı uygulamalarda hangi dilde söyleyeceğini ayarlıyon. burda herşeyi türkçe olarak ayarladım. bu uygulamanın esprisi şu: birisi aradığında yada mesaj geldiğinde programın ayarlarından bize nasıl haber vereceğini kendimiz yazıyoz programda öyle yapıyor. şöyleki: arama geldiğinde "yağız beeeey arama var 'arayanın adını söylüyo' " burdaki yağız beeeey arama var kısmını ben yazdım (: ve kapandığında da yine ben yazdım; "arama bitti" diyo. mesaj geldiğinde de yine kendi istediğimiz gibi yazabiliyoz ben; mesaj geldiğinde "yağız beeeeey mesajın var" yazdım bunu söylüyo ve ardından mesajda yazılanı söylüyo. 
 
konuşan saat:
 
sabah kaçta başlayacağanı akşam kaçta biteceğini kendimiz ayarlıyoz telefon otomatik olarak her yarım saatte bir saati söylüyo.
 
konuşan alarm:
 
alarmda biz ne yazarsak onu söylüyor. mesela; sabah namazı için ben ne yazdığımı söylemeyim benle çok kafa yaparsınız (((: bay bayan programdan ayarlıyoz. ben tabiki bayan seçtim (: ama bu bayan sanki bildiğin bankacı lisanıyla konuşuyo o kadar ciddi (((:
konu sahibinin isteği üzerine 12/Mar/19 16:37
Branimir forum folder Satılık Sıfır Kutusunda Apple iPad Wi-Fi + Cellular Selam arkadaşlar,
https://www.apple.com/tr/shop/buy-ipad/ipad-9-7/32gb-uzay-grisi-wifi-cellular
Üründen elimde 1 adet mevcut sıfır kutusunda, jelatini üzerinde garantili. İstediğim fiyat 2.200 TL
Hediye geldi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum.
Sadece TBT özelinde bu fiyata satıyorum o yüzden konu gizli.
 
Fiyat güncellendi.
under sildi - ozden 05/Mar/19 09:47
Branimir forum folder Relax Room ve Teknoloji Odası - Fikir Önerilerinizi Alayım? Merhaba arkadaşlar,
Şirkette 30 metrekarelik bir odamız var burayı relax room olarak kullanacağız personelimiz kafa dağıtmak, fikir alışverişi yapmak, proje geliştirmek veya öğle aralarında keyifli vakit geçirmek için bu odayı kullanacak.
Bilgi Teknolojileri Departmanı olarak bize de teknolojik oyuncaklar, yeni fikirler ile odayı donatmak düştü. Varsa önerileriniz merak ediyorum arkadaşlar size böyle bir imkan verilse ne yapardınız personel için?
Herhangi bir büçte kısıtlaması yok arkadaşlar fiyatına takılmadan önerilerinizi yazabilirsiniz.
Çok klasik ancak odada hali hazırda PlayStation vs. mevcut. Farklı olarak neler olabilir, personel dinlenirken veya eğlence amaçlı odada neler yapabilir?
under sildi - ozden 05/Mar/19 09:47
Branimir forum folder Satılık Asus Zenfone 2 ve Samsung S4 Mini Merhaba arkadaşlar ihtiyaç fazlası olduğu için satmayı düşündüğüm 2 parça ürün var elimde;
 
Samsung S4 Mini 2. El - 275 TL
Kutusu, şarj aleti vs. yok. Sorunsuz.
http://i.hizliresim.com/2ZEZrN.jpg
http://i.hizliresim.com/B2y2rD.jpg
http://i.hizliresim.com/ZdOdZk.jpg
http://i.hizliresim.com/o767j7.jpg
http://i.hizliresim.com/l1b1dE.jpg
 
Asus Zenfone 2 16GB Sıfır Kutusunda Bilkom Güvencesiyle Asus Türkiye Garantili - 750 TL
Ürün zaten sıfır, özelliklerine bakmak isteyenler için http://www.teknosa.com/urunler/125071546/asus-zenfone-2-16gb-1-8-ghz-cift-sim-silver-akilli
http://i.hizliresim.com/VY3Y0P.jpg
under sildi - ozden 05/Mar/19 09:47
Branimir forum folder Satılık Ram, Printer, HDD, ıvır zıvır Merhaba arkadaşlar, elimdeki ürünleri değerlendirmek istiyorum aşağıdaki listeden ilgilinizi çeken bir ürün olursa resmini paylaşabilirim.
1 adet HP LASERJET P1102W MONO LASER Wi-Fi YAZICI (CE658A) - 2. El
Fiyat: 260 TL
4 adet Orjinal HP CE285A Toner (P1102W modeliyle uyumlu) - Sıfır
Adet fiyatı: 150 TL
2 adet Seagate 1TB 3.5 7200RPM Sata 3.0 NCQ 64Mb HDD ST1000DM003 - Sıfır
Adet fiyatı: 160 TL
2 adet Dell Cheetah 15K.7 9FL066-150 300GB SAS 3.5 15k HDD - 2. El
Adet fiyatı: 550 TL
1 adet Maxtor 80 GB DiamondMax Plus 9 HDD - 2. El
Fiyat: 20 TL
1 adet Seagate Momentus 500 GB SATA Thin HDD - 2. El
Fiyat: 90 TL
1 adet SAMSUNG HD322HJ 320GB SATA 3.5" HDD - 2. El - SATILDI
Fiyat: 70 TL
1 adet Seagate 160 GB 7200 RPM Barracuda 7200 SATA HDD - 2. El
Fiyat: 35 TL
1 adet WESTERN DIGITAL WD3200AAJS 320GB 7200RPM 8MB HDD - 2. El
Fiyatı: 85 TL
1 adet ST3250410AS SEAGATE 250 GB HDD - 2. El
Fiyatı: 60 TL
1 adet TURKCELL MF667 21.6 mb/s VINN 3G MODEM - 2. El
Fiyatı: 30 TL
1 adet TURKCELL VINN WiFi MF65M Kablosuz 3G Modem - Sıfır - SATILDI
Fiyatı: 60 TL
1 adet 54Mm Express Card Expresscard To 3 Port Usb 3.0 Adapter Superspeed 5Gbps - 2. El
Fiyat: 15 TL
2 adet Digitus Taşınabilir 2.4GHz 802.11n Wireless (Kablosuz) Repeater ve Erişim Noktası (Access Point) - 2. El
Adet fiyatı: 65 TL
1 adet Intel 622ANHMW Centrino Advanced-n 6200 WiFi Mini Adapter - 2. El
Fiyatı: 10 TL
2 adet Lenovo IdeaPad Y530 Notebook 512AN_MMW Wifi Kart - 2. El
Adet Fiyatı: 20 TL
1 adet Intel Centrino Advanced-N 6235 6235 ANHMW Wifi WLAN BT - 2. El
Fiyatı: 35 TL
1 adet Intel Centrino Wireless-N 1000 b/g/n 112BNHMW 300Mbps Wireless Half Mini Card - 2. El
Fiyatı: 35 TL
2 adet Kingston 2GB 667MHz DDR2 Notebook Ram (KVR667D2S5/2G) - 2. El
Adet fiyatı: 75TL
1 adet Kingston 1GB DDR3 1333 Mhz Notebook Ram 1.5v - KVR1333D3S9/1G - 2. El
Fiyatı: 30 TL
1 adet KINGSTON KVR333X64SC25-512 512MB, Notebook, DDR, 333MHz Memory - 2. El
Fiyatı: 20 TL
2 adet SAMSUNG MEMORY M470T6554EZ3-CE6 512MB 667MHz - DDR2 PC2-5300S-555-12-A3 SO-DIMM - 2. El
Adet fiyatı: 20 TL
1 adet Kingston HyperX Blu 4GB 1600MHz DDR3 Ram (KHX1600C9D3B1/4G) - Sıfır
Fiyatı: 100 TL
1 adet Hi-Level 4GB 1333MHz DDR3 Soğutuculu Ram (HLV-PC10600D3/4G) - 2. El
Fiyatı: 55 TL
under sildi - ozden 05/Mar/19 09:47
Branimir forum folder Satılık Dell Latitude E6330 i5 6GB RAM Laptop Win 8.1 Pro Merhaba arkadaşlar ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum özellikleri aşağıdaki gibidir, istediğim fiyat 700 TL
 
Resimde de görebileceğiniz gibi yanlarda hafif soyulmalar var onun dışında laptopda hiçbir sorun yok.
Intel(R) Core(TM) i5-3320M CPU @ 2.60GHz
6 GB RAM
Intel HD Graphics 4000
13.3 inç
Orjinal Windows 8.1 Pro
500 GB Sata HDD
 
Resimleri;
http://i.hizliresim.com/WYqqZE.jpg
http://i.hizliresim.com/3o66aj.jpg
http://i.hizliresim.com/R3rrVo.jpg
http://i.hizliresim.com/pPbboz.jpg
http://i.hizliresim.com/kv99gv.jpg
http://i.hizliresim.com/NEnn4k.jpg
 
under sildi - ozden 05/Mar/19 09:47
Branimir forum folder Ödüllü! - World Energy Outlook 2017 dokümanını arıyorum Arkadaşlar selam başlıkta da belirttiğim gibi World Energy Outlook 2017 raporunun full halini arıyorum 2016 mevcut internette ancak 2017'yi bulamadım sadece executive summary var. Bulan arkadaşa helalinden 1 şişe viski, ramazandan sonra afiyetle içer :) under sildi - ozden 05/Mar/19 09:47
Branimir forum folder Satılık akıllı tahta sistemi - eBeam Edge USB Merhaba arkadaşlar, çok önceden aldığım ancak 1 kere bile kullanmadığımız eBeam Edge USB ürününü satacağım. İlgilenen varsa yardımcı olurum. Ürün özetle şu işi yapıyor, PC'ye bağlı bir projeksiyondan bir perdeye, duvara vs. herhangi bir yere görüntü aktarımı yaptığınızda yanına bu cihazı bağlarsanız görüntünün aktarıldığı yüzeyi akıllı bir tahta haline getiriyor.  Vakti zamanında 1100 TL'ye almıştım şimdi 650 TL'ye bırakabilirim isteyene.
Ürünün kendisi:
https://ebeam-canada.com/en/product/ebeam-edge/
Videoları:
https://www.youtube.com/watch?v=AW3HpwX6snc
https://www.youtube.com/watch?v=guy495FZV6E
 
under sildi - ozden 05/Mar/19 09:47
Branimir forum folder Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisi Sezonluk Havuz Üyeliğimi Devir Edeceğim Haziran - Temmuz - Ağustos - Eylül ayını kapsayan sezonluk Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri Havuz aboneliğimi devir edeceğim, hali hazır başka bir spor salonuna üyeyim ve oranın havuzundan faydalanıyorum Divan'ı sene başında almıştım şimdi gerek kalmadı. Havuz sezonu 1 Haziran’da açılıyor, paket iki kişilik aile paketi. Normalde Fenerbahçe SK kulübü üyelerine Üye ve Eşi (Çocuksuz) 990 TL, üye misafirlerine ve dışarıdan gelenlere ise Misafir ve Eşi (Çocuksuz) 2.300 TL.
Ben ise Misafir + Eşi Aile Paketi'ni 1.300 TL’ye devir edeceğim. İlgilenen varsa duyurulur. 9 yaşına kadar olan çocuklara ücretsiz giriş var, bebek ve çocuklar için ufak bir havuz mevcut ve havuz suyu deniz suyundandır. Havuz alanında pool bar ve yemekhane mevcut. Her üye için şezlong şemsiye veriliyor, son derece temiz duş kabinleri, soyunma kabinleri, saç kurutma makineleri vs. tesis içinde mevcut.
2018 fiyatlarına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz;
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=60395
Konuyu gizliyorum devir olacaksa sadece TBT üyelerine olsun istiyorum.
under sildi - ozden 05/Mar/19 09:47
Branimir forum folder Bu PC için teklifiniz ne olur? Dell OptiPlex 7020 i7 Merhaba uzun süredir evde duruyor. En fazla 1 defa kullanılmıştır.
Dell OptiPlex 7020 MT Mini Tower
Intel® Core™ i7-4790 Processor (Quad Core HT, 3.60GHz Turbo, 8MB, w/ HD Graphics 4600)
AMD Radeon R5 240, 1GB, Full Height (DP and DVI-I)
500 GB HDD, 8 GB RAM
Win 10 Pro 64 Bit TR (Lisanslı)
Yerinde servis garantisi mevcut. Şubat 2018'de bitiyor.
Varsa güzel bir teklifiniz değerlendirebilirim?
 
SON TEKLİF : 1.600 TL
under sildi - ozden 05/Mar/19 09:47
Toplam 4567 kayıt