Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
zeybekustasi forum folder silinebilir silinebilir.  sahibi içini silmiş zaten 14/Nis/16 16:40
C-force forum folder Temel İle Dursun İstanbulda Filmi ? Merhaba Müridler,
Sinema Zamanı Geçmiş Yetişemedik internettede aradım ama bulamadım varmıdır elinde linki olan yada izleyebiliceğim bir link ?
filmin fragmanı ;
http://www.youtube.com/?v=42DXRWHqEE
edit video olarak ekleyemedim :) modlar düzenlerse sevinirim
?? 14/Nis/16 08:27
UmutxTR forum folder Renegadealien'den Satılık Otomobil Ankara lokasyonlu satılık dizel otomatik araçlara bakarken denk geldim.
Buyrun ilan
 
Hayırlı satışlar rene...
 
konuda indirim olmadığından dolayı silinmiştir. 14/Nis/16 00:04
NewwarrioR forum folder Hocalar Galatasaray - Fenerbahçe Maçı için link varmı ? Merhabalar çok fazla futbol maçı izlemediğim için lig tv almıyorum şuanki maç için linkiniz varmı acaba?
Teşekkürler.
İllegal konu 13/Nis/16 20:08
ozgunlu forum folder Ücretli numara bulma Birinin numarası lazım. Bulabilene 100 lira ödeme yapıcam.
 
Konuyu silen mod' a inciler :
- At, eşek, iguana ya da hesap falan satmıyorum.
- Konu gizli, kimse görmez, korkma.
- Ücretsiz istemiyorum, alışveriş yapıcam. 
 
Konuyu silen mod' a not :
- Halden anlamak lazım bazen
 
Konuyu silen mod' a not : 
- Delete folder log' a log olarak yasaklı konu yerine kuralı koyarsan hatamızı anlamış oluruz.
 
Yasaklı konu 13/Nis/16 14:54
ozgunlu forum folder Ücretli numara bulma Birinin numarasını bulmam lazım. Kendi vermiyor lavuk.
100 lira veririm bulana
Yasaklı konular.. 13/Nis/16 14:45
Nautilus forum folder 1.000 adet Flash Bellek içine Seri Dosya Kopyalama Selamlar,
1.000 adet Flash belleğim var, bir adet klasörü seri şekilde nasıl kopyalayabilirim? 
USB Çoklayıcım var. 
konuları uygun bölümlere açalım ve dosya boyutu,Bellek hızı vb. bilgileride ekleyelim. 13/Nis/16 13:37
DanqerLine forum folder Ttnet Full Datalar İl İl Tek Tek ttnet müşterileri full dataları il il parça parça adres,telefon ve mail bilgileri arşivlik full data
Paylaşımı beğenen arkadaşlar alttaki linke tıklayıp yıldızlı yorum yaparsa ve konu altında belirtirse hemen link yolliyayım toplamda 1gb full
TIKLA YORUM YAP
İÇERİK CAPS

 
hocam paylaşmak istiyorsan konuyu tekrar açarak, bir karşılık bekleden* paylaşımını yapabilirsin. 12/Nis/16 14:59
AntiSeptiK forum folder Küçük bir rica ( anket ) selam dostlar!
şöyle bi anket var da bi tıkınızı esirgemeyip oyunuzu 
* Jackspot- aint talk about love * 'a basıp gecersenız cok memnun ve mutlu bi mürid olabilirim.
Link
 
şimdiden zahmet edip oy veren herkese teşekkürler. :)
yasak be guzelim 11/Nis/16 23:46
aLsanCaK forum folder Uydu Alıcı - Iptv - cccam Önerilerinizi bekliyorum Merhaba müritler
Digiturk üyeliğimi iptal etmenin sevinciyle, yeni arayışlar içine girdim :) 
şimdi bana yenibir iptv destekli uydu alıcı ve iptv cccam gibi birçok kanalı izleyebileceğim tv izlerken zevk alacağım paketleri önermenizi rica ediyorum.
ortalama 11-13 Mb internet hızım 50 gb akk ve
1 - turksat
1- hellas sat
1- hotbird
1- eutelsat ( digiturkten kalma çanak) olmak üzere toplamda 4 adet çanağım var
maksimum kaliteli kanalları izleyebileceğim fikirlerinizi ve değerli önerilerinizi bekliyorum.
http://www.tahribat.com/forum/uydu-iptv-cccam-hakkinda-216361 11/Nis/16 22:35
DanqerLine forum folder Bu adamların düşünceleri ney ? Sonumuz ne olacak Bu muhabir tam bir provakatör onunla röportaj yapan o.çocunu zaten dile getirmiyorum ama burada amaç ney ?
 
 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1242465022448253&id=1175772565784166
 
pkk nin amk. gereksiz yere küfür ederek klavye yıpratmaya bile değmez. 11/Nis/16 21:44
Stremauncion forum folder Süperonline'a Geçmelimiyim? TTNET te ping-kopma sorunu yaşıyorum arada ve  bügün sözleşmem bitiyor oturduğum yerde fiber yok  sizce ttnet ile devam etmeliyimiyim yoksa süperonline a geçiş yapmalımıyım?
Süperonline kullananlar fikirlerini söylerse sevinirim
 
forum aramasini kullanalim. aynı konudan zilyontane var. 11/Nis/16 19:22
yasincelik1987 forum folder ilamsız takipte ödeme emri selamın aleyküm arkadaşlar başıma gelen bir olay nedeni ile yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyaç duydum.
Bundan iki ay önce araba ile manevra yaparken yol kenarında duran arabaya sağ arka kısmından temas ettim.Çarpma sonucu benimarabada hiçbirşey yoktu karşı arabada ise sadece el içi kadar boyaya zarar verildi onun dışında ne bir göçme nede başka birşey olmadı.Sonra zabıt tuttuk resimler vs ayrıldım.Ve bugün evime bir kağıt geldi.Hasar verdiğim araba rent a car arabası olduğundan sözde araba 7 gün serviste kalmış ve 7x150 ve dosya vs  masrafı adında 1500 tl ödeme emri geldi.Şimdi ben buna itiraz etmeyi düşünüyorum sizce sonuç ne olur.Bu arada hata oranı yüzde yüz bende ve toplam hasar masrafı 250 tl imiş.Teşekkür edere saygılar sunarım :)
istek uzerine. under 11/Nis/16 09:15
Nvidia forum folder Rasberry Pi Başlangıç İçin Önerileriniz konuya öncelikle amacımı anlatarak başlayayım. Bi yandan php de  level atlamaya  çalışırken bi yandan da python'a  başlayıp php ve  python etkileşimli  projeler yapmak istiyorum daha  doğrusu rasberry pi ye yazdığım birşeyi  internet üzerinden oluşturduğum scriptle yönetebilmek istiyorum.
(Bu konuyla alakalı yanlış  mı yapıyorum ikisini birden yürütmeye çalışmak yanlış mı olur bu konuyla  ilgilide fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.)
 
Eğer başla  kardeş sıkıntı olmaz merak etme diyorsanız rassberry pi nin hangi modeliylebaşlayayım ve aparatları oluyor onların hangilerini alayım şunları komple al başlangıç olarak dediğiniz ne var ve son olarak vereceğim link başlangıç için uygun mudur daha doğrusu gerek varmıdır bu kadar şeye ?
 
http://www.robotistan.com/raspberry-pi-2-super-baslangic-seti
Not: Konuyu uyku düzenimden dolayı gece  açıyorum gündüz (yani benim uyuduğum sıralarda :D ) yerlere düşmüş halde görürseniz bi uplarsanız sevinirim
yanlış kategori 11/Nis/16 04:21
KarakartaL forum folder Dolar 3.30? Arkadaslar boyle bir habere denk geldim sizce 3.30 lara kadar gidermi?
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/ekonomi/513003/Devaluasyon_kapiya_geldi.html
konusu var. tek konudan gidelim 10/Nis/16 23:59
MaxeL forum folder BİM PlayStation 4 Satacak özet  15 nisanda erken koşan 999 TL ye bimden playstation 4 alabilir , daha önce bimden arkadaşa laptop logitech mause ve laptop sogutucu almıştık hepsi taş gibi 
http://shiftdelete.net/bim-playstation-4-satacak-70386
 
multi konu 10/Nis/16 19:12
CnkGn forum folder Çinden telefon getirtmek Merhaba arkadaslar
Yurtdisindan onlarca kez alisverisim oldu fakat daha once hic telefon siparisi vermedim. Xiaomi, oneplus gibi telefonlar ciddi hosuma gitmeye basladi. Turkiyeye bu cihazlari nasil sokabiliriz, daha once bu isi yapmis olanlar aydinlatabilir mi?
forumu aramak 10/Nis/16 00:25
Macidor forum folder İBB nin yeni vurgunu Evet arkadaşlar an itibariyle her yer aydınlıkken metrobüs köprülerine yeni aydınlatmalar dikildiğini fark ettim. Milletin vergileriyle gene birileri zengin edilmiş bulunmakta. Hepimize hayırlı olsun. tag mag yok 09/Nis/16 23:54
Davos forum folder İstanbul'da bildiğiniz kalacak yerler ? Gençler bildiğiniz ucuz kalacak yerler var mı ? Sadece yatmaya gidilcek. 1 hafta İstanbul gezisi için lazım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. forumda açılan zilyontane konulardan birisi. arama kismi veya sahibinden tarzi sitelere bakiniz. 09/Nis/16 19:07
insidae forum folder silinsin fazla acmısım silinebilir fazla acmis 09/Nis/16 16:38
helyum_pasha forum folder İnsanLık bitmiş . . Hangi Vicdan . . Sa ArkadaşLar Konuyu açmak istemezdim ama artık içimde tutamadım payLaşmak istiyorum . .
Bi Kardeşim var . . kardeşimin babası o 2 yaşındayken vefat etmiş . . hiç babasını görmemiş kokusunu duymamış hissetmemiş hani . . bu kardeşim bi kıza aşık oLdu iLişkiye başLıcak yani çıkıcak gibiLerdi kız ama hep bi enqeL koyuyodu hani hep uzatıodu çocukta artık dayanamamış sormuş neden böLe yapıosun fLn kızın dediği cevap şu modeL : Senin Baban Yok Ben SeninLe Çıkmam . .
Msnde konuştuk çocuk yıkıLmış bi vaziyette napıcamı biLemedim . . çocuk intihar kovaLıo dedim yarını bekLe birLikte gidicez . . kafasıda güzeL içmiş . .
Ben bu kardeşime ne desemde hem bu sevdadan hemde intihardan vazgeçse ./ 
- hem kıza hemde kardeşime nasıL bi ders verebiLirim . /
KesinLikLe Ciddi Bi oLay . .
Artık gereksiz olan konu. Kullanıcı ile görüşülerek silindi. 08/Nis/16 23:41
helyum_pasha forum folder Estetik Hakkında (Soru) Öncelikle S.a Hocalar
Kolum kahrolası arkadaş ortamında faça atmak suretiyle kesildi . 6 tane dikiş atıldı şuan bu yaradan çok rahatsızım yaklaşık 1 yıl falan oluyor . . kolumdan estetik olmayı düşünüyorum . fakat aileme söylesem tepki görücem . . sorum şu ; 
fiyat nedir acaba ? 
devlet hastanelerinde olabilir miyim ? 
eğer bin tl civarı ve daha uygunsa estetik olmak istiyorum . geleceğe dair bi takım şeylerde engel olucağını düşünüyorum sadece bir tane ama öyle işte .
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler . 
Artık gereksiz olan konu. Kullanıcı ile görüşülerek silindi. 08/Nis/16 23:41
helyum_pasha forum folder Mahkemede Görgü Tanıklığı (Soru) Geçtiğimiz Cuma günü okuduğum okulda arkadaşım okuldaki diğer kişiLerLe sorunluydu . sonra çıkışta istikLal marşı töreninden sonra 4 kişi arkadaşımı darp etmeye başladılar 2 si okuldan 2 si dışardan sonra arkadaşım polise gidip şikayette bulundu beni ve başka bi arkadaşı görgü tanığı olarak yazdırmış bugün okula polisler geldi bizi karakola götürüp ifademi aldılar.
mahkeme falan olucağı zaman gitmesem uygun mu ? benlik bi sorun yokta pederle kavga ettik sanane ondan bundan falan okumana baksana gibi :/
yada ogün gitmessem ne olur . . sonuçta mahkeme işi uzar gider. açıkçasıda uğraşmak istemiyorum ifademi geri çeksem arkadaşa ayıp olucak :/
 
Artık gereksiz olan konu. Kullanıcı ile görüşülerek silindi. 08/Nis/16 23:41
Naps forum folder Turk Telekom (TTNET) İnternet Arızası Merhaba arkadaşlar,
TTNET abonesiyim yıllardır bulunduğum yerden ötürü de TT kullanıyorum bu zamana kadar neredeyse sorunsuz şekilde internet hizmeti aldım. Yalnız son 4 gündür internet bağlantımda sorun olduğu için TT'yi aradım ve bulunduğum bölgede genel bir arıza olduğu bilgisi tarafıma aktarıldı. Hergün düzgün bir uslupla konu hakkında bilgi istememe rağmen net bir cevap veya dönüş alamadım, bende bunun üzerinde hem online işlemlerden hemde sosyal medya aracılığ ile şikayet kayıtları oluşturdum fakat yine olumlu/olumsuz dönüş sağlanmadı.
Bende en son düzgün bir uslup ile ceo'ya mail attım ve gelen cevap aşağıda ki gibi oldu:
 
Merhaba,
 
xxx xxx isimli müşterinin xxxxxx@yandex.com mail adreslerinden aşağıda isimleri bulunan yöneticilerimizin TT, Evde İnternet İletişim, Mobil ve Oger telecom uzantılı adreslerine mail ulaşmaması yönünde engelleme yapabilir misiniz? 
Sorunlu müşterilerin maillerinin ulaşmamasını istediğimiz yönetim kadromuz:
Tabi yönetim kadrosunun isimlerini burda paylaşmıyorum :) bu maili atarken benide cc'de tutmuşlar.
 
Sözun kısası bağlı olduğum outdoor'da çalışan kullanıcılar var muhtemelen kart arızası mevcut fakat 4 gün geçmesine rağmen çözüm alamadım.
Tanıdığı olan var ise yardımcı olabilir mi ?
istek uzerine. under 08/Nis/16 15:25
do_som forum folder silinsin  
silinsin teşekkürler
siliniz 08/Nis/16 12:42
Toplam 4567 kayıt