Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
xdabbex forum folder Hayat Memat Meselesi Arkadaşlar tayinim yapılmıyor diye burda konu açmıştım.sonunda kamu denetciligi beni haklı buldu bu haber Internet sitelerinde geniş yankı buldu.kurum sifayen yine de dinlemeyecegini söyledi.eğer baskı kuramazsam red kararı yazicak.mahkeme beni haklı bilir ama babamın o kadar vakti olur mu bilmiyorum ne olur gündem oluşturmam lazım. 2 post 10/Nis/18 05:52
cybermole forum folder Savaş Sessiz Sessiz Geliyor.. "ABD'ye ait Donald Cook isimli destroyerin Kıbrıs'ın Larnaka limanından ayrılarak Suriye karasularına yaklaştığı bildirildi. "Arleigh Burke" sınıfı Donald Cook (DDG-75) adlı füze destroyeri, Tartus'un 100 kilometre açığına kadar geldi. Gemide 60 adet Tomahawk füzesi var. Rus uçaklarının gemiyi 4 defa alçak uçuş ile taciz ettiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor."
Trump 24 saat vermişti nolur bu gece çok merak içindeyim, bu olay bizede vururmu? Nasıl bir tedbir alınıyor? Bizim askerlerimiz orada sonuçta sınırında olsada..
https://www.tahribat.com/forum/ulke-gundemi-olaylar-bombalar-ve-niceleri-tek-k-234651 10/Nis/18 00:20
NighT_JudGe forum folder hacılar Kolay gelsin Hacılar  elimde   boşta  kalan bi domain  var  ismi  çok ta  önemli değil elinde   güzel temiz oyun  script  olan  var  mı travian tarzı bişey  de olabilir fark etmez kısaca  paylaşırsa  sevinirim   yanlış içerik yanlış başlık :D 03/Nis/18 10:46
GodKlaus forum folder Bahar - Yaz aylarında giymek için mont / ceket tavsiyesi Herkese merhaba. Yaz geldi geliyor havalar filanda ısınmaya başladı. Bende okula oraya buraya giderken giymek için mont arıyorum.
Deri montlardan olabilir , daha hoş güzel başka şeyler de olabilir sorun değil sadece kafamda birşeylerin şekillenmesi lazım.
Genel İstediklerim : Şık görünsün , günlük uzun otobüs yolculuklarında ( 2 saat ) üzerimde olacağı için sucuk gibi terletmesin , tercihen hafif olursa iyi olur.
Giyinme tarzım : Siyah ağırlıklı herşey. Ayakkabı , tshirt , pantolon çorap don herşeyim siyah. Montta siyan olursa çok iyi olur :)
İstemediklerim : Sahte 100 liralık derimsi şeyler , Gerçek deri ise parıl parıl parlamayan , NAYLON ( haşır haşır )
Not : kapüşonlu giymekten sıkıldım. Çok severim arkadaşı ama yaş 22 oldu artık birşeyleri düzene koymam lazım (:
Not 2 : Zeytinburnunda derici tanıdıklar var. Oralarda deri mont mu yaptırsam mağazadan almak yerine ?
Hoşuma gidenler : bu , bu
Not 3 : DERİ OLMASI ZORUNLU DEĞİL. NEDEN HEP DERİ BAKIYORUM BİLMİYORUM :D
Derimont böyle duruyor üzerimde. Tişörtüm o gün siyah değil ama artık hergün siyah giyiyorum.

 
Biraz zor olucak bu istediklerim ama bende arıyorum bulamadım :( :(
Kurallarin at esek iguana maddesi uyarinca siliyorum. Fotodaki deri ceket yakismis hocam. 02/Nis/18 21:26
DarkFall forum folder edit, konu silinebilir. edit, konu silinebilir. del 01/Nis/18 09:09
Fatih54 forum folder Makine Mühendisliği ve ODTÜ Makine Mühendisliği Hakkında (Eğitim, İş olanakları, Yurtdışı Potansiyeli ?) Normalde bu yıl İTÜ Bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş yapmayı planlıyordum. Hatta konu da açmıştım onunla ilgili: https://www.tahribat.com/forum/ogrenci-icin-istanbulda-studyo-daire-10-ve-11-229120
Ancak yavşak İTÜ geçişlerin başlamasına 2 ay kala bölümü kapatınca planlar bozuldu.
İTÜ nün aşağısındaki bilgisayar mühendisliği bölümleri saçma sapan olduğu için yazmadım. Onun yerine ODTÜ Makine mühendisliğine başvurdum. Biliyorum karar saçma ama Türkiyede işler mecburen böyle oluyor.
Şimdi benim ilgi alanım bilgisayar ve yazılım. Makinelerle çok ilgim olduğu söylenemez. Ben daha çok güncel alanlarla ilgilenen bir insanım. Yazılım, modern fizik vb. Fiziğin statik & kinetik konuları ilgimi pek çekmiyor. Bildiğim kadarıyla da makine mühendisliği eğitimi temel olarak fiziğin bu tarz temel ve yüzyıllar boyunca güncellenmeyen konularıyla ilgili.
Lisans eğitimi süresince bu konuların anlatıldığı dersleri almam sorun olmaz (öğrenmek de isterim) ama yapacağım iş bunlar üzerine olursa o işten zevk alacağımı sanmıyorum. İnternette biraz araştırmayla makine mühendislerinin kalite kontrol gibi alanlarda da çalışabildiğini gördüm. Hatta bağımsız olarak yazılım üzerine devam edenler de var. Ben de böyle yapmak istiyorum. Yani makine mühendisliği eğitimi alıp iş bulma potansiyelimi artırarak yazılıma yönelmeyi düşünüyorum. Sizce bu bir sorun olur mu?
Kesinlikle yurtdışında yaşamak istediğim için ODTÜ makine mühendisliğinin veya genel olarak makine mühendisliğinin yurtdışı imkanları nasıldır?
Diğer bir seçenek ise tıp. Dokuz eylül tıbba da geçiş yapabilirim. Tıp da hoşuma gidiyor. Ama 6 yıl oku + mecburi hizmet yap falan derken yurtdışına çıkış bayağı zor olur gibi. Mühendislikte 4 yıl okuduktan sonra yüksek lisans da yapılabilir yurtdışında ki bu yurtdışına çıkışı çok kolaylaştırır.
kendi istegi 01/Nis/18 09:09
317seref forum folder silinebilir silinebilir del 31/Mar/18 12:56
317seref forum folder silinebilir2 silinebilir del 31/Mar/18 12:55
KaptaN forum folder get contact-truecaller- cia- du caller -du scanner- -mage merhaba arkadaşalar  buradan beni dinlemeyen gelin böyle birşeye adım atalım dediğim ve yapmayan tüm arkadaşlarıma selam iletiyorum ben bu tarz uygulamayı ilk cia  zamanında dedim bakın millet yüklüyor amaç data degil millet faydalansın ilim irfan olsun isteyen istediğini bulsun verilerimiz içeride kalsın dedim ama dinletemedim yasal degil yasal degil diye yediniz beni :)
 
sonrasında ne mi oldu ?? 
 
eski bir akıllı mürid bu tarz birşey yaptı 250 milyon civarından indirilme yakaladı sonrasında tr de yasaklandı farklı bir ülkeden yeniden yayına açacaktır
şimdide getcontact iyimi kötümü karmaşası çıktı arkadaşlar hiç biri iyi degil aldıkları izinlere bakın size istedikleri gibi reklam yapabilirler o telefon numarasının konumuyla birlikte alıp face üzerinden reklam vb.. yapabilirler sizn rehberinizdeki kredi kartı şifreinizi tc kimlik numaranızı vb.. tüm şifrelerinizi alırlar   (((reklamcılar daha iyi bilir)) bu tarz uygulamalar sayesinde bazı uygulamarın db leri 5 milyar kişiyi aştığını biliyorum ama benim sevgili coder ve büyüklerim siz yapmayın  :))
 
unutmadan get contact'ın sahibide bir türk çıktı  kendisini tebrik ediyorum en son 3.4 milyar verisi vardı ...
 
https://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/appledan-getcontact-karari-getcontactin-arkasindan-bir-turk-girisimci-cikti,gEioAt2SXUqM7Yopk0xkig
 
mobil proje öneri vb.. yapacaklara  önerim stalker uygulaması yapın sırf wassapta ne zamna online olmuş diye günlük 2 dolar verecek insanlar var , daha önce tr de bir kişi bunu yaptı 1m indirildi 500.000 satın alım gerçekleşti parayı siz düşünün ve 1-2 ay gibi kısa sürede oldu ...  
bu konudada coder arkdaşlarıma devamlı desemde  yine yapmadılar :)) 
 
neyse sağlıcakla kalın ama siz degerli coder arkadaşlarım ((hepsindne bahsetmyiorum )) sizler böyle şeyler yapmayın para kazanmayın  .
kendi istegi 29/Mar/18 17:30
bychaos forum folder Aramizda Mide Fıtığı Ameliyatı Olan Varmı ? Uzun yıllardır mide fıtığından kaynaklı reflü hastasıyım sağlıklı besleniyorum sigara,alkol vb şeyler yok
yalnız ilaç kullanmayıda sevmediğimden dolayı bazen işin ucu biraz kaçabiliyor haliyle hastalığın septomları artış göstermeye başladı 
bende en yakın dr a randevu aldım daha önce endeskopi olmuştum
bu sefer phmetre ile ölçelim falan dediler ölçüm sonucunda eger belli bir değerin üzerinde çıkarsa ameliyat olmam gerekiyomuş
yalnız ameliyatı olanların yaptıkları yorumlar pek iç açıçı değil
Ameliyat sonrası da sporu bırakmalımıyım süreç ciddi sıkıntı gibi duruyor bu ameliyatı olan varmı aramızda ?
saglikla ilgili bu tip konular yasaktir gecmis olsun 28/Mar/18 08:08
DanqerLine forum folder HSN Danışmanlık Yılların deneyimi ile mutlu müşteri ilkesini benimseyen firmamız, alanlarında profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir.


Ülkemizde, hibe ve teşvik sistemi her gün kapsam ve bütçe olarak büyümekte olup özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşları planladıkları projelerini, kendileri için en uygun destek mekanizmasıyla gerçekleştirmek istemektedir. Bu ihtiyaçtan yola çıkarak, ulusal ve uluslararası kurumlar tarafından sunulan hibe ve diğer destek mekanizmalarının ilgili başvuru sahipleriyle buluşturulması misyonunu yüklenen HNS Danışmanlık, kurulmasından itibaren çözüm bazlı başvuruların gerçekleştirilmesi, iş planların hazırlanması ve hibe alan projelerin yürütülmesi süreçlerinin tamamını bünyesinde gerçekleştirmektedir. HSN Danışmanlık, uzman kadrosunun ve bölgesel çözüm ortaklarının etkin ve koordinasyonlu çalışmaları neticesinde bugün onlarca danışmanlık projesinin başarılı olmasını sağlamış ve ülkemizin rekabet seviyesini artıracak yatırımların başarılı bir şekilde yönetilmesinde öncü rol oynamıştır. Söz konusu projelerle; kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi, kaynakların yerinde ve etkin kullanımının sağlanması, yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle bölgesel gelişmenin hızlandırılması ve bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarının azaltılması politika ve hedeflerine katkıda bulunulması HSN Danışmanlık’ın en önemli motivasyonunu oluşturmaktadır.
http://www.hsndanismanlik.com
müridlere ücretsiz destek soru ve danışmanlık hizmeti
iki tane acmis 26/Mar/18 18:32
Enquinx35 forum folder kemik testi hakkında yardım arkadaşlar konuyu nereye açıcağımı bilemedim malum genel kısmı kitli,
babamın kemikten ilik aldılar kanslzıklık vardı ve sonuçun bitanesi çıkmış yorumlayabilecek arkadaş varmı sonuçta şu yazıyor:
''Niteliksiz materyal olmakla birlikte az sayıda blat ve displazi bulguları izlenmiştir.''
Gecmis olsun, saglikla alakali konular yasak 22/Mar/18 21:06
cybermole forum folder Kalça Protez Ameliyatı Merhaba Müritler,
Annem yarın yani bugün nasip olursa Manisa CBÜ Hastanesinde işinin ehli dedikleri Doktor "Hüseyin Serhat Yercan"  ameliyat edecek ve kortizondan kaynaklı kalça çürümesi olduğu için kalçaya protez takıcak. Öncelikle isim ve mekan geçtiği için konuyu gizli tutuyorum. 
Doktor varsa yada sizlere sormak istediklerim:
1- Aranızda yakınlarınız yada aileniz olan varmı?
2-Ameliyat riskli mi?
3-Ameliyat sonrası hasta ayağa ne kadar sürede kalkar?
4-Ameliyat olmalı mı?
Bu dertle ilgili bildiklerinizi paylaşır ve dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim. 
 
Not: Siz siz olun vücudunuza iyi bakın... Gençi yaşlısı...
Gecmis olsun, saglikla alakali konular yasak 22/Mar/18 21:05
Bosluk forum folder porselen gibi bir cilt için ne yapmalı merhaba arkadaslar şu yüzünde bir tane bile nokta olmayan iz olmayan kzarıklık olmyan insanlar ne yapıyorlar erkeklerden bahsediyorum veya genetigi oyle dıyelım peki biz ne yapmalıyız prüzsüz tabiri caizse porselen gibi bir yüze nasıl sahip olabiliriz , bir kac yontem baktım dermaroller franksıyonel lazer falan ama yuzde yuz sonuc yok bunlarda işe yaramadıgıda bır suru olmus bu işin kesin işe yarayan kökten çözümü illa ki vardır gizli saklı nasılkı ornek verıyorum steroit alınca normal bir insandan cok daha hızlı ve ınanılmaz vucut yapıyorsanız bununda steroit gibi mucizevi birşeyi olmalı bu nedir sizce bilen varmı  Saglikla alakali konular yasaktir, dermatologa gidebilirsiniz 22/Mar/18 21:04
dhmm forum folder Eklem romatizmasi Tahribat selam.
Boyle bir konu acacagim aklimin ucundan bile gecmiyordu... Daha gecen haftaya kadar kendimle ilgili sikintilar varken ve tam atlattim derken simdide esime "eklem romatizmasi" tanisi konuldu ve baslangic evresinde oldugunu soyledi doktor. Doktorun dedigine gore bir yerden sonra kortizon vermeye baslayacaklarmis... Acikcasi moralim , psikolojim altust olmus durumda.,, Gordugum kadariyla da tam tedavisi yok gibi :(
Su anda size sormak istedigim bir yakininda veya bizzat kendinde olupta hastalikla ilgili "neler iyi gelir ?" , "Neler yaptim iyi geldi ?" gibi sorulara cevap ariyorum. Doktor soyleyecek ama arastirmadan yapamiyorum icimi durtuyor , daraliyorum...
Mesela bir arkadas bir teyzemde var dedi ve 20'ye yakin operasyon gecirdi fln dedi.
Evet tahribat ailesi cevaplarinizi bekliyorum.
 
Konu lutfen gizli kalsin. Eger gizliligi acilacaksa llutfen silin.
Gecmis olsun, saglikla alakali bu tip konular yasak 22/Mar/18 21:03
kUz3y forum folder İpucu, Tavsiye ; Bel Fıtığını Yendim :-) Merhaba Müridler..
Şimdi Öncelikle belirteyim, Doktor filan değilim sadece tavsiyelerde bulunacağım tecrübelerimi paylaşacağım.
Yaklaşık 8 ay önce bel ağrım başladı önce normal ağrılar sandım 1-2 ay geçmeyince / ilerleyince beyin sinir cerrahına göründüm. Bel fıtığı teşhisi konuldu. (L4 ve L5). ve ağrılarım gittikçe arttı ilk etapda (sadece ağrı kesici ve kas gevşetici vermişti.) 3.ayda artık oturup kalkamaz hale gelmiştim, ayakkabı bağcığımı bağlayamıyor, oturarak yemek yiyemiyor düzgün yürüyemiyordum bile.
Tekrar DR  göründüğümde Patlama noktasında dedi, ama ameleyat önermiyorum dedi. Neyse ağrılarım çok fazlaydı artık Doktor Doktor gezmeye başladım, hangisine gittiysem 1-2 gün sonrasına hemen ameleyat dedi. rahat 10 DR gezdim (en iyileri dediklerinede gittim) neyse birinden ameleyat için gün aldım 3 gün sonraydı ve ben amelayat günü öncesinde bir çok araştırma yaptım ameleyat sonrası 5-6 ay yine sıkıntılı olduğu kanaatine vardım, amaleyat olup 5-6 ay sürüneceğime muallak olan bişeye girmek yerine, 5-6 ay kendim bişeyler denerim olur diye düşündüm vazgeçtim.
Sonra ilk gittiğim Doktoruma tekrar gittim, bak istiyosan seni hemen ameleyat ederim, ama bu iş sabır işi dayanabiliyorsan dayan beni dinle uzun bir süreç ama geçer dedi çokta mantıklı gelmiyordu beklemek, ama ameleyatta mantıklı gelmiyordu.
Neyse doktorum, ağrı kesici / kas gevşetici verdi  ve 1 doz kotiozan içerikli iğne vurdu, bunun iyi geleceğini düşünmüyordum.
Ağrılarım artık dayanılmaz haldeydi , otursan oturulmuyor ,kalksan kalmıyor, yatsan yatılmıyor, neyse ağrı kesicilerle filan idare ettik.
Kendi kendime baya araştırdım.
6 Ay kadar baya kötüydü, şimdi 8. aydayım. ve çok şükür hiç bişeyim kalmadı AT gibiyim :-)
Şimdi neler yaptım onu sıralaycağım Doktor değilim, sadece tavsiyelerde bulunucam ve neler kullandım onu anlatacağım.
Şimdi 1. öncelikle kesinlikle sabırlı olmak gerekiyor (Dünya Sağlık Örgütleri) %98 ameleyat tavsiye etmiyor bunu bilin.
Doktorların bir çoğu hemen gel yatırayım keseyime kaçıyor.
Neyse. Öncelikle sabırlı olmak gerekiyor dediğim gibi, Ağrı kesici ve kas gevşetici kullanmak gerekiyor. bana iyi gelenler (adalex ve dicloflam ağrı kesiciydi.)
Sonrasında iyi beslenmek gerekiyor. 
ve ek takviyeler olarak şunları aldım
1 - Neptune Krill Oil (iyi bir balık yağı - krill diğer balıklardan çok daha iyi emilimi olan bir balık yağı) omega 3 kaynağı.
Her sabah aç karınla 1 tane attım.
2 - Solgar B Complex ( bunuda atlalamak herekiyor sabah kahvaltıdan sonrada 1 tane bundan attım)
3 -  Solgar Magnezium - Kalsium -D3  Öğlenleri 2 Adet bundan attım.  (Normalde günde 6 tane filanda abartmayın.) günde 2 iyi.
4 -  Solgar glukozamin  akşamları 2 tane bundan attım.
5 - Zinco (2 günde bir 1 tane bundan attım)
6 -  Solgar No 7 Günde 1 Tanede bundan attım.
Bu kürü Yaklaşık 2 ay uyguladım.
Ve günlük 45  dk yürüyüş yaptım.
evde aradabir ayak parmak uçları üzerinde eller havada in kalk yaptım..
Ve çok şükür uzun bir süreçten sonra At gibi oldum.
Ha birde ilk kortizon iğnesini 3. ayda vurmuştu, 3 ay sonra yani 6. ayda tekrar 1 tane vurdu bu sondu dahada yok dedi hoca.
Şu an çok şükür hiç bişeyim yok.
Sıkıntı çeken arkadaşlar bunları bi gözden geçirebilir.
Gecmis olsun :) saglikla alakali bu tip konular yasak 22/Mar/18 21:02
ainstain forum folder Google Benim İşletmem BARKOD İle İşletme Doğrulama Hizmeti Herkese merhabalar,Google (My Business) Benim işletmem hizmetinde Trusted Verifier (Güvenilir Doğrulayıcı) olarak anında doğrulama hizmeti veriyorum.Bunu nasıl yapıyorum?Verilen "Trusted Verifier (Güvenilir Doğrulayıcı)" yetkisi ile İşletmenizi Google Haritalar’a My Business üzerinden ekliyor, ve "Barkod" ile anında onaylıyorum. Eğer isterseniz sahipsiz işletmenizi de sahiplenip, "Barkod" ile doğruluyorum.Bilmeniz gerekenlerÖncelikle My Business, Google tarafından, işletmelerin arama sonuçlarında daha da görünür hale gelmesi için geliştirilmiş ücretsiz bir Google ürünüdür. business.google.com adresi üzerinden kendiniz de işletmenizi ücretsiz bir şekilde ekleyebilir, doğrulayabilirsiniz. Fakat çoğu zaman doğrulama kodları işletmelere ulaşmıyor ya da işletme sahipleri bu süreyi beklemek istemiyor.Bu durumda “Trusted Verifier (Güvenilir Doğrulayıcı)” olarak işletme girişinizi Google My Business’a ekliyor, posta kodunu beklemeden, işletmenizi "Barkod" ile anında doğrulayabiliyorum.Tüm bunları ne kadara yapıyorum?Her bir işletme için sabit fiyattır. Tek bir işletmeyi ekleme ve doğrulama ücreti; 90TL’dir. Toplu işletme girişlerinde, işletme başına daha uygun fiyat verilebilir. Eklenmesini istediğiniz veya sahipsiz olan işletme hakkındaki bilgileri aşağıdaki Google Form'una girebilirsiniz.https://goo.gl/forms/58CdQ5KDDd2AwMpm1Nasıl Doğruluyorum ?Size vereceğim adresten ekleme adımlarını uyguluyorum en sonda aşağıda gördüğünüz gibi "Elden" doğrulama seçeneği ile doğrulama yapıyorum
 

 

 
 
SSS (Sıkça Sorulan Sorular)

Herhangi bir şekilde Google çalışanı değilim, yukarıda ki ilk resimde gördüğünüz üzere Google temsilcisi olarak bu hizmeti sunuyorum. Google'ın izin verdiği ölçüde 3.taraf olarak ücret talep ediyorum. >> "Üçüncü taraf ile nasıl çalışılır?" << sayfası üzerinden bu konu ile ilgili olarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Neden ben ekleyip sonra size devrediyorum?1- Güvenilir doğrulayıcı yetkisi olan bir kişi diyor ki; işletmelerinizi anında doğrulayacağız, bunun için de sizden belirli ücret talep edeceğiz. Yüz yüze görüşemediğimiz için ancak bu kadar anlatılabiliyor.İşletmenizin yayınlanıp, yayınlanmayacağı konusunda bazı tereddütleriniz olabilir. Bunun için de işletmenizi doğruluyor, yayınlıyor, sizinle paylaşarak size yayınlandığını ispatlıyor ve size yetki veriyorum. Bu sayede yayınlayabilir olduğum görüşmüş oluyor.2- Resmiyette olan adres bilgileri ile google haritalardaki adres bilgileri malesef tam olarak birbirinin aynısı değil. Eklerken girilen resmi adresi Google kendisine göre bazen değiştirebiliyor. Bundan dolayı, olabildiğince birbirine yakın adresleri eklemeye çalışıyorum. Bu sebeple ben ekleyip size devretmeyi tercih ederim.Yada uğraşmak istemiyorum diyorsanız, My Business panelini ve adres bilgilerini optimize etmekte sıkıntı yaşamam diyorsanız, önce siz ödemeyi yaparsınız ve ardından Barkod'u bize gönderirsiniz ve ben doğrularım. İşletmeniz yayınlanır.
 
Selamlar
Burasi r10 degildir, 10 sene sonra gelip 20 kusur loginle boyle bir konu acmak caiz degildir. 18/Mar/18 22:21
Enquinx35 forum folder Fenerbahçe Galatasaray derbisi yayın Arkadaşlar akşamki maçı izleyebileceğimiz link varmı ? bitti 18/Mar/18 08:28
OdiN forum folder multi konu. Telefondan dolayı multi konu olmuş. under sildi. 15/Mar/18 09:26
stockholm8 forum folder Facebook şifresi kırıp yazışmaları okuma ( aldatma şüphesi var ) Arkadaşlar merhaba, normalde bu tarz konular açmam kurallara aykırı ise kaldırılsın.
Bir arkadaşım az önce aradı. Uzun süredir görüştüğü kız arkadaşı nın kendisini aldattığından şüpheleniyor. İkisi farklı şehirdeler bir süredir. Bu kızla nişanlanmayı felan düşünüyordu. Ben eğer öyle bir şüphen varsa ayrıl dedim uzatmadan ama dinlemiyor. Kızın Facebook hesabına girip yazışmaları okumak istiyor. Parasıyla yapabilecek olan varsa PM atarsa sevinirim. 
şifre değil parola yasaklı konu 15/Mar/18 07:50
hasato forum folder zorunluluk ile sahtekarlığı karıştıran forum üyeleri var! bedava netflix üyeliği konusunda yaptığım yoruma gelen tepkilere istinaden bu konuyu açıyorum sahtekar olmayın arkadaşlar maddi manevi gücünüz yettiği sürece sahtekarlığa başvurmayın yetmiyorsa sahtekarmı olalım tabi ki hayır netflix efsane diziler hazırlıyor ciddi emek var ortada ve bizim milletimiz yine sahtekarlık hırsızlık peşinde ne yapıyor netflix üyeliği 11500000 tlye mi veriyor da sahtekarlık peşindesiniz 2 paket sigara parasına bilmem kaç yüz bin dolarlık yapımları izliyoruz yapmayın biraz emeğe saygınız olsun ha üyelik ücreti çok çok pahalı olur birikim yapana kadar idare tmek için bir arayışş içinde olursun bir nebze anlarım ama 30tl nin sahtekarlığını yapıyorsunuzforum yönetimini bu konularda daha titiz olmaya davet ediyorum en azından 30 tl nin sahtekarlığını anlatan konulara musama göstermeyin gereksiz konu, konu sahibi banlandi 11/Mar/18 20:46
MuTReFT forum folder 17 Mart Kadıköy Sahne Sagopa Kajmer Konseri 17 Mart'ta Kadıköy Sahne Sagopa Kajmer Konseri var ve biletler tükenmiş durumda elinde bilet olan ve satmak isteyen var mı?
Varsa satın almak isterim.
 
 
 
 
 
bu adamın konuları yasak 11/Mar/18 20:10
BlackApple forum folder spotify 6 aylık üyelik spotify 6 aylık üyelik 21tl 1 kişilik yerimiz vardır. bulundu 11/Mar/18 12:50
El_Sharaby forum folder R10 üyelik devri Hocalar selam r10.net üyeliğim var, Girmiyorum boş boş duruyor almak isteyen var mı ? devredildi, direk satış yasak 07/Mar/18 12:46
Nikoteen forum folder Aniden basan karanlık - İntiharı anlamak Başlık bir kitabın adı fakat aniden kısmına katılmak için bence biraz düşüncesiz olmak gerek keza kimse kolu kırıldığı için intiharı düşünmez yani demek istediğim bu acı eylemin bir "birikinti oluğu" olması gerektiğidir.Kimileri intihar edenleri zayıflıkla itham ederken kimileri cesur olarak sıfatlarlar. Kimileri de ne intiharı övmek ister fakat ne de yermekte kendilerini haklı görürler çünkü acının bir kriteri yoktur. Birebir aynı olayı yaşamış iki kişi gerçekten de aynı acıyı mı çeker?Şöyle bir şey söyleyeyim, ben küçükken dinimdeki yaygın inanış intihar edenlerin direk cehennemlik olduğu idi bugün diyanetin vetfalarına baktığımızda ise ebedi cehennemlik olmadıkları söyleniyor. Vetfa makamı değilim ama ben cehennemlik olacaklarına bile şüphe ile yaklaşıyorum çünkü bir isyan niyetiyle ölmek var bir de ben bu cana layığıyla bakamadım mantığıyla intihar etmek var. Ülkemizdeki en yaygın din olan islamda ise akait alimler her ne kadar farklı bir konu için yormuşlarsa birazdan yazacağım ayeti, Türk halkında bu ayet hep intiharlı ölümlerle ilişkilendirilmiştir."Allah hiçbir nefse gücünün yeteceğinden öte yük yüklemez." - Bakara 286Sizin intihar konusundaki düşünceleriniz nelerdir? ayni konudan iki defa acilmi. under sildi 07/Mar/18 08:55
Toplam 4557 kayıt