Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
LinkinMeTiN forum folder Bu ne sevimli hata =) arka plandaki i love tbt'e bayıldım =)
[URL=http://img503.yukle.tc/image.php?id=7750tyy.JPG][IMG]http://img503.yukle.tc/thumbs/7750tyy.JPG[/IMG][/URL]
tesekkurler hocam 12/Haz/15 17:28
KizilS forum folder Fotoğrafçılığa Başlamak ve Makine Tavsiyesi  
iki konu
flood 12/Haz/15 16:58
patates forum folder Güncel almanyaya hakim, almanca bilen , almanyayı takip eden arkdaşlardan rica Şimdi dedem klasik  bir almanyada işçiydi. Annemde orada büyümüş orada okumuş.
Evde akşamları alman kanallrı izlenir denk gelirse almanca film izler.
Okuduğu kitaplar ilk öğrendiği dil almanca oldğu için almanca kitaplar yine.
Almancayı seviyor kadın. :)
Şimsi soru şu.
 
Periscope u kurdum çok sevdi annem. Birde fransalı bir turist rehberi takip ettmeye başlamış. hergün müzeden müzeye gezmekte bilgi almakta bu sabah elfele çıktım filan demekte.
fakat kesin dönüş yapalı 30 yıl olduğu için. yaş itibari ile filan. günceli yakalayamıyor.
mesela periscope da anneme göre bu tarz konsept yayın yapan birilerini nasıl bulabiliriz ?
youtube da almanca içerik üreten takip edilebilecek kanallar bilen varmı?
 
almanca zengin bir müik film arşivi olan site filan söylerseniz çok çok çok makbule geçer
cift konu 11/Haz/15 23:36
th317 forum folder sakaryada kiralık ev arıyorum (günlük) gençler konuda söylediğim gibi sakaryada bikaç gün kalmam gerektiği için eşyalı kiralık bi ev arıyorum üni. yakınlarında. bikaç yere baktım ama mürid kardeşlerimizin tanıdığı varsa paramız yabancıya gitmesin diye sizlere de sorayım dedim. yardım edebilcek bi arkadaş varsa çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler hepinize. sahibinden.com bakiniz 11/Haz/15 23:36
asiminnesli forum folder tahribay yeni script ilk hata benden olsun Mobil de goruldugu gibi youtube linki varsa yazı alana sığmıyor ve kaydirmakta mümkün değil teli yan çevirmek çözüm olabilir şeyhten beklenmeyecek bir hata bence tek konu uzerinden gidelim 11/Haz/15 20:07
ExpirE forum folder Oyun notebook'u alacaklara Arkadaşlar merhaba, Notebook alacaklara 2 aylık aama deneyimlerim sonucu elde ettklerimi hazırladığım özgün bir yazı hazzırladım sizlere umarı mfaydalı olur.
son bir kaç aydır oyun notebook'u almak için araştrmalar yapıyorum. Bu süreç içinde hem birikim sağladım hemde araştırdım. 
Araştırırken nelerle karşılaştım?
3 farklı marka ile karşılaştım. Bunlar tabi ki MSI ve 2 tane yerli marka olan MONSTER ve VICTOR markalarıydı. MSI'ın kalitesi üzerine tartışılacak bir şey yok bence gidip gördüm denedim. Kasa kalitesi vs. Herşeyiyle mükemmel. Gelelim yerli markalarımıza. MONSTER ve VICTOR yabancı menşeili CLEVO marka kasalar kullanıyor. CLEVO kasalar bu adamlara hazır anakartıyla ekran kartıyla ve işlemcileriyle geliyor. bazı CLEVO modelleri MXM teknolojisine sahip opsiyonel olarak ekran kartı farklı takabildiğiniz modeller oluyor bunlar.
 
3 markanın fiyatlarını karşılaştırırsak ? ? ?
En ucuz olanı ve gelişmiş iyi donanıma sahip olanı MONSTER
Bu kategoride ortada olan VICTOR
En pahalısı ise MSI
 
Şimdi bu karşılaştırmayı biraz açarsak, 
 
MSI GE70 APACHE PRO CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-16GB-128SSD+1TB-17.3''-GTX960 2GB-W8.1  
Modeli şuanda 4.700 TL 
Ancak elin görün ki ekran kartı GTX 960M.
 
MONSTER® TULPAR T7 V3.1 17.3"  Modeli ise 4.300 TL. Ayrıca öğrenc indirimiyle 4.000 TL ye geliyor. 
Monster Tulpar T7 nin ekran kartı ise GTX 970m
 
VICTOR modellerini iyatları dışında çok fazla incelemedim açıkcası bundaki temel sebep VİCTOR müşteri temsilcisi vatandaşın müşteriyle samimi olucam diye girdiği gereksiz laubali tavır beni tiksindirdi açıkcası direk vazgeçtim. Çünkü kıldan tüyden nem kapan bir tipim.
 
Elimde kalan 2 model son olarak şöyle 
MSİ
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge70-apache-pro-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-128ssd-1tb-173-gtx960-2gb-w81.html#ozellikler
 
MONSTER
http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472735&kat=6453&lang=tr-TR#.VXkNuPntltw
 
2 sini karşılaştırıcak olursak
                                                                                           MSİ                                               MONSTER
                             DEPOLAMA                                            1 TB+128GB SSD                            750GB
                             RAM                                                      16GB                                                8GB
                            İŞLEMCİ                                                 İ7 4720HQ                                    İ7 4720HQ
                            EKRAN KARTI                                        GTX 960M                                        GTX 970M
 
 
SONUÇ?
MSİ işlemciler aynı, depolama ve RAM miktarı açısından MSİ daha iyi. Ancak GTX 960 ile GTX 970M arasında dağlar kadar fark var.(notebookcheck sitesinden oyun fps değerlerini inceleyin.)
 
MSİ 4700 Monster 4000. 
700tl fazla verip ekran kartı düşük olanı alıp donanım açısından daha iyi ve hızlı SSD destekli lan MSİ mı alınmalı yoksa MONSTER mi.
vala kafam karıştı dostlar.
al artık notebookunu kaçıncı konu 11/Haz/15 19:28
j4x forum folder test test
1
del 11/Haz/15 17:35
TbtMcAdmin forum folder test 123 sanane 11/Haz/15 17:32
HoLyCat forum folder hava buz gibi yarim yarrr ciddiye almayın bu konuyu ! del 11/Haz/15 17:29
huseyink forum folder ps3 kolu çalışmıyor sa müritler geçen hafta ps3 kolunu taktığımda çalışıyordu bugün denediğimde olmuyor kablosunda uyuşmazlık olduğunu düşünüyorum bantladığımda oluyor 5 dk sonra geri gidiyor
http://imgur.com/U277CZH
troll konusu 11/Haz/15 17:29
j4x forum folder test test del 11/Haz/15 16:21
TbtMcAdmin forum folder test testetstetstestest sanane 11/Haz/15 16:08
HolyOne forum folder test test deneme 11/Haz/15 15:53
j4x forum folder test deneme123 sie 11/Haz/15 15:41
j4x forum folder test deneme123 del 11/Haz/15 15:18
HolyOne forum folder test test del 11/Haz/15 15:15
h2run forum folder 2 tane satılık teddy bear ( hediyelik ayı ) Elimde 2 tane ayi var birisi 120cm dıgerı 140cm beyaz ve kahverengi renkteler. Sevgılınıze veya baskasına hedıyelık olarak almayı dusunursenız ozelden fıyat bılgısı alabılırsınız. Resımlerı ekleyecegım. hem konu gizli hem fiyat yazmamışsın 10/Haz/15 22:31
UmutxTR forum folder Sütbank - İmga Süt Duyan Bilen, Fikri Olan? - Yatırım Fırsatı?- Arkadaşlar bir haber sitesinden aldım aşağıdaki yazıyı, fakat şöyle bir olay var yaklaşık 1 aydır araştırıyorum ben bu adamları ve geçen haftasonu 3 arkadaş kalktık ereğli ilçesi zengen kasabasında bulunan imga süt çiftliğine gittik, çifliği gezdik, örnek sözleşmeyi inceledik, açıkçası aklımdaki bir çok soru işaretini giderdim. Fakat bu adamlar kimdir nedir? sözlerinin eri midir? sonra katakulleye gelmeyelim? bu bahsi geçen olayı duyan bilen, katılan, tanıdığı katılan para alan var mıdır? firmayı bilen duyan güvenilirliği konusunda bir kaç cümle kurabilecek olan var mı? özellikle Niğde/bor, konya/ereğli/zengen bölgesinde ikamet eden arkadaşlarımız konuyu benim için araştırırlarsa çok mutlu olurum, Tarım ve köy işleri bakanlığı, il tarım müdürlüğünde filan tanıdığı olupta firmayı soruşturabilecek arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum. Eğer güvenilir bir firma çıkarsa araştırmalarımızın sonucunda; mutlaka katılmanızı isterim.
Mersin merkezli bir firmanın Konyada kurduğu çiftlikte, bedeli karşılığında inek satın alanlar, hem maddi kazanç sağlıyor hem de şehir yaşamında imkan bulamadığı çiftlik hayvanlarını yetiştirme özlemlerini gideriyor. Tanesi 3 bin 500 liraya satın alınabilen her bir inek, sahibine ayda ortalama 180 kilogram süt tutarında kazanç sağlıyor.
ÇEDAŞ olarak elektrik sektöründe faaliyetlerini sürdürürken, büyüme hedefleri doğrultusunda, yeni ve karlı bir sektöre yatırım yapma kararı aldıklarını anlatan İmga Et ve Süt Ürünleri Hayvancılığı A.Ş yönetim kurulu başkanı Mahmut Eker, yaptıkları araştırmalar neticesinde, süt hayvancılığı işletmesine yapılacak ciddi yatırımın büyüme hedeflerini olumlu yönde etkileyeceğine karar verdiklerini ifade etti. Yaklaşık bir yıl süren çalışmalar sonucunda coğrafi yapı, iklim ve lojistik açıdan avantajları göz önüne alarak Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Zengen kasabasında 2 bin baş hayvan kapasiteli, toplam 150 dönüm üzerine tesis inşa ettiklerini vurgulayan Eker, şöyle devam etti: "Böylelikle vatandaşlarımızın birikimlerini hızlı ve yüksek kazançlı yatırıma dönüştürebileceği bir çeşit ’sütbank’ diyebileceğimiz havuz sistemini hayata geçirdik. Ülkemizdeki hemen her insan doğaya dönüş özlemiyle böyle bir işin hayalini kuruyor ve bunun manevi tatminini yaşamak istiyor. Sisteme katılan vatandaşlar, yatırımlarından hak ettiği değerde hızlı ve yüksek kazanç elde ederken, sunduğumuz imkanlarla da manevi anlamda özel bir dünyaya adım atıyor. Katılımcılar, aileleriyle ziyaret edebilecekleri işletmemizde, bir yandan çocuklarıyla benzersiz deneyim yaşarken, diğer yandan yatırımlarının gelire dönüşmesini bütün aşamalarıyla bizzat görebiliyor." SİSTEM NASIL İŞLİYOR? Eker, süt ineği alımlarının işletme tarafından yapıldığını, işletmedeki ve yeni alınacak hayvanların tamamının Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı onaylı, soy kütüğü belli sertifikalı cins hayvanlar olduğunu söyledi.İstenilen sayıda 5 aylık gebe inek alımı gerçekleştirerek sisteme katılınabileceğini belirten Eker, "İşletmemize alınan hayvanlardan ilk 4 ay gebelik nedeniyle süt alınamadığı için ancak 4 ayın sonunda hayvan başına aylık sabit 180 kilogram süt üzerinden düzenli olarak süt bedeli ödeniyor" diye konuştu. Katılımcının sadece günümüz fiyatlarına göre hayvan başı 3 bin 500 lira olan hayvan bedelini ödeyeceğini bildiren Eker, şöyle konuştu:"Katılımcı hiçbir risk ve olumsuz faktörden etkilenmiyor ve hayvanların sigortası işletmemiz tarafından yapılıyor. Zaten ilgili kanun gereği sigorta primlerinin yüzde 50’si devlet tarafından karşılanıyor. Doğacak yavrular ise işletmenin tasarrufunda olurken, kamu kurumlarından alınabilecek teşvik veya desteklemeler de işletme sermayesine ekleniyor. Sözleşme boyunca hayvan sayısı başına sabit 180 kilogram süt, ödemenin yapılacağı ayın süt litre fiyatı ile çarpılarak belirleniyor. Bu miktar sözleşme boyunca sabit olup, düşüş ya da artış söz konusu olmayacak. Alınacak gebe hayvan, 4 ay süt vermeyeceği için 36 aylık yapılacak sözleşmenin 32 ayı boyunca bu ödeme yapılacak." Vatandaşların istediği sayıda hayvan alabileceğini, 100 baş ve üzeri hayvan ile yapılan katılımlarda yatırımcıların isterlerse çiftliğe temsilci bırakabileceklerini vurgulayan Eker, sözleşme bitiminde isteyen katılımcıya hayvanın kendisi ya da geçen sürenin enflasyon farkı ilave edilerek hayvanın bedelinin verileceğini kaydetti.Uygulamanın yaklaşık 2,5 aydır sürdüğüne işaret eden Eker, ayrıca katılımcılara kendilerine verilecek şifre ile çiftlikte yapılan her türlü işlemi 24 saat boyunca canlı olarak izleme imkanı sunduklarını da sözlerine ekledi.
Şİkayet edildi 10/Haz/15 19:43
Drone forum folder temalara girince Holyone Bilgileri Gözüküyor. normal mi ? sıkıntı yok everything under control 10/Haz/15 10:51
angels_demos forum folder Davutoğlu istifa etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından bugün sunulan Bakanlar Kurulu’nun istifasını kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu tarafından sunulan Bakanlar Kurulunun istifasını kabul etti.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/saraydan-istifa-aciklamasi-855365/
ve fuatavninin yazdıkları okunmalı. https://twitter.com/fuatavni_f


 
anormal birşey yok 10/Haz/15 00:16
The-ExTaCy forum folder R10 Davetiyesi Olan Var Mı? r10 da bi üyeliğim vardı fakat şifresini unuttum geri de alamıyorum davetiyesi olan varmı? 2007 uyesisin yasakları ogrenememissin. 09/Haz/15 19:33
Burcucuk forum folder Affetmek.. Merhaba arkadaşlar..
Şuan çalışmaktayım ama malesef bazı sebeplerden dolayı konsantre olamıyorum işime..Başlıktada belirttiğim gibi bir insanı affetmek hakkında bir kaç sorum olacak..sevdiği birinin yaptığı hataları ne derece affetmeli insan? Aynı hatayı kaç defa yapabilir bi insan? Affetmek aptallıkmıdır? Ve düşününki canınız gerçekten çok yanıyor..
ayni konudan var 09/Haz/15 19:31
huseyink forum folder Adobe photoshop cs6 hata beyler pcyi formatladım ama phoshopu d ye kurmuştum şimdi açmaya çalışıyorum bu hayatı alıyorum Troll konusu, aklı sıra kafa buluyor denyo 09/Haz/15 17:06
rebellisch forum folder Teog Sınav Sonuçları Merhaba, kardeşim liseye geçecek, sınav sonuçları açıklandı diyor meb sitesinde ama e okulda çıkmıyor. burada bilgisi olan vardır diye düşündüm belki öğretmen yada yine yakınları sınava giren. nasıl bakabiliyoruz sonuçlara, yada açıklanmadı mı hala. gerek kalmadı, buldum 09/Haz/15 12:51
YasamaK forum folder Acil vodafone kont lazım Acil vodafone kont lazım yarın parasını öderim göndere bilecek arkadaş var mı 20 tl- 11 tl de ola bilir  delete 09/Haz/15 08:32
Toplam 4560 kayıt