Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
mesutb forum folder youtube giremiyorum hocalar merhaba uzun süredir evden youtubeye giremiyorum zenmate ile giriyorum ama oda yavaş kalıyor. dns 8.8.8.8/8.8.4.4 yaptım ama faydası olması sizce nedeni nedir çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.  konuları uygun bölümlere açalım 31/Oca/16 00:02
alev_sacan forum folder Gel gör beni benii , Designtogether neylediii "Desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar" Arkadaşlar ben istanbul teknik üniversitesinin düzenlediği bir proje yarışmasına katıldım yarışmanın ismi "Design Together" 
Projeden bir kesit bu. Şuan halk oylaması başladı ve sizden destek bekliyorum
Halk oylaması linki : https://docs.google.com/forms/d/1WPEnzWdTN1R1FmVcP2Ddq9Q-EO7SB0fSNaBx0RbFQ44/viewform
Proje tanıtım videosu: https://www.youtube.com/watch?v=OTc7qdgoc10&feature=youtu.be
Takım Adı : Rookies V2 - Oylamada isim ve soy isim yazmanız yeterlidir. Oy vermeniz 5 sn sürmez hep destek tam destek lütfen..
oy ve destek konuları yasak 30/Oca/16 23:44
Berkant_1997 forum folder Bisikletim satılık Markası whistle 1161d' dir fiyat 1.300 dür pazarlık payı var alma düşüncesinde olanlar mesaj atarak iletişime geçsinler. 
http://i.hizliresim.com/0mXz0V.jpg
http://i.hizliresim.com/dkrBMZ.jpg
http://i.hizliresim.com/m1boRy.jpg
http://i.hizliresim.com/PPdDav.jpg
http://i.hizliresim.com/zrZMpB.jpg
http://i.hizliresim.com/knQ687.jpg
http://i.hizliresim.com/PPdD2v.jpg
 
Not:Ekstra alet edavatlarıda yanında vericem kilometre, yedek 2 lastik, pompa vs.
Bu başlık teknolojik ürün ve aletler ile bu işler ile ilgili satış ve pazarlamanın yapılacağı bölümdür. At, eşşek, köpek, iguana, ev, araba, bisiklet satacak arkadaşlar bu iş ile ilgili sitelere başvurabilirler. 30/Oca/16 23:08
DrKill forum folder Bu CHP halk'a ne zaman hitap edebilecek https://youtu.be/s_F71oYQvHg?t=15s
 
Bu gidişle sittin sene halka hitap edemeyecek,
Kılıçtaroğlu'da son zamanlarda fütursuzca etrafa saldırmaya başladı.
Yazık oldu güzelim partiye.
nasip. 30/Oca/16 23:00
patates forum folder Askeriyenin icinde olan tanidigi olan varmi Arkadaslar baba emekli subay. Uzun zamandir ben askeri tesisleri kullanmiyorum. Simdi onumuzdeki ay ankarada sinavim var. Orduevlerinde kalma hakkim varmis.
Fakat sakalla aliyorlarmi su an? En son alinuyor artik diye haberler okumustum fakat bilgim yok. Onu bir sorayim dedim
eskiden sitede at koşardı, eşek koşmazdi. 1 telefon veya google ile ulasabileceginiz konulari açmaktan vazgeçelim. 30/Oca/16 19:59
romeo forum folder Konularım Siliniyor Neden ? dün bir konu açtım bugün bir konu açtık ve konularım siliniyor neden anlam veremedim 
FLYTURK SHOWREEL 2015 - Aerial Film  videomu paylaşıp iyi yada kötü yorum alim arkadaşlar dedim ve konularım silindi
Sanıyorum ki cevap görüldü. Bu konuda siliniyor. yanlış kategori deletefolderlog tan takip edebilirsin. 30/Oca/16 16:45
ontedi forum folder Pisagor Teoremi'ni Bir de Görsel Olarak İzleyin Bunu bilmeyenimiz yoktur. Hani şu a^2 + b^2 = c^2  gibi bir denklemi olan teorem. Nam-ı diğer dik kenarların karelerinin toplamı = hipotenüsün karesine eşittir.
https://www.youtube.com/watch?v=NxO-KJpo68w
 
konuları uygun bölümlere açalım 30/Oca/16 15:58
romeo forum folder Video çalışmamız hakkında yorumlarınızı alalım merhaba arkadaşlar iyi yada kötü video çalışmamız hakkında yorumlarınızı alabilirmiyiz
FLYTURK SHOWREEL 2015 - Aerial Film
konuları uygun bölümlere açalım 30/Oca/16 15:58
atm forum folder Güvenilir Canlı iddia Canlı iddia poker vs.. Güvenilir site önerisi? Bilgisi olan arkadaşlar şimdidien teşekkürler yasakli kumar konusu 30/Oca/16 15:35
HolyOne forum folder meraba meraba televole test 29/Oca/16 23:45
TheColtfire forum folder Para aktarımı Selamunaleykum murid kardeslerim ;
Ben online bir oyun oynuyorum..Kendime silah  almayi dusunuyorum.
Silahi alacagim site ;
http://www.bynogame.com/
Ben Finlandiyada kalıyorum banka kartimdan oyun sitesine parayi aktarmayi denedim fakat olmuyor..
Benim herhangi yardimsever bir muridden istedigim 
Ben parayi vestern union göndericem.Gonderdikten sonra muridimiz ziraat bankasina gidip benim vermis oldugum hesaba parayi aktaricak..Tabiki bu ugrasi icin onada para kalmaktadir..Ilgilenenler pm atsin..
yasaklı konular 29/Oca/16 22:03
romeo forum folder Video çalışması hakkında yorumlarınızı alim merhaba arkadaşlar video çalışmamız hakkında iyi yada kötü yorumlarınızı alabilirmiyim
https://www.facebook.com/flyturk/videos/vb.1444485875794024/1685752068334069/?type=2&theater
konuları uygun bölümlere açalım. 29/Oca/16 19:00
Bolvadinli forum folder Aynı anda 2 bilgisayara USB girişi ile ürün bağlama? (Soru) usb girşinden bağladığımız herhangi bir ürünü (flash disk, program kilitleri vs) gibi ürünleri birden fazla bilgisayarda kullanabilmek için wifi veya kablolu bir çözümünüz var mı?
 
Benim kullanma amacım şu olacak; yanyana duran iki bilgisayarımda da lisanslı programlar için usb girişli kilit (Dongle) kullanmam gerekiyor. iki bilgisayardan da o kilidi aynı anda bilgisayara takmam lazım.
USB çoğaltıcıların uçlarını erkek-dişi çevirme adaptörleri pc'ye giren tarafı flash disk, diğer çoklu girişlerden de tek tek pc lere usb girişlerine taksam, birden çok pc o flash disk veya dongle okurmu?
 
NOT: program lisansları tek kullanıcılı olduğu için bu yöntem sıkıntı olabilir bu sebepten konu gizli kalsın.
Not : Konuları uygun bölümlere açalım 29/Oca/16 18:04
taekwondo forum folder n11.com Üzerinden Satış Mrb ,
n11.com üzerinden satış yapmak istiyoruz bu sitede mağzası olan bir arkadaş prosüdür hakkında bilgi verebilirmi ,
komisyonu nedir, satışı nasıl omaktadır, satılan ürün kendi faturamızla mı teslim edilmektedir ürün bedeli kendi hesabımıza nasıl geçmektedir ürün beğenilmeyip iade olduğunda durum nedir ??
detayıyla anlatırsanız sevinirim simdiye kadar net üzerinden pek alış verişim olmadı şuan işim gereği bu konu başıma hasıloldu yardım lütfen
konuları uygun bölümlere açalım. 29/Oca/16 16:15
watervay forum folder Kairos Nedir Ne Değildir? http://kairosteknoloji.com/
 
Burdaki mantık nedir bilen var mı?
yanlış kategori 28/Oca/16 20:56
bysinem forum folder Neden Agresif Paten Kullanmalıyız ve Pateni Neden Sevmeliyiz Tüm Paten Severleri Bilinçlendirelim :)
Paten kayma sporunu profesyonel anlamda icra eden sporcuların tercih ettiği agresif patenler, yokuşlardan, rampalardan ve trabzanlardan kaymak için kullanılmaktadır. 
Agresif Patenlerde, ayak bileğinizi destekleyici ve koruyucu esktra destek bölmesi bulunmaktadır. Ayakkabı (bot) bölümü dış koruyucu olarak sert plastikten yapılmıştır. İç kısmı rahat ve oldukça yumuşaktır.  Tekerleklerin orta kısmında ise ayakkabıya doğru girinti yer almaktadır. Patenci de zaten yeni agresif patenleri gözler önüne seriyor.
Agresif Patenler, zıplama, atlama, hareketliliğin kısıtlanmaması amacıyla üretilmiştir. Hızınızı etkilemeyen paten olmasının yanı sıra dengenizi de koruma altına alır. Merdivenler, kaldırımlar, yol üzerinde bulunan engeller üzerinden atlamanızı kolaylaştıracak şekilde dizayn edilen agresif patenler başlangıç seviyesi için uygun değillerdir.
 
Özellikle agresif paten kullanan sporcuların ne kadar profesyonel olursa olsun mutlaka koruyucu sahip olması ve kullanması gerekir. Olası düşme anlarınızda edindiğiniz, kask, dizlik, bileklik, dirseklik gibi koruma ekipmanları sağlığınızı güvence altına alarak, zarar görme oranını aza indirger. 
 
Hareketliliği seven, özgürlüğünü kısıtlamak istemeyen sporcular agresif patenleri kullanarak sürüş keyfini yakalayabilecekler.
http://forum.shiftdelete.net/diger-spor-branslari/448795-tum-patenciler-buraya-neden-agresif-paten-kullanmaliyiz.html Buradan devam et.. 28/Oca/16 17:49
ozgunlu forum folder Renk kodunu veren bişey Gerçek bir objeye aynı fotoşoktaki gibi dokundurunca renk kodunu veren bi alet var mı ? konuları uygun bölümlere açalım. Programmı veya web sitesimi aradığınıda belirtmen iyi olur. 28/Oca/16 16:36
bysinem forum folder Agresif Paten Almayı Düşünen Var mı? Paten kayma sporunu profesyonel anlamda icra eden sporcuların tercih ettiği agresif patenler, yokuşlardan, rampalardan ve trabzanlardan kaymak için kullanılmaktadır. 
 




Agresif Patenlerde, ayak bileğinizi destekleyici ve koruyucu esktra destek bölmesi bulunmaktadır. Ayakkabı (bot) bölümü dış koruyucu olarak sert plastikten yapılmıştır. İç kısmı rahat ve oldukça yumuşaktır.  Tekerleklerin orta kısmında ise ayakkabıya doğru girinti yer almaktadır.
 Öncelikle bilmeyeneler Agresif Paten Nedir Onu Anlatalım. 
Agresif Patenler, zıplama, atlama, hareketliliğin kısıtlanmaması amacıyla üretilmiştir. Hızınızı etkilemeyen paten olmasının yanı sıra dengenizi de koruma altına alır. Merdivenler, kaldırımlar, yol üzerinde bulunan engeller üzerinden atlamanızı kolaylaştıracak şekilde dizayn edilen agresif patenler başlangıç seviyesi için uygun değillerdir.
Özellikle agresif paten kullanan sporcuların ne kadar profesyonel olursa olsun mutlaka koruyucu ekipmanlara sahip olması ve kullanması gerekir. Olası düşme anlarınızda edindiğiniz, kask, dizlik, bileklik, dirseklik gibi koruma ekipmanları sağlığınızı güvence altına alarak, zarar görme oranını aza indirger.
Hareketliliği seven, özgürlüğünü kısıtlamak istemeyen sporcular agresif patenleri kullanarak sürüş keyfini yakalabilecekler.. 
Bilgi her zaman işe yarar. Paten kullanıcılarına gelsin. 
Satış konusu değil. Alım konusu değil. Tahribatla hiç alakası olmayan anlamsız bir konu. Üstelik copy paste. 28/Oca/16 13:02
Telekinesis forum folder İşyeri Filtresini Aşmak Merhaba arkadaşlar, işyerinde maalesef filtreleme var. Önceden ultrasurf ile aşıyorduk, ultrasurf direk 127'li ip atıyor fakat sistemden onu da kısıtlamışlar. Bir bilgisayar dışında hiç bir yer bağlanmıyor. Zenmate kurulmuyor o bile engelli, onun yanında hotspot u kurduk fakat o da çalışmıyor. Öneriniz var mı bu engeli aşabileceğimiz? Konuyu genele açarak hiç aşamassın. 27/Oca/16 11:36
mkyb forum folder İphone çökerten site http://crashsafari.com
iPhonelarda reset attırıyor, Android telefonlarda tarayıcıyı kilitliyor. Bunu nasıl yapmış adamlar? 
http://www.tahribat.com/forum/dikkat-0day-crash-exploit-215133 27/Oca/16 01:16
my4 forum folder 800 lirayı milan inter maçına basmayı düşünüyom beraberliğe . kazanırsam 2320 lira ediyor . bu maç hakkında yorumlarınız nelerdir. kolay gelsin 27/Oca/16 00:00
DanqerLine forum folder 1and1.Com Dolandırıcılıgı https://www.1and1.com/
arkadaşlar bu siteden kesinlikle domain host vps almayın adamlar 3d security güvenligi aşmayı bulmuşlar ve türkiye locasyonlu kredi kartlarından 1 dolar çekip işlem sonlandırma yapıyorlarmış
finansbankdan mesaj geldi aradım ve müşteri hizmetlerinden aldıgım cevap son günlerde bu site için aldıkları ihbar telefonlarının arttıgı oldu
benim 1 dolar gitti sizinkiler gitmesin
 
domain 0.99 dolar yazmasına aldanıp siteye kart bilgilerinizi vermeyin
Konu yanlış yerde ilgili bölüme açınız 26/Oca/16 16:22
cemnet forum folder Photoshopcu arkadaşlardan yardım Size zahmet şu fotoğrafda ki insanın kafasını heykele monte edebilir misiniz? 
 
http://img505.yukle.tc/image.php?id=2223IMG_1508.JPG
 
Konu gem geyik, Hem genele açılmış, hemde yardım :) 26/Oca/16 09:35
Mx0TBT forum folder Arkadasım rica etti photoshop için Merhabalar
Arkadasım altaki resim için rica etti photoshop ile daha güzel bir hale getir diye (tabikide öyle olmayacak :) bende tamam bir kaç resim hazırlarım dedim.
Geçmişteki konulara aşınayım size güveniyorum müridler yarın göstericem :)

Not dışarı yayılmasın diye biz özel
isreğe göre olmuyor bu konular 25/Oca/16 19:45
samato forum folder Tahribat Knight Online Klanı Bu başlığın altında KO tartışalım (taktikler vs.) . Başlığı saat başı editleyeceğim 
Şimdi @genki ' nin açtığı konu burada 
http://www.tahribat.com/forum/steam-ko-cypher-aciliyor---yeni-bilgiler-eklenti-2-215248
Bu konuda yazan arkadaşlarıda tabloya ekleyeceğim. 
Oyun Bu gece 02:00 Da steamda download edilebilir hale gelecek ! (26.01.2016- 02:00) Steam Sayfası (Download linkini burada paylaşacaklar)  : http://store.steampowered.com/app/389430 http://steamcommunity.com/app/389430          
Şimdi TBT olarak Klanı kuracağız. İletişim Steam üzerinden olacak şimdilik 80 lwl olana kadar. Ben kendi açımdan cz düşünmüyorum.
İlerleyen Süreçte Ts veya daha farklı iletişim modellerine geçeriz.Forumdaki DarkSide'ın çoğunluğu bizlere karus olmayı emretti.  Yani  Karus oluyoruz.Ancak Forumun demokrat yapısından ötürü tercihleride yazıyorum yine. 
Oynayacağım diyenler ;Konu altına post geçsin Tabloları güncelleyeceğim.
Konu Altına post Geçme Adabı ;
TBT Nicki :Steam Nick :KO Nicki:Sınıf :Irk Tercihi :
Farketmez diyen arkadaşlar tercihlerini belirleme hususunda klanca hareket edeceklerinden ötürü çoğunluğun beyanı önemlidir. O yüzden formu komple doldurmak işimize yarayacak.
Olarak yazınki rahat editleyeyim.
Yapılacaklar - Kararlar
 1. Klanın İletişimi Discord Uygulaması üzerindendir.   https://discord.gg/0mtJG6L1nhW9ArZU



Sıra
TBT Nicki
Steam Nick
KO Nicki
 Sınıf
 Irk Tercihi
 
 
 
 


1.
samato
 
MrJack
Magecian (STR)
Farketmez
 
 
 
 


2.
Saybirs
 
Saybirs
Okçu
Karus
 
 
 
 


3.
Arduous
 
Arduous
 
 
 
 
 
 


4.
Kreyzi
 
 
Farketmez
Karus
 
 
 
 


5.
TheAvenqer :)
TheAvenqerS
 
 
 
 
 
 
 


6.
Esconda
 
Esconda
Priest
Farketmez
 
 
 
 


7.
Opsiyonel_Bilgiler
Kutup Ayısı
Bloodbuzz 
Rogue
Farketmez 
 
 
 
 


8.
uzengil
uzengil
 
Asassins
Farketmez
 
 
 
 


9.
Mr_Dark
Emirgian
 
Okçu
Karus (Yancı)
 
 
 
 


10.
furkiak
furkiak 
furkiak 
farketmez 
farketmez 
 
 
 
 


11.
UTHO
 
Holycat
Rogue
farketmez
 
 
 
 


12.
Huerfanos
 
 
 
 
 
 
 
 


13.
Ccaglayan
ccaglayan 
DarkXP
Warrior/Priest
farketmez
 
 
 
 


14.
Lotus
hidancf
Amore
Warrior
Karus
 
 
 
 


15.
whopper
whoppertr 
whoppertr 
N/A 
Karus 
 
 
 
 


16.
Apolitik 
 
 
 
 
 
 
 
 


17.
hezarfen 
Hezarfen 
Hezarfen 
Priest 
Karus 
 
 
 
 


18. 
skyvalet
 
 
 
 
 
 
 
 


19. 
salihgs
 
DarkBioHazarD 
 
Karus
 
 
 
 


20. 
Baracuda
Baracuda 
Baracuda 
Mage
Karus 
 
 
 
 


21. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


22. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


23. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 
Klan için Grafik Hazırlanırsa çok güzel olur arkadaşlar.                 
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı

Talep ettiğim maddeler:
1- Çoğunluk karusta karar kılmış bozmayın. Ben de varım.2- Oyunu iyi bilmeyenlerle düzenli olarak ilgilenecek birileri saptansın.3- Klan kasası oluşturulsun. Belli levela gelenlere sabitlenmiş item paketi verilsin. Örneğin oyuna yeni başlayanlara yeterli düzeyde bir silah ve birkaç pot, hatta yeni başlayanlar için hızlı kasma partileri kurulsun. 4- Bir kağıtçımız olsun, kağıtlar onda toplansın ihtiyacı olanlar ondan alsın.5- Üyelerimizden birine haftada bir premium hediyeleri falan olsun 2-3 günlüklerden falan.6- Eklemek istedikleriniz varsa siz de yazın. Bu arada bir chat programına ihtiyaç duymayabiliriz, steam yeterli olabilir.7- Biri şimdiden klan logolarını tasarlasın. Paint terk yapmayın.
------------
Rica etsem ekler misiniz steamdeki nickim: Kutup AyısıBu arada benim bütler var haftaya falan anca başlarım, siz o zamana kadar düzen oturtmuş olursunuz.
Tek konu altından devam 25/Oca/16 16:10
Toplam 4557 kayıt