Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
DanqerLine forum folder Özel Harekat Başvuru Linki Arayanlara (10bin pöh alımı) link : https://sinav.pa.edu.tr/
çok yüklenmeyin çökmesin site
 
sonuç sayfası : http://sonuclar.pa.edu.tr/Default.aspx
buda dursun lazım olur sonra konu gizli :) kalsın
tek konudan devam edersek daha derli toplu olur http://www.tahribat.com/forum/polis-ozel-harekat-alimi-son-gelismeler-hakkinda-224054 02/Kas/16 08:25
mkyb forum folder [iPhone] Bedava Lig Tv ve Tivibu İzleme https://appsto.re/tr/mhWdbb.i indiriyoruz.
-Uygulamayı açıyoruz.
- 
Full list'e dokunuyoruz.
Ardından :


Premium üyelik istiyor Jailbreak varsa localappstore ile para vermeden kullanabilirsiniz. Jailbreak yoksa pamuk eller kredi kartına.
çalışmıyor 01/Kas/16 23:00
KaptaN forum folder ingilizce hikaye kitapları seti 26.9 GB Arkadaşlar  torrentten çektim mail.ru ya attım  ihtiyacı olan  çeksin  gayet güzel. 
 
https://cloud.mail.ru/public/AH6N/T1N9YFUEy
((Daha önceden Dropbox ban atmıştı) ) 
 
linkler ölü artık 01/Kas/16 19:59
KasiRGamsi forum folder Satılık Bot https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-giyim-aksesuar-erkek-genesis-marka-yagli-deri-42-numara-kislik-bot-350756089/detay/
 
Alisveris kurallarinin at esek iguana maddesinden dolayi ucuncu kez siliyorum. Ayakkabi satisinin bu sitede yeri bulunmamaktadir. 01/Kas/16 08:23
SeRDaR forum folder Rozasea(Gül hastalığı) hakkında bilgisi olan? Rozasea halk arasında gül hastalğı hakkında bilgisi olan varmı dostlar https://tr.wikipedia.org/wiki/Rozaseayaklaşık 2 sene önce kaşımın kenarında kabarıklı şeklinde kızarma meydana geldi motosiklet kullanıyorum kask kızarttı sandım sonra iki yanağımdada epey belirginleşti bu kızarıklık doktora gittim bir tanesi soğuktan olabilir vs gibi bir şey dediistanbulda ki ermeni hastanesine gittim rozasea dedi doktor yüzü canavara dönüşmüş insan fotoğrafları göstererek ilerki evresi bu diye çok güzel moral verdi  sağolsun tedavisi yokmu dedim yok malesef dedi sağolsun  2 tane krem yazdı biri roza biri de kızarıklık giderici krem stres sebebp oluyormuşdoktora kremleri göstererek tedavisi yoksa bunlar ne işe yarıyor dedim peki en azından belki büüyümeyi durdurur dedi 2 senedir aynı bölgede var zaten pek büyümedikremler hiçbir şeye yaramadı yazın sıcakta kızarıklık çok belli oluyor  kışında çok soğukta kızarıklık belli oluyor ve bazen soyulabiliyor sıcak ortamda kızarıklık artıyor normalde pembe yanaklı gibi duruyorum hep orada kaldı yüzümde anlıyacağınız Dermovate adlı kremi kullanınca kızarıklık azalıyor iyi geliyor gibi duruyor ama kremin rengi de o kızarıklığı kapatıyor gibime geliyor benim emin olamadımbir kaç sitede de bu kremin iyi geldiğini yazmışlar ama sanırırm kurtuluş yok bu kızarıklıktan bir de kızarıklık olan yerler soyulabiliyor bazen  lazer tedavisi varmış heralde yüzdeki kızarıklığı sebep olan damarları öldürüyorlar ama %80 geçiriyormuş ama sordum lazer merkezi sadece muayeneye en az 200 tl ücret istiyor  lazere 5-6 bin bayılırız gibime geldi bilen eden arkadaşlara sorum bir çözümü varmı bu zımbırtının kızarıklıktan nasıl kuturlurum lazer tedavisi hakkında bilgisi varmı  aramızdaki doktorlara özellikleKonuyu googlede ararken  karşılaşıp siteye üye olamadığı için bana cevap veremeyen arkadaşlarda  serdar@tahribat.com a mail atarsa çok sevinirim.  bir karisiklik olmus. saglik tavsiyesi isteyen konular yasaktir ve yasak olmaya devam etmektedir. 01/Kas/16 08:16
Durqrimast forum folder İstanbul Siyah Cam Elyaf Bant Satın Alma Merhaba,2011 model bir Regal Raptor Spyder aldım. Egzoz çıkışını siyah cam elyaf bant ile sarmak istiyorum. İstanbul'da şuradan yada internet üzerinden (yurt içinde ) uygun fiyata nereden alabilirim. Bazı astronomik rakamlar veren firmalar var fakat normalde kilosu 15 TL civarında beyaz olanının. En kötü beyaz alıp siyah ısıya dayanıklı boya ile boyayacağım. İstanbul'da aradığım ürün tam olarak bu - https://tr.aliexpress.com/item/2inch-x5m-High-Exhaust-Pipe-Header-Heat-Wrap-Resistant-Downpipe-10-Stainless-Steel-Ties-5mx5cmx2mm/32579542488.html?spm=2114.49010208.4.15.oxqJqz siteyi ilgilendirmeyen konu, bir de genele acilmis 31/Eki/16 13:16
KasiRGamsi forum folder Satılık kışlık Bot https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-giyim-aksesuar-erkek-genesis-marka-yagli-deri-42-numara-kislik-bot-350756089/detay/
 
yeri degil. iki oldu. 31/Eki/16 11:31
ep3xah forum folder Ipad pro 9,7"+Smart Keyboard+Silikon Kılıf Bundle Ürün tertemizdir, az kullanılmıştır. Elden teslim olur. Macbook alınmak için nakite satılıktır. Fiyat: 2500 
 
Burasi birkac senede bir isiniz dustugunde kullanacaginiz bir platform degildir. 31/Eki/16 11:31
MEJIST forum folder Saç Dökülmesi Öncelikle Hayırlı akşamlar 
Direk konuya girmek istiyorum. saçlarım son bi kaç ay içerisinde normalden fazla dokulme olmaya başladı aynı zamanda uzama süresi arttı önceden hızlıca uzayan saçlarımdan eser kalmadı.buda benim canımı sıkıyor açıkçası en korktuğum şeylerden biridir saç dökülmesi. bunun erken yaşta önlemini almak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.benim gibi problemi olupta çözüme ulaşan arkadaşlar eminim vardır. sormak istediklerim sunlar hangi sampuani kullanıyorsunuz hangi kremleri kullandınız vs bana tavsiyeleriniz varsa cok sevinirim.Birde eczaneler saç analizi yapıyorlarmış daha önce yaptıran varmı fiyatı nedir ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
dermatologa gidin 31/Eki/16 10:45
DanqerLine forum folder Gülmek İsteyenlere gelsin :) bu nesilin sonu ne olacak 
https://www.youtube.com/watch?v=uxFXD38BFEg
 
:) 31/Eki/16 10:42
juniourfalcon forum folder Yolda bulduğum kolye yolda giderken şu kolyeye rast geldim bir değeri falan varmı bir bilen varmı ?
konu gizli
 
[url=http://hizliresim.com/PQ9WAQ][img]http://i.hizliresim.com/PQ9WAQ.jpg[/img][/url]
[url=http://hizliresim.com/gXa0D2][img]http://i.hizliresim.com/gXa0D2.jpg[/img][/url]
kuyumcuya goturun 31/Eki/16 10:36
RimPalace forum folder 3-5 yaş arası araba oyunu arkadaşlar tanıdık abinin oğlu için kolay 3 ve 5  yaşındaki çocuğun oynayabileceği inip pcye kurulan evde neti yok araba oyunu lazım varmı bildiğiniz w-a-s-d veya yön tuşlarıyla oynanan araba oyunu hatali kategori 31/Eki/16 10:35
mugen forum folder Saat Kaç? Hocalar saat kaç? Yemin ediyorum çıldırıcam! trtden bakin 31/Eki/16 09:58
KasiRGamsi forum folder Satılık Kışlık bot Satılık Kışlık bot
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-giyim-aksesuar-erkek-genesis-marka-yagli-deri-42-numara-kislik-bot-350756089/detay/
 
sitede yeri olmayan satis 31/Eki/16 09:57
u235 forum folder İddia oynayanlara tavsiyeler Son 1.5 senedir çok yoğun bir şekilde hemen hemen hergün iddia oynayan biri olarak tecrübelerimi siz değerli müridlerle paylaşmak istiyorum.Ne yapmalı ne yapmamalı diye size yazıcam.Uygularsanız eskiye oranla kazanma olasılığınız daha yüksek olur.Birkaç arkadaşımda böyle bir yazı bekliyorlardı onlarada yollayacam bu linki.İstiyorsanız sizde kendi tecrübelerinizi paylaşın.
 
Herşeyden önce bilinmesi gereken şudur iddia bir şans oyunudur.Evet rulet,kazı kazan gibi tamamen şans olmasada yine şans faktörünün oyunun içinde çok büyük olduğu bir oyundur.O yüzden iddiayı gelir kapısı yada meslek olarak görmeyin.
Yapılması gerekenler;
-Canlı oynayın:  Canlı oynamak önceden oynamaya oranla çok artısı olan bir oynama çeşididir.Canlı maçı 5-10 dakika izleyip daha iyi yorum yapabilirsiniz.Mesela bugünkü Osmanlı-Kasımpaşa maçında bütün arkadaşlarım önceden Osmanlıya basıp yattı ben ise canlı izleyip Kasımpaşa gol attıkdan sonra Osmanlıya sıradaki golü basıp aşağı yukarı aynı oranı kazandım.
-Ev sahibini göz önünde bulundurun: Mesela  Arsenal şuan iyi bir takımdır evet ama Arsenal Fransada Real Betis'e İspanyada fark atar yada KG kesin olmaz tarzı bir yaklaşım doğru olmaz.Çünkü deplasman takımları taraftar desteğini arkasında bulmadığı için her zaman bir eksiyle oyuna başlarlar.
-Küçük paralar basın: İddia heyecan,eğlence olarak görün o yüzden bir kupona şahsen  20-30 tl den fazla basılmasını tavsiye etmiyorum.
-Mantık kurarak oynayın: Yani bu nedir.Takım ismine göre oynamayın.Milan Napoli maçına kesin Milan alır diye bakmayın.Evet Milan eskiden iyi bir takımdı ama artık eskisine göre çok kötü.O yüzden takımların son maçlarına,ligdeki sıralarına bakarak oynayın.
-Garanti diye bişey yoktur: Yok arkadaşım.Garanti diye,banko diye bişey yok.Al basit örnek dün Trabzon 40 bin kişi önünde Arenada yendi Galatasarayı.
 
Yapılmaması gerekenler;
-Bir kuponda 3 den fazla maç koymayın: Şansınızı gerçekden düşürür.5 tane 1.30 oranlı maç koysanız bile birinin gelmeme ihtimali çok yüksektir.Sonra "tek maçdan yattım yaa" diye ağlarsınız :)
-Her maça basmayın: Oynanacak maç var oynanmayacak maç var.Her önünüze gelen maça basarsanız şansınız düşer.
-Oynanmayacak liglere oynamayın: Şahsen ben İngiltere ligine hiç oynamıyorum.Ne olacağı hiç belli olmuyor.Top pinpon topu gibi bir orda bir burda.Kg yok diye basarsın bir bakarsın kg olur.Var dersin maç 0-0 biter.Dengesiz bir lig.
-Hırs yapmayın: En tehlikeli olan bu dur.Hırs yaparsanız mantığınız,düşünme yeteneğiniz düşer ve seri kaybetmeye başlarsınız.O yüzden tamam bugün kaybettiysen kafanı topla yarın oyna oynayacaksan diye düşünün.Şekil A da hırs yapıp kaybettiğim maçlarım :)
ŞEKİL A

 
 
Benim şahsi tavsiyelerim bunlardır.Eğer bana sorarsanız hiç oynamamak en iyisi.Ama eğlencesine düşük miktarlarla oynayacaksanızda yazdıklarıma göz atın derim.Şimdi Beşiktaş maçını izlicem.Bol şans )
 
 
 
Mod Not : Alttaki linkten devam edelim lutfen.
http://www.tahribat.com/forum/iddaa-genel-konu--haftalik-223085
under sildi. 31/Eki/16 08:16
mkyb forum folder Otomobilde ÖTV sistemi değişiyor Hükümet, otomobil ve otomobil ruhsatlı panelvan türü yük ve yolcu taşıyan araçların Özel Tüketim Vergisi’ni (ÖTV) sil baştan değiştiriyor. Yeni kanun tasarısına göre, sıfır otomobiller fiyatlarına, ağırlıklarına, hatta spor ya da klasik kasa türlerine göre ayrı ayrı ÖTV oranlarına tabi tutulabilecek. Sadece motor hacmi göz önüne alınmadan her tip otomobilden ayrı ÖTV alınmasının önü açılıyor.
 
 
Hükümetin hazırladığı “Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı” Meclis'e gönderildi. Tasarıda en dikkat çekici madde, otomobillere yönelik ÖTV düzenlemesi oldu. Tasarı, Bakanlar Kurulu'na tanınan taşıtların ÖTV oranlarını bir katına kadar artırıp ,sıfıra kadar indirme yetkisini çeşitlendirmeyi ve bu yolla vergi gelirlerinin arttırılmasını öngörüyor.
 
 
SATIŞ FİYATINA GÖRE VERGİ
 
Tasarıya göre Bakanlar Kurulu, binek otomobillerle 3.5 tonun altında yük taşıyan panelvanlar ve 9 kişiye kadar yolcu taşıyan minibüsler için, “ÖTV matrahını esas alarak fiyat gurupları oluşturmaya, bu fiyat grupları ve malların cinsi, sınıfı, üst yapı gövde tanımı, istiap haddi ile yolcu ve yük taşıma kapasitesi itibariyle farklı oranlar belirlemeye” yetkili olacak.
 
Buna göre, araçların ÖTV oranlarını sadece motor hacmine göre değil, aynı zamanda satış fiyatına, tipine, sınıfına, kapasitesine, cinsine, kasa yapısına göre ayrı ayrı belirleyebilecek. Böylece örneğin her ikisi de 1600cc olmasına rağmen vergisiz fiyatı 20 bin lira olan otomobille 100 bin lirayı aşan otomobilden farklı oranlarda ÖTV tahsil edilebilecek. Bu iki araçtan birine yüzde 45 diğerine yüzde 90 ÖTV uygulanabilecek.
 
 
YATI OLANA YENİ VERGİ YOK
 
ÖTV çeşitlendirilmesini öngören düzenleme sadece otomobil ve küçük yük ve yolcu taşıma kapasiteli araçlarla sınırlı tutulurken, minibüs, otobüs, kamyonet, kamyon ve motosikletlerle uçak, yat, kotra gibi taşıtlar bu uygulamanın dışında tutuldu. Tasarı Meclis'ten aynen geçerse, yeni yıl beklenmeden hemen uygulamaya girecek. Yasa çıktıktan sonra otomobil alanlar yeni sürpriz vergilerle karşılaşacaklar.
 
 
İŞTE VERGİSİ DEĞİŞECEK ARAÇLAR:
 
1-İstiap haddi 850 kilogramı geçmeyip motor silindir hacmi 2000 cm³’ün altında olanlar: Vergi oranı yüzde 15
 
2-İstiap haddi 850 kilogramı geçip motor silindir hacmi 2800 cm³’ün altında olanlar: Vergi oranı Yüzde 15
 
3-Sadece elektrik motorlu olanlar: Vergi oranı Yüzde 10
 
– Sürücü dahil 9 kişilik oturma yeri olanlardan, motor silindir hacmi 3200 cm³’ü geçmeyenler yüzde 15, sadece elektrik motorlu olanlar: yüzde 10
 
4-Diğerleri:
 
-Motor silindir hacmi 1600 cm3’ü geçmeyenler: Yüzde 45
-Motor silindir hacmi 1600 cm3’ü geçen fakat 2000 cm3’ü geçmeyenlerden; elektrik motoru da olanlardan elektrik motor gücü 50 KW’ı geçip motor silindir hacmi 1800 cm3’ü geçmeyenler: yüzde 45, diğerleri: Yüzde 90
 
Motor silindir hacmi 2000 cm3’ü geçenler:
 
-Elektrik motoru da olanlardan elektrik motor gücü 100 KW’ı geçip motor silindir hacmi 2500 cm3’ü geçmeyenler: Yüzde 90, diğerleri yüzde 145
 
Sadece elektrik motorlu olanlar:
 
-Motor gücü 85 kW ‘ı geçmeyenler yüzde 3
-Motor gücü 85 kW’ı geçen fakat 120 kW’ı geçmeyenler yüzde 7
-Motor gücü 120 kW’ı geçenler yüzde 15
 
BÜTÇE AKTARIMA AÇILDI, İHALELER GENİŞLEDİ
 
Aynı tasarıyla ayrıca kamu kurumlarının bütçe ödenekleri arasında aktarım yapma yetkisi genişletildi. Mevcut düzenlemeye göre kamu kurumları aktarma yapılabilecek tutarın yüzde 5 oranında kendi bütçeleri arasında ödenek aktarımı yapabiliyorlar. Getirilen tasarıya göre ise ödenek aktarımı için genel bütçenin tümü baz alındı. Buna göre genel bütçenin yüzde 10'una kadar kurumlar arası ödenek aktarımı yapılabilecek. Ayrıca kurumlar yüzde 5 yerine yüzde 20 oranında kendi bütçeleri arasında ödenek aktarımı yapabilecekler. Buna göre örneğin 2017 yılında 64.5 milyar liraya kadar ödenek aktarımı gerçekleştirilebilecek. Bir diğer maddeyle de kamu kurumlarına, yüzde 10'dan daha az ödeneği olan yatırım projeleri için dahi ihaleye çıkma yetkisi verildi.
haber sitesi degiliz 29/Eki/16 20:01
ExpirE forum folder Yurt Dışına EFT Hocalar yurt dışına xx.xxx kadar euro olarak eft yapmak istiyoruz kesintisi nedir? 
En az kesinti yapan yerler neresi. Hangi bankayla çalışmalıyız.
deneyimi olan muritlerden bilgi istiyorum.
yine expire yine genele acilmis konu 29/Eki/16 19:46
xylgn_ forum folder Başlıklı Sms ve Voip Hizmeti Herkese merhaba
 
Bu başlıklı sms ile voip hizmeti nasıl veriliyor? Api ile değil kendi alt yapımı nasıl kurabilirim? Btk dan numara mı satın alıyorum? Sonra onu nasıl telefona eşleştiriyorum? Olay nasıl işliyor bilen var mı?
eski uye, genele acilmis konu 29/Eki/16 19:46
abdullahazad forum folder (Aranıyor) Studio Daire & Apart suan kaldigim evden ayrilmayi dusunuyorum.
ev arkadasi olarak gelmistim ve ev arkadasimin basina buyruk yaptigi isler fena halde canımı sıkmaya basladi.
azicik asim agrisiz basim modunda takilan bir adam oldugumdan tek basima 1+0 daire felan bakiyorum.
 
kistas olarak:
metrobus ya da metroya yuruyebileyim. esyali olursa cok super olur.
var mi dir bildiginiz?
 
ya da daha once adanadayken apartta kalmistim. 1+0 di. ama gelene gidene kimse karismazdi.
istanbulda boyle apart bilen var midir?
yanlis yerde ariyorsun 29/Eki/16 19:45
ltcelik forum folder Safra Kesesi İltihabı ve taşı Gençler geçen pazr günü mide ağrısıyla iki büklüm acile gittim .. Gastrit diye sallıyordu da doktor  ben dan dun deyince BT , ultrason derken safra kesesinde taş ve iltihap  çıktı..  Buca Seyfi Demirsoyda  yatıyorum...
İltihabın tdavisinden sonra ameliyat olacağım inşallah..
Bir açık ameliyat bir laparoskopik ameliyat var seçenek olarak.. 
Hangsini tercih etmek daha doğru olur..
Kimisi laporoskopikin ameliyat sonrası ağrısı daha fazla olur falan diyori..
Gizlilik : kimlik ifşaası
gecmis olsun, saglik tavsiyesini forumdan degil doktordan alalim 29/Eki/16 19:45
ZeNRoM forum folder En Ucuz Kargo Şirketi / İndirim Kodu vs.. Malüm kışımız gelmek üzere.. 
Bir kaç şehire kışlık bir şeyler göndereceğim.. ( İstanbulda iki ayrı adres bir de Mersin.. )
 
Otobüsle gönderemem. Karşı tarafın otogardan alma imkanı yok.. 
Her kargonun ortalama ağırlığı 30-50 kg arası.. 
Kargo fiyatları malümünüz..
 
En ucuz hangi kargoyla, nasıl yollayabilirim ? 
eski uye, genele acilmis konu 29/Eki/16 19:44
4eye forum folder asker kaçağı durumuna düşmek Merhabalar
Hacılar şimdi tecili kendi rizamla bozdurdum. Ocak 25 de gidecegim yer belli olacak en gec subat 5 te asker olacagim soylendi. Yalnız sahsi islerim ocak ayinda bitmezse bende subatta teslim olmayıp kacak durumuna dusersem teslim olduğum zaman hemen askere götürürler mi yoksa diğer celp dönemini mi beklemem lazim ? 
eski uye, genele acilmis konu 29/Eki/16 19:42
Durqrimast forum folder Cruiser Motor Önerisi Bütçe: 6.500 TL İşe gitmek ve haftasonları arkadaşlar ile gezmek için 6500 TL bütçe ile 2. el bir motor almayı planlıyorum.  Bütçem 2 farklı cruiser modeline yetiyor ve arasında kaldım, fikirlerinize saygı duyuyorum. Max bütçem 6.500 TL. 250'lik cruiser model istiyorum. 10 yaşını geçmiş 40 binkm üstü motor almak istemiyorum. Regal Raptor Daytona 250 

Çin Motoru
Güzel Görünüm
Custom Tasarım İmkanı
Yedek Parça Kolaylığı
Kronik şanzıman sorunu 
Arka lastik standart 160.

 

 
 
Falcon Freedom 250

Konda'da üretiliyor
Kaba Rus Görünüm
Custom için uygun değil.
Yedek Parça Sıkıntısı | Fabrika 2 ayda anca ve lki gönderiyor
Grenajlar plastik, elinize kalabiliyor. Fabrikadan gelmesi uzun sürüyor.
Hız ve benzin göstergesi çatlıyor ve bozuluyor.
Arka lastik 180. 2 iyi model lastik sadece uyuyor, fiyatı tuzlu.
eski uye, genele acilmis konu 29/Eki/16 19:42
SENAR1ST forum folder El yapımı motosiklet ruhsat ve trafiğe çıkış? Merhaba arkadaşlar az önce The Expendables'in motorlarını yapan türk başlıklı bi yazıda Tarhan  Telli'yi gördüm. Kendisi türk ve özel motorsikletler tasarlıyor. Forumlarda yaptığım araştırmalarda el yapımı motorsiklet yapıp ruhsat alamazsınız, TÜV'den geçemezsiniz, trafiğe çıkaramazsınız gibi şeyler gördüm. Net bilgisi olan arakadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum. Teşşekürler. eski uye, genele acilmis konu 29/Eki/16 19:38
Durqrimast forum folder Motor Alacagim Plaka Sorgulatma Arkadaşlar bir motor almayı düşünüyorum Yarın fakat fiyatı biraz düşük olması sebebi ile tereddutteyim. Ustaya gösterme şansım yok dinleyerek motoru anlamaya çalışcaz. Şaseye bakicaz falan da plakayi biri bizim için sorgulatabilir mi yada adamın önceki araçlarına bakabilir mi?
 
Plaka: 34ZTP13
Yer: Silivri
Motor: Regal Raptor Spyder 350
 
duble 29/Eki/16 19:38
Toplam 4567 kayıt