Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
rastafaryan forum folder Vücut geliştirmeye ilgili olanlar tavsiyeleri alayım. bugün itibariyle uzun zamandır hayalini kurduğum yapmak istediğim vucüt için spor salonuna başladım. hocayla görüşme imkanım olmadı henüz. çok hevesliyim hevesi kırılan bir insan değilim (bknz gitar çalmayı da bu şekilde öğrenmiştim). neyse konuya geliyim ne gibi tavsiyelerde bulunuyorsunuz elinizde güzel beslenme programı varsa alabilirim. kısacası yardımınıza ihtiyacım var mürid kardeşlerim. mevcut konulardan devam ediniz ya da ilgili forumlara danisiniz. 20/Nis/16 18:18
mizahi forum folder WhatsApp End-to-end Encryption 12 Nisan'da gelen guncellemedir. Bundan sonra WhatsApp'in iddia ettigine gore, kendisi de dahil hicbir ucuncu parti yazilarinlara erisemeyecek.
End-to-end encryption ile bu mumkun ama WhatsApp gercekten boyle bir seyi neden yapsin teror caginda
whatsapp-uctan-uca-sifreleme-217612 burdan devam edelim 20/Nis/16 16:40
Naruto forum folder jilet izi nasıl gecer arkadaşlar koldaki jilet izi nasıl gecer bunun herhangi bir yöntemi varmı dermatologa giderek. 20/Nis/16 15:36
scampjackal forum folder DJ Setup Tavsiyesi Merhaba,
Konu hakkında detaylı bilgim yok. Hobi olarak  başlangıç veya orta seviye bir setup arıyorum.
Pioneer,Numark bu konuda öndeler gibi duruyor.Ayırdığım bütce 1000 tl ye kadar.
Setup to Pc icin yazılım ve müzik seti önerilerinizede acığım.
Bu konuda destek ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Teşekkürler.
konuları uygun bölümlere açalım. 20/Nis/16 11:47
Yigit forum folder Avea 4 TL lazım Arkadaşlar bi yakınıma 4 tl lazım karşılığı 5 tl olarak ödeyebilirim. Ben turkcell olduğum için gönderemiyorum. Kendisi şehir dışınca acil biraz :)Yapabilecek olan pm atarsa sevinirim. yasaklı konu 20/Nis/16 10:47
DanqerLine forum folder 1Tb usb bellek 18 tl  970GB (PHONE+PAD+PC) USB  Cheapest USB 3.0    1TBUSB Flash Drive 970GB Pen Drive  1TB Pendrive  USB Stick 128GB Disk  Gift Gifts'ı beğeneceksin. İstek listene ekle!
 
http://www.wish.com/c/564f40637966d61447020b1c
Wish konusundan devam edecektim muridler gorsun istedim ihtiyaci olan varsa
http://www.tahribat.com/forum/anormal-ucuzluk-wishcom---smartwatch-1-smartp-217994 20/Nis/16 08:46
samato forum folder Wellbutrin olan alabilicek olan varmı ? Merhaba arkadaşlar wellbutrin ilacından olan varsa bana bir yazabilirmi bir ablamıza gidecek ilaç.Çantacı arkadaşlar yada çantacı tanıdığı olan varsa bi pm gelsin müridler.
Moderetore not ; Reçetesiz ilaçtır. Yasaklı filan değildir. Sadece türkiye piyasasında başka bir ilacın satılabilmesi amacı ile göndermiyorlar ülkeye. Biraz kalsa konu fena olmaz .)
yasakli konu 19/Nis/16 22:35
Vac forum folder İstenilen numaradan arama veya mesaj atma arkadaşlar önemli bi iş için istediğim numaradan arama yapmam gerekiyor. Çok ciddi bir iş . Bunu nasıl yapabilirim. forum aramasini kullanalim. 19/Nis/16 12:57
caglar99 forum folder İlginç bir soru. Selam mürid'ler. 
 
Bir soru soracağım. 10 sene önceki kız arkadaşınız evlenmiş boşanmış ve çocuğu var. seneler sonra geliyor ve diyorki "ben boşandım çocuğum var. senin olduğun şehire taşınayım, dükkan açayım. aynı evde oturalım yaşayalım." diyor. Üstelik bu kız sizin ilk aşkınız , ilk göz ağrınız... Siz olsanız ne yapardınız? (fikirlerinize ihtiyacım var. şuan bu olay var başımda. çok aşırı duygusal bir herifim. buraya danışmak iyi fikir gibi geldi)
 
Lütfen geyik muhabbetine çevirmeyelim.
boş muhabbet dönmeye başlamış 19/Nis/16 11:22
sahinka forum folder Adıma hat açılıp kapatılmış Merhaba,
Bu gün e devlete girdim herhangi bir borcum var mı diye 
şans eseri üzerime açılan hatları gördüm 2008 yılında aynı gün üzerime 7 tane hat açılmış her hangi bir borçları yok 
birisi 2009 da kapatılmış 2010 2012 diye gidiyo  bunlar bir sorun olur mu herhangi bir şey yapmam gerekir mi 
avea 6 hat  turkcell 2 hat açılıp 2 -3 yıl sonra kapatılmış 
Forum aramasını kullanalım ve konuları uygun bölümlere açalım.. http://www.tahribat.com/forum/haberim-olmadan-aveadan-uzerime-hat-acilmis-213875 18/Nis/16 17:19
KasiRGamsi forum folder Deep web te gezindiğiniz kullandığınız tavsiye edebileceğiniz siteler var mı ? Deep web te gezindiğiniz surf yaptığını,  kullandığınız tavsiye edebileceğiniz siteler var mı ?
 
Mod not: konu gizlilik gerektiriyor. 
underzero sildi. yayinlanan siteler illegal linkler icerdigi icin konu silinmistir. 18/Nis/16 11:07
AyTurk forum folder Şu adamı biri durdursun ! 2. Kez ZDF önünde  

Almanya'nın ikinci devlet televizyon kanalı ZDF'nin önünde yaptığı yayınla sosyal medyada alay konusu olan, A Haber'de yayınlanan Yaz Boz programı muhabiri Mevlüt Yüksel, yine ZDF'nin önündeydi.


Yaz Boz programı muhabiri Yüksel, 6 gün aradan sonra yeniden ZDF önüne gidip görüşme talebinde bulundu. Uzun süre bekleyen Yüksel kimseyle görüşemedi. Sosyal medyada alay konusu olan önceki görüşmeye de değinen Yüksel, kendisini eleştirenlerin "paralelci", "gezici" ve "PKK sempatizanları" olduğunu öne sürdü.
 
 

Mevlüt Yüksel, Gezi eylemleri sırasında Gezi Parkı’ndaki bir ağaçla ağaç röportaj yapmıştı:
Geçmiş olsun kızılağaç nasılsın? Hiç iyi değilim, bu olaylar beni yordu. Çok üzüldüm. Adeta kahroldum...
Tam olarak ne oldu? Günlerce eziyet çektim, biber gazı yedim. Solan yapraklarım, gaz nedeniyle erkenden döküldü. Kabuğum kurudu. Acıyı filizlerime kadar hissettim.
Çevreciler sana iyi bakmadı mı? Onların neresi çevreci! İlk gelenler iyi davrandı. Sonra gelen bir odun, gövdeme çivi çaktı. Babasının malıymış gibi gölgemi de 'Devrim Kıraathanesi' ilan etti.
Ne oldu o kıraathanede? Neler olmadı ki... Günler geceler boyunca marşlar söylediler. Çok gürültü yaptılar. Ama bazıları da başını bana dayayıp dinlendi. Ben en çok o gençleri sevdim.
Peki onlar da seni sevdi mi? Tabi sevdiler. Tabi araya karışan yaramazlar da vardı. İyi çocuklardan bana zarar gelmedi. Fakat bazılarından gerçekten korktum.
İyi ki yakmamışlar seni... Yanmadım ama çok bilye, molotofkokteyli yedim. Sinem delik deşik oldu.
Bunlar artık hatıra kalır sende... Ne hatırası, hepsini unutmak istiyorum. Günlerce dibime çişini yapanlar, bir şişe su bile dökmedi. En zoruma giden de bu oldu. Kanlı 1 Mayıs'ta bile böyle zulüm görmedim.
 
Kaynak: http://www.mynet.com/haber/guncel/a-haber-muhabiri-mevlut-yuksel-ikinci-kez-zdf-onunde-2410228-1
fazla haber konusu var 17/Nis/16 18:05
misterio_junior forum folder .. ..silermisiniz konuyu forum bug 15/Nis/16 23:48
C10H15N forum folder "500 Internal server error" hatası sorunu Arkadaşlar siteye girince 500 Internal server error diye hata veriyor cpanel'den hata loglarına bakıyorum şöyle bir yazı çıkıyor sorun nereden kaynaklı olabilir? 500
[Fri Apr 15 15:20:50 2016] [error] [client 176.234.118.21] SoftException in Application.cpp:603: Directory "/home/everestmt2/public_html" is writeable by group
konu yanlış yerde 15/Nis/16 15:50
GodKlaus forum folder Masaüstü Resimleriniz Neler Acaba Herkese Merhaba.
Koca günün büyük kısmını bilgisayar başında geçiriyoruz.
Defalarca masaüstüne bakıyoruz ve ne orda ne resim koyduğunuzu merak ettim :)
Büyük ihtimalle modlar tarafından " boş konu " diye nitelendirilip silinecek ama olsun :)
Şu sitenin çok ekmeğini yedim http://alpha.wallhaven.cc/ 
Yukarıdaki site+18 de dahil olmak üzere her türlü resim içerir bunlardan korunmak için arama yaptıktan sonra eğer açıksa "SKETCHY" butonunu devreden çıkartın.
Neyse konumuz masaüstü resminiz ne :D Eğer konu silinmezse devamında "Rainmeter" nasıl kullanılır ve kendi kullandığım dosyalarımıda paylaşabilirim :)
Önce ben başlıyorum : http://alpha.wallhaven.cc/wallpaper/164163 
 
 
 
 
 
 
klasik her yıl açılan konulardan biri. forum aramasında zilyontane sonuç var. 14/Nis/16 21:18
GM_HACK forum folder 3 iPhone 6S dolandırıcılık devamı.. beyler konuyu anlatmıştım biraz dolandırıldığımız İPhonelar vardı dün sahte attığımız ilanlardan birine takıldı tekrardan buluşma ayarladık sivil polislerle ele geçirildi baya kişileri dolandırmış İstanbul'dan Bursa'dan Tekirdağ'dan daha sonradan karakolda aldığı telefonlardan biri elinde kullanıyordu onu geri aldık telefonda baya bilgileri var sahte Çek'inden tutun baya dolandırıcılıktan işleri var hesap numarasına kadar tüm hesapları ortaya çıktı ve telefon elimizde zarar verdiği tüm kişileri hemen hemen arıyoruz şikayetçi olmaya devam etmeleri için olaylar bu şekilde devam etmekte haber vermek istedim  update icin yeni konu acilmaz onceki konundan devam et. ilk mesaja guncellemen eklendi. 14/Nis/16 17:17
zeybekustasi forum folder silinebilir silinebilir.  sahibi içini silmiş zaten 14/Nis/16 16:40
C-force forum folder Temel İle Dursun İstanbulda Filmi ? Merhaba Müridler,
Sinema Zamanı Geçmiş Yetişemedik internettede aradım ama bulamadım varmıdır elinde linki olan yada izleyebiliceğim bir link ?
filmin fragmanı ;
http://www.youtube.com/?v=42DXRWHqEE
edit video olarak ekleyemedim :) modlar düzenlerse sevinirim
?? 14/Nis/16 08:27
UmutxTR forum folder Renegadealien'den Satılık Otomobil Ankara lokasyonlu satılık dizel otomatik araçlara bakarken denk geldim.
Buyrun ilan
 
Hayırlı satışlar rene...
 
konuda indirim olmadığından dolayı silinmiştir. 14/Nis/16 00:04
NewwarrioR forum folder Hocalar Galatasaray - Fenerbahçe Maçı için link varmı ? Merhabalar çok fazla futbol maçı izlemediğim için lig tv almıyorum şuanki maç için linkiniz varmı acaba?
Teşekkürler.
İllegal konu 13/Nis/16 20:08
ozgunlu forum folder Ücretli numara bulma Birinin numarası lazım. Bulabilene 100 lira ödeme yapıcam.
 
Konuyu silen mod' a inciler :
- At, eşek, iguana ya da hesap falan satmıyorum.
- Konu gizli, kimse görmez, korkma.
- Ücretsiz istemiyorum, alışveriş yapıcam. 
 
Konuyu silen mod' a not :
- Halden anlamak lazım bazen
 
Konuyu silen mod' a not : 
- Delete folder log' a log olarak yasaklı konu yerine kuralı koyarsan hatamızı anlamış oluruz.
 
Yasaklı konu 13/Nis/16 14:54
ozgunlu forum folder Ücretli numara bulma Birinin numarasını bulmam lazım. Kendi vermiyor lavuk.
100 lira veririm bulana
Yasaklı konular.. 13/Nis/16 14:45
Nautilus forum folder 1.000 adet Flash Bellek içine Seri Dosya Kopyalama Selamlar,
1.000 adet Flash belleğim var, bir adet klasörü seri şekilde nasıl kopyalayabilirim? 
USB Çoklayıcım var. 
konuları uygun bölümlere açalım ve dosya boyutu,Bellek hızı vb. bilgileride ekleyelim. 13/Nis/16 13:37
DanqerLine forum folder Ttnet Full Datalar İl İl Tek Tek ttnet müşterileri full dataları il il parça parça adres,telefon ve mail bilgileri arşivlik full data
Paylaşımı beğenen arkadaşlar alttaki linke tıklayıp yıldızlı yorum yaparsa ve konu altında belirtirse hemen link yolliyayım toplamda 1gb full
TIKLA YORUM YAP
İÇERİK CAPS

 
hocam paylaşmak istiyorsan konuyu tekrar açarak, bir karşılık bekleden* paylaşımını yapabilirsin. 12/Nis/16 14:59
AntiSeptiK forum folder Küçük bir rica ( anket ) selam dostlar!
şöyle bi anket var da bi tıkınızı esirgemeyip oyunuzu 
* Jackspot- aint talk about love * 'a basıp gecersenız cok memnun ve mutlu bi mürid olabilirim.
Link
 
şimdiden zahmet edip oy veren herkese teşekkürler. :)
yasak be guzelim 11/Nis/16 23:46
Toplam 4558 kayıt