Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
CISSP forum folder Sunucu Saglayacak Yardım Edecek kimse varmı ? selamün aleyküm yurtdışı sunucu saglayacak yardım edecek kimse varmı ? detaylı açıklamayı kendisine yapacagım kısaca bahsedeyim 1 sitenin sunucusundan bütün setleri çekecegim daha önce kendim çektim HDD de var ama upload etmesi uzun sürer onun için sunucudan çekip belli bir yere upload edip isteyen herkes için aktifleştirilecektir site; sanalogretim sunucu saglayacak arkadaşa laptopa baglanıp daha detaylı bilgi verebilirim. gerek kalmadı 30/Mar/20 14:36
TiThousand forum folder Tahribat (WhatsApp & Telegram) Son zamanlardaki saçmalıklardan ötürü bir çok farklı grupta sinerji oluşmuyor. Tahribat'ta şöyle kaliteli zamanların geçirilebileceği bir grup fikri nasıl olur? konu acmak bedava, mesaj yazmak beles. 26/Mar/20 01:14
balbazar forum folder Yolda Iphone 8 Buldum Evet Şuan Kapalı vaziyette duruyorNe yapabilirim bununla :) admin konusu 22/Mar/20 22:53
arkinfes forum folder google yorum ricası Herkese selamlar,
perder uzun yıllardır kuyumculuk yapıyor kentsel dönüşüm nedeniyle dükkandan çıkartıldı yeni dükkana geçti sizden ricam aşağıdaki linkten 5 yıldız yorum yapabilir misiniz? 
Göksu Kuyumculuk olana yapılacak
konu kilit. konuya ilk cevaptaki nedenden dolayı. hatta silinebilir
under sildi. istek uzerine. 18/Mar/20 14:09
RETRET forum folder Bir Günlük Klordioksit Hazırlama ve Kullanma Yönergeleri Gereken Laboratuvar malzemeleri:
 
1- maske (çok miktarda yaparken klordioksit gazını koklamayın diye...) işi yaparken cam açık olsun.
2- eldiven (işin içinde kimyasal varsa zararsız da olsa takın)
3- sallanmaz düz zemin
4- 600ml beher (cam olsun)
6- kavisli shot bardağı (barlardaki küçük shot bardaklarından) cam olsun bunu iki kimyasalı el değmeden karıştırmak için kullanacağız.
7- hassas kuyumcu tartısı
8- 2 adet damlalık (sodyum klorite asit damlatırken kullanacağız cam olması tercih edilir yoksa plastik de olabilir)
9- gözlük takın, kesin bir mal o asidi gözüne kaçıracak...
10- 240ml ağzı geniş çevirmeli kapaklı cam bu şişenin ml göstergesi olmalı1 (biberon da olabilir)
11- derece ayarlı laboratuvar tipi ocak.
 
Gereken Kimyasallar ve Eldeleri
1- yüzde 5 sıvı hazır halde hidroklorik asit % 5HCI (hazır alın)
2- yüzde 80 pul (toz) sodyum klorit bakın dikkat edin sodyum klorit alacaksınız klor değil! klor alırsanız götünüze girer.
3- damıtılmış saf su, aletini alıp kendiniz de yapabilirsiniz ya da hazır alabilirsiniz. bir kaç litre alın dursun.
 
Amaçlar:
1- Sıvı sodyum klorit elde etmek
2- Elde ettiğimiz sıvı sodyum klorit ile hidroklorik asiti karıştırarak klordioksit elde etmek
3- Klordioksiti suyla seyretlerek gazın kaçmaması için ağzı kapalı hazneye almak
 
Yapılışı:
1- Sıvı Sodyum klorit eldesi:
    a. yüzde 80 toz sodyum kloriti açıyoruz, hassas tartımızı boş kabı üzerine koyarak çalıştırıyoruz böylece kabın ağırlığını almadan tartma yapacak şekilde tartı kendini ayarlıyor.
    b. 154 gram toz sodyum klorit tartıyoruz,
    c. 600ml beherin içerisine 400gr (400ml) damıtılmış saf su döküyoruz
    d. 600ml beherin içerisindeki 400gr damıtılmış saf suyun üzerine b. maddesinde ayırdığımız 154 gram toz sodyum klorit i ekliyoruz. plastik bir çubuk ile karıştırıyoruz.
    e. derece ayarlı ocağımızı 110f  yani 43c (43 derece) ye ayarlıyoruz. ocağınızda f yazıyorsa fahrenhayt c yazıyorsa derece şeklinden gösteriyordur. d. maddesini uyguladığımız içi dolu beherimizi ocağımızın üzerine alıyoruz.
    f. e maddesine göre ayarladığımız ocağımız 30 dakika boyunca çalışıyor ve sıvımız bulutlu görünümünü şeffaf hafif sarımsı bir görünüme bırakıyor yani beherin bir tarafından bakınca karşıyı görebiliyoruz. ve ocağımızı kapatıp sıvı sodyum kloritimizi alıyoruz. %22,4 oranında sıvı sodyum klorit elde ettik.
 
2- Sıvı Sodyum Klorit ile Hidroklorik asitin karıştırılması (yoğun klordioksit eldesi)
    1. kavisli shot bardağını önünüze alın.
    2. hazırladığımız %22,4 oranındaki sıvı sodyum klorit den damlalık ile 1 damla (bir damla) alıp kavisli shot bardağının içine damlatıyoruz
    3. %5 hidroklorik asitten ikinci damlalık ile 1 damla (1 damla) alıp kavisli shot bardağının içine damlatıyoruz
    4. bu iki sıvıyı solumadan kavisli bardağı hareket ettirerek karıştırıyoruz, 30 ile 45 saniye arasında sıvının rengi sarı yeşil arası olacaktı bu sıvımızın klordioksit üretmeye başladığı anlamına geliyor.
SAKIN İÇMEYİN!! DAHA BİTMEDİ AĞZINIZ GÖTÜNÜZ YANAR MAYMUN OLURSUNUZ!!
 
3 - 240ml ölçülü ağzı kilitli şişe (biberon da olur) önünüze alın, klor dioksiti bunun içine dökün, shot bardağının içine saf suyu yarıya kadar dökün bardakta kalıntı kalmasın hepsini almış olun zaten damla damla hazırlanan şeyi heba etmeye gerek yok, shot bardağının içindeki suyu biberona dökün, şimdi 240ml dolana kadar damıtılmış saf su ile doldurun.
 
4- KULLANIMI!
İlk defa klordioksit kullanıyorsanız kürünüz saat başı 30ml dir, yani şişedeki 240 ml yi 8 saatte tüketeceksiniz. Her 30ml saf su klordioksit karışımını 100ml suya katarak içeceksiniz. Şişeden içmeyeceksiniz.
 
SORU VE CEVAPLAR:
1. sodyumklorit yerine sodyumklorür yada sodyumklor kullanabilirmiyim?
    HAYIR, vücudunuzu zehirlersiniz.
2. seyretlmeden içsem olur mu?
    HAYIR, kusarsınız ve oral yollu zararı olabilir.
3. Doz artırımı nasıl olacak?
her hafta 1 damla fazla eklenecek, örneğin 1. hafta her gün 240ml su 1 damla klor dioksit kullanıyorsak 2. hafta her gün 240ml su 2 damla klordioksit kullanacağız.
4. Mide bulantısı yapar mı?
   YAPABİLİR, özellikle doz yükseltmelerde mide bulantısı görülebiliyor o yüzden damla damla yükseltiyoruz ve damla damla düşürüyoruz kanser tedavisi görmüyorsanız 10 damlanın üzerine çıkmayın. 10 damladan geriye doğru 1 e dönüp tekrar yükseltmeli alçaltmalı devam ediyoruz.
5. Bunu kimler kullanıyor?
  SITMA, AĞIR GRİP, ÜST SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONLARI, ENFEKSİYONA BAĞLI GEÇMEYEN YARALAR, YÜKSEK ŞEKER SONUCU KILCAL DAMAR PATLAMASI YAŞAYANLAR, STEROİD KULLANAN SPORCULAR.
6. ÇALIŞMA MANTIĞI NE?
  Bağışıklık sistemine dokunmadan ve vücutta zararlı kimyasal bırakmadan virüs ve bakterileri öldürüyor.
7. BUNUNLA LAVMAN YAPANLAR VAR NEDEN YAPIYORLAR?
 Candita mantarını öldürmek için.
8. Hiv'de ne amaçla kullanılıyor?
   Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için.
9. Steroid kullanan sporcular hormon kürleri sonunda neden bunu kullanıyor?
   Karaciğer ve akciğerde oluşmaya başlayan patojenlerin oksitlenmesi için.
 
UYARI: HİÇ BİR SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM. PAYLAŞILMASINA DAĞITILMASINA VE ÇOĞALTILMASINA MÜSADEM YOKTUR.
 
HAZIR SATILAN KLORDİOKSİT SIVILARI ALMAYIN, YUKARIDAKİ PROSEDÜRÜ TAKİP EDEREK ELDE ETTİĞİNİZ KLORDİOKSİTİN ÖMRÜ YALNIZCA 24 SAATTİR! BU HUSUSTAN PARA KAZANMAYA ÇALIŞANLARIN TÜMÜ DOLANDIRICI.
 
 
 
 
under sildi. Hastalik vs konularda tavsiye yerine doktora gidilmesini öneriyoruz. Bu tip kimyasal kullanim ve evde yapilabilecegi söylenen tehlikeli maddelerin burada yayinlanip muridlerin kendilerine zarar verebilecegi ortam olusmasini istemiyoruz. Lutfen hastalik vb durumlarda bu tip ilaclari evde yapmak yerine doktor veya saglik kurulusuna basvurunuz. 17/Mar/20 16:26
italyan forum folder Acil Durum Yardımlaşma Grupları Kurulması Önümüzdeki günlerde ne olacağı belli değil. Herkes kendi canının derdine düşebilir. Birbirimize yardım etmemizi gerektirecek durumlar oluşabilir. Şehirde olan biteni birbirimize aktarmamız gerekebilir.  İl-İlçe bazında telegram grupları vs. kuralım mı ne dersiniz?  yasak 16/Mar/20 23:30
mustafa58 forum folder Tek kullanimlik tulum Hocalar merhaba,
bildiginiz üzere hem tekstil hem kargo isleriyle ugrasmaktayim. Suanda virus nedeniyle tek kullanimlik tulum urettiriyoruz basta çin daha sonra ise israile satışlarımız mevcut devletimiz disariya cikisi engelledi. Elimizde sinirsiz stok mevcut tek tek degil toplu almak isteyen olursa yardimci olurum. N11 trenyol da da basladik ürünler 55 60 gr arasidir m l xl beden mevcut dilerseniz kendi markaniz adinada üretim yaptirabilirim. resimleri sonra yüklücem mobilden yaziyorum
 
tekrar 09/Mar/20 20:01
underzero forum folder Excel makro sayfa tasima/kopyalama Bir test1.xlsm isimli dosyada bulunan sayfa1 ve sayfa2 isimli sayfalari baska bir excel dosyasina test2.xlsx (makrosuz) olarak kaydetmek istiyorum.
Bayaa bi kod inceledim aklimda kalanlarla ama excel üzerinde yapmak istediklerimi yapabildim (örnegin bir sayfayi oldugu gibi formuller olmadan deger ve formatiyla kopyalamak, isim degistirmek vs vs)
ama iki tane excel sayfasini baska bir excel sayfasina kopyalamayi halledemedim.
sayfayi tasirken sayfa ismini o günki tarih ile yazsa süper olur.
Ornegin. test1.xlsm deki sayfa1 isimli sayfanin ismini tasirken sayfa1-08.03.2020 olarak degistirsin.
Bir sekilde hallettim ama ismini o günkü tarih ile degistirme ve bildiginiz sayfa kopyalama makrosu bilen varsa yazarsa sevinirim :)
under sildi 08/Mar/20 23:21
end forum folder Vodafone'lu olup internete ihtiyacı olanlar Vodafone'lu olup bana internet gerek diyen arkadaşlar numaralarını ve self servis şifrelerini pm atsınlar.
Self şifre için S yazıp 7000'e sms atabilirsiniz.
 
under sildi. 07/Mar/20 22:43
end forum folder çoklu gitti silbeni cift konu 07/Mar/20 08:05
maniacrelax forum folder Türknet Bağlatmalımıyım Merhabalar aramızda türknet kullanan varmı varsa faydalara zararları varmı 
başka firmadan tahhatütümü iptal edersem karşılıyorlarmı fesih bedelini
Konuyla ilgili başka konuya rastladım 03/Mar/20 17:47
d3lete forum folder silinsin iptal under sildi 29/Şub/20 13:52
spear forum folder Facebook Video Kaldırtma - slinebilir ... admin konusu 21/Şub/20 23:06
orheyn forum folder r10.NET üyeliğim sebepsiz banlanmış? Evet başlıkta belirttiğim gibi neredeyse 2 yıllık üyeliğim vardı ve iki gün önce sebep söylemeden ban yediğimi görüyorum. Genelde alıcı konumundayım ve herhangi bir olumsuzluk yaşamadan normal ticaretimi yapan biriyim. Herhangi bir tanıdığı olan var mıdır? bizi ilgilendirmeyen konu? 12/Şub/20 10:57
myblackworldweb forum folder Sıfırdan flutter eğitim seti Arkadaşlar bu ara fluttere gireyim diyorum. Tek bildiğim dil php. Sıfırdan başlayacağım için kim iyi anlatıyor kim kötü bilemiyorum. Udemmy de birkaç tane türkçe eğitim var fakat sadece ben öğrenmeyeceğim. Eşim de başlayacak. Onun daha önce hiç tecrübesi yok. Bu sebeple sıfır birine anlatmalı. Ne önerirsiniz? Birkaç kurs almak istemiyorum. İyi anlatan kim varsa ondan alöak istiyorum kursu.
Özet: sıfırdan flutter öğreten udeemy kursu arıyorum
Aranan kurs bulundu
_________________________________________________
Edit:
Arkadaşlar Eğer siz de sıfırdan flutter-dart öğrenmek istiyorsanız gelin birleşelim zincir oluşturalım. sonra o zincirler .... :)
Eğer sıkılmadan bıkmadan devam edebilecekler varsa bir grup oluşturalım ve şu işin üzerine gidelim. 
Kısa sürede toplantı yeter sayısına ulaştık. Yeni gelecek olan arkadaşlar bir sonraki treni beklesinler
Katılanlar : 
@myblackworldweb
@ilteris
@Https
@MhmdAlmz
@adamhakli
@dupi
@tahta
@night_judge
@banneduser
@yazilimci
@unbalanced
-----------------
 
diğerlerine örnek teşkil etmesin 08/Şub/20 01:10
Mylitta forum folder 20 Saattir Açım Merhaba arkadaşlar, 20 saattir açım yemek yiyecek param yo.. şaka şaka. size farklı birşeyden bahsetmek istiyorum.
eski konularımdan hatırlayanlar olacaktır, biraz fazla kilom vardı. Ben diyet yapamayan biriyim, ondan azcık ye bundan birazcık ye.
Kafam güzel olunca önüme alıp kova kova yiyordum. O yüzden farklı birşey olmalı farklı birşey olmalı derken, aralıklı oruç denilen zımbırtıyı 
buldum. Günün 8 saati yemek yiyor, 16 saat aç kalıyorsun. Ben sabah 10.00'da yemeye başlıyorum, 18.00'den sonra yemiyorum. 
18.00'den sonra yalnızca su ve şekersiz çay kahve. Açlık bastırınca suya abanıyorsun, geçiyor gidiyor.
Bir de bunun en büyük faydası, açlığın hücreleri ketozise sokup, hücreleri temizliyormuş vs. deneyen eden var mı?
117 kilodan başladım. 99 kiloyum şuan.
keywords : intermittent fasting,aralıklı oruç,ketosis 
under sildi. saglik konusunda yanlis bilgilendirme mesajlari olabilir. lutfen doktor harici kafaniza göre ilac kullanmayin. 04/Şub/20 00:49
akifoloji forum folder Numaradan İsim Abilerim selamlar. Burada bu konuları açmayı sevmiyorum ama 05534583155 bu numara hakkında bilgi edinebilir miyiz acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim. yasakli konu. 20/Oca/20 14:58
rahmandaburda forum folder Bilgisayarı Paylaşıma Kapatmak Bilgisayarı kurcalarkerken, Bilgisayar Yönetimi Paylaşım bölümünde bütün disklerin ve Admin olayının bile paylaşıldığını gördüm. İnternet de aradım böyle bi konu gördüm, Bu Forum da aradım bulamadım. Neden paylaşılıyor ki bu diskler. Ben Kapattım gitti, İsteyen kapatsın. Yapılışı da aşağıda;----------Pek çoğumuz antivirüs uygulamaları ile ya da Windows’un güvenlik duvarı aracılığıyla bilgisayarımızdaki paylaşımlara izin vermediğimiz kişilerin erişmesini engelleyebilmekteyiz. Lakin güvenlik duvarının kapalı olduğu ve bilgisayarımızda herhangi bir antivirüs uygulamasının getirdiği güvenlik duvarı bulunmadığında paylaşımlarımız aynı ağ ve çalışma grubu içerisinde yer alan kullanıcılar tarafından görüntülenebilmekte ve hatta bu dosyalara iznimiz olmadan erişebilmekteler. Bunun önüne geçebilmek için ufak bir batch dosyası hazırlayıp paylaşımlara izin vermemek elimizde. Aşağıdaki adımları sırasıyla izlediğimizde bilgisyarımızda bulunan paylaşımlar diğer kullanıcılar tarafından erişilemeyecek duruma geleceklerdir.
1- Başlat / Çalıştır yolunu izleyin ve kutucuğa CMD yazıp enter tuşuna basın.
2- Ms-dos komut istemcisi açılacaktır. Bu ekranda net share yazıp açık paylaşımları görüntüleyebilirisiniz. İçerisinde $ işareti geçen tüm kayıtlar paylaşıma açık disk bölümlerini gösterecektir.
3- Paylaşımları kapatmak için Not Defteri’ni açıp aşağıdaki kodları oraya yapıştırın.
@echo offnet share c$ /dnet share d$ /dnet share f$ /dnet share g$ /dnet share h$ /dnet share e$ /dnet share admin$ /dnet share IPC$ /d
4- Dosyayı kaydedin ve uzantısını .txt den .bat a dönüştürün.
5- Dosyaya çift tıkladığınızda vermiş olduğunuz komutlarla beraber yukarıda girdiğiniz c, d, e, f, g, h  sürücüleri paylaşıma kapatılacaktır.
6- Yaptığınız işlemi sınamak için Başlat / Çalıştır yolunu izleyip tekrar CMD komutunu yazarak MS-Dos komut istemine erişin ve orada tekrar net share komutunu uygulayın. Paylaşımlarınızın kapatıldığını göreceksiniz.Edit:Bi süre sonra disk paylaşımı geri geldi. Ama admin ve ipc silindi. Bakarsın yine geri gelir.
Paylaşımları kapattım, Bi süre sonra Yine eski haline geldi. Belki daha güncel bi konu açılabilir. 19/Oca/20 17:42
KaptaN forum folder 112 muhabbeti Gece yarısı tuvalete kalkan bir adam lavaboya giderken evin içindebirinigörmüş ve bu kişiye yumruk atmış Meğerse gördüğü aynadaki yansımasıymış.Yumruğu aynaya gelincekesilenelikanamaya başlamış.Gürültüye eşi uyanmış ve Eşinin elini görüncekoşmuşalkollü Pamuk yapıp eşinin yarasına basmış.Adamın açık,kanayan yaralası alkolle daha da acımış ve adamsinirlenerektuvalete atmış pamuğu.Sonra sıkıştığı için tuvalete oturmuş bu aradada birsigara yakmış.kibritini de tuvalete atınca poposu alkollü pamuklatutuşmuş.Can havliyle fırlayınca kafasını banyodaki dolaba çarpmışkafasıda kanamaya başlamış.adamı yüzü koyun yatıran eşi 112 sağlıkservisiniaramış.Gelen 112 ekibi karşılarında eli kesik, poposu yanık, kafasıkanayanbir adamı görünce şaşkın bir şekilde adamı apartman dairesindenindirirkenmerdivenlerde olayın oluşunu sormuşlar.Olayları anlatan hastayıdinleyincegülme krizine girip sedyeyi ve adamı düşürmüşler.yeni bir 112getirmişlerki böylece adamı hastahaneye götürmüşler .Adamı ziyaret edenyakınlarınaeşi hastahanede sakın nasıl olduğunu sormayın diye sıkı sıkı tembihediyormuş... ahhhahahah kendi istegi harbiden cok kotu konuymus :D 05/Oca/20 08:11
C_e_Z_a forum folder Son gelişmeler 3. Dünya savaşının fitilini ateşler mi? Selam arkadaşlar,Şuan sosyal medya da , neredeyse her ülkede kendi dilleriyle " üçüncü dünya savaşı " etiketleri açılmaya, liste başı olmaya başladı.Kanallarda ( özellikle yabancı ) , haber içeriklerinin tamamı İran'lı generalin öldürülmesi ile alakalı nerdeyse.Ne oluyor böyle ?2. Dünya savaşıdan sonraki olaylara kıyasla ,ilk kez bu kadar yaklaştı Dünya bir savaşa :/Siz ne düşünüyorsunuz ? Ne olur, Türkiye'nin duruşu ne olur? Not : 2018 itibari ile, birçok alanda gördüğüm bir kanı var; Dünya savaşı çok yakın!  Aramızda tartışalım, konu gizli. gundem konusundan devam 03/Oca/20 18:55
wh0 forum folder Porno'larınızı IPFS'e yükleyin. Porno'larimi nerede depoluyacagim acaba diye kara kara dusunmenize gerek yok hojalar.
IPFS protokolu sayesinde pornolarinizi blok zinciri uzerinde hicbir ucret odemeden sonsuza kadar tutabilir,
IPFS hash'ini unutmadiginiz surece de pornocuklariniza erisebilirsiniz. Balik hafizalilar icinde IPNS oneriyorum.
Detaylar,
https://ipfs.io
under sildi. 03/Oca/20 11:26
unbalanced forum folder TC Kimlik Numarası Gerekiyor Selamlar
Arkadasim bir arac satin alacak (bi türlü alamadi). Bu konuda https://www.tahribat.com/forum/2-el-arac-satin-alinirken-ne-gibi-sahtekarliklarl-244040/3#msg3078024 mürid bi site paylamis hasar kayitlariyla ilgili ama adamin TC'si lazim. Arkadas da adamdan direk isteyemem dedi. Bu ortaliga yayilmis mernis DB den bir sey bulabilir miyiz?
Bende DB var, mysql'e cevireyim dedim 2 günde ceviremedi nedense öyle kaldi ben de cloud'a attim :) Bu db'yi acan arkadas varsa bu sahsin TC kimligini bana iletebilir misiniz?
Sefer Çetin
Suan mus'ta yasiyorlar ama Bursa'da da ikamet olmus olabilirler daha bu db yayilmisken. Yardimci olabilirseniz cok makbule gecer.
sikintili ve yasak konu 02/Oca/20 06:28
sansar55 forum folder konu kapandı. ....
 
 
sahibinin isi gorulunce temizleyerek cop haline getirdigi konu 30/Ara/19 08:09
u235 forum folder whatsappla alakalı soru Dün beni bi numara aradı. Numarayı ekleyip whatsappa baktım. Haziranda ve aralıkta güvenlik numarası değişti diye yazıyor o kişinin konuşma ekranında. 
 Ben daha önce bu kişiyle konuşmadım. Şimdi bu bilgiler ne oluyor? Bu kişinin ben rehberinde kayıtlıymışım hazirandan beri mi demek?
istek uzerine. under 29/Ara/19 14:13
Seminerist forum folder neyse konu boka sarcak under sildi. 28/Ara/19 22:13
Toplam 4558 kayıt