Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
Atlas forum folder R10 Davetiye ? Arkadaşlar elinde r10 davetiyesi veya üyeliğini satacak olan varmı ücreti mukabilinde olan varsa pm lütfen. yasak 18/Oca/16 23:35
GusFring forum folder Sözleşme Bitmeden Evden Çıkmak Eylül ayında kira sözleşmem bitiyor fakat Haziran ayında arkadaşımın boşalttığı eve geçmeyi düşünüyorum, sözleşmem bitmeden evden nasıl çıkabilirim, birisi 1-2 ay önceden ptt'den evden çıkacağına dair posta yollaman gerekiyor dedi bu işin gerçeklik payı nedir ne yapmam gerekir ? konuları uygun bölümlere açalım 18/Oca/16 22:24
Atorgani forum folder İş arıyorum merhaba ben 22 yaşındayım Dış ticaret ve gümrükleme mezunuyum şuan Kamu yönetimi 3.sınıftayım istanbul ümraniyede yaşıyorum uzun süredir iş arıyorum  
ileriye dönük iç aramaktayım yardımcı olabilicek olan abiler var mı cv gönderebilirim 
yenisin ama forumda hangi konuların nereye açıldığına dikkat et. 18/Oca/16 22:23
ersn forum folder 4 gün oldu kargomu getirmiyorlar. Perşembe günü kargo bursa ya gelmiş , bugün pazartesi hala kargomu getirmiyorlar. Bende gidip almıyorum. Sizce mahkemeye versem kazanırmıyım , mahkemeye vereyim mi ? Konuları uygun bölümlere açalım. 18/Oca/16 16:04
ReyiZ forum folder Merkezi sistem sorun Merhaba hocalar,
Şimdi apartmanda merkezi sistem mevcut ancak elektrikler gidip geldikten sonra herkesin yayını gidiyor.Sonra çatıya çıkıp cihazın fişini çıkarıyorum yaklaşık 5 saniye bekliyorum takıyorum düzeliyor.Dün de kar yağdı tüm kanallar gitti yani yine aynı sorun oldu.Sizce bu sorun neyden kaynaklanıyor.
Konuları uygun bölümlere açalım. 18/Oca/16 13:18
Ryans forum folder İstek Alınık ilaç hocalar merhaba. 
bir onceki konumda belirtmistim tai mülakat falan filân. neyse fazla derine inmeden ordan iş beklerken önüme başka bir fırsat çıktı ve kalktım istanbuldan ankara eryamana yerleştim. burda işe girdim. bi ev tuttum. suanlik eşyam yok baza yatak sadece bana yetiyor. 
esas konuya gelecek olursak. şu aralar fena kafam bulanık ailevi sebeplerden dolayi filan. bu durum iyice kötüye gidiyor . dediğim gibi yeni işe girdim ve yoğunlaşmam lazim sadece işe. Son zamanlarda fena unutkan oldum ve herseyimi kaybediyorum. anahtar cüzdan para filan ya koyduğum yeri hatirlamiyorum yada bir sekilde kaybolup gidiyor. 
dert dinlemek isteyen yada yakin cevrede oturanlar var ise her türlü ortama girerim no problem. alkol sıkça kullaniyorum.kendimi alkolik görmüyorum ama daimi içiciyim. başka yollarda açık.. 
neyse sadede geliyim internette araştırdım ritalin diye bir ilaç var. bunu parasiyla yada hayrina verebilecek bulabilecek bir muridimiz cikar mi acaba ? başka biyere böyle bir istekde bulunamayacagimdan burdan istemek aklimageldi.mazur görün beni.  
saglicakla kalın. 
bu tür ilac konuları yasak. sorunun varsa doktora git ilaç yazdir 17/Oca/16 22:17
nukeshore forum folder Google arama sonuçları kaydetme Googleda arama yaptığım kelime veya görsel ile ilgili sayfa adresini ve yanında sayfada bulunan görselin linkini excele aktaracak bir program var mı? 
Google arama sonuçlarında ilerlerken arada guvenlik kodu istiyor robotmusun diye. o sorunu aşmak için gerekirse ben manuel ileri diyeyim surekli ama açtığım istediğim verileri otomatik excele atsın.
Bu işe yararyan bi program var mı?
konuları uygun bölümlere açalım 17/Oca/16 18:45
my4 forum folder Satılık Iphone 5s  
 
 
genele açılan konu 17/Oca/16 17:25
Carlsaganandcat forum folder Ad ve soyadından bir adamı bulmak - TBT hafiye ekibine rica Müridler bu arkadaşla alışveriş yaptık ama aradan zaman geçti ve aldığım şeyde bozuldu, şimdi bu çocuk çıktı gitti telefonu da yok sadece adı soyadı var numarasını nasıl buluruz bunun bir el atın bulalım epey e para verdik.
 
tek bilgi şu profil; 
https://www.linkedin.com/in/h%C3%BCseyin-uysal-39246451?authType=NAME_SEARCH&authToken=f_mG&locale=tr_TR&srchid=2854675761452971499547&srchindex=1&srchtotal=95&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A2854675761452971499547%2CVSRPtargetId%3A183272222%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3Atrue%2CauthType%3ANAME_SEARCH
yasak 16/Oca/16 21:24
DanqerLine forum folder cyber-warrior üyelik isteyenler cyber-warrior.org
bu sitede bi hesap buldum 10 hakkı vardı kendime yolladım 9 kaldı merak eden varsa siteyi 9 kişiye kefil olabilirim :) 
hocam biz wc ye istedigimiz zaman giriyoruz. 16/Oca/16 19:01
my4 forum folder R10 davetiyesi atabilecek var mı? Çok lazım hocalar Bu tür konular vallahi yasak hocam. 16/Oca/16 10:56
ExpirE forum folder Acil Hocalar otobus bileti falan kampanya bilen yada indirimi kodu zarti zurtu birseyi olan varmi.
Butunlemeden tek dersi vermem gerekiyor. Hoca gel gir sinava dedi aynilarini sorucam dedi ama cepte para yok. Git gel istanbul trabzon bileti alicak param yokamk okul uzuyacak bu yuzden cok mutsuzum.
Bilet promosyon indirim birsey bilen varsa yazsin ya elimde 2 tane domain var zor gunler icin satarim diyordum bu guneymis gameolog.com ve 720pfullfilm.com 
böyle konu başlığı olmaz 16/Oca/16 02:26
Castaway forum folder MİT - Milli İstihbarat Teşkilatı Arkadaşlar merhaba,
Son günlerde anlamsızca MİT'na merak saldım. Nasıl işler, filmlerde ki gibi midir, ayrıcalıkları nelerdir, nasıl girilebilir, aranılan nitelikler nelerdir, özel eğitimleri var mıdır vs.. Bu ortamda bu konuyla ilgili bir çok bilgisi olan arkadaşların olduğunu düşünüyorum. Bildiğiniz şeyleri merak ediyorum.
Ayrıca bu konuyla ilgili önerebilceğiniz filmler varsa da izlemek isterim.
Teşekkürler.
istek uzerine. under 14/Oca/16 22:08
BLank forum folder kapanamayan siteler Şimdi baya baya porno siteleri var ve kapanmıyor ne yapsa kapanmıyor telifli videolar falan 
 
nasil oluyor bu?  bir şekil engelleniyor fakat kapanmıyor bunun için neler yapılıyor?  gizli tbt içi
 
 
 
 
 
 
 
konu kategorilerine dikkat edelim hocam. 14/Oca/16 20:47
RIPER forum folder İgdaş Doğalgazı Kesti Kaç Fatura Ödemeliyim Beyler igdaş sağolsun 3. faturayı da ödemeyince gazı kesti. Şimdi az önce 1 faturayı ödedim ama aklıma takıldı. Şimdi gelip açarlar mı yoksa diğer 2'sini de ödemem gerekiyor mu, bilgisi olan var mı? bunun içinde konumu açılır. telefon aç ogren. 14/Oca/16 20:39
cache forum folder Söz Attık.. Sevgili hocalar, 
Konuyu Genel'e mi, Vukuatlar'a mı açsam bilemedim.
4 Senelik bir ilişkim vardı. Geçen ay sözlendik. Gelecek ay nişan, 2016 Haziranda nikah & düğün düşüncemiz vardı. Çok seviyeli ve sakin bi ilişkimiz vardı, birbirimizi çok iyi tanıyor, ciddi bir şekilde iyi günde kötü günde hep beraberdik. Dün konuşmamız lazım mesajıyla buluştuk. Durup dururken ben seni sevmiyorum diyip yüzüğü masada bırakıp kalktı gitti kız. Neye uğradığımı şaşırdım amk.. 4 Yıllık ilişki 2 dk da bitti. Daha sonra arkasından gidip ne olduğunu falan sordum hiç birşey demedi. Muhtemelen başkası var. Dünden beri kamyon çarpmışa döndüm. Kız operatörden tüm numaralarımı falan engelletmiş, evine gidiyorum açmıyor. Kafayı yemek üzereyim. Buraya yazıp içimi dökeyim dedim. Önerileriniz falan var mı ne yapayım şimdi ?
Not: Konu gizli kalsın burada takıldığımı biliyor kız dışarı çıkmasın
kendi istedi 14/Oca/16 18:48
MhmdAlmz forum folder site şifre çözmek Site de herhangi Bir güvenlik yok 2 3 çocuğun yaptığı bir site... Ve bu sitede birçok kişinin hesaplarını falan çalıyorlar konu değişik.  Şifreyi çözebilecek bir mürid var mı biraz kişisel bi gurur meselesi var :( teknooo.com admin kullanıcı adı sadece şifreyi istiyorum :( bunu yapabilecek var mı?  Lütfen kolay gelsin konu kilitli kalırsa iyi olur 
Edit : nasıl yapıldığını söylerseniz bende yapabilirim aslında :(
yasak 14/Oca/16 14:30
kakaO forum folder ortak ağ klasörü acil ! merhaba hocalar bi firmada yeniişe başladım. bilgisayarıma format attım. önceden şifresiz girdiğim ortak ağ klasörü erişim içn şifre istedi.
şifreyi bilen yok. diğer bilgisayarlar girebiliyor. bu şifreyi öğrenmemin bi yolu varmıdır?
Kuralları okuyalım, Konuları uygun bölümlere açalım. 14/Oca/16 09:50
clogu forum folder tbt destekol alanı hocalar az önce dikkatimi cekti algıda seciciliktir kesin. Ama o soldaki el rene nin eline benzemiyo mu?

 
Görmeyenler için 
daha önce açıldı. 14/Oca/16 08:18
AnaMuhalefet forum folder Beyazıt Öztürk'ün Terörist İlan Edilmesi !!! http://www.tahribat.com/forum/beyaz-show---telefon-baglantisi-214830
Böyle bir konu açılmış,anasayfaya çıkmadığı için güncel konulara açma gereği duydum. ( Bence algılama problemleri ve akıl tutulması konusunda toplumun ne hale geldiğinin görülmesi açısından önemli. )
Özet : Biri canlı yayına bağlanıyor insanlar,çocuklar ölüyor kimse ağlamasın barış olsun herkes kazansın diyor. Meğersem süzme teröristmiş, Beyaz da buna çanak tuttuğu için o da teröristmiş haberi yokmuş sadece.
Not: Konu hakkında fikirlerimi beyan edip dinlemeye çekiyorum. Konuda benimle aynı tarz düşünmeyen/düşünemeyen ileri zekalıların beni de/bizi de terörist ilan etmesi olasıdır maalesef farkındayım :S
Video linki: https://www.youtube.com/watch?v=aF_NihD_dlw
 
Kabaca soyle demiş: (Videodan kısmen alıntı )
Ülkenin güneydoğusunda neler olup bittiğinin farkındamısınız? Burada insanlar,çocuklar öldürülüyor (Evet doğru her gün okuduğumuz haberler, şehit haberleri ve sivil insan ölümlerini okuduk )
Ölen çocuklara sevinen zavallı insanlar var. Biz o insanlara hiçbir şey söylemiyoruz, yazıklar olsun demekten başka. ( Ölen pkklı olmasa da bir insan bir vatandaş bir kürt öldü diye sevinenleri kast ediyor )
Ben öğretmenim, öğrencilerini terk eden öğretmenlere seslenmek istiyorum.
Buralara bir daha nasıl dönecekler, o cocukların gözlerinin icine nasıl bakacaklar? ( Bana göre biraz saçmalıyor farklı boyuttan bakarsak öğretmenlerin her zaman en zor koşulda dahi çocukların ve insanların yanında yer alması gerektiğini söylüyor. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna atıf yapıyor )
Yazık "İnsanlar", "Çocuklar" ölmesin. Analar ağlamasın.  ( Humanist bir yaklaşım. Ölen şehit kardeşlerimiz de annesinin yavrusu, babasının evladı. Yani insan. Bu söylemin pkklılara da atıf yapıp yapmadığı belirsiz. Belki onlar için de üzülüyordur bilemeyecem karı ne düşünüyor ama cümle belirsiz :S )
Bomba sesleri, kurşun sesleri arasında insanlar açlıkla mücadele ediyor. Lütfen bu konuya duyarlı olalım. (  Olan sivil halka oluyor, insanlar zor şartlarda yaşıyor diyor. Sarayın özel bahçesinde yaşıyorlar da haberleri mi yok yoksa )
 
Valla durum bu a.q. Böyle yorumlarsanız hiçbir sıkıntı yok, böyle yorumlamazsanız da sıkıntı yok.
Karı gizliden inceden pkklıysa bile sözlerinde en ufak falso yok. Bu diyalogdan nasıl kesin kanaata varıyorsunuz ilginç geliyor.
( Önyargıyla yaklaşarak Barış,insanlık falan arkasında halk,insanlar zarar görüyor diyerek demogoji yapan pkllı kanısına varıyorsanız hiç rengini belli etmiyor hedef cümlelerle rolünü kusursuz oynamış o.... diyorum )
Kitleleri "bilinçlice" bilinçsiz hale yönlendirmek ne pis bir şey ya. Bence sözler kelimesi kelimesine temiz, buradan suç unsuru çıkarmak şapkadan tavşan değil fil çıkarmak kadar zor. Saygılar. 
( Yıllardır Beyazı biliriz. Tavrı,duruşu,dürüstlüğü,böyle şeylere prim vermeyeceği bellidir. Sözü söyleyen başkası olmasına rağmen tepkileri hak edecek ne yaptı o konuda da ayrı bir akıl tutulması yaşıyorum )
 
 
klasik haber konularini azaltalim. 13/Oca/16 08:06
McM forum folder Turkcell Cihaz Kampanyası Hakkında Arkadaşlar Merhaba,
Turkcell'den cihaz kampanyası hakkında bir mail aldım aşağıdaki sayfadan inceleyebilirsiniz..Turkcell'de çalışan bir mürit yada müridemiz varmıdır bizi biraz bilgilendirse? Hangi cihazlara ne kadar ödeme kabul ediyorlar vs. vs. Yeni bir cihaz almayı planlıyorumda en avantajlı hale nasıl getirebiliriz bilgi ve tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. (Not: Benim şu anda kullandığım cihaz iphone 4s bunu verirsem ne kadar sayıyorlar iphone 6s 64gb için örneğin)
 
http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cihazlar/bireysel-akilli-donusum-kampanyasi?place=campaigns_category
hem genele açılmış hem gereksiz gizlilik 13/Oca/16 01:27
ltcelik forum folder Autocad sorusu Arkadaşlar, autcad'de autocad belgesinin içine belgenin kendi ismini çağıran / text olarak yazan bir komut var mıdır? konuları uygun bölümlere açalım 12/Oca/16 20:13
scarletbeard forum folder En iyi Hosting firmasi sizce hangisi Arkadaslar daha hic off duruma dusmedi cok guzel ve hizli kaliteli dediginiz en iyi hosting firmasi hangisidir. 
Bir cok firmayi kullandim ara sira site gidiyor. Bi sebeplerden bir kac dakika yada daha fazla site bir bakiyorsun erisime kapali.
 
Bu acidan en iyi dediginiz firma hangisidir.  Tecrubelerinizden. 
Yerli yabanci sikinti yok.
 
Godady i denemek istedim fakat bana biraz karisik geldi. cok uzun deneyemedim. 
Tavsiyeleriniz benim icin onemli tsk ederim.
zilyontane ayni konudan var 12/Oca/16 19:41
mkyb forum folder Çankaya Sapığı https://twitter.com/ankaraucuncu
Twitter profili +18'dir. Yaşı ufaklar ve işyerinde olanlar girmesin.
https://eksisozluk.com/cankayadaki-sapigi-sikayet-ediyoruz--5011311?a=popular
Ortadoğu ülkesinde İsviçre yasaları olmuyor işte. Ekşi sözlükte kampanya başlatılmış ama muhtemelen polis tutuklayacak fakat bayanların şikayeti olmadığı için geri serbest bırakacak.
Konu başlığı ; Sapıklık. İçerik; DİN konusu. Bu nasıl bir kafa ? 12/Oca/16 15:53
whopper forum folder Eclipse JDBC Sorgu satırı hatası halletim. kilitlenebilir. halletim. kilitlenebilir. 12/Oca/16 14:06
Toplam 4560 kayıt