Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
MhmdAlmz forum folder Mysql replikasyon sorunu Merhabalar,
2 adet master-master replike çalışan sunucum var. bu sunucuların altında 5 adet slave sunucum var.
2 master sunucudan biri gittiğinde hem slave sunucularım hemde diğer 2. master sunucumum Master-Slave ilişkisi gümbürtüye gidiyor. Hiç bir şey çalışmıyor araştırmalarıma göre tekrar configürasyon yapmam gerekiyormuş.
 
Bunun bir çözümü olmalı. Nasıl ypaılıyor bu işler ? herhangi bir sunucu reboot edildiğinde diğer sunucum aktif olana kadar 2. master sunucumun slave sunucularını beslemesini istiyorum.
acik_Test 03/Mar/19 17:50
costantin forum folder Satlık Cs go hesaplar ve skinler merhaba müridler yıllardır emek verdiğim oyunu artık oynamadığım için bırakıyorum ve neyim varsa satıyorum.
Öncelikle 4 adet premium hesap var 3 tanesinde saat yok 1 tanesi yaklaşık 700 saatli(bu hesapta ayrıca half life 2 mevcut)
itemler aşağıdadır aynı zamanda bynogame de ilanda mevcut.
saatsiz hesaplar için fiyat 40tl saatli olan için 80 tl
https://i.hizliresim.com/Ll0yyz.png
https://i.hizliresim.com/r5v33z.png
Ursus Knife | Boreal Forest tf
Falchion Knife | Rust Coat bs
 AWP | Asiimov ft
AK-47 | The Empress ww
M4A4 | Desolate Space ft
Desert Eagle | Cobalt Disruption fn
Desert Eagle | Kumicho Dragon mw
MP7 | Bloodsport mw
 
hesap alim satimi yasaktir 02/Mar/19 19:54
SaviorAngel forum folder çift konu silinsin  duble 02/Mar/19 18:06
OCEANUS forum folder Milli Piyango çekilişlerinde hile yapıldığı ispatlandı Ülkede her türlü pis iş dönüyor bu olayı gün yüzüne çıkaran arkadaşa helal olsun diyorum.
Bu lanet olası sisteme para kaptırmayın arkadaşlar o paralar bazı kansız şerefsizlerin ceplerine giriyor.
Hele ki yılbaşı çekilişlerinde neler oluyor orası meçhul.
Yayınlayın herkesin haberi olsun. Video yaklaşık 1 ay kadar önce yayınlanmış.
https://www.youtube.com/watch?v=4U-ToS1c17k
 
https://www.tahribat.com/forum/milli-olmayan-piyongoda-donen-tezgahlar-240188 02/Mar/19 18:06
TeRRoR forum folder Cep Telefonu Listesi Lazım Hocalar Ankara/Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde yaşayan-yada ilişkili kişilerin cep telefon numara listesi gerekiyor. Eğer elinde böyle bir liste olan varsa ücrete mükabıl satın alınacak. Bir arkadaşım için başlığı açtım. Elinde olanlar yeşillendirsin. yasak 01/Mar/19 20:12
mkyb forum folder Börü Netflix'te Diziyi eklemişler, yanlış alarm. yanlis olmus 01/Mar/19 18:48
RETRET forum folder Domuz yavrusu nereden temin edilebilir? 3 dişi 3 erkek canlı domuz yavrusu arıyorum, epey bakındım satan yer bulamadım, pembe tüylü besi domuzu arıyorum.
 
konudan ötürü tepkimeye girmeyin; müslüman değilim ve satış amacı gütmüyorum, ülke genelinin inancı beni ilgilendirmiyor, olay tamamen damak tadı, kendim için besleyeceğim.
herkes en iyi düşünen, en doğrusunu en çok bilen ve en haklı ennnnn çok haklı eeeennnn süper haklı insan olduğu için içine edilmiş konu. 28/Şub/19 12:31
ajan1111 forum folder +18 konum sa. ilk şunu söyleyim: "insana dair herşey" olduğu için buraya açtım, +18 olduğu için ve gelecek her türlü yoruma karşı tabiki konumu gizliyorum. birazda gülümseteyim dedim (; konum silinebilerde sorun değil.
 
arkadaşlar bilirsiniz benim beyin kanaması muhabbetini. beyinde eller ve kollar çapraz aynı noktada çalışırmış. yani sol el ve sağ ayak aynı noktada, sağ el ve sol ayak aynı noktada çalışırmış. benim sağ el ve sol ayağın olduğu yer etkilenmiş. yani kazadan sonra sağ elimi kalbimin üzerine götürmüşüm aynı anda sol ayağımı dizden kendime doğru çekmişim, dokuz ay bilinçsiz öyle yatmışım. 
 
neyse diyeceğim şu; bu kadar ağır rahatsızlık geçirdiğim için benim şey işemekten başka bi işe yaramıyordu (: ağustıs 2013'te kaza geçirdim ekim 2017'ye kadar sadece işemeye yarıyordu, bu zaman bi çalıştırayım dedim, çalıştırdımda. işte muhabbet nasıl çalıştırdığım (: otururken denedim bişeyler hissetmeye başlıyorum, işte kazamdan; beyin kanamasından dolayı sağ kolum titremeye başlıyor ve sağ elimlede sanki bişeyi sıkıca tutuyorum, hiçbir şekilde kontrol edemiyorum, aynı anda sol ayağımı dümdüz uzatmaya çalışıyorum. çareyi şöyle buldum; tek kişilik yatağımda sağıma dönüp yatıyorum, mecburen sağ elimle yatağı sıkıca tutuyorum, aynı anda sol ayağımı dümdüz uzatmaya çalışıyorum (: icraatıda; rulo halindeki peçeteden 4-5 kat alıyorum açınca baya büyük oluyor bunu şeyimin önünde tutuyorum, mecburen sol elimle şey yapıyorum (((:
boku cikmak uzere olan konu 27/Şub/19 14:02
OCEANUS forum folder IMEI klon işlerinden anlayan var mı? Vukuatlık bir durum Başımıza bir olay geldi uzun bir hikaye gerçi kısaca özet geçeyim
Herifin biri ekranı kırık olan cihazını mağazaya getiriyor bizler de servise gönderip yeni cam taktırıyoruz ilk başta ödeme bizim mağaza tarafından karşılanıyor sonrasında müşteri cihazı teslim alırken ödemeyi bize yapıp cihazını teslim alması gerekiyordu.
Taa ki o cihaz ödeme alınmadan müşterinin eline verilene kadar. Bundan sonrası çok uzun arkadaşlar durumu kısaca özetlemiş oldum.
Bu orospu çocuğu cihazı aldı sonrasında ödemeyi yapmadı ekran cam masrafı 1500 küsür lira 
Bizler de çalışanız ihale bize kaldı sike sike taksit taksit ödüyoruz.
Bu şerefsizi çok kez aradık tamam ödeyeceğim gibi vs çok şey söyledi aradan 3 ay geçti hala ödeme yok birkaç yerden bilgi aldım hiç birşey yapamazsın dediler.
Ben şimdi bu şerefsizin telefonunu klonlatıp kapansın istiyorum.
Gerçi klonlandığı için başvuru yapıp tekrar açtırabilir ama paranın bize tekrardan dönme ihtimali belki olur diye böyle birşey denemek istiyorum adam üç kağıtçı şerefsizin teki herkeze takmış çoğu kişi tanıyor şerefsizi.
Eskilerden de takmış bizim mağazaya zar zor alabilmişler parayı.
Bulunduğum yer küçük olduğu için gidebileceği pek fazla yer yok o yüzden böyle bir işlem yaparsak cihazı tekrar açtırtmak için bize gelir parayı kurtarma ihtimalimiz belki olur. Yoksa yapacak bir şey yok.
IMEI klon yapabilecekler var mı?
sakincali konu 27/Şub/19 11:07
Ekerci forum folder FB-BJK 25/02/2019 müridler maç linki bi türlü bulamadım. maça kadar konu kalır ve link atarsanız sevinirim. maçtan sonra konu silinebilir yasak 26/Şub/19 10:50
end forum folder Eskiden yeniye inaktif tbt kullanicilari Acaba bu ilk 50 idli nickleri satin alabilir miyiz? (Komple hesap seklinde.)
https://www.tahribat.com/Members/carpediem 
https://www.tahribat.com/Members/nra
https://www.tahribat.com/Members/ra_mu
https://www.tahribat.com/Members/blackeagle
https://www.tahribat.com/Members/wololo 
https://www.tahribat.com/Members/aytek
https://www.tahribat.com/Members/spineless
https://www.tahribat.com/Members/ejder
https://www.tahribat.com/Members/dosthki
https://www.tahribat.com/Members/imba
onlari premium uyelikte minimum 5 sene gecirenlerin arasindan sinavla secip holynin kutsamasi sonrasinda torenle hediye ediyoruz 25/Şub/19 21:44
Yigit forum folder Eşten borç gizleme / yakalanma durumu 2,5 yıllık evliyim. 6 aylık bir oğlum var. Evlendiğimden beri kredi kartını farkında olmadan kullandım. Çoğunluğu kendi harcamamdır bir kısmı da ev içindir. Kredi kartı oldu 10000 hanımla aramız bozuk kredi kartı borcum olduğunu biliyor ama ne kadar olduğunu bilmiyor.. Ben ona 5-6 bin tl dedim ve patrondan alıp ödedim ona faizsiz taksit taksit ödeyeceğim dedim.Patrondan alıp faizsiz taksit taksit ödeyeceğim kısmı doğru.Lakin benim enparada eksi hesap olayı da var ve hanım bana inanmayıp enparanı aç deyip duruyor oyalıyorum konuyu değiştiriyorum bir iki gün sonra tekrar aç diyor.Enparada -4800 var ve benim ondan önce habersiz ödediğim bir kredim var.Bunları görürse kıyamet kopar.Bana göre geçiniyoruz ama ona göre öyle değil. Hanım da enpara kullanıcısı.. Ne yapmalıyım?Başka bankadan kredi çekip enparayı komple kapatayım desem faizler inanılmaz artmış durumda hiç makul gelmiyor. Patrondan zaten 10000 aldım daha fazla isteyemem ayıp olur. Yalan söylemekten de yorulmadım değil ama doğruyu söylersem hanım kabullenmeyebilir gibi geliyor. Bana bi akıl yolu gösterin. duble 25/Şub/19 17:52
Yigit forum folder Eşten borç gizleme / yakalanma durumu 2,5 yıllık evliyim. 6 aylık bir oğlum var. Evlendiğimden beri kredi kartını farkında olmadan kullandım. Çoğunluğu kendi harcamamdır bir kısmı da ev içindir. Kredi kartı oldu 10000 hanımla aramız bozuk kredi kartı borcum olduğunu biliyor ama ne kadar olduğunu bilmiyor.. Ben ona 5-6 bin tl dedim ve patrondan alıp ödedim ona faizsiz taksit taksit ödeyeceğim dedim.Patrondan alıp faizsiz taksit taksit ödeyeceğim kısmı doğru.Lakin benim enparada eksi hesap olayı da var ve hanım bana inanmayıp enparanı aç deyip duruyor oyalıyorum konuyu değiştiriyorum bir iki gün sonra tekrar aç diyor.Enparada -4800 var ve benim ondan önce habersiz ödediğim bir kredim var.Bunları görürse kıyamet kopar.Bana göre geçiniyoruz ama ona göre öyle değil. Hanım da enpara kullanıcısı.. Ne yapmalıyım?Başka bankadan kredi çekip enparayı komple kapatayım desem faizler inanılmaz artmış durumda hiç makul gelmiyor. Patrondan zaten 10000 aldım daha fazla isteyemem ayıp olur. Yalan söylemekten de yorulmadım değil ama doğruyu söylersem hanım kabullenmeyebilir gibi geliyor. Bana bi akıl yolu gösterin.Not: bu konu borç vs istemek için açılmamıştır. Para bi şekilde hallolacak ama şu durumda akıl istiyorum. Guzel tavsiyede bulunmus arkadaslarin..Hepsinden konbin yap. masaya koy.. Konu silindi is guc alisverisle bir ilgisi yok.. Saygilar 25/Şub/19 15:58
seagate189 forum folder Birini bulmam gerekiyor (nisanlima sarkintilik yapıyor ) Merhaba muritler boyle bir konu acma gereginde bulundum 
Bitane şerefsiz nisanlima sarkintilik yapiyor ve bunu yapan kisi evli çocuk sahibi ortaligin kötü hallerinden dolayi bu kisinin bilgilerine ihtiyacım var yardimci olacak muritlere ismini verebilirim mesajdan
Cok tesekkur ederim 
yasak konu 24/Şub/19 19:57
carizart forum folder 10 gün önce gelen kargonun takip numarasını bulmalıyım( Çok acil) İyi günler kardeşlerim 1-14 şubat arasındaki bi tarihte nişanlanmak üzere olduğumum birine  hediye olarak bir kargo geldi. Bu kargo kimden geldiği ile şüphelerim var bu şüphelerimden emin olamadığımdan da ona çok fazla soramıyorum ama böyle şüpheli olarak da devam ettirmem çok sıkıntılı bir durum.
            O yüzden aramızda kargocuda çalışan mürid kardeşlerimiz varsa yardım istiyorum. Onların elindeki sistemle geçmişte kimden kime geldiğini görebiliyorlar sanırım bu kargonun kimden geldiğini öğrenip bana kargo takip numarasını söyleyebilecek birisini arıyorum.
Takip numarasını gönderebilecek mürid kardeşime gerekirse emeklerinin karşılığı bir miktar ücrette ödeyebilirim yeter ki kafamdaki soru işaretlerini çözülsün. Öyle bir arkadaşımız varsa mesaj atarsa yada özelden ulaşsın iletişime geceyim  yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Özel bir olay oldugu için konuyu gizledim.
 
yasak hocam 24/Şub/19 17:55
yolbulucu forum folder Köpek ısırdı ne yapsam Merhaba
Yürürken bacağımı arkadan kaptı kerata kanatti da, koşup gideyim mi acile yoksa sabah gitsem olur mu
Sabaha kadar öldürür mü kuduz? 
saglik konulari yasaktir sabaha gidebilirsin hirpalamadan sabunla yika tetanozu da unutma gecmis olsun 24/Şub/19 08:11
serdo forum folder Organize işler 2 linkini premiuma çeviren varmı? Link burada şimdiden teşekkürler https://uptobox.com/xfeecaoz1tbs forum kimsenin kisisel yardim masasi degildir, siteye katkiniz olmasini bekliyoruz 23/Şub/19 20:34
caglar99 forum folder Dükkan Tabelası... Merhaba müridler.Bizimkiler ahir yaştan sonra dükkan açmaya karar verdiler. Gaza getiren tüm herkesin amk. Benim başıma kalacak dükkan eminim. neyse..Dükkan ızgara yemekler üzerine olacak. Öncelik köfteymiş.sonra tavuk falan filan.İsmini "köfte madeni" koymak istiyorlar. tabela ise şöyle. üstte 140 cm genişlik x 100cm yükseklik te alan var. resimde koyabilirim. oraya maden girişi resmi koyup içine isim yazmak istiyorlar. örnek resim aşağıda ki gibi.
 
Aslında bu resim üzerinde çalışıp devam edecektik bir şekilde. Fakat resmin boyutu çok küçükmüş.Tabelacı öyle dedi. Bunu basarsak eğer bulanık çıkar tabela. Piksel farkı varmış. Ne demek istediğni anladım. Başka resimde bulamadım. Yardımcı olacak müridler varmı?
telef olmus konu banlar havada ucusmasin daha fazla diyerek del 23/Şub/19 19:43
Mycity forum folder Silinebilir. Kazıklanmışız :((:( vay arkadaş kaç yerdende araştırmıştım.  istek üzerine 21/Şub/19 23:49
kUz3y forum folder Türksat hacklenmiş ? Türksat hacklenmiş haberleri geldi, bir kaç kişi arayıp sordu , tüm televizyon kanallarında yayın yapılmış 1 dakika boyunca olay nedir haberi olan varmı ? kim yapmış , ne yapmış yer istasyonlarımı hacklenmiş ?
 
Edit : Yanlış alarm, adamlar parayı basıp tüm kanallarda aynı anda reklam vermiş, o nasıl bi paraymış amısına koyim :-)
reklam 18/Şub/19 22:13
x00m forum folder Evli Arkadaşlar Yardım Edin - Boşanmak Öncelikle herkese merhaba yıllardır tahribatı takip ederim fakat cok yazıp çizmem,
Etrafımda konusacagım kimsem akıl alacağım kimsem kalmadıgı için ağlayacak duruma geldim sizlere yazmak istedim.
 
Arkadaşlar ben sessiz sakin 27 yaşında adamım ne etliye ne sütlüye bulaşırım bugune kadar bir insanoğluyla kavga etmemiş , 
bir gün kapıma biri gelip anneme babama yada bana sen böyle adi rezil birisin gibisinden dememiştir hiçbir insanoğlu. Yani
kısacası gerçekten sessiz  efendi diye tabir edilen biriyim.
 
Yaklaşık 1 yıl olmak üzere evlendim , eşimle flört döneminde aramızda problemler oluyordu 
sinirlenmeler vs hatta sinirlenip bana küfür etmeleri falan . Nedenini sorduğumda Çok kötü bir çocukluk geçirdiğini düzeleceğini
söylüyordu bu yüzden içimdeki merhamet birşeylerin düzeleceğine inandırdı beni , her seferinde lanet olası aşk sevgi yüzünden ,
yada bir büyüğümüzün bizi uyarmaması yüzünden cahillik edip olum ben ne yapıyorum demedim, diyemedim .
 
O flört zamanında  bize geldi herşey iyi güzel geçti aileler birbirini sevdi Nişanlandık küfür konusunda sözler aldım kendisinden
evlendik gerçektende herhangi bir olay çıkmadı. Ben iyi bir şirkette orta derecede yöneticiyim eşimde çalışıyor akşam eve
geldiğimizde yemek yapacak durumu olmuyor annemlerde bu duruma üzüldüğü için bizi yemeğe davet ediyorlar ilk zamanlar
eşim Allah  annenden razı olsun derken daha sonrasında olay biz yanlız kalamıyoruza gitmeyelimlere döndü .Bu arada ailem
kendisini çok sever , hayatta saygısızlık yapmaz bir şeyi istemese bile hayır demeyi saygısızlık olarak gördüğü için genelde bana
sen durumu aktar beni ortada bırakma der. 
 
Konuya gelecek olursak yılbaşı için ailem beraber vakit geçirelim dedi eşim her zamanki gibi tamam dedi ama eve geldiğimizde
ben gitmek istemiyorum bu durumu hallet dedi. Neyse bende 2 gün sorna anneme biz gelemeyeceğiz ben zaten o gün 
çalışıyor olacağım eve gelince direk uyuyacağım hem eşimde istemiyor o da çalışıyor dedim. Bu kelimeyi söyledikten sonra eşim
neye uğradığını şaşırdı yok işte anne olur mu öyle şeyler falan dedi. 
 
Eve gittik kıyamet koptu ağlamaya başladı annen böyle şöyle başbaşa kalamıyoruz artık gitmeyeceğiz oraya annen böyle şöyle
bilmem ne dedi anneme aileme ağza alınmayacak hakaretler etmeye başladı . Yok ben evlendim siz beni baskılıyorsunuz , ben
eskiden istediğim herşeyi alırdım evlendim sürekli tutumlu ol bilmem ne . Yok işte annen böyle yaptı falan ne varsa içinde kustu
küfürler etti bana seni sevmiyorum dedi vs vs . 
 
O an sanki gözüm karardı hayatımda yapmayacağım şeyi yaptım ve ona tokat attım ittim. Çok büyük bir hata biliyorum ama o da 
İyice ağlamaya başladı , kız kardeşine telefon açmışkız kardeşi ailesine demiş bir anda olayın içine aileler girdi. Bizimkiler geldi
konuştu gitti bu iyice gaza geldi ben özür dilerim dedikçe sen düzelmiyorsun dedi . Halen hakaret etmeye devam ediyor. Ona
defalarca ben düzelicem sende beni tahrik etme ailemkonusunda hassasım dedikçe sinirden köpürüyor sayfalarca mesaj yazıyor.
 
Şuan standart şeyler dışında konuşmuyoruz , aynı yatakta uyuyoruz ama tek bir aşka sevgiye daire birşey yok ne desem hemen
patlıyor. Eşimi seviyorum boşanmakta istemiyorum Lütfen bi çözüm söyleyin arkadaşlar sizce gerçekten boşanmam mı lazım yoksa
düzeltmek için şans mı vermek lazım.
kendi istegi. yeni konusuna istinaden, gecmis olsun. 18/Şub/19 11:20
Mycity forum folder ÜCRETSİZ FULL HD DONMAYAN IPTV https://freeiptvserver.net
ÜCRETSİZ FULL HD DONMAYAN IPTV. KURULUMU RESİMLİ AÇIKLAMA OLARAK EKLEDİM.
 
1 IP'DEN 1 IPTV ÇALIŞIR.
 

KENDİ KULLANICI ADI ŞİFRENİZİ BAŞKASINLA PAYLAŞMAYIN ZATEN BEDAVA.
 
ACILMIYOR DIYEN ARKADASLAR NETFRAMEWORK 4.7.1 INDIRIP KURSUNLAR.
 






Kaynak: İnternet cafeler arası paylaşım grubu facebook
feci sekilde sakincali olabilir hissi veren konu, milleti tiklatmadan bi inceleyelim 15/Şub/19 23:41
HoLyCat forum folder Tahribat.com profilime yorum yapana 1 TL Merhaba Arkadaşlar,
 
Tahribat.com Profilime yapılan her yorum için 1 TL ödeme gerçekleştireceğim.. 
Modlar yorumlarsa 0,50 Kuruş ödeme yapılacaktır.
Adminler yorumlarsa 0,31 kuruş ödeme yapılacaktır.
Not : Yorum sayısı 100 olursa, X2 olarak ödeme yapılacaktır.
Yorum atan kişiler, PM yolu ile iban yolladığı takdirde hesaplarına para geçilecektir.
konu gizliliği : Biz bizeyiz..
 
Edit 1 : Profile hakaret veya benzetme içeriği ekleyenlerin yorumları silinecektir.
her yorum için 1 saat ban 15/Şub/19 14:31
arkinfes forum folder ritalin ve concerta Herkese merhabalar,
15 senedir ritalin ve concerta kullanıyorum üniversiteye geçtiğimde günde 2 36lık concerta üstüne 3 tane ritalin kullanıyordum son zamanlarda bakanlık iyice denetimi arttırdığı için ikisini birden kullanamıyorum onun yerine günde 6 tane ritalin kullanmaya başladım üniversiteyi bitirdiysem ve yüksek lisansı da bitirdiysem ritaline borçluyum ama gel gelelim aşırı bağımlılık yaptı artık kullanmadan kesinlikle çalışamıyorum. Bestecilik okuduğum için sürekli çalışmam gerekiyor günde 12 saat kadar çalışıp beste yapıyorum ve artık yetersiz gelmeye başladı ben deepwebden ritalin, concerta veya adderal getirtebilirmiyim bildiğiniz kaynak var mı kaynağı bulduk diyelim paket olma şansım var mı. Ya da içinizden biriniz satarsa alabilirim.
Konu gizli çünkü paket olmayalım
under sildi. Bu tip konular yasak uzgunum :( 14/Şub/19 15:08
Kutengri forum folder Çok iyi derecede İngilizce bilen birisi lazım // Ücretli Beyler, bayanlar selamlar.
Çok acil bu akşam ve yarın akşam için 1-2 saatliğine bana yardımcı olması gereken birisi lazım. 
İstanbul'da ikamet etmeli ( tercihen anadolu yakasında)
Erkek olmalı (18-40 yaş arasında) 
Bütçem 200 tl.
İş çok basit, bir kaç tane test çözülecek ve bir telefon konuşması yapılacak.
Lütfen İngilizce seviyeniz çok iyi değilse yazmayın,
Teşekkürler.
del 14/Şub/19 11:09
Toplam 4558 kayıt