Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
guero forum folder Nasıl Araba Alırım? Merhaba Tahribat Ailesi,
 
Hergün forumda çok güzel tasiyeler okuyorum o yüzden sormak istedim. Ben liseden beri araba almak istiyorum 23 yaşındayım. Son zamanlarda adeta takıntı yaptı bende sabah akşam plan yapıyorum belki benim gibi düşünnenler vardır diyerek soruyorum. 3 saatlik part time işim var okuldan dolayı 600 lira maaşım var bunu nasıl en kısa sürede 5000-6000 civarı yapabilirim :) biriktirerek çok zor çünkü masraflarım oluyor. aylık 300 tl diyelim bunu illegal olmayan bir yolla 5000 civarı yaparım. Buyrun ben işin içinden çıkamıyorum :D .
parayla 10/Eyl/16 11:22
PLaXToR forum folder Tahribat Davetiyeleri Selamlar, TBT Davetiyeleri gönderme kapalı mı? kefillik algoritması düzelene kadar kapalı kalacak. 09/Eyl/16 21:16
kurtcobani forum folder AÇIK HAT SATIYORUM Merhaba arkadaşlar
Sosyal mühendislik projemde kullandığım 100 adet türkcell kontorlü açık hatları satıyorum 
kargo ücretine karışmam istediğiniz kargo ile yollayabilirim.
içerisinde kontor tl yoktur.
kapanma riski düşüktür.
bu gün itibariyle 2 ay garanti verebilirim.
adet fiyatı : 50 tl dir çoklu alımlarda pazarlık sünnettir :)
ödeme şekli : enpara
yablis yer 09/Eyl/16 13:07
kurtcobani forum folder AÇIK HAT SATIYORUM Merhaba arkadaşlar
Sosyal mühendislik projemde kullandığım 100 adet türkcell kontorlü açık hatları satıyorum 
kargo ücretine karışmam istediğiniz kargo ile yollayabilirim.
içerisinde kontor tl yoktur.
kapanma riski düşüktür.
bu gün itibariyle 2 ay garanti verebilirim.
adet fiyatı : 50 tl dir çoklu alımlarda pazarlık sünnettir :)
genele açılan konu hatalı başlık 09/Eyl/16 13:00
Enquinx35 forum folder ilginç vücut kokum Arkadaşlar bazen elimle burnumu kaşidigimda burnuma mentol kokusu gibi bir koku geliyor. Hatta elime bile bulasiyor koku , bu kokuyu vücudum salgiliyor sanirim başına böyle bi durum gelen varmi ? Tahribat.com için uygunsuz konu. 08/Eyl/16 20:15
SENAR1ST forum folder Geçmeyen grip hali Bi doktor sitesine sordum cevap veren olmadı aynen buraya yapıştırıyorum doktorlar anlamadı belki siz anlarsınız...
"Merhaba yaklaşık 3 aydır grip hali yaşıyorum. Soğuk denilmeyecek bir havada bile durduğumda direk akciğerlerim etkileniyor ve eve döndüğümde beyaz balgam çıkartıyorum. Ayrıca bunun tüm vücuduma yayıldığımı hissediyorum boyun damarlarıma, gözüme ve beynime... Sürekli ateşim oluyor. Dahiliye uzmanına gittim kan tahlillerim normal çıktı. Göğüs hastalıklarına gittim akciğerlerde bronşit benzeri görünüm var dedi bir kaç ilaç verip gönderdi kullandım hiç bir işe yaramadı. Başka göğüs hastalıkları uzmanına gittim onun ilaçlarınıda kullandım ve hala aynıyım. Ayrıca reflü hastasıyım ve akciğerimdeki bu durumun reflüyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim."
gecmis olsun ama saglik tavsiyesi istemek yasak, doktora gitmenizi oneririz. 08/Eyl/16 15:11
mkyb forum folder Stellarium Mobile Sky Map Gece telefonu gökyüzüne tutarak o an hangi yıldıza baktığınızı görmenizi sağlayan bir uygulama.
APK İndirme Linki :
https://cloud.mail.ru/public/5F7L/Jp7wommgt
iPhone İndirme Linki :
https://itunes.apple.com/tr/app/stellarium-mobile-sky-map/id643165438?mt=8
yanlış olmuş 08/Eyl/16 14:27
kazasker1 forum folder Özel Numarayı Tesbit Edebilecek Babayiğit Konu tamamen bana özel olduğu için gizli. Lütfen public edilmesin. Bir yardım konusudur.
Özel numaradan yapılan arama tarihini, saatini, aranan numarayı (eşimin telefonu) ve arama süresini vereceğim aramadaki özel numarayı deşifre edebilecek olan varsa lütfen özelden ulaşsın.
Konu ciddidir. Savcılıktan başka yol yok demeyin, biliyorum. Başka bir yol bilenler varsa diye yazdım. Aranan telefonun şebekesi Vodafone.
Teşekkürler.
double gitmiş 08/Eyl/16 09:09
RimPalace forum folder Koca Yürekli Hırsız Alıntıdır

 
İzmir'de, hırsızların kabloları çalmasından bıkıp usanan yaşlı bir adam, trafonun içerisine 50 TL ve "Bu kabloları çalıp kazanacağın 20 lira yerine sana 50 lira bırakıyorum. Al bu parayı sana helal olsun. Yeter ki kabloları çalma." şeklinde bir not bıraktı. Hırsız, aradan bir müddet sonra bölgeye tekrar geldi ve "Ben bu işi para için değil zevk için yapıyorum. Sen bu parayı al zararını karşıla. Ben kabloları yine çalacağım." şeklinde bir not ve 50 TL bırakıp kabloları tekrar çaldı.
Tahribat.com'u ilgilendirmeyen ve yanlış kategori de bulunan konu. 08/Eyl/16 08:31
mkyb forum folder Nasa Burçları Değiştirdi (Yılan burcu ?) http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/burclarin-tarihi-degisti-mi-nasa-yine-tartisiliyor%2c9iq7B7Ks8kGXYpwyHFQnDw nasa degildir o nasa olsa duramazsin (bilisim forumu, astronomi, astroloji, cp icerik, bi kavram kargasasi..) 08/Eyl/16 01:36
BlackApple forum folder test tested tested 07/Eyl/16 23:50
ozdemyr forum folder Tahribat davetiye hakkı neye göre veriliyor 6-7 davetiye hakkım vardı, bir takım menfur hadiselere karıştığım için -2'ye düşmüş :) Neye göre belirlendiğini merak ediyorum. Foruma katkı sundukça vb. otomatik mi artıyor, moderatörler/adminler manuel mi veriyorlar nasıl oluyor? top secret 07/Eyl/16 23:20
ozdemyr forum folder Boardest - Bilgi Paylaşım Ağı Daha önce de açmıştım aynı başlığı. Bazı durumlar olmuş ilgili başlıklar silinmişti, dolayısıyla tekrar açıyorum. Buyurun gelin arada benim siteye de.

Boardest (http://boardest.com) adlı bir proje geliştirdim ve kısa bir süre önce yayına aldım. Sizlerle de paylaşmak isterim.
Boardest çok-dilli bir forum, soru/cevap ve link paylaşım ağı. Kullanıcılarının dil ve konu sınırlaması olmadan bilgi paylaşımında bulunmasını amaçlıyor. Bu sayede her konu için farklı farklı forumlara üye olmak yerine, tek bir forum ağı üzerinden tüm ilgi alanlarınızı takip edebiliyorsunuz. 

Örneğin yazılımla ilgili aklınıza takılan bir şeyi sorarken, öteyandan siyasetle ilgili bir tartışmaya katılabilirsiniz.
Üç formatta gönderi yapılabiliyor:

Soru Sor
Link Paylaş
Yeni Başlık

Kullanıcılar aynı zamanda tüm paylaşımlara yorum yapabilir ve olumlu/olumsuz oy verebilirler.

Çok-dilli. Şu an Türkçe ve İngilizce olarak yayında (ve ileride başka diller de eklenecektir). Bu platformun Türkçe bilgi paylaşım olanaklarını önemli ölçüde arttıracağını düşünüyorum.

Kademeli yorum sistemi. Konudan sapılmasını engellemek amacıyla alıntı şeklinde değil, kademeli alt-yorum sistemi tercih edilmiştir.

Konu bazlı. Boardest üzerinde birbirinden bağımsız onlarca konu var. İlgilendiğiniz konuları takip ediyorsunuz ve ilgili başlıklar anasayfanıza geliyor.

Oylarınız önemli. Boardest üzerindeki başlıklara ve yorumlara artı/eksi oy verebilirsiniz. Her artı oy başlığın 10 dakika avantajla daha yukarıda görünmesini sağlar.

Bu vesileyle müritleri Tahribat'tan arta kalan vakitlerinde Boardest'a gelmeye davet ediyorum. Teşekkürler.
http://boardest.com
baydı 07/Eyl/16 22:02
KotomineKirei forum folder silinebilir Edit : konu silinsin lütfen, yanlış yerde yanlış konu silindi 07/Eyl/16 17:58
ontedi forum folder Bankadan Ev Almanın Avantaj yada Dezavantajı Merhaba arkadaşlar, bir ev almak isteyen tanıdığım mevcut. Lakin ev bankadan alınacak. Galiba öncekiler ödeyememiş banka da ipotek koymuş.
Diyeceğim şu ki; bankadan almanın faydası yada zararı var mıdır?
konuları uygun bölümlere açalım 06/Eyl/16 23:02
Hakkinen forum folder Önemli bir mesele bi el birliği yapabilir miyiz müritler ? Arkadaşlar yaptığım iş dolayısı ile bi yerden 10 bin lira ödeme alcaktım ama ödemenin 1 hafta gecikeceğini söylediler çok ısrar ettim ama ayarlayamadım... buna güvenerekte  7 eylül yani yarın için bi plan yapmıştım..
Şimdi Yalan söylemicem şöyle ölümcül böyle ölümcül bi mesele diye...
babam ve abimle aram çok kötüydü bunlar bi tatil ayarlamışlar annemde aramızın düzelmesi için bizim diğer oğlanda gelsin demiş.Haber iş Sendikasının İzmirdeki kampına gideceklermiş. Annem babamı ikna etmiş beraber zaman geçirin aranızı düzeltin diye babamda parası varsa gelsin ben bizimkini zar zor denk getirdim demiş. 3 gün önce aradı annem anlattı durumu bende bu bana gelecek ödemeye güvenerekten var dedim. tamam yer ayırtıyoruz ama babanda para kalmadı ona göre kedinmi dedi bnde kesin dedim salak kafam...
bunlar kayıt oldular yer ayırttılar felan bugun sabah babam aradı ( 4 aydan sonra ilk arayışı ) napıyon nasılsın felan parayı ayarladınmı dedi bende baba aksaş hesabına havale ederim veya getiririm para hazır dedim..
Çünkü 2 gün önce banada 6 eylük akşamı para yatacak demişlerdi.. Bugün oğlen işte ödemenin gecikeceğini söylediler kavga felan ettim ama nafile halledemedim. 
Ha bu tatile gitmeyi çokmu istiyorum hayır bnm için lüks ama annem sürekli babamla bnm aramda kalıp üzülüyor ve o çok istiyor beraber ailecek bi aktvite yapmamızı ve ben zaten ayrı evde yasıyorum onun için istiyorum belkide babamlada arayı bi nebze olsun ılıtırız diye..
Şimdi yarın sabah yola cıkacagız benden şuan para bekliyorlar arayıp duruyorlar...
şimdi para yok desem niye bize var dedin şöyle böyle babam köpürecek kavga cıkacak onların tatilide zehir olacak... 
Ben tc kimlik numaramı ehliyetimi tüm bilgilerimi veririm güven konusunda sıkıntı olmaz bana 500 lira toparlayabilirmiyiz acaba bugun 1 hafta sonra geri ödemek kosuluyla...
hani yarın sabah laptobumu bilgisayarımı felan aranızdan güvenilir birine kargolayabilirim ben borcu ödeyene kadar onda durur güven açısından kargolarken canlı yayın bile yaparım periscoptan 
sizin için ulan tatil değilmi borç istenir mi diyebilirsiniz ama msele tatil değil ailevi ilişkiler pamuk ipliğine bağlı bu tatil hepimize iyi gelir diye annem cok istiyor zaten...
 
yalansız apaçık anlattım durumu kendi arkadaslarımada sordum ama çoğu harç ödemiş yokmuş felan.. aklıma tbt geldi dediğim gibi ayarlarsak sabah laptopu güven acısındna bi arkadasa yollarım ödeyene kadar durur bnm için çok önemli bu iş...
Anlayışınız için teşekkür ederim...
not: bi kaç günüm olsa belki toparlardım ama bu geceye lazım o yuzden aciliyeti var :S
Üyelerin birbirlerinden borç istemesi yasaktır. "Altıncı Sınıf" ceza uygulanır. 06/Eyl/16 21:03
Nvidia forum folder Googledan haber sildirme. Hocalar googledan hakkimizda olumsuz olarak cikan bi haberi sildirmemiz munkun mu bu isi resmi sekilde yapanlar varmi. Nasil ulasiriz?
Konu gizli sagda solda gormesinler bise zannederler
genele açılan gereksiz gizlenen konu 05/Eyl/16 19:57
BlackApple forum folder Mod Başvuruları https://www.youtube.com/watch?v=-P3JvlcLGz0
 
Yönetim kadrosunda revizyona gittik. Mod açığını kapatmak amacıyla başvuru formunu oluşturduk. Başvuru formu kısıtlı süre açıkta kalacaktır.
 
Başvuru öncesi bilmeniz gerekenler
 

Üyelik yılınız 2015 öncesi olmalıdır.
Ayda en az 1 döküman yazabilirim diyorsanız diğer adaylardan üstün olmanızı sağlayacaktır.
Kabul edilmeyenlere mesaj gitmeyecektir ve sonuç açıklanma tarihi yoktur. Yarın da onaylanabilir gelecek ay da.
Konu içerisinde başvurdum, hadi bakalım gibi mesajlar yazmayınız.
Yaş sınırlaması yoktur. Aklı başında olan herkes başvuru yapabilir.
Formu görebilmek için google hesabınızla giriş yapmanız lazım.

 
 
 
Başvuru: https://goo.gl/forms/PSK94pWBcGq8I0tW2
Başvurular sonra ermiştir. 24 saat içinde 124 başvuru aldık inceleme biraz uzun sürebilir 05/Eyl/16 03:28
ComputerWolf forum folder Borsa'da elimdeki kağıtlar... Got bir arkadasin tavsiyesiyle bu kagitlari
kardemir
metro
bizim
 
almistim vakti zamaninda simdi biraz kazandirmis bana ama bu son gunlerde ne yapim bu kagitlari satma-alma konusunda var mi tavsiyeleriniz.
 
battık :D 04/Eyl/16 13:08
NeverSayNever forum folder Ayakkabıya ihtiyacım var... Hocalar iyi akşamlar, kamuda çalışan memurum. Ve mecburen nöbet tutuyoruz e haliyle kiloluyuz       ( 150 kg ) ve nöbet gereği ayakta ve tetikte olmamız lazım. Fazla ayakta kaldığım için bana öyle bir ayakkabı lazım ki su üzerinde sanayım kendimi çok yumuşak olsun sanki ayağımda yokmuş gibi.  Yalnız resmi olduğu için siyah kundura tarzı olmalı spor da olabilir ama düz siyah belli olmamalı spor ayakkabı olduğu lütfen marka ve nereden alabileceğimi yazarsanız sevinirim. Saygılar  teknolojiyle ilgisi olmayan urun. bir de baslikta ... yasak. 03/Eyl/16 01:48
AyTurk forum folder Konun neden sebepsiz silindi ? Gardaş sıkıntı büyüktü bi yardım konusu açtık birazda makara olacaktı niye siliyorsun neden sorgusuz bilgi vermeden iş yapıyorsun. Ulan arkadaş herşeyi konuşamıcak mıyız biz şurda millet haklı .. bu mübarek cuma günü böyle edepsiz konuları sitemizde ki kullanıcıların abdestini bozabilir 02/Eyl/16 18:09
AyTurk forum folder Kendi evime gel diyor :S Olayı tam açmadan bir dul ile tanıştım. Araç kiralama için pazarlık felan attık anlaştık felan. Kadın sonra yazmaya başladı fark ettim dul olduğunu söyledi. MUhabbet iyice gitti. Bana bizim eve gel diyo ailesi ile yaşıyormuş. Ben ev kiralıyalım veya arkadaşın evde olalım diyorum kabul etmiyo. İlla benim odamda olucak diyo. Şüphelendirdi beni. Ailesini göndericekmiş felan. Bir insan kendine niye böyle risk alır ki amaç nedir ? Sizce ne yapılmalı acep bir tuzak felan mı var ? gereksiz konu 02/Eyl/16 17:42
Dentist forum folder Arka balkonda bulduğum muskanın içinden çıkanı tercüme edecek bir mürid/e arıyorum? Dün arka balkonu temizlerken tüpün altından daha önce görmediğim bir muska çıktı üçgen biçiminde, ev ahalisine sordum bilmiyoruz dediler.
Dua mı başka bişey mi kötü bir şaka mı yoksa anlamadım buraya atıyorum çevirebilecek olan var mı? Yağlı kağıda yazılmış boyası çıkmıyor.
 http://i.hizliresim.com/PQ6bJ9.jpg
konu sahibi konuyu trollüğüne açıp bir daha uğramamış, biz de güldük eğlendik bitti sıkıldık. 01/Eyl/16 20:34
Easx forum folder Yasamak Mürid Hk Parfüm satışı yaptığım sırada 3 kişiden paramı alamamıştım. Konuda bunu belirttiğimde bir mürid gelecekte olabilecek sorunlar için konu açmamı söylemişti.
Aradan aylar geçti. Benimle alışveriş yapanlar bilirler. Kendim parasız kalır yine ürününüzü gönderirim. Herhangi birinizden tanınanlar olsun yeni müridler olsun önce para dediğim ya yoktur yada 1,2 tanedir ondada benim cebimde 5 kuruş para yoktur. Tedarikçiye borç yapma limitimide doldurmuşumdur.
Kendisi benden indirim hariç 330 liralık alışveriş yaptı. Parayı şimdi çıkıp yatırıyorum dedi ancak yatırmadı. Hafta sonu girdi. Yatırmadı. Pazartesi yatıracağım dedi yatırmadı.
Bir hafta süreç geçti. Sıkıntıları olduğunu haftaya yatıracağını söyledi yine yatırmadı.
Bu olay olalı 6 ay civarında oldu. hatta 1 1.5 ay önce kendisine mesaj attım hocam bak diğer kişiler için konu açıcam hallet bizim işi ismin geçmesin konuda dedim. Açabilirsin elimden gelen birşey yok dedi (bunu yollamayacağım manasında söylemedi yollayamıyorum manasında söyledi )
pillibebek konusunda yazılanları görünce tarihe baktım. miktara baktım. sonra konu açayım dedim. kendisini tanıyan eden varsa konudan haberdar ederse sevinirim.
direk sıkıntı neyse bana yazsaydı zaten ben yine sorun etmezdim. ama nerdeyse 5-6 ayda (tam hatırlamıyorum süreci ama max 1 +-'dir.) yetişkin bir insanın 330 lirayı yollamaması için ya cezaevinde olması gerek (ki değil mesajlarıma 20 gün süreylede olsa cevap verdi. hatta bir kere cevap vermemişti başka konulara yazdığı ve gördüğü halde o olaydan sonra konu açacağım bak adın geçmesin yazmıştım) .
Herneyse uzun lafın kısası. Bu olaydan tbt sorumlu değildir benden kaynaklıdır. Referans sistemi diye bağırmayacağım zaten kendisi eski müridlerden bildiğim kadarıyla. Kendisiyle alışverişte sorun yaşadım. kamuoyuna duyurulur. 
Konu gizlilik sebebi: kol-yen meselesi.
kendi isteği 01/Eyl/16 08:59
fth1233 forum folder Fiat Linea 1.4 fire Actual plus GSR araba hakkında !!! öncelikle iyi akşamlar . 2015 model fiat linea araba almak istiyorum . kafama göre uygun bir araba buldum . sizden ricam bu araba nasıldır . linea kullanan arkadaşlar yada bu arabalar hakkında arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi . ve piyasası ne kadara gitmektedir. Parça maliyeti olarak pahalımıdır . yardımcı olurmusunuz . ? iyi günler  araba tavsiyesi konularindan galeriye donuyoruz. bir de baslikta !!!! gibi ifadeler yasak. 31/Ağu/16 23:46
Toplam 4567 kayıt