Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
Roark forum folder Nasıl Karar Veriyorsunuz? Merhabalar , hayatımda bazı yolunda gitmeyen seyler var ve bunun sebebi de benim. Yani insan ne yaparsa , kendi kendine yapar sözü çok dogru.
Simdi benim bazı kararlar vermem gerekiyor ama bende sanırım kararsızlık hastalıgı var. Yani özet olarak söyle söyliyeyim , sevmediginiz bir yerdesiniz , ama gelecegi var memurlugunuz garanti gibi birşey , sizden daha rahat , daha masum yani " bu bile " yapıyorsa dediginiz kisiler yapıyor ve siz yapamıyorsunuz.
Duramıyorsunuz. Ve size seçenek sunuldu , ya burada devam et , ya da bırak istedigin yere geç.
Konu üniversite konusu , bazı muridler ile konustum ama simdi iş ciddiye bindi. Ben karar veremiyorum , hayatımda kararsızlık hüküm sürmüş gidiyor.
Devam etsem , edemem diyorum. Tekrar hazırlanıp baska yere geçsem , özel sektör korkum var. Sevdigim şey ne bilmiyorum , bir bölüm , okul hedefim yok. Yani bosluk anlatabiliyormuyum?Bu
kararsızlıktan nasıl kurtulurum. ? Radikal kararlar nasıl veririm. Bana tavsiyeleriniz nelerdir. Konu gercekten cok ciddi.
NOT: Ailevi sebeplerden ötürü konuyu gizli yapıyorum
MOD NOT: Diğer konularım silindiğine göre , temiz ve sabit olarak bunu açtıgımı söylemek istiyorum tesekkür ederim. 
kendi isteği 21/Mar/17 15:54
dhmm forum folder Facebookta bilinmeyen hesap hakkinda bilgi [yardim lzm] - KONU SILINSIN Millet selam.
Bir facebook hesabi var ve maalesef kadin hesabi ile millete sapiklik yapiyor. Bunun hakkinda olabildigince bilgi edinmemiz veya hesabini ele gecirmemiz gerek. Yardimci olabilir misiniz ?
Hesap bu
https://www.facebook.com/profile.php?id=100015576849934
 
gizliyorum acmayin lutfen
 
Arkadaslar konu silinsin lutfen...
zama zam 19/Mar/17 22:49
mkyb forum folder Cep telefonu tarife ve paket tavsiye konusu Özelden soranlar oluyordu bir konu altından konuşup, fikir alışverişinde bulunalım herkes yararlansın dedim.
Tarife ve paket sorarken faturalı mı faturasız mı ve illa şu operatör olmalı diyorsanız yazınız.
Şuanda Vodafone'da en uygun faturasız tarifeler :
http://i.hizliresim.com/X0oDv7.jpg
---------------------
Operatörlerden uyguna tarife ve paket almak için :
Turkcell'de gençturkcell'e geçin. Yaşınız 25'den büyükse kullanıcı olarak 25 yaş altı birinin TC numarasını bulmanız gerekli.
Vodafone'da esnaf tarifelerine geçmeye çalışın. Genelde bayiler el altından işlem yapıyor. Yoksa geçiş için vergi levhası şartı var. Esnaf tarifelerinde tarifeye ek telefon alırsanızda uyguna geliyor.
düzenleyip bir daha açacağım 19/Mar/17 19:24
balbazar forum folder Silinsin..  
2 kere açıldı konu. Slinsin.
del 19/Mar/17 01:37
TheColtfire forum folder Modafinil ilaci Modafinil ( Bir nevi uyarici ilac ) kimi insanlar tarafindan zeka hapi olarakda geciyor.Öncelikle sormak istedigim sey varmi bu ilaci kullanip hayati iyi giden? 4 5 saat uyku ile zinde  hissetiriyormus..
Bircok ilac denedim ritalin,concerta,akineton vb.Kucuk bir arastirmadan sonra internetten siparis verilebildigini ögrendim..Ve gelen yorum ve uyarilara göre siparis vericem..
Ekside bircok yazi var bu ilac hakkinda.

Öneri ve yorumlarinizi alayim..
sağlık tavsiyesi/ilaç konuları yasaktır 17/Mar/17 20:23
GodLife forum folder 6 'lı ganyan at yarışı tüyolar Selamın aleyküm arkadaşlar değerli bi abimle sohbet ederken tahminen geçen haftaydı söz konusu oldu adam bildigin 6 lı tahminleri veriyor tahmin yapıyor anlayacağınız bu arada ben at yarışından anlamadıgımı belirtiyim bir süre siteye üye alımı ve ileriye yönelik özel üye tarzı bi sistem hazırladık işinize yarar mı bilmem giderse abi bizi de unutmaz artık site : at yarışları,at yarışı tahminler,at yarış tahminleri,altılı ganyan tahmin,6 lı tahmin,at yarışı tüyolarhttp://www.incetuyolar.com müridleri bu girişime alet etmeye çalışmak caiz değildir 17/Mar/17 20:14
Enquinx35 forum folder Endoskopi yaptıranlar ? Hocalar uzun zamandir mide şikayetim var. Bazen çok yiyorum iştahım açılıyor. Bazen iştahım hiç olmuyor yemek ismini duysam midem bulanıyor. Çok yemek seçiyorum. Lafın kisası mide bulantisi, iştahsizlik hemen doyma vs. Pazartesiden beri işe gidemiyorum midem kudurdu. Mide ilaclari kullandim ama faydasini gormedim. Kudret nari karisimina basladim simdi. Pazartesi endoskopi cekilecek bu tecrubeyi yasayan varmi aranizda netten baktim ama yinede tedirginim korku var bitopsi alirlarken ufak kanamalar oluyor ya kanama durmazsa midede falan filan ? Sağlıkla ilgili bu tip konular yasaktır, lütfen kuralları okuyunuz. 16/Mar/17 11:48
essan forum folder Yurtdışından Alınan İphone Telefonların Uluslararası Garantisi Yok. Geçmiş Olsun Apple, uluslararası garanti listesinden Türkiye'yi çıkarttı. Böylece yurt dışından satın alınan Apple ürünlerinin 1 yıl global garantisi Türkiye'de geçerliliğini yitirdi. Pasaport kayıtlı Apple ürünleri arızalanan kişilerin, onarımı para ödeyerek yapması gerekecek..
Konuyla alakalı Apple Türkiye temsilcisi şu açıklamayı yaptı:
"Uluslararası garanti artık Türkiye'de geçerli değil. Bu konuda Apple önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapacak, ancak kullanıcıların mağdur olmaması için telefonda bu şekilde bilgi veriyoruz. Detaylar henüz belli değil ama bugün itibariyla uluslararası garantinin geçerli olmadığını söyleyebilirim."
Kaynak : http://www.haber7.com/teknoloji/haber/2279617-apple-turkiyeyi-listeden-cikardi
Konu tekrarı 12/Mar/17 21:10
k2ankaya forum folder Ankara 0negatif kan Merhabalar , Yarın ameliyata girecek hasta için Ankara'da 0(-) kan ihtiyacımız var müritler yardımcı olabilecekler yazıversin. ayin 8i gectiginden silindi.. 09/Mar/17 06:28
mkyb forum folder DVD Rom'un yerine hdd takmak http://www.hepsiburada.com/m-tech-mssc0095-notebook-icin-ekstra-9-5mm-slim-sata-caddy-hdd-yuvasi-p-BD804597
 Artık kullanmadığım DVD-Rom’u çıkartıp yerine eski HDD’yi takayım diyorum. Bu dönüştürücü aparatların bir standartı var mı yoksa, laptopun modeline göre girişleri değişiyor mu ? 
gerek kalmadı 08/Mar/17 16:32
baristbt forum folder GPU - MD5/SHA1 Decode Başlıktan da anlaşıldığı gibi. Ekran kartınızla MD5/SHA1 şifrelemesini çözmenize yarayan bi uygulamadır.
Uygulama brute-force mantığına dayanıyor. Kabakuvvet denemesi ile uygun şifreyi eşliyor.
Çıkan sonuçları istediğinize txt formatında kaydedebilirsiniz.
2'den fazla MD5 veya SHA1'i aynı anda çözebilirsiniz.
Karakter Seti olarak : aabbcc - AABBCCDD - AAbbCCdd - 123456 - AbC#$½ tanımlıdır.
Tür olarak : MD5 ve SHA1
Maximum karakter sayısı 20dir.
Ekran Görüntüsü ;

 
INDIRMEK ICIN
 
 rar şifresi : tahribat.com
 
Linkler calismadigi icin baristbt yeniden paylasim yapacak. under sildi. 04/Mar/17 11:35
baristbt forum folder Pano Yöneticisi (Metin) - [Program] arkadaşlar merhabalar.
Birşeyler yazarken ederken internette gezerken çokça kopyala yapıştır kullanıyoruz.
Bazen dalğınlığa geliyor üst üste şeyler kopyalıyoruz önceki siliniyor filan benim çok başıma gelen birşey.
Çokta rahatsız olurdum bu durumdan , ondan söyle minik bişi hazırladım.
Kopladığımız metinleri saklıyor program kapanırkende gün tarih yıl şeklinde Documents\Pano Kayıtları altına kaydediyor(isterseniz)
Kopyalanan bi metni birden fazla kopyalamaz (birebir aynısıysa) , yanına saat vs. ekler. Bilgisayara ile başlayıp kopyalabilir vs.

 
işine yarar belki DOWNLOAD
 
Linkler calismadigi icin baristbt yeniden paylasim yapacak. under sildi. 04/Mar/17 11:35
baristbt forum folder Internet Download Manager Sürekli Güncel Crack/Setup [Crack Anlatım] Internet Download Manager günümüzde belkide en çok tercih edilen kullanılan bir indirme yöneticisidir.
sürekli güncelleme ve yeni özellik eklenmesi ardından forumdada konu kirliliği vs. olmaması açısından tek bi uygulamada topladım..
program bize sürekli güncel bir setup ve crack vermektedir. ayrıca crack yapamayanlar içinde resimli bir anlatım ekledim :)
arayüz bu şekilde Setup Indir tıkladığımızda son sürüm setupu. Crack Indir tıkladığımızdada o sürüm ile uyumlu Crack dosyasını verir.

 
 

 
Crack anlatım kısmındada aşama aşama nasıl crack yapılır onu anlattım. 

Internet Download Manager güncellendikçe program üzerindede crack ve setup dosyasına ona görede anlatım güncellenecektir..
iyi günlerde kullanın :)
Download
şifre: tahribat.com
Linkler calismadigi icin baristbt yeniden paylasim yapacak. under sildi. 04/Mar/17 11:35
baristbt forum folder Internet Download Manager - Sürekli Güncel Setup ve Crack Selamlar ;
Agustos 2011'den bu idm işini elimden geldiğince koşturmaya çalışıyorum.
Sanırım programın filan son haline oturttum artık.

Söyle ufak 77kb'lık bir .exe dosyamız var (sağ tık yönetici olarak çalıştır demeyi unutmayın) ,
program açılışta suan idm'nin yayınladığı en son versiyonu ve çıkış tarihini gösteriyor ,
UYGULA derseniz onu indiriyor , kuruyor(sunuz) , crack yapıp lisanslıyor ve bitiyor. 
Program her açıldığında en son hangi sürüm varsa onu gösteriyor zaten , istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.
Teşekkürler.
 
Linkler calismadigi icin baristbt yeniden paylasim yapacak. under sildi. 04/Mar/17 11:35
baristbt forum folder Çakma Browser [Program] Merhaba arkadaşlar :)
Konu açmadan önce bu başlık kısmına ne yazacağımı düşündüğüm süre , programın hazırlanması sürecinden çok daha fazladır emin olun :D
Neyse programımızın adı Çakma Browser [Çoklu Tarayıcı]
Olay örgüsünü şey edeyim daha kolay anlaşılır. Telefonum için getjar.com sitesinden bir kaç program oyun filan indiricektim lakin adamlar normal bilgisayar üzerinden indirtmiyorlar.
İlla cep telefonundan bağlanıcaksın ve ordan indiriceksin. Telefonuna göre programları filan gösteriyor zaten. Benimde internet paketim olmadığı için indirememiştim.
O yüzden böyle küçük minik bişi hazırladım. Ufak bi listesi var. Ordan seçiyorsunuz sonra girdiğiniz siteye sanki o seçilen tarayıcı/cihazdan girilmiş gibi yapıyor.
İşinize yarar mı bilmem.. Paylaşayım dedim :)

 

 

 
ufak ufak hatalar filan verebilir. dediğim gibi getjar.com için şey etmiştim. birine lazım olur işine yararsa filan diye..
 
DOWNLOAD
rar şifresi : tahribat.com
Jotti  / VirusTotal Tarama Sonucu
Linkler calismadigi icin baristbt yeniden paylasim yapacak. under sildi. 04/Mar/17 11:34
baristbt forum folder Bellek Avcısı v1.0 [Program] Adı sanı ortada olan bir program daha sizlerleyim  :D 
Bellek Avcısı ; Bilgisayarınıza takılan flash bellek harici harddisk vs. gibi ortamların içinden ,
sizin istediğiniz formattaki dosyaları sessizce usulca bilgisayarınıza kopyalar.
             
4 Seçenek mevcut bunlar Resim Dosyaları - Office Dosyaları - Kendi Seçtiğimiz bir uzantı (.exe gibi) ve Bütün Dosyalar.
2 adet exe hazırladım biri Bluetooth görünümde biri ise Java. Görev yöneticisindede aynı şekilde gözükmektedir. ( Azcık gizlemek iyidir )
Kaydettiği dosyalar "C:\Windows\systm" altındadır. Burda her sürücü için ayrı bi klasör açar ve kopyalar.

Resim Dosyaları olarak aldığım uzantılar  = .psd - .jpg - .jpeg - .gif - .png - .bmp - .pct - .jpe - .jfif - .jif
Office Dosyaları olarak aldığım uzantılar  =  .doc - .docx - .rtf - .txt - .xlsx - .xls - .ppt - .pptx - .pps - .xlc - .pdf - .pps - .mda - .mdbhtml

not : ufak tefek kırılmalar olabilir , olmayadabilirde :D  gözden kaçmış birşeyler. v1.0 sonuçta ona göre devamı gelir.
not2: konuya şak diye uzun uzun hata kodlarını yapıştırmadan lütfen framework yükleyiniz/güncelleştiriniz.
DOWNLOAD
rar şifresi : tahribat.com
Jotti  / VirusTotal Tarama Sonucu

Konularım hep gizli : tahribat için oturup yazıyorum hepsini..
Linkler calismadigi icin baristbt yeniden paylasim yapacak. under sildi. 04/Mar/17 11:34
baristbt forum folder [Program] Proxy Grabber Selam arkadaşlar , 
http://www.tahribat.com/forum/proxylist-grabber-225195
söyle bir konu geçmişti daha önce , ona istinaden bi proxy toplayıcı yazdım. 
proxyleri çektiği siteler ;
http://proxylist.hidemyass.com/
https://incloak.com/proxy-list/
https://hidester.com/proxylist/
https://www.sslproxies.org/
https://www.cool-proxy.net
http://proxydb.net/

bütün proxyleri toplamak yerine en güncellerini alıyor , totalde 1k'ya yakın oluyorlar zaten.
önerilerinize herrrr zaman açığım , başka istediğiniz site varsa filan eklenebilir , fırsat bulursam checker eklerim vs.vs.
artık kullanırsanız ekim ile kasıma kadar.
http://www.mediafire.com/file/ukno08wmdo6bpg8/Proxy_Grabber.rar
teşekkürler.
Linkler calismadigi icin baristbt yeniden paylasim yapacak. under sildi. 04/Mar/17 11:34
cann forum folder Satılık 2009 Corolla Dizel müridler araç acil olarak satılık.
tbt fiyatı son 35.000 tl
 
ben başka değişen yok biliyorum ama gelen ustalardan biri kaputta sıkıntı var dedi yalan olmasın.
ben de şüphelendim  belki peder bey kafa güzelken benden habersiz işlem yaptırmış ama bana söylemiyor olabilir bilginiz olsun.
  
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil-2009-corolla-dizel-241519214/detay/
 
edit: müridler benim de içime kurt düşmüştü, belki peder alkollüyken çarpmış yaptırmıştır falan diye  baktırdık yine de.
kaputta falan sıkıntı yok araç ilandaki gibidir.
 
 
 
istek uzerine. under 03/Mar/17 16:05
4FY0K forum folder Nokia 3310 Resmi Olarak Tanıtıldı ! Nokia 3310 bu sıralar çok konuşuluyor resmi olarak da tanıtılmış kendimce alırım falan diyordum da şimdi fikrim acaip değişti . 
 



 
 
- Boyut: 115.6*51.0*12.8mm - 79.6 gram
- Ekran: 2.4 inç QVGA
- Kamera: 2 MP, LED flaş deteği
- SD Kart Desteği: 32 GB'a kadar microSD kart desteği
- İşletim Sistemi: Nokia Series 30+
- Bağlantı: microUSB, Bluetooth 3.0, 3.5 mm AV
 
Telefon stand by konumunda 25 gün sarjı koruyormuş konuşma süresi 22 gün 
Telefonun fiyatı 52 $ deniliyor alınır mı alınır tabi ama ben biraz daha orjinal birşey bekliyordum o tuşlar v.s çocukların eline verilen maket telefon gibi olmuş.
Zaten microsoft nokia'nın telefon ve isim haklarını foxconn'a saatı diye biliyordum 3310 reisi bozmuşlar olmamış bu bence :) 
Birde çift sim kart unutmadan yazayim .
Obur konudan devam 28/Şub/17 12:07
u235 forum folder gs bjk maç linki var mı hacılar netspor dan izliyodum gitti yayın hemen link ateşleyin lütfen mac bitti 28/Şub/17 05:31
pSkpt forum folder TBT İmza Test TBT İmza Test 123
 
del 27/Şub/17 21:36
yunusdogan forum folder Doktor Ömer Coşkun Hayatını Kaybetti https://youtu.be/CIEUXfYaZAE?t=12
 
Sonunda bir sahtekar daha sessizliğe gömüldü...
http://www.tahribat.com/forum/otcu-omer-coskun-oldu-227441 27/Şub/17 21:35
u235 forum folder yeni nokia 3310 resmen tanıtıldı.Resimler burda Nokia 3310 bugün tanıtıldı.Resmi olarak tanıtılan yeni Nokia 3310 un fiyatı 60 euro,çok uzun gidiyor şarjı ama wifi yok.

 
https://www.youtube.com/watch?v=8gJGZp51-lQ
Tanıtılan canlı yayın linki
https://www.youtube.com/watch?v=Ca-zC3cWexE&feature=youtu.be
 
 
NOT:Daha önce internette gördüğünüz resimler değil orjinal yeni 3310 budur.
Öbür konudan devam 26/Şub/17 21:23
Khan23 forum folder Whatsapp'tan son güncellemeye ilişkin geri adım Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'in Snapchat ve Instagram'a oldukça benzeyen hikaye özelliğinin bulunduğu "durum" güncellemesi tepkilere neden oldu. Tepkilerin ardından WhatsApp'ten geri adım attı. Beta güncellemesi yazılı 'durum güncellemelerinin' geri gelebileceği sinyalini veriyor. WABetaInfo'nun Twitter hesabında yer alan bilgiye göre WhatsApp, 'Tagline' adı verilen özellik ile yazılı durum güncellemelerini geri getiriyor. Sızan bilgilere göre kullanıcılar, bu özellik ile tıpkı daha önce yaptıkları gibi yazı ve emojilerle durum güncellemesi yapabilecek. Sızdırılan WhatsApp beta ekran görüntüleri, metin durumu özelliğinde büyük değişiklik yapılmayacağını belirtmekle birlikte, yeni hikaye özelliğinin yanında yer alacağını gösteriyor. Kullanıcılar yeni özelliğe gizlilik ayarları üzerinden düzenleyip ulaşabilecekler. Son güncelleme kullanıcılar arasında büyük tepki tepki çekmiş, sosyal medyada şikâyet edilmişti. WhatsApp'ın bu yeni güncellemesi 'geri adım' olarak nitelendiriliyor.
 

 
 
alıntıdır.. 
eski konudan devam 26/Şub/17 12:46
Nikoteen forum folder İnternet pakedi almak isteyenler muhakkak baksın Forumda bir sürü konu olması maalesef kullanıcıların hatası değil tamamen telekomun çakallığı. Mevzuyu araştıranlar bilir, google'ye ttnet kampanya fiber vb kelimeler girdiğinizde karşınıza zibilyontane telekom sitesi çıkıyor. Hâliyle insan şaşırıyor amk bu ne diyor? Ben dedim, neden demiyeyim ki amk? Telekomun bir tane sitesi zaten var neden bu zibilyonttane site???Olayı açıklıyorum şimdi, bilgi kirliliğine de son veriyorum çünkü martı bekleyen kullanıcılar dut yemiş bülbüle dönmüş durumda fiyatlara bakıyorsunuz uçuk, hız deseniz iyi güzel ama yerel bir telekom müdürlüğüne gitiğinizde fiber altyapınız yok deniyor. Neyse çok uzatmayayım, fiber özellikle marmara ve ege bölgesi için konuşuyorum nereedeyse ttamamı bitmiş bir altyapı bakın yaşadığım ilçenin fiber altyapısında çalışan abi (ki bu bahsettiğim çalışma 2010'da başlanıp 2012'de tamamlandı) bana fiber vermeyecekler dedi neden abi dedim "bilmiyorum bi işler çeviriyorlar ama..." dedi.Nedenini bilmiyorum ben de fakatt durum cidden bu, altyapınız desteklemiyor oalyı külliyen yalan! (Dağ başında oturmuyorsanız) iki saat önce internet başvurusu için gittiğim yerel müdürlükten bana altyapımın en fazla 8Mbps desteklediğini söylediler. Taşşak mı geçiyonuz lan 2006 yılında 16mbps internet kullanıyordum ben (Resi'E selamlar , rte değil lan anlayan anladı :) diyerek yeri, "olay yerine" dönmeden terk etttim.Çok ta uzun tutmadan özet geçiyorum: Yerel telekom müdürlüklerine gitmeyin! Şu siteye telefonunuzu bırakın, arasınlar http://telekomfiber.net/ fiyat ve hızları görebilirsiniz gayet makul geldi bana, en azından buna da şükür denilir yani, önce telefonda istediğiniz hız için bir teyit alın sonrasında da kuruluma falan gelecekler edecekler her şeyi hallediyorlar zaten kurum telekomun kendisi mi ortak mı nedir ne boktur çözemedim bunun gibi zaten dediğim üzere zibilyontane site var internette fakat ücreti sabit hattınızın faturasına yansıtabildiklerine göre telekomun bizzat kendisi diye düşünüyorum ben.Son olarak, herhangi bir kağıt imzalamadan önce, maddeleri ve özellikle pakett tanımınızın yapıldığı yeri iyi okuyun. İstediğiniz hız,özellikler yazmıyorsa imzalamazsınız gerisin geriye giderler zaten fakat öyle bir şey de olmuyor ama siz yine de iyi okuyun. Şu an için internet bağlatmak isteyen birisinin mantıken ve madden uygulaması gereken en mantıklı yol bu, kamuoyuna arz ederim. guvenilir gorunmuyor 23/Şub/17 17:15
Toplam 4558 kayıt