Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
Atlas forum folder Darbetürk Üyeliği ? Sevgili müridler aranızda darbetürk üyeliği olan varmı eğer var ise davetiye gönderebilirmi rica etsem :) uyelik alim satimi yasaktir. 08/Nis/16 08:58
Schwarz forum folder Kirmizi27 Nickli Muridi Tanıyan ? Merhaba Arkadaşlar,
Başlıkta belirttiğim nickli muridi tanıyan varmı ?
pm at tanış 08/Nis/16 08:03
Ksiezyc forum folder Adsense Hesabı Merhaba Arkadaşlar,
İçerisinde 110 lira olan adsense hesabımı satıyorum 750 lira, pin onaylıdır.
yasakk 07/Nis/16 11:48
Bosluk forum folder Türkiyede 8.5 milyar dolar rüşvet dağıttım İşin artık ahlak tarafını siyasi yönünü falan filanını bir kenara bırakıp şunu birisi açıklasın, bir insan ortalama 60-70 yıllık ömründe bu kadar parayı sadece rüşvet olarak nasıl kazanırda dağıtır arkadaş daha 40ın da iken bunu yapan bir adam birde, senin ben aq başka birşey demıyorum 
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/511094/Zencani_den_idam_oncesi_itiraf__Turkiye_de_8_5_milyar_dolar_rusvet_dagittim.html
Reza konusu altında devam edelim. Haber konularına ağırlık vermeyelim. 07/Nis/16 10:44
C10H15N forum folder Ermenistan Nahçıvan’a ateş açtı  
Ermenistan ordusu, Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne büyük çaplı silahlar ve havan toplarıyla ateş açtı.

 
Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, dün Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında operasyonların durdurulması yönünde tarafların mutabakata varmasının ardından, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nin Ordubat, Şahbuz ve Babek illerindeki Azerbaycan mevzilerinin ateşe maruz kaldığı bildirildi.
Ermenistan'ın Mehri, Sisian ve Cermuk illerinden büyük çaplı silahlar ve havan toplarından açılan ateşin bugün saat 12.56'ya kadar devam ettiği kaydedildi. 
Azerbaycan ordusunun Ermenistan'ın saldırısına cevap verdiği ve karşı tarafın atış noktası ve mevzisini tahrip ettiği belirtildi.
Kaynak:http://www.ntv.com.tr/dunya/ermenistan-nahcivana-ates-acti,HuNUXULatUG9-_NLXqephw
Not:Nahçıvan'nın Garantör Devleti TÜRKİYEDİR. 
Haber konularına ağırlık vermeyelim.. 07/Nis/16 10:44
Opsiyonel_Bilgiler forum folder Erdoğan'a ABD'de protesto Mağara soğuktu ben yeni gördüm de...
 
Kalitesizce çekilmiş bi komedi skecine benzemiyor mu sizce
 
https://www.youtube.com/watch?v=XCdd5au6asM 
 
Hiçbir siyasi yorum yapmayın mizahi paylaşımdır.
Günaydın ve haber konuları çoğalmaya başladı. Konu yeri yanlış. Haber sitelerinde gördüğünüz haberi C/P yapmamaya özen gösterelim.. 07/Nis/16 10:39
orheyn forum folder Çalınan TC veritabanı indirme işlemi hakkında? Merhaba arkadaşlar konuyu çok fazla derine girmeden kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum size. VPN' ile çalınan veritabanını indirdim ve zaten saçma sapan bir dosya geldi. Çoğu kişi konuya hakimdir zaten ve benim gibi meraklılar indirmiştir. Acaba devlet suçu işlemiş olur muyuz ve cezai işlem uygulanır mı? 
185.100.87. 84 indirdiğim dosya bu sitededir. .84'ten önce bir boşluğu silerek girebilirsiniz.
tek konudan devam edelim. 06/Nis/16 20:02
Pikacu forum folder Organik Bal Ağalar merhaba,
Az önce gelirken marketten kaymak ve tavuk göğsü aldım. Canım bir tatlı çekti,  anlatamam. Kasiyer kızda ayrı bir tatlıydı. Şimdi karnımı doyuruyorum. Birazdan da tatlıyı yiyeceğim.
Bildiğiniz gibi bu kaymak balsız olmaz. Bana organik boyle, yurdumun eşsiz ve vızır vızır çalışan bal arılarının milyonlarca çiçekten toplayıp da yaptığı baldan lazim. Burada bir kaç kişinin bu işle meşgul olduğunu hatırlıyorum.
Bal var mı bal? Uygun fiyata bal arıyorum. 
Sabahları sıcak çıtır ekmek artı yanında cay. Ne yenir la bunlar. Birde eve arkadaşım başka bir yere taşındı. Evde tek başıma kaldım. Kendimi yemeğe verdim. Strese girdim. 
Konunu trol yapmadan, adam akıllı sor karımı arıyon amk. Bal arıyosan doğru düzgün aç. Hoş burası şarküteride değil ama sen aç bibakalım. 06/Nis/16 12:13
Nvidia forum folder Web Site İçin Metin Editörü Önerilerinizi Alayım istediğim özellikler yazıyı sağa  sola veya  ortaya  alabilsin Yazıya  renk verebilsin  CKEditörde bu özellikler yok maalesef sizin kullandığınız  bildiğiniz  bi editör varsa  önerilerinizi alayım. 
Edit : Konu kilit Ckeditörde her bi sik varmış  :D  Konu Silinebilir
Tamam adam bulmuş çöp forma dönmesine gerek yok. 05/Nis/16 09:35
cemkrc forum folder Satılık adınıza kayıtlı dreamspark üyeliği Merhaba beyler. Elimde bir adet serial var. Bu serialle dreamsparka ogrenci olarak kayit olup bütün urunleri ucretsiz olarak indirip lisans sahibi olabilirsiniz. En yüksek fiyat verene vericem
Dreamspark uyeliginizle
Windows 10 dahil butun surumleri indirebilir bütün gelistirici ortamlarina lisansli sekilde sahip olabilirsiniz
yasak 04/Nis/16 18:14
Scorpion18 forum folder R10 Davetiyesi (İş için) Arkadaşlar selamlar,
 
R10 davetiyesi arıyorum, gelirli site almayı düşünüyorum. Üyelik olmadan çok zor bilen bilir, "pmler yollandı" yazısı okumaktan gına geldi..
 
Teşekkürler.
yasak 03/Nis/16 22:06
do_som forum folder Vodafondan geçilecek uygun paketli operator selam dostlar vodafon hattı taşıyıcam 
internet ve dakka sı diğer operatorlere göre daha uygun olan bir şey istiyorum 
avea da nasıl geçiş yaptıgımızda varmı bir numarası 
konuları uygun bölümlere açalım 03/Nis/16 21:24
Not forum folder Windows 7 iso Merhaba müritler,
Elinde sağlam windows 7 iso olan var mı? Ubuntu'nun internet rezaletinden sonra telefonu modem yapmak zorunda kaldım ve ciddi anlamda bu da canımı sıkmaya yetti. Laptop bildiğiniz masaüstü bilgisayar modeline döndü...
konuları uygun bölümlere açalım ve arama özelliği kullanalim. 03/Nis/16 12:31
patates forum folder Sonunda youtube kanalım resmen açıldı.... arkadaşlar ilk deneme videomu burada yayınlamıştım ve çok güzel ilgi görmüştü.
Oldukça eleştiriler geldi ve çoğunu hallettim gibi. Bende hala biraz ebleklik olsada zamanla gidicek gibi. Her video koyduğumda artık buraya koymayacağım için 2. videoyu gelişim varmı yokmu diye eleştiri almak için koyuyorum.
Artık 1 2 haftada bir video gelicek.
Mayıstan sonra haftada 2 3 video
 
https://www.youtube.com/watch?v=utRTDBeUwg8
 
 
Buda kanalın ilk videosuydu.
 
https://www.youtube.com/watch?v=uCofD86l9J4
 
Bu arada nick hafızam iyi değil  ama kanalın web sayfasını nvedia yaptı ona, kanalın jenerik kısmı ile ilgilenen arkdaş vardı balıkesir üniversitesinde okuyordu ona, ve özelden mesaj yazıp altın oran tarifleri veren, yada sevdiğini belirtip gaz veren tüm müridlere ayrıca teşekür ediyorum.
konuları uygun bölümlere açalım 03/Nis/16 12:30
manhyak forum folder Çakma netflix ? Müridler bikaç ay önce bi arkadaş bi program paylaşmıştı. Netflix tarzı film izleme programı. Adını bilen varmı acaba? konuları uygun bölümlere açalım . 01/Nis/16 23:20
_DevLop_ forum folder Kiralık Villa. Arkadaşlar,
24 Temmuzda evleniyorum.
Müstakbel eşim kapalı. Bu nedenle balayı tatili için kiralık muhafazakar villa arıyorum.
Ege veya Akdeniz bölgesinde 25-28 Temmuz tarihleri arasında 4 günlük kiralık villa arayışı içerisine girdim. (Villalar genelde havuzlu ve havuzu korunaklı oluyor.)
29 temmuz cuma günü yurt dışına tatile gideceğim. Arada kalan 4  günü değerlendirmek istiyorum. 
Fakat takdir edersinizki en az 5 ya da 7 günlük kiralama yapıyorlar ve fiyatları uçuk durumda. 
Bana önerebileceğiniz 2.000 TL. Civarı kiralık villa'lar varmıdır ?
Şimdiden teşekkürler.
sahibinden vb. sitelere bakiniz 01/Nis/16 22:43
Tengri forum folder sahte üniversite kimliği nerede yaptırabilirim? Merhaba arkadaşlar,
Kuzenim ve ortak arkadaşımız odtü de okuyor ben ise Ankara üniversitesinde okuyorum.  
Sahte odtü kimliği yaptırmak istiyorum kendim için, maksat kuzen ve arkadaşla beraber odtü de spora beraber gidelim.  Tek başına spor yapmak keyifli olmuyor hemde ben biraz daha yetkili olduğum için bu işte yardımıma ihtiyaç duyuyolar.
Şimdi kuzenim kimliği var elimde bu kimliğinin aynısından sadece benim resmim ve ismim olan bir kimlik yaptırmak istiyorum. Nerede yaptırabilirim?
goy goy mode 01/Nis/16 22:43
palakan229 forum folder Zamunda.net Üyelik Alımları Başladı! Bakmayan Üzülür.  
Zamunda.net üyelik alımları başlamıştır!
http://zamunda.net/signup.php
Geçen günler yaşanılan database'in çekilmeye çalışılması vb gibi durumlardan dolayı -ki herhangi bir db çalınması yok- site epey sıkıntılıydı. Bunun üzerine zamunda üşenmemiş ve üyelikleri açmış. En az 1 adet hesap almanızı ve zaman zaman bunlara girmenizi tavsiye ederim.
Herkese hayırlı uğurlu olsun. Konu umarım doğru yerdedir. 
Üyelik alımı ne zamana kadar açık bilmiyorum. Şu an ki zaman dilimi ile : 17.04.2013 | 21.36 alımlar devam etmekte.
multi konu 01/Nis/16 19:13
sakabey forum folder Siz hala tv seyretmenin bedava olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ronaldo'nun reklam için 2 milyon Euro ücret aldığı iddia edildi. Pahalı bütçeli reklamların veya pahalı bütçesi olmasada tv lerde defalarca döndürülen reklamların firmalara büyük maliyetleri var. Firmalar bu maliyetlerini ürünlerinin veya hizmetlerinin fiyatlarını arttırarak bizlere yansıtıyorlar. Dolayısıyla aslında tv de izlediğimiz tüm programları farketmesekte cebimizden para verip izliyoruz.
Türkiyede internet zaten pahalı iken, Türk telekom abuk sabuk oynamalı, kıvırmalı, Ronaldolu reklamlarını durmadan televizyonlarda çevirirken, Siz bu internetin Türkiye'de ucuzlayabileceğini cidden düşünüyormusunuz? Adamlar reklam maliyetlerini düşünmüyor, reklamı bastıkça basıyor... Neden, çünkü senin benim param çuvalla akıyor zaten, umurlarında mı? Sonuçta biz devamlı kaybediyoruz. Kazanan bu tip firmalar, televizyon kanallları, allahın ronaldosu, rıdvanı oluyor.
Nefret ettiğim diğer bir örnek: THY gidip amerikada çekilmiş bir filme sponsor olur. Reklam maliyetini bizim anadolu jetle uçan çeker. Gotham şehri biryerinize girsin.
Daima vatandaşın kaybettiği bu düzenin içine tüküreyim.
 
http://www.hurriyet.com.tr/4-5gden-en-cok-ronaldo-kazandi-40079496
 
del 01/Nis/16 15:26
sakabey forum folder Siz hala tv seyretmenin bedava olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ronaldo'nun reklam için 2 milyon Euro ücret aldığı iddia edildi. Pahalı bütçeli reklamların veya pahalı bütçesi olmasada tv lerde defalarca döndürülen reklamların firmalara büyük maliyetleri var. Firmalar bu maliyetlerini ürünlerinin veya hizmetlerinin fiyatlarını arttırarak bizlere yansıtıyorlar. Dolayısıyla aslında tv de izlediğimiz tüm programları farketmesekte cebimizden para verip izliyoruz.
Türkiyede internet zaten pahalı iken, Türk telekom abuk sabuk oynamalı, kıvırmalı, Ronaldolu reklamlarını durmadan televizyonlarda çevirirken, Siz bu internetin Türkiye'de ucuzlayabileceğini cidden düşünüyormusunuz? Adamlar reklam maliyetlerini düşünmüyor, reklamı bastıkça basıyor... Neden, çünkü senin benim param çuvalla akıyor zaten, umurlarında mı? Sonuçta biz devamlı kaybediyoruz. Kazanan bu tip firmalar ve televizyon kanallları, allahın ronaldosu, rıdvanı oluyor.
Daima vatandaşın kaybettiği bu düzenin içine tüküreyim.
 
http://www.hurriyet.com.tr/4-5gden-en-cok-ronaldo-kazandi-40079496
delete folder. 01/Nis/16 15:22
sakabey forum folder Siz hala tv seyretmenin bedava olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ronaldo'nun reklam için 2 milyon Euro ücret aldığı iddia edildi. Pahalı bütçeli reklamların veya pahalı bütçesi olmasada tv lerde defalarca döndürülen reklamların firmalara büyük maliyetleri var. Firmalar bu maliyetlerini ürünlerinin veya hizmetlerinin fiyatlarını arttırarak bizlere yansıtıyorlar. Dolayısıyla aslında tv de izlediğimiz tüm programları farketmesekte cebimizden para verip izliyoruz.
Türkiyede internet zaten pahalı iken, Türk telekom abuk sabuk oynamalı, kıvırmalı, Ronaldolu reklamlarını durmadan televizyonlarda çevirirken, Siz bu internetin Türkiye'de ucuzlayabileceğini cidden düşünüyormusunuz? Adamlar reklam maliyetlerini düşünmüyor, reklamı bastıkça basıyor... Neden, çünkü senin benim param çuvalla akıyor zaten, umurlarında mı? Sonuçta biz devamlı kaybediyoruz. Kazanan bu tip firmalar ve televizyon kanallları, allahın ronaldosu, rıdvanı oluyor.
Daima vatandaşın kaybettiği bu düzenin içine tüküreyim.
 
http://www.hurriyet.com.tr/4-5gden-en-cok-ronaldo-kazandi-40079496
Bizene ronaldonun parasından reklamından? 01/Nis/16 15:17
GodKlaus forum folder Diyetisyene Gitmeden Önce sizinde fikrinizi Alayım [Kilo] hocalar merhaba. 20 yaşındayım 1.77 by ve 84 kiloyum. Planlarıma göre 70 kilo olmam lazım ve bu hedef için 1 aydır diyet yapıyorum. 2Martta 78 kiloydum 1 Nisanda(bugün) 84 Kilo oldum :D
Günde en aşağğı 4 kilo su + 1.5 Litre Limonlu Su içiyorum.( Limonlu su yağ yakıyorMUŞ)
2.5 Ekmek yiyordum şimdi günde yarım kepekli ekmek yiyorum.
Şeker tuz yarı yarıya azaldı. Sabah kahvaltıda 2 3 zeytin 1 bardak çay bir iki dilim ekmek yiyip okula gidiyorum
Öğlen yemeğinde et/tavuk döner yada tavuk dürüm :)
akşam yemeği yok. gece yatmadan önce bolca su :D
Kesinlikle spor salonuna yazılmayı şu zamanlarda düşünmüyorum. Onun yerine alırım bahçede ip filan atlarım. Evin çevresinde koşarım. Yani kalori yakmak için imkanım var.
M beden t-shirtler olurken şimdi XL alıyorum. Psikolojim bozuldu aq :D
Şimdi niye böyle oldu :) 8 kilo vereyim derken 6 kilo aldım :D 
Sizinde fikrinizi sorayım :)
 
Diyetisyene Gitmeden Önce Sizinde Fikrinizi Alayım.. Sen niyede diyetisyene gitmeden konu açma :) 01/Nis/16 11:34
zamazingo forum folder Grafiker Arkadaşlardan Ufak Bir Rica LABSAN diye bi logo lazım arkadaşlar varmı zaman ayırıpta yardımcı olabilecek konuları uygun bölümlere açalım 31/Mar/16 23:02
TheAvenqer forum folder Twitter takipci Twitter takipci satan hocamiz var midir bot hesap mevzusu var nasil bot hesalara sahip olabiliriz veya db sini paylasacak var midir script olarak ne onerirsiniz
Db falan paylasilirsa bari sadece tbt icinde kalsin
aynisindan onlarcasi acilmis konu. 31/Mar/16 22:39
BlackApple forum folder Tacizci sapığı bulmam lazım Merhaba hocalar
 
bir tacizci ibne, kız arkadaşımıza whatsapptan cinsel organ fotosunu atıp erotik içeirkli şeyler yazdı. Numarasını nerden bulduda yazdı bilmiyoruz. Whatssap yazılanları +18 içerikten ve forumda bayanlar olduğundan eklemiyorum.
addafixten baktığımda "jilet hüseyin" olarak gözüküyor.
bu konuda yardım ederseniz minettar olurum gün gelir benimde size iyiliğim dokunur.
numara bu 05079622145
 ismi "hasan hüseyin selçik" sanırım
bulundu. teşekkürler 31/Mar/16 22:07
Toplam 4567 kayıt