Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
UmuT38 forum folder Kadir Geceniz Mübarek Olsun  

 
"Allah'ım, şüphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet."

İslam dininde Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi, "sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu gece" olarak kabul ediliyor.
İslam dininde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bu gece idrak edilecek.
Expired 22/Haz/17 06:33
Reskam forum folder Protein tozları Bu spor yapan adamlarin kullandigi whey protein bcaa tarzı ürünleri en ucuz nereden alabilirim bunlarin toptancisi nerededir nasil bulup temin edebilirim
 
Konu doğru kategori sanirim Alışverişe giriyor herhalde
https://www.tahribat.com/forum/sporlar-kilo-verme-sporcu-takviyeleri-oneriler-221441 burdan devam 21/Haz/17 17:53
Cayan forum folder Yaptığım iftar yüzünden kusma hissiyle uyandım Hocalar merhaba, arkadaşlarla bir değişiklik yapalım deyip iftarı dün akşam dışarda yapma kararı aldık. Şimdi canınız çekmesin ama planımız iskender yemekti. Tüm yerlerin rezervli olduğunu öğrenince o saatte başka bir yere yetişemeyeceğimizi düşünüp bize de cazip gelen bi karışık mangal yapan yer bulduk. Oturduk çorba geldi karışık bi mangal menüsü geldi yedik. Ödedik. Çıktık.
Buraya kadar 'everything is okay'di. Akşam 22:40 sularında bana fena uyku bastırdı ki zombi gibi yaşayan birisiyim en erken 2-3 civarı yatarım gece yarısı. Uyumuşum. Bi 10 dakika önce yanaklarımda sulanma midemde acayip bi tad ile uyandım ve doğru lavaboya koştum. Haliyle sadece ağzımın içinde ki sulanmayı tükürdüm. Midemden ağzıma doğru akşam yediğim yemeklerin tadı geliyordu. Çok denedim istifra etmeyi ancak başaramadım. Şu an bu metni yazarken bile midemde garip bi yanma hissi var.
Acaba zehirlendim mi dostlar? Bu arada dışarda bir şey yemeye tövbe ettim. 7/24 yumurta yiyecek olsam evimde yerim.
gecmis olsun ama saglik konulari yasaktir. acile giderseniz kan ve gaita tahliliyle zehirlenip zehirlenmediginiz yarim saatte anlasilir ve gerekirse antibiyotik verirler, herhangi bir cesit saglik guvenceniz varsa ozel hastanelerin acilleri de ucretsizdir. atesiniz en az bir saat 38 derecenin ustundeyse, kustuysaniz ve/veya gaita olagandisiysa iyilesmis bile hissetseniz ihmal etmeyin tahlili yaptirin, kafaniza gore ilac kullanmayin, yeniden gecmis olsun. 21/Haz/17 08:43
Fatih54 forum folder -ACİL- Yardım Lazım (Sanal Kart) Moda not: Konu zaten 5-10 saat içinde silinecek. Çok acil olduğu için yazdım.
Ukrayna'da tren bileti almaya çalışıyorum ama lanet olası Enpara önceden de yaptığı gibi ukrayna kurundan alışa izin vermiyor. Zar zor rezervasyon yapabiliyorum yarım saatte bir çünkü ödemeyi kabul etmiyor. 3D şifresini doğru girsem bile kabul etmiyor. 3 saattir sürekli rezervasyon yapmaya çalışıyorum hiç uyuyamadım bugün.
 
Sanal kartını kullandırabilecek birisi var mı? (Mastercard olursa iyi olur belki enpara visa diye sıkıntı oldu) Bileti almazsam büyük sıkıntı olacak ve 1-2 tane kaldı sadece.
Ödemeyi anında Enpara banka hesabımdan aktaracağım, yeter ki alayım şu bileti.
 
Muride not :  Su uyur mod uyumaz :)
Bu tarz konular site yonetimince yasaklanmistir 21/Haz/17 07:28
zeybekustasi forum folder Araba Satışında Aklım Feci Bir Şeye Takıldı https://www.youtube.com/watch?v=F1RhHpAbin4
 
Şu videoyu izledim. Aklıma bir kurt düştü. Ben aracı satın alırken parayı banka havalesi olarak vermiş olduğu ibana yatırdım. Verdiği iban arkadaşının ibanıydı onda garanti bankası olmadığı için arkadaşının ibanını verdi.
Parayı ben yatırdım aracı noterde üzerime aldım.
Adamın yarın bir gün ben aracı sattım ama bana para filan gelmedi deme şansı var mı?
İzlediğim videoya bakılırsa var. 
Böyle bir şey mümkün mü mümkünse ne yapmak gerekir?
 
https://www.tahribat.com/forum/arac-satisinda-yeni-dolandiricilik-yontemi-229692 21/Haz/17 00:56
DanqerLine forum folder Asla 154 ü Tuşlamayın Konu alıntıdır.
Size Cumartesi günü başımdan geçen çok çirkin bir olayı anlatmak istiyorum.
Cumartesi günü 0544 243 87 83 numaralı bir telefon, beni arayıp adımı vererek benimle görüşmek istediğini söyledi.
Ben de aranan kişiyle konuştuğunuzu söylediğimde bana, “Ben ….. asayişten arıyorum yaka numaram bu deyip, bu numaradan dün aksam …..no’ lu telefona astsubay …… isimli kişiye 7 kere küfürlü mesaj atıldığını ve bu yüzden de telefonumun izlenmeye alındığını ve hakkımda suç duyurusunda bulunulduğunu, savcılığa gidip ifade vermem gerektiği” söyledi.
Ben de “adımı bilen insan benim iş ve ev adresimi de bilir; böyle bir iş varsa gelin beni bulun, şu an size yardımcı olamam dedim.”
Telefonun diğer ucundaki şahıs (tahminen 45-50 yaşlarında olsa gerek) bana bağırmaya başlayıp “Mecbursunuz yardımcı olacaksınız şimdi sizi …. Savcılığına aktarıyorum. 154 ü tuşlayın.” dedi.
Ben de hiçbir yeri tuşlamayacağımı söyleyip bayağı bir bağırıştan sonra telefonu kapattım. Amacım en yakın karakola gidip ilgili numarayı aratmaktı.
Bu arada tesadüfen konuştuğum bir mahalle esnafı bunun son günlerde defalarca yapıldığı söyleyip en son bir mağaza sahibinin 154 ü tuşlandığını ve telefonu otomatik olarak yurtdışı görüşmelere açılıp yaklaşık 2-3 Milyarlık fatura geldiğini söyledi.
Karakolların ve savcılığın bu olayla son günlerde defalarca karşılaştığını ve sadece o semtte o gün 23 defa bu konuyla ilgili oradaki karakola müracaat olduğunu söyledi.
Sadece aman diyorum dostlar aman, dikkat edelim bu çete işi…
154 ü TUŞLAMAYIN SAKIN SAKIN KİM NE DERSE DESİN.
 
böyle algı yaratılmaması gerekir 20/Haz/17 22:02
Esconda forum folder Ekşi sözlük hesabı satın alma Herkese selam murid ve murideler.
Bu ara yakına yakına ekşi sözlük hesabı arıyorum, güvenebileceğim yegane kişiler tabiki siz muridlersiniz.
Cüzi bir fiyata açtığınız fazla hesabınız varsa veya kullanmadığınız , talibim.
yasak 20/Haz/17 20:41
ONEMINUTE forum folder Recover My Files 4.0.2 Crack Lazım... nette baya bi aradım ama bulduklarım işe yaramadı, Google Yardımcı Olamadı Bana )':   Bende Höytttt dedim Google Senden Büyük Tahribat Var dediydim:D Yardım, Hayır Yarmadımda:D Recover My Files crack konusunda yardım Pııılassss!!! dmca 19/Haz/17 22:09
DestinatioN forum folder PUBG Oynayan? arkadaslar yeni popüler oyunumuz bilginiz üzere pubg
bi çeşit hayatta kalma oyunu ve baya keyifli
oynayan varsa beraber oynayalım
bilmeynler için
https://www.youtube.com/watch?v=eiDQbrgUIDo
 
 
çift konu 18/Haz/17 20:35
yemillie forum folder Satılık Teknofem Kullanılmamış Kart İyi akşamlar müridler öncelikle.
Üniversiteye hazırlanan bir arkadaşım hiç açmadığı kartını (3000 kontörlü) 'ihtiyaçtan dolayı' satmak istiyor.
Bir fiyat araştırması yapmakla beraber dershanenin kartı sattığının yarı fiyatına kartı vermeye hazır.
FEM bu işi iyice ilerletmiş apple store'da ve android'den bile ulaşılabiliyor bu şeysine.Fiyat 200 tl'dir. pazarlık sünnettir.dip not: Fem'den kartı almak isterseniz 2000 Kredi = 500 lira.
kendi istegi 18/Haz/17 13:49
DeepInside forum folder Hırsızlığa yeltenen veletin bilgileri lazım... Merhaba arkadaşlar... Yegenim ps4 oynarken dallanmanın biri psn kardeşi olalım diye internet üzerinden ufaklıgı kandırırıyor velhasıl psn ve plus uyeliligini alıp şifreyi değiştiriyor... Daha sonra ufaklık korktuğu için ebeveynlere soyleyemıyor sorunu bna anlattı sonra olayın üzerine düşünce bir baktık ki defalarca psn üzerinden alış veriş yapmaya yeltenmış fakat kredi karyı üzerinde bulunan güvenlik nolarını bilmediği için işlem başarısız kalmış bugün banka yetkililerini arayıp olayın iç yüzünü öğrendik ve sok olduk Allah tan güvenlik duvarını asamamış... Şimdi bu veletin soy ağacını çıkaracak babayıgıtler çıksın ortaya yğce müritler! Bu piçi güzel bir sıçtırtmak lazım elimizde velete dair tek varolan bilgi facebook adresi şimdiden teşekkürler...
https://www.facebook.com/ugurcan.arslan.554
suçlamaya ilişkin kanıt yok. 18/Haz/17 02:15
nurk forum folder Rakam için Github'da desteklerinizi bekliyoruz! Hedef 1000 STAR! (Kalan:507 - Son Güncelleme: 22 Mayıs) Selamlar Millet,
Github hesabı olanlardan ufak bi ricamız var.
rakam projesini yıldızlayabilirsek çok seviniriz :) 
https://github.com/rakam-io/rakam
birazcik popi arttırmamız güzel olur. desteklerinizi esirgemeyin lütfen :)hedef 1000 star beyler! :)bizim için önemli bir milestone olacak özellikle trendinge girmek github'da çok değerli.
PS2:
BEYLER 22 MAYIS VE 507 KALDI. HADİ ELDEN ELE UZATALIM.
sevgiler.
ps,
rakam nedir soracak olan arkadaslara toplu cevap:
Rakam’ı çok sayıda kaynaktan veri toplayıp bunları saklayan ve anlamlandıran bir platform olarak tanımlayabiliriz. Kullanıcılarının tüm verilerini tek bir noktada topluyoruz ve bunlar üzerinden özelleştirilmiş rapor ve ekranlar hazırlanmasına olanak tanıyoruz. Rakam’ın Google Analytics ya da Mixpanel gibi servislere rakip olduğunu söylemek güç. Rakam, daha çok veri odaklı şirketlere tek bir noktadan sahip oldukları tüm verileri işleme ve analiz etmeye odaklanıyor. Rakam ile ayrıca Intercom’dan Pipedrive’a, Facebook Ads’den Google Adwords’e kadar bir çok farklı hizmet veya platformla otomatik olarak entegre olabiliyorsunuz.
admin konusu 16/Haz/17 22:59
KaZeM_26 forum folder Sağlam vpn dns vs vs önerebilicek veya elinde olan ? Arkadaşlar bildiğiniz üzere şu aralar vpn sıkıntısı var yada bende sıkıntı var ben bilmiyorum 
Zenmate vardı güzel güzel işimi görüuordum fakat artık çalışmıyor  
Elinde sıkıntı yaşamadan gezinti yapabilicek olduğum Dns si programı vs olan varsa ricamdır iletin lutfen ..  Saygılar. 
2 defa acilan konu. under sildi 15/Haz/17 17:45
harddeath0070 forum folder En buyuk yaris kazasi? Arkadaslar merhaba daha gecenlerde izledim bi yaris kasasi videosu ,monaco F1 gp si diye hatirliyorum ama degil sanirim, 1948 lerde olabilir tarihide yanlis hatirliyo olabilirim ,bir yaris kazasinda arac ucarak seyircilerin arasina dalip 160 tan fazla kisiyi olduruyor. Bir turlu ne kazayi nede yarisin adini ve tarihini bulabildim. Hatirlayan varsa Allah rizasi icin hatirlatsin kafayi yedim acaba ruyamiydi diye sorguluyorum su an. Wikide google da arattim elimde net bilgi olmadi icin sanirim bulamiyorum. ismini unuttum tarzi konular yasaktir 15/Haz/17 09:15
nurulmac11 forum folder spor/workout için beslenme önerisi merhabalar
spor yapmak istiyorum
amacım güzel görünmek değil, sağlıklı ve güçlü olmak.
30 yaşından sonra eğer spor falan yapıp kullanmazsak her 10 yılda kaslarımızın 10% unu kaybettiğimizi öğrendim şu videodan, biraz da o motive etti : https://www.youtube.com/watch?v=LkXwfTsqQgQ&
takip etmeyi planladığım program şu: https://www.bodybuilding.com/fun/teen-brent2.htm
ya da buna benzer yine özel kuvvetlerin eğitim olarak kullandığı bir programı takip edicem. yüzme bilmediğim ve yüzecek yerim olmadığı için bunu yüzme hariç yapacağım.
şu şekilde beslenmeyi düşünüyorum: 
sabah{
3 tane falan haslanmış yumurta,
bir kase yulaf lı süt
}
öğlen normal yemekhanede takılırım.
akşamda yarım kilo falan tavuk göğüs haşlayıp yiyeyim diyorum.
bunlar yeterli olur mu ?
protein tozu da almalı mıyım ? 
 
https://www.tahribat.com/forum/sporlar-kilo-verme-sporcu-takviyeleri-oneriler-221441 burdan devam 15/Haz/17 09:07
MuTReFT forum folder Zipcar https://www.tahribat.com/forum/zipcar-229810
 
iki defa açılmış :(
 
duble konu 14/Haz/17 08:45
dcpromo forum folder Yandex Toloka Kullanan Var mı ? Merhaba mürid(e)ler , yandex toloka diye  birşey gördüm 1-2 saat inceledim görevler falan var internet siteleri gösteriliyor içeriğinin ne olduğunu belirliyorsunuz falan. yaklaşık 2 saatte 1 dolar para yaptım. Kullanan var mı daha önce ? 

NOT: Olur da mod görürse konuyu siliversin boşuna kalabalık etti bu konu :)
multi konu https://www.tahribat.com/forum/yandex-ile-para-kazanma-205411 12/Haz/17 12:01
Speedyy forum folder Çift konu silebilir misiniz ? Çift konu olmuş silebilir misiniz ?  çift konu 11/Haz/17 23:04
Freak forum folder fatura kesebilecek Kolay gelsin fatura kesebilecek arkadaşlar aranıyor. fatura ihtiyacım var. yardımcı olabilecek varsa sevinirim. ( gerekirse ücrette verilir. ) faturalar akaryakıt ( dizel ) tadilat, kırtasiye , elektronik cihaz, öğlen yemeği, reklam, temizlik malzemesi şeklinde olabilir. 
konu mali açıdan riskli olduğundan ötürü gizli.
Zaten site goz onunde. Bide naylonculuktan ulu seyhimizi merkeze cektirmeyelim lutfen. 10/Haz/17 18:30
seagate189 forum folder Mobilden yazdığım icin 2 kez konu açıldı silermisiniz .. sildim 09/Haz/17 14:25
flybatwin forum folder hz mehdi çıktı Mehdnin Çıkması dini konu ya girer mi bilmiyorum ama mehdi çıktı  ışte alemetleri
 
 
Mısır'da yaşanan olayların peygamberimiz tarafından hadislerde nasıl bildirildiğini biliyor musunuz? Peygamberimiz ahir zamanda çift boynuzlu yıldızın ardından Mısır’da çökük burunlu, kargaya benzeyen bir adamın çıkacağını bildiriyor. Bakın hadislerde Mısır’da çıkacak adam nasıl bildiriliyor: 
Deylemi, Ebu Ali Merdani’den (ravi silsilesi ile) O da Ebu Zer’den, O da Resulullah (s.a.v.)’den rivayet ettiler. Buyurdu ki: MISIR’DA KUREYŞ’TEN BİR ADAM ÇIKAR, ÇÖKÜK BURUNLUDUR. MAĞLUP OLUR VE MÜLKÜNÜ ZAİL EDER VE RUM’A KAÇAR. Onları alıp İskenderiyye’ye getirir ve müslümanlarla savaşır ve ilk melhame bu olur.
https://www.youtube.com/watch?v=Hc22Tb4dOF0 
Gunes de yüz  belirmesi 
 
https://www.youtube.com/watch?v=QrDV-Qi0eY8 
 
Gökte  el çıkması 
https://www.youtube.com/watch?v=DEhHcDbJOqw 
Konunun boku çıkmış, konu yanlış yerde, millet bir birine girmeden silmek gerekli 09/Haz/17 10:19
hellhound forum folder incehesap.com da kullanılmak üzere http://www.10numarafiat.com üyesi veya fiat ticari aracı olanlar Merhabalar,İnceheap.comdan yapacagım alışveriş için http://www.10numarafiat.com sitesine kayıtlı yada kayıt olabilecek birisinin şase numarasının son 8 hanesini rica ediyorum.
Siteye kayıt için aracın ticari olması gerekmektedir.şasenin son 8 hanesi ile indirim kodu talep edebiliyoruz.Yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim.
başka siteye açtığın konuyu buraya copy paste yapacaksan en azından karakterler üstündeki backlinkleri temizleme nezaketini gösterebilirsin 08/Haz/17 11:45
patates forum folder Çift konu açmışım özür dilerim silemedim özür  rica ederiz efendim :) 07/Haz/17 23:44
furkiak forum folder Ripple - Mooncoin coin merhabalar üstadlar. 
https://coinmarketcap.com/
adresine bakıyordumda şuanda bitcoin ve etherium baya yükselen değerler bunun dışında altta ripple denilen birşey var bununla birlkte Mooncoin bunun fiyatı çok düşük gösteriyor acaba bunu alsak ilerde değerlenir mi yada bu konuda değerleneceğini ön gördüğünüz bir coin türü varmıdır.
 
birde bu coinleri alabileceğimiz bir yer ile wallet varmıdır
var olan onlarca konudan devam edebilirsiniz 07/Haz/17 23:14
do_som forum folder Kafein Tableti Alıcam Yurt Dışından Kimse Göndermiyor Kanser ettiler 2 gündür  vardiyasız iş bulamadım stok yapmam lazım 5 10 liralık birşey 16sterlin kargo istiyor benden
bildiginiz biryer varmı ebay desen  paypalı kapattıklarından alamıyorum  yardımcı olacak arakdas varmı
konuyu gizledim yasakmıs kafein cünkü bir çeşit bonzai olabilirmiş öyle diyor göt oglanları eşşek gibi saatlerde calıstır kendimize göre önlemde aldırma deliricem 
 
 
amk agarıma giden tayvan bile var acayip acayip ülkeler bile var bizi eklememisler napak sıfırdan 20 kg ham kahve alıp onumu damıtak amına koduklarım
hocam bu kacinci? ayni konuyu daha once actin sildik, uyku kaciran sey varyasyonuyla actin sildik, ilac/besin destegi/vitamin/uyusturucu/uyarici konusu acmak yasak hocam yasak. 07/Haz/17 11:10
Toplam 4560 kayıt