Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
KaZeM_26 forum folder Cabal online ep8 private server kurulumu hakkında arkadaşlar  Cabal ep8 server kurmaya çalışıyorum fakat kurulum tamamlandıktan sonra giriş yaptığımda boş bir server ekranı geliyor..
herhangi bir yere giriş yapamıyorum . 
acaba bu serverin kurulumunu yapan yada bilgisi olan varmıdır..  bilen varsa yanıt verirse cok seviniriz  ..
kurulumu bu adresten gerçekleştirdik..
https://forum.donanimhaber.com/m_114409280/tm.htm
double post 19/Eyl/16 14:01
Not forum folder Şort giyen genç kadına tekme atan adam(!) yakalandı Maslak'ta, bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme attığı ileri sürülen 35 yaşındaki Abdullah Ç. gözaltına alındı. Abdullah Ç'nin ilk ifadesinde, "Giydiği şort ortama uygun değildi. Bu nedenle sinirlenip hareketi yaptım" dedi. 
Siz ne düşünüyorsunuz müritler bu konu hakkında ? TBT olarak güzel bir av projesine imza atılabilir mi sizce veya böyle olaylarda tespit vb ne yapılabilir sizce? Azıtıyorlar ve durdurulmadıkları zaman nereden belli olmayan zikindirik cesaretleri ile bunları yapıyorlar. 
Tahribat.com u ilgilendirmeyen haber konusu 18/Eyl/16 01:26
DanqerLine forum folder Pomeranian boo bu ırkdan bir yavru arıyorum taylandda olan bir mürid yada bunu ırkdaki köpecigi uygun bulabilecegimiz biyer bilen varmı :) 

canlı hayvan alımına satımına karşıyım normalde bu yavruyu yaşlı bir çifte hediye etmek için arıyorum.
bu tür alım satım işlemlere sıcak bakmıyoruz 17/Eyl/16 14:02
Th3Ultra forum folder Kırılacak Şifre | Kuyruğa Geldim Merhaba hocalar, 
Bir site üzerinde yaklaşık 2,5 saattir çırpınıyorum ve sonunda panel şifresine ulaştım ama 
 
DE62A5358C8E48CB0335305A59BB5BD5D585CA66
Şu vaziyette.
 
Bunu hayrına çözebilecek var mı? :ı Çözülebilir mi? Bir yorum yapsanız hiç fena olmaz.
Mevzu derin olduğu için konu gizli. :ı 
 
sahibi silinmesini istedi. 16/Eyl/16 20:29
nurulmac11 forum folder Film arsivi olan internet kafe - Izmir merhaba
okul acilana kadar manisadayim ve internetim yok. Simdi izmire geldim gelmisken biraz film alayim diyorum. Konak civarinda bildiginiz film arsivi olan net cafe var mi?
Her konuyu genele açıyorsun. Konuları uygun bölümlere açalım. 16/Eyl/16 13:34
KaptaN forum folder test test test 16/Eyl/16 00:21
do_som forum folder Ebaydan $16.70 lık birşey alıcam ödemeyi yapıp havale şeklinde alabilcek biri selam dostlar kredikartı yok bankadan yollıyıcam parasını  halledecek biri varmı ? benzer konudan bin tane actin bini icin de yasak dedik 15/Eyl/16 21:44
batuhanboran95 forum folder Siteye Ne Oldu ?  Siteye yaklaşık 4-5 gündür giremeyen bir tek ben miyim ? Noldu bilen var mı ? http://www.tahribat.com/forum/arkadaslar-neler-oluyor-yaw-221996 15/Eyl/16 15:59
The-ExTaCy forum folder Bitcoin Nerelerden Alınabilir? Malum btcturk hesapları kapandı. Artık bitcoini nerden alıcaz?  Yabancı olabilir internetten kolay bi şekilde alabilceğimiz ekstra komisyon almayan yerler nereler? konu kategorisi yanlış. forum aramasi kullanirsan huzura erersin. 13/Eyl/16 13:36
izzmarit forum folder (Cozuldu) Pasaport kontrolde calisan var mi? Arkadaslar selam,
 
Konu icinde detayli anlatmak istemiyorum ama mumkun olursa pasaport no ve tcknoyu verecegim yurtdisina cikis izni var mi diye bakilacak. Illegal bir sey pesinde degiliz sadece kontrolde tutulacak miyiz disari cikabilecek miyiz diye onden bilmek istiyoruz isimlerin cogu ust duzey zaten alinca gorursunuz.
Tesekkurler.
top secret 13/Eyl/16 00:20
ajan1111 forum folder böbrek taşı s.a. konu sadece benin ilgilendirdirdiği için gizledim. konuyu gizlediğim için rahat konuşacam (: arkadaşlar görenler bilir benim işemeyle alakalı sorunlarım var. ağustos 2014 gibi bilincim geldi. bu tarihten sonra fazla fazla işiyorum. geçen sene ramazan ayında sabah kalkınca zaten çişimi yapıyorum, sadece iki gün için kayıt tuttum; iş  yerime gidiyodum sabah 9 civarı gidiyorum akşam 6-7'ye kadar üst üste iki gün 5 defa işedim. iftardan sonrada garanti işemişimdir kayıt tutmadım ama iftar yemeği falan en az üç defa daha işemişimdir.  özellilkle ramazan ayında kayıt tuttumki hiçbişey içmediğim halde yine durum aynı. sağ böbreğimin oralarda acı vardı. en son geçen doktora gittik. sağ böbreğimin orada taş varmış. ilk etapta kendim bol su içerek kendiliğinden düşebilirmiş son çare operayon.
 
böyle taş düşürmeye çalışan varmı? düşürmek için neler yapabilirim? acı tecrübeleri alabilir miyim?
ajan ozellikle senin gibi bircok sikinti atlatmis bir muridimizin burdaki kocakari ilaclariyla yanlis yonlenmesini istemeyiz, doktorun onerilerinin disina cikmaman dileklerimizle.. 12/Eyl/16 13:56
Vac forum folder Denyo çalısıyormu? bir phis sitesine dösemem icin cok gerekli. Denyo hala aktifmi ?? multi konu 12/Eyl/16 13:42
mkyb forum folder Gün Boyu Siteye Ulaşılamama Hakkında Saldırı mı yedik ? Bakım mı oldu ? Şeyh özellik falan mı ekledi ?
Bu konularda Twitter hesabından iki satır bi bilgilendirme yazılsa güzel olmaz mı ?
kedidir kedi :) yapilmakta olan bircok yenilik ve duzenleme changeloga eklenecek, beklemede kalin. 12/Eyl/16 10:04
acan forum folder Dün yaşadığım şeyler Merhaba,
Ben ozgunlu. Bu da multim (selam).
Neyse dün banlanmıştım, geyik yaptığım için. Under abinin banladığını görünce de pek üstünde durmamıştım.
Zaten bir ton işim vardı, yarın girerim diyordum. Neyse asıl olaylar gece saatlerinde başladı.
Birisi whatsapp tan, anneme küfür ettin. Açık adres ver geliyim, yüzüme et falan dedi. 
Aval aval kaldım öyle. Sonra biraz daha konuşunca Tahribattan multinle anneme küfür ettin dedi.
Ben de hala ışık yanmadı, dedim ki ona; (kimse artık) yarım ağız konuşma, neyse söyle. 
Her neyse bir ton tehditten sonra, konuşma sonlandı.
Ardından, tbt den tanıdığım kişilerden durumu öğrenmeye çalıştım. Site çöktüğü için, bir türlü girip de bakamadım.
Bugün itibariyle @izzmarit den, benim kefil olduğum Ataman diye birinin küfür ettiğini öğrendim.
Şimdi ben msys den bir dönem baya bir kişiye kefil oluyordum, top list teki. Sonra ben bu yüzden banlandım. Kefilliklerim de elimden alındı.
Bu benim kefil olduklarımın da çoğu yönetim tarafından banlanmıştı. 
Ben bu herifin, kim olduğunu bilmiyorum. 
25 yaşında işinde gücünde bir insanım, gelip burada millete küfür etmem. 
Benim şimdiye kadar birine küfür ettiğime rastladınız mı ?
Sizden tek ricam, eminim bu küfrü yazan da bu yazıyı okuyacaktır. Delikanlı gibi çıksın, ben dedim desin.
Yoksa ben onu bulursam, ciddi manada götünden kan alıcam.
 
Ek 1 : Kefil olduğum için, banlanmam falan sorun olacağı için açmadım bu konuyu. Ben bu herifin kim olduğunu merak ettiğim ve öğrenmek istediğim için açtım konuyu.
Koca koca adamlarız, kimin ne derdi varsa yazsın buraya. O küfür eden de yazsın, beni tehdit eden de.
Ek 2 : Yukarıda bahsettiğim insanlar, burada kendini göstermezse, ben savcılığa gideceğim. Önce küfür edeni buldurtucam, sonra tehdit edeni. 
boş şeyler 12/Eyl/16 00:29
arcsinx forum folder Günlük ev kiralama Selamlar,
İstanbula kız kuzenimin yanına bayram sonrası gezmeye gideceğiz . Ev arkadaşları erkek kabul etmemiş. Neyse istanbulda kadıköy Beşiktaş Vs merkezi yerlerde otelden ucuza gelecek şekilde 2 günlüğüne ev kiralayan bildiğiniz yerler var mıdır? Genelde piyasası ne kadar bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 
sahibinden vb. sitelerden devam edelim 11/Eyl/16 22:22
ajan1111 forum folder böbrek taşı s.a. konu sadece benin ilgilendirdirdiği için gizledim. konuyu gizlediğim için rahat konuşacam (: arkadaşlar görenler bilir benim işemeyle alakalı sorunlarım var. ağustos 2014 gibi bilincim geldi. bu tarihten sonra fazla fazla işiyorum. geçen sene ramazan ayında sabah kalkınca zaten çişimi yapıyorum, sadece iki gün için kayıt tuttum; iş  yerime gidiyodum sabah 9 civarı gidiyorum akşam 6-7'ye kadar üst üste iki gün 5 defa işedim. iftardan sonrada garanti işemişimdir kayıt tutmadım ama iftar yemeği falan en az üç defa daha işemişimdir.  özellilkle ramazan ayında kayıt tuttumki hiçbişey içmediğim halde yine durum aynı. sağ böbreğimin oralarda acı vardı. en son geçen doktora gittik. sağ böbreğimin orada taş varmış. ilk etapta kendim bol su içerek kendiliğinden düşebilirmiş son çare operayon.
 
böyle taş düşürmeye çalışan varmı? düşürmek için neler yapabilirim? acı tecrübeleri alabilir miyim?
2. konu 11/Eyl/16 12:09
mkyb forum folder Kayseri - Galatasaray Maçı Canlı https://www.facebook.com/pesmods1/videos/684456368373665/?hc_ref=NEWSFEED
Biraz geç oldu maçı unutmuşum kusura bakmayın.
maç bitti 10/Eyl/16 21:53
Schwarz forum folder SATILIK ASUS N550JV CN127H 16GB RAM 4GB 128BİT EKRAN KARTI 240+120GB SSD  
Başlıkta belirttiğim laptopu satıyorum.Kendim oyun ve kişisel işlerim için kullanmaktayım.Orjinalinde 1TB hdd vardı ben onu ve dvd yuvasını çıkartarak 2 tane ssd taktım birisi 240 gb diğeri 120 gb.
Bataryası 2 saat dayanıyor dengeli modda güç tasarrufunu açarsanız süre uzayabilir.
Kozmetik olarak 10 üzerinden 9u zorlar sebebine gelince kedim arka kapakta bulunan asus yazının altına çizik atmış ve kasanın görünmeyen yerlerinde ufak tefek çizikler var.
Cihazın mekanik çalışmayan vs hiçbir sorunu vs yoktur.
Son bi kusuru termal macunu değiştirirken arka kapağın vidalarını kaybettim bayram vs araya girmesi sebebiylede açık bilgisayarcı bulamadım ve vida tedarik edemedim onun yerine eski laptopumda buluan vidaları taktım.
İstanbul içi elden teslim edebilirim.
Fiyat : 2200TL Pazarlık payı vardır.
 
 
 

 
konu başlığını düzeltmemize rağmen eski haline çevirmiş 10/Eyl/16 18:12
guero forum folder Nasıl Araba Alırım? Merhaba Tahribat Ailesi,
 
Hergün forumda çok güzel tasiyeler okuyorum o yüzden sormak istedim. Ben liseden beri araba almak istiyorum 23 yaşındayım. Son zamanlarda adeta takıntı yaptı bende sabah akşam plan yapıyorum belki benim gibi düşünnenler vardır diyerek soruyorum. 3 saatlik part time işim var okuldan dolayı 600 lira maaşım var bunu nasıl en kısa sürede 5000-6000 civarı yapabilirim :) biriktirerek çok zor çünkü masraflarım oluyor. aylık 300 tl diyelim bunu illegal olmayan bir yolla 5000 civarı yaparım. Buyrun ben işin içinden çıkamıyorum :D .
parayla 10/Eyl/16 11:22
PLaXToR forum folder Tahribat Davetiyeleri Selamlar, TBT Davetiyeleri gönderme kapalı mı? kefillik algoritması düzelene kadar kapalı kalacak. 09/Eyl/16 21:16
kurtcobani forum folder AÇIK HAT SATIYORUM Merhaba arkadaşlar
Sosyal mühendislik projemde kullandığım 100 adet türkcell kontorlü açık hatları satıyorum 
kargo ücretine karışmam istediğiniz kargo ile yollayabilirim.
içerisinde kontor tl yoktur.
kapanma riski düşüktür.
bu gün itibariyle 2 ay garanti verebilirim.
adet fiyatı : 50 tl dir çoklu alımlarda pazarlık sünnettir :)
ödeme şekli : enpara
yablis yer 09/Eyl/16 13:07
kurtcobani forum folder AÇIK HAT SATIYORUM Merhaba arkadaşlar
Sosyal mühendislik projemde kullandığım 100 adet türkcell kontorlü açık hatları satıyorum 
kargo ücretine karışmam istediğiniz kargo ile yollayabilirim.
içerisinde kontor tl yoktur.
kapanma riski düşüktür.
bu gün itibariyle 2 ay garanti verebilirim.
adet fiyatı : 50 tl dir çoklu alımlarda pazarlık sünnettir :)
genele açılan konu hatalı başlık 09/Eyl/16 13:00
Enquinx35 forum folder ilginç vücut kokum Arkadaşlar bazen elimle burnumu kaşidigimda burnuma mentol kokusu gibi bir koku geliyor. Hatta elime bile bulasiyor koku , bu kokuyu vücudum salgiliyor sanirim başına böyle bi durum gelen varmi ? Tahribat.com için uygunsuz konu. 08/Eyl/16 20:15
SENAR1ST forum folder Geçmeyen grip hali Bi doktor sitesine sordum cevap veren olmadı aynen buraya yapıştırıyorum doktorlar anlamadı belki siz anlarsınız...
"Merhaba yaklaşık 3 aydır grip hali yaşıyorum. Soğuk denilmeyecek bir havada bile durduğumda direk akciğerlerim etkileniyor ve eve döndüğümde beyaz balgam çıkartıyorum. Ayrıca bunun tüm vücuduma yayıldığımı hissediyorum boyun damarlarıma, gözüme ve beynime... Sürekli ateşim oluyor. Dahiliye uzmanına gittim kan tahlillerim normal çıktı. Göğüs hastalıklarına gittim akciğerlerde bronşit benzeri görünüm var dedi bir kaç ilaç verip gönderdi kullandım hiç bir işe yaramadı. Başka göğüs hastalıkları uzmanına gittim onun ilaçlarınıda kullandım ve hala aynıyım. Ayrıca reflü hastasıyım ve akciğerimdeki bu durumun reflüyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim."
gecmis olsun ama saglik tavsiyesi istemek yasak, doktora gitmenizi oneririz. 08/Eyl/16 15:11
mkyb forum folder Stellarium Mobile Sky Map Gece telefonu gökyüzüne tutarak o an hangi yıldıza baktığınızı görmenizi sağlayan bir uygulama.
APK İndirme Linki :
https://cloud.mail.ru/public/5F7L/Jp7wommgt
iPhone İndirme Linki :
https://itunes.apple.com/tr/app/stellarium-mobile-sky-map/id643165438?mt=8
yanlış olmuş 08/Eyl/16 14:27
Toplam 4560 kayıt